182273
  • G_ArchAngel #12050
    azért Glock pontszerzése kicsit erős, ha a két FIAT-ot is kizárták volna, akkor Zsolti is kap pontot...
    Jordan nem egyenlő a Minardival...
    Ezt a szintet tavaly Zsolt is hozta a Jordannel...
  • Hellhammer
    Nekem többek között azért is ellenszenves Zsóti, mert míg neki nyalják a pici valagát körbe, egyszer sem merik kiejteni azt, hogy utolsó helyen van, gratulálnak neki azért is, ha egyedeül le tudja írni a nevét stb-stb-stb. addig itt van pl. Glock akit élből leszóltak, hogy 3 kört nem tudna egymás után lemenni, ő is csak pénzért képes beülni meg ilyenek. És akkor Glock az első versenyén pontot szerez, míg Zsótinak még mindig nagy eredményenk számít az 10 versennyel a háta mögött, hogy végig tud menni a versenyen miközben a csapattársát is csak akkor tudja elverni, ha az feldani kényszerül a versenyt.
    A magyar média és a magyar F1 igazi szánalmassága ez a dolog szvsz.
  • Bucser
    Szerintem ha Sato megtanulná, hogy a motornak van egy működési hőfoka amit nem érdemes túllépni vele és kicsit megtanulná levenni a lábát a Gázról szarrá verné Buttont...
  • Bucser
    Irvine FIA president:) Hátha behoz pár jó nőt a díjátadásokra és nem ilyen kivénhedt fószerek fogdossák majd az F-1 pilótákat:)
  • Bucser
    Hát jahh de Glock lenyomta Peniszt (by BK-s barom), meg Klient is:)

Zsófi meg Jobb mint Bruni meg Pantano:) Azért az sem semmi:) Bruni nyomná az autót de ez a Minardi akkor sem megy ha átszakítja a padlólemezt:) Csak leamortizálja a kocsit :) Zsolti okosan kap 6 kört+ még eredményesebb is mint Bruni a FIA szerint:) Szerintetek kap valami nagy csapattól szerződést Zsolt??? Szerintem csak úgy kapkodni fognak évvégén a Magyar Tehetség után:) Úgyis lesz ideje tesztelni meg körözgetni és végigpróbálni az autókat hisz a Minardinál úgysem tesztelnek sokat:)
  • Punkerwork
    mindig is Irvine volt a kedvencem :)
  • Hellhammer
    Irvine for president! :)
  • Punkerwork
    Glock az 1 futamával jobb mint zsófi a fél idényben :)
  • Bucser
    A Fia hivatalos F-1 rangsorolása:) Meg lehet nézni akár itt is:)

1. Michael Schumacher (D)
    2. Rubens Barrichello (BRA)
    3. Jenson Button (GB)
    4. Jarno Trulli (I)
    5. Fernando Alonso (E)
    6. Juan Pablo Montoya (COL)
    7. Ralf Schumacher (D)
    8. Giancarlo Fisichella (I)
    9. Takuma Sato (J)
    10. David Coulthard (GB)
    11. Felipe Massa (BR)
    12. Kimi Raikkonen (FIN)
    13. Cristiano Da Matta (BR)
    14. Nick Heidfeld (D)
    15. Mark Webber (AUS)
    16. Timo Glock (D)
    17. Olivier Panis (F)
    18. Christian Klien (AUT)
    19. Zsolt Baumgartner (HUN)
    20. Giorgio Pantano (I)
    21. Gianmaria Bruni (I)
  • Bucser
    Látjátok csak megéri végigmenni:) HA még ketten elfüstöltek volna kapott volna 1 pontot:)
  • guardian hero
    "Inkább playboy, mint versenyző - adott hangot véleményének az ír."

Ezt pont Irvine mondja, LOL :).
  • ÁjjLe BoBBi
    hát dehogynem :)
  • Punkerwork
    Glock így az első versenyén pontot szerzett, nem rossz.
  • robotnyk
    itt a hír
  • Punkerwork
    ez a lol
  • BaLeeX
    Úgy hallottam kizárták a Toyotát és a Williams-t szabálytalan fékek miatt!

Zsolti így 10. lett!

Ha így halad még pontszerző is lehet (6 kör hátránnyal)!
  • Matthewpamer
    ez van.ferrari a legjobb,és az is lesz mág 1 őár évig.
  • robotnyk
  • eddie2
    sumi egy ótvar
  • MrSpock
    Én egyszerre néztem az F1-et meg a Nascart,bár való igaz,az utóbbiról nemigen kapcsoltam vissza,összesen ha 15 percet láttam a futamból,mert ennyi is bőven elég volt.
    izgalommentes,amikor megláttam a 2 ferrarit elől,és Shumit,hát...
    Ez van,Gratulálok a Ferrari rajongóknak,meg főleg aki Shumit szereti,de aki a versenyt, a F1-et,sajnálom.

• G_ArchAngel #12030
    Irvine: Schumi egy nagy nulla

Montreal - A lapzártánk után rendezett Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtja előtt a szókimondásáról híres Eddie Irvine alaposan felkorbácsolta a kedélyeket: az F1 egykori fenegyereke éles kirohanást intézett a Schumacher testvérek ellen, a hatszoros világbajnok Michaelt például emberileg nullának nevezte.

Irvine és M. Schumi egykoron még együtt erősítette a Ferrarit, de a pályafutásuk közös időszakára nem emlékszik jó szívvel az ír csillag.
    - Elismerem Michael kvalitását, de ahogy kiszáll az autóból, teljesen átformálódik, s emberileg egy nagy nulla lesz - nyilatkozta a volt pilóta, akit a száguldó cirkusz legnagyobb nőcsábászai között tartottak számon. - Tudom, hogy példás családapa, de higgyék el, a rokonain kívül mindenkivel utálatosan viselkedik, és állandóan fennhordja az orrát.
    Az egykori F1-es Irvine szerint Michael Schumacher hiába példás családapa, amint kiszáll a kocsiból, elviselhetetlenné válik.

Az egykori F1-es klasszis Michael testvérét, Ralfot sem kímélte, a kis Schumit is beletaposta a földbe.
    - Hallottam róla, hogy a Toyota ötéves szerződést kínált neki. Megítélésem szerint a kölni székhelyű istálló legnagyobb tévedését készül elkövetni. Jó nagy hülyeség Ralfra időt és pénzt pocsékolni, ugyanis soha nem lesz világbajnok. Halálra röhögném magam, ha nem lenne igazam - fogalmazott keményen Irvine.
    Az expilótának természetesen a többiekről is volt véleménye.
    - A maiak közül Fernando Alonso a kedvencem: remek versenyző, úgy néz ki, mint a diliházból megszökött őrült, de mindenekelőtt nagyon vicces fickó. Ha beülhet egy jó autóba, az elkövetkezendő időszak világbajnoka lehet. Hasonló jókat mondhatok Juan Pablo Montoyáról is, ráadásul a kolumbiai gyakran kerül nézeteltérésbe Michael Schumacherrel, ami még szimpatikusabbá teszi a számomra. Jacques Villeneuve-öt is bírom, nála ugyancsak jó pontot jelent, hogy nagy ellenfele Schuminak, s korábban többször is borsot tört az orra alá. Jenson Buttont viszont nem tartom olyan nagyszerű pilótának, mint amennyire isteníti magát. Inkább playboy, mint versenyző - adott hangot véleményének az ír.

• Punker
    Sauber pontjait nem követem.
  • G_ArchAngel #12028
    hetek óta...
    Te nem nézel F1-et? :DDD
  • Punker
    Fisichella szerencsére rosszul rajtolt

a Sauber-nek több pontja van mint a Mclaren-nek, ez azért elég lol
  • Punker
    A BAR elégedetlen autói versenysebességével
  • csabawarchief
    Nekem még mindig azzal az egyel van bajom, hogy pont Schumacher szerez olyan rekordokat, amik megdöntetlenek lesznek. Mert aki esélyes lenne a rekordok megdöntésére, az pl McLarenbe vergődik. Pedig nem is volt olyan rég, amikor elvették az össze pontját (1997), mert egy szabálytalan, nagyszájú, forma1be nem illő alak volt. Eltűntek az ellenfelek, a legjobb kocsi alapon halmozza az eredményeket, nevetséges szezonokban. Aki meg majd igazán jó pilóta, az meg majd ugy megy ki az F1ből hogy max 2szer volt világbajnok. Véleményem szerint Schumi jó pilóta, de hogy a legjobb azt ugy isten igazán nem mutatta meg soha. Mert nem azzal a legjobb vki amit ő művel. Akik F1ben vannak 10/8an le tudják ugy vezetni a nagydijakat hogy nem csusznak ki. Csak aki ezt lassabb kocsival teszi, az nyilván nem első lesz. Folytatás később ...
  • Random_
    szerintem én akkor egy másik versenyt néztem Monty jobban szorongatta Schumit, de ő se sokáig

Ha a Ferrari mindig a boxban előzi meg a mezőnyt nem gondoltak arra a többiek, hogy nekik is javítaniuk kéne a szerelő gárda részidején?
  • robotnyk
    hát azért nem semmi arcuk van, amúgy a szöveg nem új, a köcsög törpe után szabadon ferdítették.
  • Punker
    A versenyzők vasárnapi nyilatkozatai
  • Punker
    kocka már kiégett zsófi soha nem is volt jó, és igen kellenek ilyenek is csak ne akarjanak sztárt csinálni belőle......
  • Punker
    A Ferrari izgalmasnak találta Schumacher és Barrichello csatáját

tévedtem lehet anyázni a ferrarit
  • G_ArchAngel #12019
    "gyenge pilótának tartom Coulthardot, vagy akár Zsoltot"

Barrichello-t is ide írhattad volna, de szerintem inkább ez a "jómunkásember" kategória - köröznek rendületlenül, kisebb-nagyobb hibát vétenek, de nyagy százalékban beviszik célba az autót...
    Ilyenek is kellenek, ha húsz ugyanolyan autó lesz, húsz "Kimi-Fernando-Jenson-Takuma-Huan-Ralf-Michael-Mark" felfogású pilótával, akkor már nem kellenek ezek a "jómunkásemberek" - se addig ez van, ezt kell szeretni...
  • RelakS
  • Punker
    Räikkönen 3 kormánnyal vezette végig a Kanadai GP-t

erről ennyit nem a ferrarit + schumit kéne szidni
  • Punker
    Diszkvalifikálták a Williamseket és a Toyotákat
  • donpedro
    Úgy látom az nem jutott eszedbe mint eshetőség, hogy én senkinek nem drukkolok, pedig elárulom, ez a helyzet... Viszont értékelem, respektálom a tehetséget, a kemény munkát. Ráadásul épp te panaszkodsz (többek között), hogy unod a futamokat, nem én.

Akárhogy is, nekem a Formula 1 úgyis elég érdekes, ahogy most van, bár nem feltétlenül azért amit Gábor írt. :) Engem ugyanis az is érdekel, hogy ki lett a második, harmadik, sőt még 10. is.

Másrészt én fontosnak tartom, hogy ha valaki többet tesz azért, hogy sikeres legyen, mint mondjuk én valamilyen műfajban, akkor azt respektálom, ergo bármennyire gyenge pilótának tartom Coulthardot, vagy akár Zsoltot, nem fogom elkezdeni fikázni, mert tisztelem az általuk belefeccölt melót. Szerintem csak így lehet valaki elfogulatlan. De mindez csupán a személyes véleményem, mindenkinek meglehet a sajátja.
  • Shaman
    Kérdés,hogy kinek? A Ferrárinak feltétlen,illetve az elvakult Ferrári hívöknek is... a maradék 500 millió ember meg elmehet a p***csába...
  • Shaman
    "már azis éppen elég izgalom,hogy 18-ból nyer-e 18-at" -hát ez télleg baromi izgalmas...
    "SUMI hány kört ad a másodiknak"- ugye ezeket te is csak viccből írtad???Ezekért izgulni.....már sztem beteges..
  • Buddy
    a bmw eltakarításával újabb kettős győzelem.....végre

ez a szezon eddig a legjobb az elmúlt 4 között
  • Gabor_(HSF)
    Miért nem izgalmas?Azért mert mindig Ő nyer?már azis éppen elég izgalom,hogy 18-ból nyer-e 18-at,de ha ez nem elég,akkor izgulhatsz azért,melyik lesz az a verseny amikor Sato nem durrantja el a Hondát,vagy Zsó-fika mikor szerez pontot,vagy éppen mikor b@sszák már ki onnan,de izgulhatsz esőért is ahol a legnagyobb kérés majd az lesz SUMI hány kört ad a másodiknak és sorolhatnám...de attól ez még F1 élményekkel teli,csak az nem élvezi aki nem szereti........................