182273
  • Alien
    :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    lol kiragadta mindenki a lényeget :D:DD
  • ÁjjLe BoBBi
    "Az sem semmi, hogy előkerültek mostanában a Renault-fanok - eddig hol voltak?"

eddig kusoá volt...meg amúgy is divat renaultnak szurkolni nem ?:D
  • Alien

Én Ferraris vagyok de nem támadom a Mercit, fogjunk össze
  • Zsoltika 007
    A divatszurkoló nem vész el csak átalakul.
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:ASD?:ASD:ASD::D:D:D:D::SD:SD:S:D:SD:D::D:D:D:D:D:D:D
  • G_ArchAngel #19794
    Massa gumijait is a Bridgestone gyártotta? Nem ugye...
    Amúgy MS mondta, hogy törmelék a felelős nem a gumi - ennyit a "kenjük a Bridgesonra" elméletről.
    Tavaly a McLaren-nek volt olyan konstrukciós hibája, hogy ette a gumikat, tehát karosszéria tervezési gondok merültek fel - a FIAT-nál ez ugye fel sem merülhet...
    Jó, hogy a Ferrarisok az összes fórumon nekiestek a McLareneseknek, közben pedig a Renault, aki idén mindent vinni fog...
    Az sem semmi, hogy előkerültek mostanában a Renault-fanok - eddig hol voltak?
  • Zsoltika 007
    Hát igen gondoljatok bele min mentünk keresztül 2004-ben mi mekisek...
  • Alien
    Érdekes, hogy most nem gond ez az Alonso fölény? Nem "árt" a Forma 1-nek? Ha Schuminak lenne ennyi pontja és ennyivel lenne mögötte a második helyezett képzelem mi lenne itt...

Alonso úgyse lesz végig ilyen idén, amúgy is túl nagy lett a pofája úgyhogy remélem a köv. versenyen már nem lesz a dobogón. Raikonnen egy jó ideig nem hiszem, hogy megint nyerne, Schumiék meg remélem összekapják magukat és lealázzák a mezőnyt, ahogy azt illik, ahogy ezt tették az elmúlt években :D

Hajrá Schumi, hajrá Ferrari, kapjátok már össze magatokat!!!
  • Zsoltika 007
    Miért Imolában mi volt? (Rossz beidegződés )
  • Punker
    most mit vitáztok? a ferrari-nak sz@r a gumija, a mercinek meg mindig van valami geb@sz: motor, váltó, tengely stb.....Alonso meg szép csendben megnyeri a VB-t, ebben csak az a baj hogy én azt akarom látni hogy rendes csata van az első helyért, ami már nincs évek óta.
  • Kit--Kat
    az lehet az már más kérdés ezért szomorú, hogy ilyenen múlik
  • Zsoltika 007
    Csak lehet addigra túl késő lesz beleszólni a vb címért folyó küzdelembe...
  • ÁjjLe BoBBi
    :D:D::D::D nebassz!!!! most a mekin lehet van egy jó gumi...szarrá alázta az egész mezőnyt...nos?
  • Kit--Kat
    amint lesz újra működőképes gumi a Ferrari alatt megint ütni-vágni fogja a mezőnyt 1 jó pilóta alatt, ez tény ezt mindenki tudja
  • Zsoltika 007
    És mikor a Mclaren-nek volt defektje? Az is "csak" azért történhetett meg mert a gumi nem bírta. Szóval ezt lehetne folytatni. El kell ismerni hogy itt most ők voltak a legjobbak.
  • Zsoltika 007
    Hát ha így folytatják, lehet nem megy sehova. (Ez vonatkozik a Ferrari-ra és a Mclaren-re is)
  • Magic Boy
    Ez tény,de csak azért történhetett meg,mert a Ferrarí nembírta el a gumi gyengeségét!
  • Kit--Kat
    nem is lesz rossz, ha 2év múlva a Ferrariba igazol
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem aztán mindegy mire fogod. lényeg hogy ma tönkrevágott mindenkit a finn király. nincs mit agyalni rajta
  • Magic Boy
    Az balszerencse volt!
    A ti gumitok jó!
  • robotnyk
    ja, végülis nem Raikkönen kezdte defekttel a szezont ugye?
  • Zsoltika 007
    Semmi baj végül csak megértettük egymást.
  • Kit--Kat
    jóhh én is pon ezt akartam akkor sry
  • Zsoltika 007
    Jajj de nehéz eset vagy ember!
  • Zsoltika 007
    Igaz. #19760 "De itt ugye nincs ha." Ez volt a mondani valóm lényege, az csak szemléltetésnek szántam volna hogy más is lehetett volna, de nem lett.
  • Kit--Kat
    szerintem is és épp ezért írtam a HA-t nagybetűvel. és ezt nehét felfogni?:o
  • ÁjjLe BoBBi
    ezért lett mondva hogy a 'ha' kezdetű mondatok felejtősek...nehéz felfogni?
  • Kit--Kat
    ennyi erővel Schumi lehetett volna a Világbajnok 98ban, HA nem száll el a kuplungja rajtnál Suzukában....
  • CHEAPBOY
    Kiralysag volt a verseny, Alo-ka hozta a kotelezot, tovabbra is toronymagasan vezetunk az osszetettben:)
  • Lteebee
    Hát igen, nem volt éppen a csúcson a ferrari, de kb. egy szinten volt a két technika.
    Az első 4 helyezett saccolható volt.
  • Zsoltika 007
    Mit na? Ez így van!
  • ÁjjLe BoBBi
    mármint mika :)
  • Lteebee
    Anno is nehezen érett be a bridgestone minőségileg, most is lassabbak.
    Eddig is megengedhették, hogy nem olyan jók, mint a michelin, ezután is rendben lesz a dolog, csak egy kritikus szintet kell elérniük.
  • ÁjjLe BoBBi
    mer ő az isten azér :)
  • Punker
    1. nem a bamab alkesz finn-nek drukkolok
    2. nem schumi ellen drukkolok (mint jópáran itt:(
    3. én azt akarom hogy izgalmas csatával legyen valaki VB, utóljára Mika tudott a 90-es évek végén izgalmas versenyt csinálni.....
  • ÁjjLe BoBBi
    autóhoz tartozik. azzal egész a technika úgyhogy kusoá.
  • Lteebee
    Nem lesz gumicsere, de kimi nem lesz vb.
  • Kit--Kat
    naaaaa
  • Magic Boy
    Cseréljünk gumit,ha akkor is ilyen jó kimi akkor menőzhettek!