182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19682 Háát van ezen a tv-n vagy 60 adó, lehet korán lapoztam végig 10.00 kor, de akkor még nem volt egyiken sem:( -
#19681 Nála tegnap reggel már volt egy komplett motorcsere -
G_ArchAngel #19680 egy motorcsere már volt nála tegnap, ha ma is, akkor már el sem tudom kézelni, hogy hová tünt a Ferrari legendás megbízhatósága -
#19679 Miért német RTL adta végig is néztem. Miért nem azt nézitek mindig adják a második időmérőt is. -
G_ArchAngel #19678 Ralf - a tippelő bajnok:)))
Ralf: nem Trulli fog indulni a poleból
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.05.08. 09:27]
A német Räikkönenre tippel
A Toyota alakulata számára kedvezően alakultak a Spanyol Nagydíj első időmérő edzésének eseményei. Jarno Trulli - a Toyota történetében először - megszerezte a provizórikus első rajtkockát, míg Ralf Schumacher a negyedik helyen végzett.
A német pilóta azonban nem hiszi, hogy csapattársa az első rajtkockából vághat neki a délutáni megmérettetésnek. "Gratulálok Jarnonak az ideiglenes Pole pozícióhoz. Én azonban Kimire tippelnék, aki annak ellenére hogy korán kellett pályára lépnie és hibázott is, kiválóan szerepelt. Ha hasonló kört tud teljesíteni, amint az első három, akkor az első rajtkockából vághat neki a versenynek." - olvasható Ralf Schumacher internetes oldalán.
-
#19677 7. monty 8. sumák
ebből csak jó lehet :D -
#19676 Akkor nála is alkatrészcsere lesz? -
#19675 És Barichello? -
G_ArchAngel #19674 Barrichellot mutatták, hogy egy halom technikus állja körbe a Fiatját és csak nézegetik... -
#19673 Javaslom senki ne hagyja ki a mai futamot, érdekes lesz ez!!! -
G_ArchAngel #19672 egyértelmű és vitathatalan, hogy a fiatalok közül Kimi a leggyorsabb, de vajon hány kört enged neki a technika délután teljesíteni?
szerintem max. 12...:( -
#19671 asszem heidfeldnél volt egy laza motorcsere -
#19670 Jó volt ez! Maradt mára meglepetés!! Webber nagyot autózott, Kimi éppenhogy odatudott pörkölni neki, és Ralf idén először megelőzte Trullit!!! Jó lesz ez a verseny!!! -
#19669 hát ez így ennyi... -
#19668 Mi van Heidfeld-el és Barichello-val? -
#19667 Nah mingyá jön a tüzijáték az utolsó 5-el!!! -
#19666 Köszi! -
#19665 Jesszus Webber mit ment!!!! -
#19664 Háát, a vörös talicska megint nem volt meggyőző, bár a Bridgestonetól kezdve Ross Brown-ig mindenki a versenyköridőkre esküszik. akár egy kurvajó futam is keveredhet ebből még!!! -
#19663 Azért látszik, hogy a kinti adók is leszarják vasárnap ezt a korai időmérőt, és nem rakják be élőben a gyerekműsorok helyett. Szerintem ezért is gáz ez a rendszer. -
#19662 Live Time-ing -
#19661 Az meg mi? -
#19660 zsákvill megint ment valami brutálisan förtelmeset! Reménykednék, hogy hátha sok benzin van az autójában, és azért, de már nem merek, látva eddigi teljesítményét:((( -
#19659 én is azt nézem :) -
#19658 nekem nincs hol, egy adón sem találtam, csak az LT-t bámulom:( -
#19657 nézitek? -
#19656 nem láttam :( -
#19655 Ha nem csúszik a pálya,(Túl korán ment ki -> hibázott) simán pole-ban volna. Beleadja ő mindíg. -
#19654 tom de azért adjon bele apait anyait :) -
#19653 Eddig sem Kimi-n múlott. -
#19652 Na ennél jobban nem vártam még futamot azt meg kell hagyni :)
Remélem mostmár Kimi összekapja magát és egy szép győzelmet is láthatunk.
A toyoták is szépen muzsikáltak -
#19651 holnapig kell várni:) -
#19650 Azért azzal még várj egy picit. -
#19649 holnap nem 2 mp el lesz gyorsabb a Sumák mint imolában hanem 3 al!!!!
Gooooo Sumák és Bari!!!!
-
#19648 Tökkkéletesen egyetértek!! ;) -
#19647 Schumi felőlem lehet holnap még hátrébb a rajtrácson, de úgy menjen mint a múltkori versenyen és akkor nincs gond :)
Hajrá Schumi, hajrá Ferrari! :) -
#19646 Na megkezdődött a kvali...;)
Lássuk!! -
#19645 Háát a szombat délelőtti már az kell hogy legyen. Addigra belövik az autót kevés benzines gyorsra, ha minden igaz. De az időmérő után okosabbak leszünk:) Na persze nem okosak, csak olyan okosabb félék! :)) -
#19644 ja, azért hozták létre ezt az időmérési rendszert, hogy "kiegyenlítettebbek" legyenek az esélyek, erre pont az ellenkezője történik, az egyenlő esélyekből káoszt teremtettek... -
#19643 Ez így igaz!