182155
  • rezsofiz
    Szépreményû Williams
  • Punkerwork
    ha meg nincs akkor csinálok (mindent megmagyarázok)
  • Bucser
    Indok mindig van tudod jól:)
  • Punkerwork
    a sulinetes mocsok gépek kiégették az agyam azért írok hülyeségeket
  • Bucser
    De akkor azt így kellett volna írni "lej-t?"

De csak kötözködök mert nekem sem volt világos elsőre:)(tudod mint a sör)
  • mukika
    lej=román pénz
  • K.András
    ???
  • Punkerwork
    lejt-t???
  • rezsofiz
    900 ezret ért Raikkönen sisakja
  • rezsofiz
    Tesztek - Monza, csütörtök
  • rezsofiz
    Tesztek - Silverstone, csütörtök
  • rezsofiz
    Baumgartner Dél-Afrikába utazott
  • rezsofiz
    A Toyota is ringbe szállt Webberért?
  • rezsofiz
    A5 Szubjektív - Nürburgringi görbe tükör
  • tujon
    Ahogy az egyik barátom mondaná "A piros pizza-szállítok jelenleg a legjobbak" "Megverni nehéz őket"
  • tujon
    Szerintem nem a Ferrarinak kell lesüllyedni a többihez! hanem a többinek kellene felzárkózni!!! A Ferrari több év alatt építette ilyenné a csapatot! Emlékezzetek vissza amikor a Ferrari azért küzdött hogy beérjen a célba!
  • rezsofiz
    Így van,egyetértek.
  • badoer
    igy van.mar irtam hogy ezeket az autokat el kell jutatni a célig.es ez nem konnyu.masreszt a ferrari ezert szerzodtete schumit hogy ide jussanak.es nem sajnaltak a pénzt semmire.
  • K.András
    "de sokat nem csinált érte még előznie sem kellett nagyon "

Tényleg nem akarlak megbántani,de nem érzed mennyire debil ez az irás?Nem csinált szinte semmit???Miröl beszéltek ti???
    Ez a ferrari nem magátol lett ilyen,hanem a csapat és föleg az elsöszámu pilota tapasztalatainak köszönhetöen,ez nem az a sport ahol aládraknak egy autot,ez az a sport ahol együtt fejleszted a csapattal,hiszen a pilota véleménye nélkül nem lehet autot épiteni.Mennyit ér ez a vb-cim?ANNYIT mint az eddigiek,HA VALAKI AZT HISZI FERRARIBAN ÜLVE NEM KUNSZT VILÁGBAJNOKSÁGOT NYERNI,az nem foglalkozik komolyan ezzel a sporttal.
  • a.carkey
    Én csak erre reagáltam:

"... amiben lehet ,hogy annyi az igazság mint hogy Anulu már ovodás korában kijárt Ausztriába F1-et nézni ..."

Itt a pont részemről!
  • BaLeeX
    Mellesleg csalódnék benne ha élvezné azt a helyzetet amiben most éppen sumák van, hogy a közelében nincs ellenfele és még egy hátvédje is van.
  • BaLeeX
    Egy ilyen Ferrarival megnyert VB címnek amire éppen sumák készül?
    De van értéke, kiteheti a polcra, hogy ez is megvan de sokat nem csinált érte még előznie sem kellett nagyon eddig a pole meg még akkor is az övé ha kétszer hibázik a gyorskörben...
  • Punker
    miért ha Kimi a Ferrari-nál lesz VB annak nincs értéke???????
  • BaLeeX
    Ezt a cserét nem lépi meg a McLaren. Nehéz világbajnok pilótát találni, nekik van egy csak normális kocsit kéne alá tenniük. Brawn számolgathat akármit azt nem tudja kiszámolni, hogy mikor száll el a gép alattuk.
    Bár Kimi szempontjából biztos jobb lenne ez a Ferrarihoz szerződés de inkább maradjon és itt is meglesz a VB cím és még értéke is lesz neki, nem úgy mint a ferrarinál lenne.
  • G_ArchAngel #11619
    de szar lenne, ha többször lenne VB Brawn számolgatásai nélkül, mint Michael "előre kiszámoltak nekem mindent" Schumaher :)))
  • PREMIERE1
    Kimi odaszerződik és 10x egymás után megnyeri a vb-t.
    Schumacher térhet vissza !
  • Bucser
    Jahh csak nem tudom, hogy KIMI mit gondol róla.... Akar e verseny nélkül nyerni 6 VB-t
  • Punker
    "Májusi számában egyébként az F1 Racing című brit lap még azt fejtegette, hogy Brawn hamarosan átszerződhet a McLarenhez - Kimi Räikkönenért cserébe. A lap feltételezése szerint Michael Schumacher az év végén befejezi a versenyzést, s Brawn már régen a Ferrari tudtára adta, hogy a német sztár visszavonulása után azonnal hazatér Angliába. A szerződése azonban 2006 végéig szól, így a maranellói istálló feltételekhez kötné a távozását; ha kicserélnék Räikkönennel, a Schumacher helyére utódot kereső Ferrari és a technikailag mélyponton lévő McLaren is jól járna."

na ez lenne még 1 mókás csere :)

• rezsofiz
    Brawn lehet a Ferrari új csapatfőnöke :P
  • Punker
    Már a jövő hétvégén debütál az új McLaren?
  • rezsofiz
    Ez a 4 dolog megmagyarazhato:D
    Eloszor is szinte mindig az elen van,szoval eleve nem is szokott nagyon elozgetni
    az alagutas dolog mar ki van targyalva...
    a coulthardos dolgot most en is csak a kepen lattam,viszont azt is lattam hogy szakadt az eso de nagyon(bar ez nem minden korulmeny kozt lehet mentseg)
    Palik meg no comment: D;)
  • Shaman
    :-DDDDDDDD
  • rezsofiz
    LOL!!:DDDDD
  • kiserik
    De az is Sumák:D Viszont vezetni, azt tényleg nem tud :)
  • Gabor_(HSF)
    Akiről itt most te beszélsz az csak egy árnyék,bár régebben valóban nagon hasonlitott a báttyára, de csak külsőleg
  • PREMIERE1
    Kovinak is ezt mondták. Lefogyott, de a "szakmában" maradt.
  • BaLeeX
    Mindenki jobban járna ha inkább fogyózni járna és eltakarodna a helyéről.
  • BaLeeX
  • Punker
    lol
  • G_ArchAngel #11604
    Reggeli torna Norbival!!! :DDD