182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #12010 Hát ezaz..csak engem..hogy neked meg van a magad véleménye az egy dolog, nekem is megvan..ez igy rendben is volna,de ha beszólsz és csak nekem,akkor azon se csodálkozz ha hamar elküldelek a picsába,mert ammedig itt buzizzátok meg faszkalapozzátok SUMI-t,addig én sem leszek rest lecigányozni azt a cigányt,meg a többi Lámára is találok jelzöket -
ejha! nem semmi -
igy Zsolti is 10. lett! :) -
Durva, nem emlekszem mikor volt ilyen. -
Tehat Button a 3. -
Williams, Toyota disqualified from Canadian GP
Tehat a 2 BMW es a 2 Toyotat diszkvalifikaltak a mai versenyrol. -
Ennek így azért nincs értelme,mert ha mindig a "legjobbnak" drukkolsz,aki nyer,akkor neked sosem izgalmas a futam,hisz úgyis annak drukkolsz,aki nyer 

-
Hát "szeressük/nem szeressük Sumit" kérdésben sosem fogunk egyetérteni,de azt hiszem 1 dolog van amiben legalábbis sokan egyetértünk.
Hogy mekkora tehetség Zsófi!!!:-ppp -
donpedro #12002 Én speciel nem vagyok elvakult Ferrari és Schumi-fan, mégis örülök neki, hogy ő nyert, mert így szerintem a legjobb nyer, és ez így korrekt. De ha mondjuk Alonso nyerne, vagy Räikonnen, esetleg Button, nekem azzal se lenne bajom, mivel szerintem ők is elég jók ahhoz, hogy megérdemeljék a sikert.
Engem sokkal jobban idegesít, ha olyanok nyernek, akik normális körülmények között még a saját csapattársaikat sem bírják lenyomni, pl Coulthard.
Másrészt szerintem észre kéne venni, hogy amíg a korábbi években a Ferrari úgy verte a mezőnyt, hogy csak a MClaren és a Williams küzdött a második helyért, addig idén többen is ringbe szálltak. Szintén figylemre méltó, hogy amíg az első néhány futamon a Ferrari kilométerekkel verte a mezőnyt, addig az utóbbi időben már jóval szorosabbak a futamok. Ma is Schumacher nyert, ez igaz, de korántsem volt ez annyira egyértelmű, mint máskor. -
meg mint én!!:) -
A FEARRAI azt csinal a formaegyben amit akar. Jobb a soforjuk, jobb az autojuk es amint laccik okosabbak is mint a tobbiek.
Ha masert nem hat ezert tiszteljetek oket. -
Akkor ők nem voltak igazi Ferrari fanok. -
Lehet... én amúgy valahol örülök annak,hogy Sumi aláz,és tudod miért?
Mert eddig 5-ből 5 ismerősöm kezd elfordulni a Ferráritól,akik eddig Ferrári fanok voltak...
Csak az olyan elvakultak örülnek ezeknek az izgalomtól mentes folyamatos Sumi győzelmeknek,mint Gabor_(HSF)... -
G_ArchAngel #11997 na, a Ferrari végképp leszerepelt - eddig áltattam magam, találtam kis pozitívumokat bennük, de ma amit Bari csinált ezzel a "MS seggébe dugom az orrom" menőverrel, ezzel eláztatták magukat...
Ferrai =

Aminek örülök: minkét McLaren kibírta, és Kimi 5 boxkiállásal is hozott pontot (kormány csere rulez
)
Jah, és ma Palik poénjai is tetszettek
-
Szerintem meg azt elvakult Schumi ellenesek is mást látnak... -
Miért, Zsófika elindult ezen a versenyen? -
hagyjad.... én már kezdek rájönni,hogy az elvakult Sumi fanok,TÉLLEG más versenyt látnak... -
Komolyan nem értelek..
És ennek mi értelme,mikor látszik,hogy gyorsabb Suminál,hogy nem engedik,hogy előzzön??? legalább ennyi "izgalmat" adhattak volna nekünk. Szánalom ez a Barichello,meg az egész csapat....... Azt ne mondd,hogy Suminak annyira írtózatosan kellett a +2 pont,mert olyan nagyon szoros a pontverseny... -
NEm szoktam kóstolgatni senkit ez az egyik, ha úgy érzed ne írj fórumba mert sajna itt visszaszólnak:) Másik pedig asszem én is a Forma 1-es közvetítést néztem... Legalábbis annak kellett volna lennie de vonatozás lett belőle ahol lecsatoltak vagonokata mozdony elejéről aztán megint csak egy Német masiniszta maradt aki azt csinált amit akart... Komolyan inkább kimegyek egy állomásra... az M41-es dízelek és az M42-es elektromos vonatok gyorsulása izgalmasabb mint ez.... -
És ez nektek miért jó?
Ti nem unjátok hogy a futamokon 0 izgalom van? Egy hót unalom szar az egész.... -
FRANCE 1 1 0 0 2 1 3
CROATIA 1 0 1 0 0 0 1
SWITZERLAND 1 0 1 0 0 0 1
ENGLAND 1 0 0 1 1 2 0
-
Mondjuk brutál volt, ahogy a Mekit otthagyták. Na már most ezt hatványozottan elképzelem a Minardival, és elképedek, hogy Stoddartnak milyen idegei lehetnek! :) Egy ilyen szereplés után jobbhelyeken lehúzzák a rolót, vagy előveszik a revolvert. :) -
Baumgartner: A csapatnak fontos, hogy célba értem -
Gabor_(HSF) #11987 1,kötekedj azzal aki buzizza meg faszkalapozza SUMI-t,ne pedig engem kóstólgass
2,abban egyetértek ,hogy mákja volt, de nem az általad felvetett (megin nemtom te mit néztél) okok miatt,hanem mert a z a LÁMA most nem lökte fel -
Off-Topic:
Nem tudom nem értelek... Miért beszélsz ilyen stílusban egy olyan emberről akit nem is ismersz???
Off Topic Vége:-------------------------------
IMO Schumachernek több szempontból is mákja volt. Egyik, hogy Trulli az elején Alonso meg a közepén elesett. Másik, hogy Barichellora rászóltak, hogy ne akarjon már Schumi elé megjönni... (többször láthatóan gyorsabb volt és megpróbálhatott volna előzni). Harmadszor Nem hajtotta olyan valaki az autóját hátulról akitől félnie kellett volna.. Vagy olyan távolságra volt tőle az illető, hogy nem tudta utolérni vagy kihozták Schumit a boxba mint mindig.. Ezen a versenyen egyetlen előzést sem hajtott végre tömegben.. az elején volt egy kis torzsalkodása de annyi.. Aztán jött megint a taktikai győzelem.. Hát ettől unalmas az F-1... Menne inkább mindenki egy minardival vagy egy régi Tewart-al és kiderülne ki a jó pilóta... -
meki gáz, sumi sux, f1 nemnézem -
NA!!! 
-
Pontius #11983 Kibaxott Schumakkerek, kibeszott ferrári...
-
igen -
Gabor_(HSF) #11981 Persze hogy vissza,mivel annyival nem volt gyorsabb,meg hát ő nem egy eltorzult LÁMA mint az a Columbiai "primás",hogy észnélkül bevágjon oda ahonnan nyerteskén nem jöhet ki -
tujon #11980 minegy! de anyi esett hogy nem tudtunk kimenni nyársalni.:(
amugy te is egri vagy? -
eső nem volt nagy csak dörgött meg villámlott kb 15 percig -
Ahogy beért MS mögé, visszavett. Mint mindig. -
tujon #11977 viszont a multhét durva volt -
tujon #11976 szerdán volt este 20 h fele elég nagy! Nem? -
itt nem volt nagy eső a héten (Egerben) multhéten csütörtökön volt de akkor nem voltam itthon :) -
tujon #11974 jolvan na jég nélkül. -
tujon #11973 legyen eső de jo nagy olyan mint a héten Miskolcon vagy Egerbe!!! :))) -
Gabor_(HSF) #11972 Ezzel csak az a baj,hogy mostmár a Hungaroringen kivűl szinte minden pálya "Ferraris"
Ha van rajta sapka azé,ha meg nincs akkor azé -
Alonso nyerjen és legyen eső, vagy legalább az egyik a 2 közül :)