182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
donpedro #12170 Fisichellát senki nem kommentálja? Én szívesen látnám tűzpirosban. Edzésen úgysem kellene visszafognia magát, legalább kicsit közelebb kerülnénk ahhoz, hogy mit is tud valójában Schumacher egy igazán tehetséges pilótával szemben.
Persze lehet, hogy szarabb autót raknának alá, de ki tudja. -
de ez nem zavarja őt. -
tujon #12168 igazad van DE Bari azért olyan amilyen mert neki kell kiprobálni minden új dolgot ő tesztel és ami júl működik azt rakják Sumi autojába!!! Barinak azárt nem jön össze sokszor! -
Gabor_(HSF) #12167 Ez egy hülye példa... összevetni Prost-Senna-----Sumi-Bari.
Előszőr is Barinak 16-18 futamból max 2-3 jön össze,ahól versenyképes lehetne Sumival,másodszor egyenlőre nincs mégegy olyan pilóta ebben a mezőnyben, aki felvehetné a kesztyüt akármibe is ülne bele..esetleg Kimi jöhetne számitásba etéren,ha eljut odáig hogy képes lesz minden futamon a maximumot kiautózni magából...de addig! marad minden ahogy volt............ -
Brawn 2006 után is maradna -
Berger: a szívem még mindig a Forma-1-ért dobog -
BAR: a kockás zászló és a dobogó a cél -
Fisichella elmenne másodhegedűsnek a Ferrarihoz -
Bari nem akarja bevállalni, ha így lenne nem ír alá ilyen szerződést ennyi. -
most mivan? eddig is úgy volt hogy a francia nagydíjra hozzák. eddig nem volt semmi baj azzal a szar autóval. ezután sem lesz.
és így elviszik a francia nagydíjra -
*Michael -
Hát igen! 1988-ban ott volt a világ akkori két legjobb autóversenyzője a McLarennél. Mit csináltak? Senna ugyan akkor még csak pár győzelemmel rendelkezett, mégsem ültették be Prost mögé, hogy ha az nem nyer, nyer Senna.
Az okai egyszerűek voltak:
1. Senna nem megy bele
2. Prost nem megy bele
3. Dennis nem megy bele
4. Dennis jól felmérte, vagy Alain, vagy Ayrton világbajnok lesz, annyira jó az autó, minden egyéb kizárva
5. Nem akarták kivívni a közönség utálatát
Bár "unalmas" volt eredmények szempontjából a szezon, mégis hihetetlen nagy versenyeket, előzéseket, küzdelmet láttunk. Senki nem úgy állt fel a TV-k elől, hogy "Na már megint Senna!" vagy "Na már megint Prost!" Mert így is volt verseny.
Mi van most?
Semmi különös. A Ferrarinál is tudják, hogy Michale és Rubens lesz az 1. és 2., mégis, nem merik bevállalni, hogy menjen és versenyezzen mindekettő. Barri bevállalná, de mivel Schumachernek a rekordok fontosak, így ebből nem lesz semmi. Sajnos!
-
wohaa :DDDD
nagyon nagy!
ez az új Duc.? kicsit nehezen kezelhetőnek tünik, De Loris ezzel is megbirkózik :DDDD -
-
G_ArchAngel #12156 ez egy korrekt cikk...
lassan kitehetnének egy szavazást: "Mekkora a Ferrari-csapat sportértéke"
1., kb. 0 (zéró)
2., mi az a Ferrari?
3., mi az a "sportérték"? Én imádom Schumit! (nyal...nyal...nyal...) -
Montreali görbe tükör -
Villeneuve apja autóját vezeti majd
-
Indianapolisban újra Pantano ül a Jordanben
Glock jobb szerintem -
A jerezi tesztek döntik el az MP4-19B sorsát
az ember azt hinné nem süllyedhet tovább a merci, pedig igen -
Symonds szerint Alonso nyerhetett volna -
Nem emlékszem, hogy mondtam volna, hogy baj hogy pesszimista. Azt mondtam, hogy az a gáz, hogy szinte mindig "sajnos"-al kezdi a nyilatkozatait.
Amúgy meg Baumgartner témában olyan vagyok, hogy ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs akkor azért :) Ennyire lopta magát a szívembe a srác :P -
donpedro #12149 Nem akarlak nagyon húzni, de eddig pont az ellenkezőjéért nem szeretted :)) Az se jó, ha pesszimista, és az se, ha optimista? (Bár kétségtelen, sok realitása nincs a nyilatkozatnak, de hát nem is az ész a lényeg...) -
F1 2004 vid-ek -
Elég ha az ember egy Mick Rourke vagy Winona Ryder filmet néz meg. :) -
Massa indulhat Indianapolisban
-
A motorhibákat nem Sato idézi elő, mondja Richards -
Brawn: a Ferrari dominanciája a többieken is múlik -
persze hogy lol, de így mennyivel olcsóbb bekerülni a tv-be mint csináltatni 1 cigi ellenes reklámot. -
Lehet:)
de ez akkor is egy akkora LOL!!! NEm a forma-1-es reklámok miatt fog valaki bagózni:) A nevesített cigi reklámok csak a bagóválasztásban fog segíteni és nem abban, hogy rászokj...
HA már ennyire benne vannak a cigikampányban inkább a filmekből vegyék ki a rosszfiúk meg jófiúk kezéből a cigit.. Ott hamarabb megtanulja a gyerek, hogyan kell... De bezzeg ott nem tiltja senki... Hány f-1-es pilóta cigizik??? Egysem szerintem... Hány filmben gyújtanak rá??? Mindegyikben legalább egyszer... -
mióta tiltják a cigi reklámot :) -
A "Be on Edge" szlogen már elég régóta együtt jár Jordannal... Az aktivisták meg inkább othhon ellenőrizzék, hogy bagózik-e a kölkük és ne a F-1-et baxogassák... -
Cat #12139 Forma-1: kijátszották a csapatok a reklámszabályokat?
A vasárnapi kanadai nagydíj előtt aktivisták kritikával illettek bizonyos csapatokat a dohányreklámok tilalmának kijátszása miatt.
A kanadai szabályok értelmében ebben az évben már semmilyen címke vagy felirat nem utalhatott a dohánygyárakra vagy azok termékeire. Persze ezt nem fogadta mindenki kitörő lelkesedéssel; a F1 főnökei például egy ideig azzal fenyegetőztek, hogy idén kimarad a kanadai nagydíj. Végül sikerült megegyezésre jutni: a csapatok levették a cigarettareklámokat az autókról és a ruhákról, ám ezért cserébe Ottawának és Quebecnek 12 millió dolláros kártérítést kellett fizetnie.
Itt azonban nem ért véget a huzavona, mivel bizonyos csapatok így is módot találtak arra, hogy legalább részben megtartsák szponzoruk nevét. A Jordan például a "Be on edge" szlogent használta, ami hangzásában elég erősen rímel főtámogatójuk, a Benson and Hedges nevére.
A dohányzás ellenes aktivisták szerint már ez is több a soknál, főképp mert a kanadai adófizetők összességében milliókat áldoznak arra, hogy a cigaretta reklámok biztosan ne fussanak. "Nem tesznek mást, mint gúnyt űznek a kanadai reklámszabályozásból" - mondta el Francois Damphousse aktivista, aki azt is hozzátette, hogy ez nem puszta érzékenység részükről, hanem a Jordan valóban jogsértést követ el, mivel Kanadában nem csupán a nyílt szponzoráció tilos a cigarettagyárak számára, hanem minden olyan reklámtevékenység is, amely bármilyen mértékben "utal egy dohányipari termékre".
A verseny rendezői szerint viszont a sokat citált Jordan szlogen nem sérti meg közvetlen módon a reklámszabályokat, miután a törvény az explicit utalás minden formáját tiltja, s erről itt nincsen szó. -
csak azt nem tudom, hogy honnan szedik össze rá a ZSét???? Ez a négymillió dollár is sok volt a Jordan legalább 8-at fog kérni:) -
zsír! kösz főnök :P -
G_ArchAngel #12136 versenynaptár
igen, most lesz... -
indianapolis most 7végén lesz ? -
sejtettem mindig hogy nem véletlenül beszél zsófika úgy mint a lassított felvétel
de hogy ennyire retardált legyen ahoz szerintem sok segítséget kapott a médiától is.....
-
Ez tényleg hülye
-
Na ezt nem bírom a fasziban. Vagy ennyire hülye, vagy ennyire optimista, de mindig olyanokat tud nyilatkozni, hogy a fülem kettéáll :) A naivitás mintapéldája.
A magyar sajtó kivételével mindenhol olyan szinten írnak róla, mint pl. Yong-ról (aki azért itthon is megkapta a magáét), azaz semmi jövőt nem jósolnak neki. De csak nem tűnik fel neki, hogy ő is csak egy sima befizetett töltelékversenyző, aki csak azért lehet ott, mert Ecclestonenak kell a 20 induló. -
G_ArchAngel #12131 LOL!