182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#16385 Bernie bácsinak meg télleg egy hatalmas ****** a ****ébe... Ki kéne rakni egy lakatlan szigeten, aztán ott játszadozhat kedvére... -
#16384 Az viszont igaz, hogy a legelején nem autókról, hanem csapatokról volt szó, ebben az esetben pedig télleg Modenának hívták a teamet... Namindegy :) Lényeg a nosztalgia! -
#16383 Tudom, hogy Modena Lamborghini volt a csapat neve, de a Lambo volt a 100% tulajdonos, maga az autó is Lamborghini volt, ez 100%, de rá is néztem tegnap, hogy nehogy hülyeséget mondjak. Amúgy télleg ritka ocsmány teljesítménye volt mind a gépnek, mind a motornak, pedig volt két klasszis versenyzőjük, de mégse mentek egész évben semmire. -
#16382 Aki nem ért angolul, annak röviden vázolnám, miért csukták be a kaput, a kis mohó Bernie bácsinak /mert ővé a FOA - Formula One Administrating/ nem tetszett, hogy az oldal kirakta a hang és videóanyagokat az oldálar, azt meg "galád módón" letöltötték az emberkék, persze ingyen, senkinek nem volt anyagi haszna ebből, főleg a FOA-nak, csak ez nekik nem jöb be, még ebből is pént akarnak, durván fogalmazva, ha nem látom a versenyt és megakarom nézni utólag, csak akkor teszem ezt törvényesen, ha a FOA-tól megveszem a verseny egyik kopiáját. Hát f**k off beléjük!!! -
#16381 Skacok megszűnt az f1onboard.com, az FOA rájuk tenyerelt, nézzétek meg a kezdőlapot: http://f1onboard.com -
#16380 mekkora durva cigi!
bázz kemény idők voltak :DDDD
-
#16379 Majdnem jó, de az a Modena Laborghini volt :). Egy gyönyörű dizájnos, gyönyörű szép kék, qurva lassú olasz csapat volt. De Modena volt a neve, csak a motorszállító volt a Lambo!!! :)
Ha már szóba került Hill és a Brabham, az is szép volt ...
-
#16378 Legalább nem unalmas a topic a versenynek köszönhetően... -
#16377 bocs mindenkitől, de még egy képet, csak még egy képet plíz... -
#16376 szívem csücske szintén ebből az évből:
-
#16375 nem vagyok formában :(
szal az alábbi post neked szólt, bocs -
#16374 ...tudtam, hogy igazam volt! :) nézz csak jobban utána, 1991 - Nicola Larini és Eric Van de Poele mégiscsak egy Lamborghini csapatban nyomták, de tény, hogy csak abban az egy évben. Az autó neve Lamborghini 291, hetedik volt a legjobb helyük. -
#16373 na mégegyszer...
-
#16372 ...apropó Brabham, érdekesség, hogy pont Magyarországon futották az utolsó versenyüket 92-ben, akkor Damon Hill próbálkozott, de már mindhiába, menthetetlenek voltak :(
394 futam, 4 egyéni vb cím, 2 csapat vb, 35 győzelem, 39 pole, 41 leggyorsabb kör, aztán ennyi...
-
#16371 Erőlködnek,erőlködnek..hol lehet még eladni ezt a ....nemistudommármicsodát.
Most csak azért nemaludtam el,mert néztem egy másik érdekesebb szériát.
Ahogy elnézem,mindenki nosztalgiázik.Hmmm..lehet megöregedtünk?
Milyen jó a tiniknek,ők nemtudják mihez hasonlítani a mai verseyneket.
Ez az egyetlen esélye az F1-nek,talán majd egy új generáció szeretni fogja.Ahol még új,meg csodaszámba megy. -
#16370 Nyilván rájöttek arra, hogy bizonyos országokban már tátonganak a lelátok az ürességtől. Most előkeresik azokat, ahol mindíg teltház volt? Akkor jöhet az argentín futam is... -
#16369 végre valami jó hír :) -
#16368 2006-ban újra Mexikói Nagydíj -
#16367 ahan, + zsófi megtanulhatna egy újabb világnyelvet :))
de télleg, mekkora királyság lenne! a palikék a dakaron meg egy méregzöld aroval nyomnák... :) az lenne ám csak a diadalmenet! ;) -
Grenzjager #16366 na a Baumgartner már a Dacia felé tekintget.
mekkora poén lenne egy dacia cspat az F1ben -
#16365 ja, kb mint halottnak a csók... Független kaszniépítők és motorszállítók kellenének, mint korábban a Lola, a March vagy a Dallara, újra mechanikus váltó, minden elektronikus rásegítő berendezést kitíltani, újra mintázatlan futófelületű gumik, illetve megállítani a mezőny totális elfiatalodását, mert a tapasztalt, sokat próbált sportembereket egyre-másra váltják fel az eladható címlappasik - avagy mindegy, csak 30 alatt legyen, mert akkor jön a szponzor... vicces -
#16364 Mosley: Csökkenteni kell a költségeket a jövő évben
brávó -
#16363 Ahan, Zanardi még nyomja egy BMW-vel a túrakocsi EB-n (jövőre már VB), de sajnos csak egy középcsapat jutott neki, így nem igazán versenyképes a gyári menőkkel. Amúgy jövőre a túrakocsi vb mind látványban, mind izgalomban szerintem agyonveri majd a forma-1et. Már idén is sokkal több izgalom volt, pedig most még csak három gyári márka indult, de jövőre több lesz. -
#16362 Valahol még versenyez. Túrakocsi talán?
Jó már a link. -
#16361 Montoyát lehet szeretni, nem szeretni, tény, hogy nem egy skandináv, halvérű pasi, hanem ha olyanja van akkor neki is megy a másiknak és lobbanékony mind a pályán mind a pályán kívül, de legalább van benne tűz, amit még nem sikerült teljesen kiölnie a f-1 pénzembereinek. Ha megnézzük az elmúlt éveket, a legtöbb eksön az ő nevéhez fűződik, a legvállalkozóbb szellemű versenyző a mezőnyben, még ha néha negatív eredménye is lett a vállalkozásoknak. Na mindegy, a lényeg, hogy a versenyzése bennem a régi nagyok bevállalásait idézi fel. Ez az a plusz, amit utoljára Zanardi CART-os éveiben láttam versenypályán, és azóta sem soha senkitől. -
#16360 Dennis: Montoya jobb versenyző lesz a McLarennél
Meglássuk. -
#16359 Montoya győzelmét Sir Frank Williamsnek ajánlotta
Ez szép gesztus! -
#16358 Michelin: Beteljesült álom -
#16357 Raikkönent és Heidfeldet is megbüntették
Sry,de ez baromság, és igazságtalanság is. -
#16356 Bridgestone: Egy elvesztett finálé -
#16355 Ferrari: Elképesztő szezon -
#16354 Volt egy két zavar, de ezentúl teljesen érthető volt a dolog... -
#16353 Kár a képekért, szívesen nosztalgiáztam volna. Elioért nagy kár, sokan azt mondják volt akkora tehetség mint Senna, nagyjából egyszerre is tűntek fel. Apropó 86... A Benetton első győzelme Mexikóban, de nem is Berger jutott eszembe. Mi lett a jó öreg Teo Fabival? Tudsz róla valamit? Egy ideig még nyomta a CART-ban, jól is ment, de aztán nagyon kikerült a látókör(öm)ből... -
#16352 Na faxa! A kép link jó, csak pont most állt le náluk valami. :( Az előbb még elérhető volt ... -
#16351 Ja, az egy teljesen más dolog, hogy nemrégiben még új start előtt átpucolt valaki a tartalék autóba, ami esetleg a csapattársért volt, és megint más volt amit korábban írtam az ötvenes évekről, hogy a verseny folyamatosan ketyegett, miközben a csapat lehívta ezt vagy azt a versenyzőt, csak mert a másik kocsija bekrepált. Persze akkoriban nem volt nehéz, 52-53-ban például összesen csak Ferrari, Maserati és Gordini volt a választék, az egész mezőny 3 féle kocsival ment. Előtte és utána persze volt Alfa, Mercedes, Talbot, Lancia, stb, de nem 2-2 autóval indultak a gyárak mint most. -
#16350 Szép volt az a Brabham, nem Tóni hibája volt a baleset, hanem Elioé, valamint - mint a legtöbb Brabham - megelőzte a korát. Sajnos 1986-ra a Brabham egy nagy szar lett,
Gyönyörű autó volt:
Williams mellett ott van azért még az a bizonyos Ron Dennis is.
Elio de Angelis viszont tényleg sokra vihete volna.
Volt egy ilyen kezdeményezés:
Meg készült róla egy brutális fotó:
-
#16349 Ki van csukva, max. ha baleset volt a start után, és akinek volt tartalékautója, az rohant vissza a kormányával és átült a másik kocsiba. Ebből ritkán sült ki pozitív dolog ... -
#16348 50-es években sokfajta szabály volt. 1 pont a leggyorsabb körért meg ilyenek. Valaki a 70-es éveket írta, azért néztem miről van szó. -
#16347 Az vesse rá az első követ, aki tudta normálisan követni az eseményeket abban a káoszban ... -
#16346 Hát én emlékszek átülésre szóval tuti, hogy későbbi években is volt.
Konkrétan személyre és futamra nem, de arra igen, hogy boxba kigurult az egyik és előkapták a tartalékot kormányt vitte magával a pilóta.