182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát lehet, de maradjunk a tényeknél, és ne a feltételezéseknél. A Minardinak nincs pénze, a szponzortól nem kap, tehát nincs helye az F1ben. Ha lenne elég pénze, és tudna fejleszteni, akkor lenne helye.. Dehát így.. -
fejtsd már ki hogy miért nincs helyük? azért nincs pénzük mert a szponzorok is így állnak hozzá mint te, pedig tuti hogy ha ugyanannyi pénze lenne mint a Jordan-nek akkor a Minardi lenne a jobb, mert jobb a csapat. -
1. Igen, kis csapatokra szükség van, de a Minardira semmiképp...
2. Sok más kiscsapat is van, mellesleg ebben a Minardiban hiába tesztelgetik az újoncokat, lehet hogy Bruni sokkal nagyobb tehecccség mint "Zsaót", de ebben a szar Mindardiban nem lehet megtudni.. Ottvan a többi kiscsapat, azok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak(pl Jordan). Meg a Minardi vergődése már kezd szánalmassá válni, semmi helyük nincs az F1ben, dehát mind1, egy-két évet adok nekik aztán roló le. -
túlzásokba ne essünk azért :) -
És a mi Zsoltink is aki majd egyszer bajnok lesz! Ugye? :DDD -
1. ha nem lesznek kis csapatok akkor szabadul el igazán a káosz
2. Webber is Minardiban kezdte, tökéletes csapat arra hogy az ujjoncokat éles helyzetben is teszteljék -
Stoddart: A Formula 1-nek szüksége van a Minardira
[lefordul a székről a röhögéstől] -
"A Forma-1-es Sauber istálló 2005-től érvényes szerződést kötött a francia gumigyártó Michelinnel, így véget ért 6 éves együttműködésük a japán Bridgestone-nal. A svájci gárda először november 24-től 26-ig, Barcelonában próbálhatja ki az új gumikat. A Michelin által ellátott csapatok száma ezzel hétre nőtt."
-
hát oda pont nem költöznék :) -
egyet értek, de bizony lehetett volna korrigálni az évek során. -
akik nem utálják a hungaroringet, többségében szerintem azok is aláírják, hogy annak idején nagyon el lett cseszve a vonalvezetése, és hát így olyan amilyen, ez van, ez a mi pályánk.
amúgy bulgária futamrendezési ötlete után már nincs több véglet, max albánia, vagy a kazah nagydíj, esetleg még grönland, és a show totálisan beteljesedik. -
ShaiHulud #16412 jo de ramore direkt magyar ellenes:) utalja baumot utalja hungaroringet...miert nem koltozik ki izraelbe nem ertem. -
Abszolút nem használhatatlan. Sztem semmi baj nincs a pályával, kicsit lassú, dehát nem mindig az kell hogy 300 fölött hasítsanak, valamikor a technikának is érvényesülni kell(úgy értem hogy a pályának kell teknikásnak lennie).. Erre jó pl hazánk F1 pályája -
ezt én sem tartom teljessen igaznak, az első kanyar pl. nagyon állat.
és a vége is jó...:DDD
meg még van benne egy hosszú balos és a 2. sikán amit csípek, a többi viszont tényleg prosztó. -
rosszabbat mondtam nem unalmast -
mellyekre gondolsz? én ennél unalmasabbat még nem láttam a hosszú évek során -
Bernie bácsi minden hol sok évet írt alá a pénz miatt, de szerintem ez változni fog, amúgy a miénknél sokkal roszabb pályák is vannak. -
egyet értek, de akkor mi a fenét keres a versenynaptárban elvileg 2011-ig a hungaroring? a leglassabb, leghasználhatatlanabb, legpiszkosabb, legunalmasabb "verseny" pálya -
ennyi nagydíj nem lesz folyamatosan (szerintem), de mivel több lehetőség van lehet válogatni, remélhetőleg az igényes és jó pályák maradnak meg. -
Bulgária is szeretne futamot rendezni
Hát ez lol faxom.. Már annyi nagydíj lesz egy évadban.. Enyhén szólva Túl Sok. -
Jordan-Toyota (?)
A Toyota megmentette a Jordan-istállót -
halihó mindenkinek, sajna időm kevés,de kész az oldal eddigi legnagyobb dobása!!! Nem tudod hogy szerezhetnél aláírást kedvencedtől, esetleg kedvenc kommentátorunktól szeretnél hallani beszólásokat, és ezeket akár zeneileg aláfestve? akkor gyere ide! http://f1paradise.atw.hu -
Interlagosi Görbe Tükör -
Érdekes páros lenne:
Zsófi és Kocka, a Jaguar romjain.
Sajnos későn kapcsoltam át, de mintha erről makogtak volna a Sport1en ... -
Még a belső nézetes vidókkal gond van úgy látom. Azok kb mikorra lesznek kész? -
Köszönöm! A palik rész, is rendben van mostmár, el volt rontva a linkelése, de most már jó az is.... -
Királyos, olvastam mi történt a videókkal, örülök hogy mostmár rendben vannak.
-
Minden hasonló vállalkozás előtt megemelem a kalapom. Már csak azért is, mert egy ennyire vérszegény, ennyire gyalázatos idény után még van erőd lelkesedni. Komolyan csodállak! -
Készen vannak a videófeltöltések: http://f1paradise.atw.hu -
2007-től Repsol-Honda lesz a BAR-ból? -
Jól artad,kicsit előbb kellene megnyernie Shuminak,mint az idén.Most nagyon elhúzta.
Aztán teljes Ferrari siker.
És mehet a föld,meg kereszt.
itt akárhogyan erőlködnek,bármit csinálnak ebben a formában,a ferrari nyer,nála az előny.
Minden változtatás nekik kedvez.Ezt már régen elcseszték. -
Mi ez a dráma...? Az élet nem áll meg. Különben is, a Ferrari addig kifejleszt egy új gépet, mert hát ez botrány, hogy idén nyert Renault is, McLaren is és Williams is... Felháborító! Jövőre nem akarnak ennyi baklövést elkövetni.
Így aztán ki fogják találni azt, hogy az idény 60%-a utánra Schumacher megnyeri a vb-t, persze Barrichellonak kap egy évet, hogy begyűjtse az összesített pontverseny második helyét, viszont Schumachert mondjuk a 10. futamtól (már világbajnokként) elküldik nyaralni, bejön helyette Badoer, aki év végéig még megszerzi a világbajnokság összesített 3. helyét is! Na milyen lesz...??? :)
(asszem keresnék végre egy baltát és megkínálnám vele a tévémet...) -
Viszlát márciusig
-
Nem, én sem hiszem, hogy ez vita lenne, inkább csak ki akarom bogozni a szálakat, mert érdekel. Szal azt mondod, hogy az adott autónál csak a motor volt Lamborghini, az autóhoz nem volt közük. De akkor a kérdéses évben mi volt a versenyekre nevezett autó neve és típusjelzése? Már csak azért, mert azt konkrétan tudom, hogy Lamborghini 291 volt, csak akkor most az nem tiszta, hogy azt ők barkácsolták össze, vagy csak úgy örökölték, és amikor többségi részvényesek lettek, akkor kapta az autó ezt a nevet...? Jó kis fejtvényt találtunk így a szürke hétköznapokra :) A többiek meg már lehet, hogy baromira unnak minket a hülye lambóinkkal együtt :)) -
Mexikó legalább öt évre szóló szerződést kötött -
A Williams alakulata nem kapkodja el a döntést -
Kb. mint amikor a Benetton Playlife néven futott ...
De nem vitázni akartam, bár úgy sikerült. :) -
A csapat csődje után a Lamborghini újból beszállt a sportba a saját nevén, de a motoron kívül nem volt közük hozzá! :(
A hivatalos nevük:
Scuderia Modena Lamborghini volt.
:)
Amúgy itt az összes Lamborghini-motoros F1-es autó! -
Bernie bácsinak meg télleg egy hatalmas ****** a ****ébe... Ki kéne rakni egy lakatlan szigeten, aztán ott játszadozhat kedvére... -
Az viszont igaz, hogy a legelején nem autókról, hanem csapatokról volt szó, ebben az esetben pedig télleg Modenának hívták a teamet... Namindegy :) Lényeg a nosztalgia!