182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#16225 -
#16224 A BAR-nak adtak igazat Jenson Button ügyében -
#16223 He? -
#16222 nem szeretem a Silverstoni pályát, szal én spec örülök.
Donnington jó lenne... -
#16221 Lehet ha Ralf is a Ferrarinál lenne, vagy legalábbis egy stabil csapatnál (Renault, Bar), és nem a lassan McLarenhez hasonló Williamsnél, azaz minden évben sz*rakodnak egy kicsit, lehet meg tudná közelíteni a bátyját, mint Japánban. De úgy hallottam, hogy Michael Ralfnak köszönhetően került az F1-be. El nem tudom képzelni... -
#16220 Hát igen ez igaz. -
#16219 "mi" több lóvét költöttünk az elmúlt 5 évben a pályára mint az angolok szal szerintem bek@phatják -
#16218 Jah ,most talán igaza van...
Bár az egy dolog hogy mit mond meg hogy mi az igazság,de lehet hogy igazat beszél. -
#16217 igaza van kivételesen -
#16216 Ecclestone: Nincs, és nem is lesz szerződése Silverstone-nak
Szopjál le Berniekém. -
#16215 Egy bizonyos Heikki Kovalainen lett az új Nissan bajnok. A finn a Renault csapat alkalmazásában áll, és be akarják dobni a sűrűbe. Nem folytatom ... :) -
#16214 Brit Nagydíj lesz, csak nem Silverstoneban. Vagy két amerikai nagydíj lesz, vagy Doningtonban (esetleg Brands Hatchben) rendezik meg a brit nagydíjat. Remélem Doningtonban! De ha visszatérne Phoenixbe a F1, az nagyon jó kis versenyt produkálna (bár vsz nem így lesz). :)
"British GP at Silverstone is dead - Again" -
#16213 remélem hétvégén jó kis esős futam lesz -
#16212 Nincs "megbízható" forrás! Mert ugye adózik az ember ... -
#16211 Brit nagydíj nem lesz -
#16210 Halihó! Egy új oldalt jelentenék be: a címe http://f1paradise.atw.hu
Itt vannak videók (belsőnézetesek is!), Pitbabes és még sok más! -
#16209 Ok-ok. De lehet valahol találni olyan oldalt, ahol viszonylag megbízható forrásból leírják, hogy melyik csapatnak mekkora a költségvetése?
Mert addig ezek csak találgatások... -
#16208 A Ferrari kb. 1.2 milliárd dollárból gazdálkodik, a Toyota kb. 350-400 millióból. Ezek persze éves szinten és minden benne van. -
#16207 Prost visszatér a Formula-1-be? - A francia nem zárkózik el a gondolattól
Hm. -
#16206 Szerintem se. -
#16205 így van, csak sajna eddig tipikus pénzes nagycég a hozzáállásuk, azonnali eredményt várnak, és mivel nem jön kirúgják a fél bagázst, de csapatot nem lehet úgy építeni hogy évente cserélik a gárdát... (legalábbis szerintem) -
#16204 Ezt a Toyota tele van lóvéval dolgot annyi helyen lehet hallani. Ez tényleg így van, vagy csak UL? Szal valaki kitalálta és most már mindenki csak hajtogatja, vagy valahol utána is lehet nézni? -
#16203 Hát ez a másik dolog amit nem lehet tudni:) Meg kéne nézni hogy ugyanolyan autóban mit nyomnának.
Egyébként én Button-t, és Alonso-t tartam igazán tehetségesnek. [Ez az én véleményem^.^] -
#16202 Sztem ő se különb, mint a többi jó pilóta, egy Raikkonen vagy Alonso is tarthatna ugyanitt olyan szintű kocsival ... -
#16201 Na igen,ez igaz, de ennyire, mint Schumacher.. Ez azért több mint jó képességű pilóta. -
#16200 Pénzből sose lehet elég ,)
De nekünk vajmi kevés fogalmunk lehet arról, hogy ha van is pénz, akkor miért nem fejlődnek ezek a csapatok, szakember is van, technika is van, csak valahol a megvalósítással lehet a gond -
#16199 ez ilyen szinten nem csak pénz kérdés, Merci-BMW-Honda-Renault nak is van bőven pénze Toyota-ról meg ne is beszéljünk. -
#16198 Én azért nem hívnám konkrétan hibának, nem feltétlenül tehetnek róla, hogy kevés a zsozsó :) -
#16197 de ez a többi csapat hibája szerintem -
#16196 Hát ez az :( -
#16195 akad még jó pár tehetséges pilóta, az már más kérdés hogy hulladék kocsival :( -
#16194 Onnan, hogy a Ferrari messze a legfejlettebb autó a mezőnyben, ilyen egyeduralomhoz kell a jó autó és a pilóta tehetsége is, ha vmelyik hiányzik, nem lenne ott, ahol . -
#16193 Ez nem feltétlenül igaz, hogy a Ferrari nélkül sehol sem lenne...
Eleve ezt honnan tudod? Lehet hogy BAR-ban ülve ugyanígy nyerné a VB-ket.... -
#16192 Persze, hogy nem egyedül Sumi hibája, hisz a Ferrari nélkül sehol nem lenne . Van még pár hasonlóan tehetséges pilóta, csak nincs Ferrarijuk . :( -
#16191 Figyu, most Schumacher nem tehet egyszerűen arról hogy ilyen tehetséges. Lehet ő a közvetlen oka, de ezt egyszerűen nem szabad felróni neki. Egyébként a szabályokon biztos változtatnék, mert most ahogy van, az úgy szar az egész sztem. -
#16190 -
#16189 :DDDD -
#16188 én tudom mi a baj, Schumi a fizetése nagy részét tuti arra költi hogy a többi csapat tervezői elszúrjanak valamit -
#16187 Elolvastam, de azt elfelejtette Prost úr elmondani, hogy ha nem Sumi hibája, akkor mégis mié . Hivatkozhat szabályokra, de azok folyamatosan változnak, minden évben vannak szabálymódosítások, néha elég nagyok is, mint pl . idén, mégse változik a helyzet, amiből az következik, hogy NEM a szabályok írói a hibásak ... -
#16186 Van a címben igazság:) Egyébként Alain Prost nyilatkozta, sztem érdemes elolvasni.