182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Valaki nem csinált képeket a Toyotákról? Pl. csütörtökön valaki ígért képeket. -
Hungaroring 2005 fotók és Pitbabes Hungaroring -
http://kep.tar.hu/daninokia/ -
Hungaroring 2005 fotók és Pitbabes Hungaroring.
-
A McLaren-en mindig ilyen lesz a Johnnie Walker felirat? Alig lehetett látni, csak elég közeli kameraállásokból :)
Kicsit sajnálom, hogy nem Schumi nyert, de az idei évhez képest már ez is jelentős javulás, most 3 hét szünet jön, tesztelés nem lesz, de attól még fejlesztések biztos, remélem a japánok kitalálnak valamit addigra, 6 futam még hátra van, addig még bármi lehet, mindenki Alonso-Raikonnen-t emlegeti vb esélyesnek, remélem Schumi lesz a nevető harmadik, nincs olyan messze Raikonnentol ha a pontokat nézzük, szal neki is megvan még az esély :)
Hajrá Schumi! :) Hajrá Ferrari! :) -
nemtom.én idén csak csüt, pénteken mentem ki [vett redbullt(20ft-os jegy)] és nem is akartam kimenni szombat, vasárnap szal nem figyeltem, de ha így van az nem baj nekünk:) -
igen, de idén ugy tudom, még a futam alatt is árusítottak f1 clubos jegyeket a ringen, nem? -
Én is veszek, de júniusban szerintem késő, mert...
"Arany kártyával Forma 1 Club ülő, ezüst kártyával Forma 1 Club álló bérlet igényelhető a Forma 1 Marlboro Magyar Nagydíj 2005(ez majd 2006 lesz ;)). évi futamára korlátozott számban, a beérkezett fizetések sorrendjében" -

-
Ez számomra egy gyönyörű kép:
A két régi nagy ellenfél(mostmár barátok) találkozik a ringen. -
Hehe. Eszembe jutott, hogy "I am Mónika" kivételével az összes díjátadó drapp-barna öltönyben volt. Összebeszéltek volna? :) Mondjuk fejlődés, hogy legalább nem álltak oda Kimi elé, mint korábban a Gyula. Nem a Zollner ... -
én junius-júliusban összekotornék rá pénzt, és akkor venném meg. -
ugyanez a helyzet velem.
minden evben meg van az elhatarozas.
Jovo evi terv:januarban klubba belepni es mar marciusban megvenni a jegyet -
És most megpróbálom magamnak megígérni, hogy jövőre már tényleg veszek jegyet a ringre. Igaz, ezt minden évben megigérem magamnak, és nem jön be :)
De jövő nyáron talán vmi munkával veszek majd egyet a Club tribünre, az legalább nem drága -
Szuperkaraj #25040 azért van hogy a kocsi úszni is tudjon a fadarabon 
-
f..... tudja már:S -
Nem az egykörös időmérő eltörlése az ok? -
hogy ne a fémváz érjen le és deformálódjon, valamint aerodinamikai okai is vannak... -
Nyiri #25036 Igen. Minden autonak van -
Cicero #25035 Az egy fadarab az alján?
-
Ahogy megfigyeltem egyébként Ralf Schumacher sem tudott máshova menni, szal kicsi Schumi sem okolható közvetlenül :\ -
na az Alonso csak ne beszéljen....gányszor kilökte kis Schumit tavaly -
Nyiri #25032 Lassitasban latszott hogy Alonso keson fekezett (talan pozicioszerzes miatt) es kis sumi csak huzodott belulre mert nem akart belemenni az elotte haladoba (es talan latta a renaultot mogotte). Alonso meg probalt belulre huzodva kompenzalni a fekezesi hibat de nem jott ossze. Picit sokat akart, de elmerte. Elofordul. -
A Renault alakulatának versenyzője az első kanyarban összekoccant Ralf Schumacher Toyotájával, aminek eredményeképpen első vezetőszárnya leszakadt, így nem sokkal a rajtot követően már a boxba kellett hajtania, mellyel a mezőny végén találta magát.
Mivel a Hungaroringen az előzés szinte lehetetlen, a spanyol pilóta nagyon nehéz helyzetben találta magát, mivel még a Jordan és a Minardi versenyzőivel is meggyűlt a baja, mikor őket kellett megelőznie.
Alonso a mai teljesítményével 26 pontos előnnyel rendelkezik legnagyobb riválisa, Kimi Raikkönen előtt, aki a mai versenyt főlényesen nyerte, míg már csak 6 futam van hátra az idei szezonból.
„Minden esélyünk a pontszerző helyekre elszállt, mikor az első kanyarban elvesztettem első légterelőmet.” – mondta Alonso a spanyol Telecinco hálózatnak a verseny után. „Nagyon, de nagyon balszerencsés voltam ebben az incidensben.”
„A rajt mindig nehéz Ralf mellől, hiszen ő egy olyan versenyző, aki igazán nagy meglepetésekre képes a manővereivel, azonban tudtuk, hogy nem lesz könnyű a rajt, ami végül be is igazolódott.”
„Néha megtörténik az ilyen velem, néha megtörténik az ilyen Kimivel, és nem csak Kimivel, ahogy azt az emberek mindig mondani szokták.”
Alonso azt is bevallotta, hogy a balesetét követően az volt a fő célja, hogy minél előkelőbb helyen végezzen, hogy a három hét múlva megrendezésre kerülő Török Nagydíjon a lehető legjobb helyről kezdhesse meg az időmérő edzést.
„Az incidens után úgy gondolom, hogy több kisebb aerodinamikai elem megsérült az autómon, és talán a fenéklemez is kapott valamilyen fajta ütést, így már a köridők nem voltak olyan jók.” – tette hozzá.
„Úgy döntöttem, hogy csak utazok, és alacsony fordulatokat használok, mert tudtam, hogy Törökországban az időmérő edzés fontos lesz, így a 11. hely jobb, mint az utolsó.”
-
Ez a kép talán még találóbb. :D
-
-
Nyiri #25028 Miert is jobb a micslen? Mert iden legalabb 150 ezer km-l tobbet tesztelt mint a Bridgestone. Mivel neki 7 csapat tesztel a Bridnek mert csak 1 (ferka). A tobbi csapat meg azzal meri vadolni a ferkat hogy nem irta ala a tesztkorlatozast.
Micslen csak akkkor marad az F1-ben ha van verseny a gumisok kozott. Ez a 150 ezres tesztkilometer elony tenyleg igazi versenyt nyujt igaz? Nem is csodalom, hogy a japanok szenvednek a gumival. -
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL: DAS_:ASD::DDDDDDDDDDDDDDDDD:SDFS:_:DDD_S_DS:SD:DASDDDDDDdd -
vvvvváááááááááááááááááááááááááááááá!!!!
ezzz mekkoraaaa :)))))) -
Neophyte #25025 Ez jó,,., 
-
Neophyte #25024 Egy Kimi-Alonso párosítás már jobban hangzik... persze csak ha egyenlő "bánásmódban" részesülnek... Alonso "futtatását" elnézve ez aligha valószínű... -
G_ArchAngel #25023
Happy Birthday, Fernando...
-
G_ArchAngel #25022 újabb "meglepetés" a McLaren-nél: Montoya a meghajtó tengely eltörése miatt esett ki - Mercedes-t csak V. osztályú, szar anyagokból tákolnak össze??? -
jah ertem... erdekes. kicsit beteg feje van de aranyos. kis kek ize :DDD
ez is erdekes egy teremtes :D -
1. mert úgy néz ki eltörlik jövőre az 1 kerékcserés szabály
2. nem is kell rá olyan sokat várni, max 1év -
Bloo -

mijafax az ott a logodon? :DDDDDD
merdzsó meg rönó rulzas van nalam! -
Bocs, de elírtad véletlenül: Toyota, Renault, BMW :) -
akkor mar inkabb Renault, Toyota, BMW (ebben a sorrendben) -
Neophyte #25015 más:
Őszintén szólva nem értem, miért akar sok csapat átváltani Bridgestone-ra, mert a
USA fiaskót leszámítva egyértelműen jobb a Michelin!!