182273
  • NuCLEARScoRp
    Nem beszélve a nagy sebességről... ami miatt igencsak veszélyes lenne... 300-al bele a betonfalba....
  • NuCLEARScoRp
    Forma 1-be nem kell ovál pálya szerintem... az idétlen körözgetésnek mi értelme??
  • Ramore
    igénytelen??? egy verseny az előzések miatt verseny szerintem, ovál pályán megszámlálhatatlan akció történik, a jelenlegi forma1-ből pontosan az hiányzik
  • NuCLEARScoRp
    Évekig volt Schumacher csicskája, most meg kidobják mint macskát szarni.. na igen pénzért sokmindent elvisel az ember...
  • Punker
    az lesz az F1 halála ha igénytelen ovál futam lesz.....
  • Ramore
    Egy, legalább egy ovál futamot is berakhatnának, ami lehetne éjszakai is. De szép is lenne.
  • Punkerwork
    Éjjeli futamokat terveznek a Forma-1-ben
  • Trade
    Sok szerencset kivanok Barrichellonak a BAR-nal!
    Igazan szimpatikus ember
  • Szuperkaraj
    sztem nem is fog átjönni ha nem érzi úgy hogy itt is jó eredményeket érne el, de ezt majd ő eldönti
  • ÁjjLe BoBBi
    csak a hírnévcsorbulástól félek nagyon :\
    tehát átjön és nem megy a szekér...ha átjön akkor csak akkor jöjjön ha bele tud szólni a dobogós helyezésekbe
  • Punkerwork
    Button szabadsággal fenyegetőzik

tényleg ennyire sz@r lenne a helyzet?
  • b-type
    hát ezt majd ő eldönti. :)
    Ha nem lesz változás, tehát senki nem tudja érdemben küzdésre kényszeríteni akkor el fog menni.
    Hová menjen?
    Rally az ok, de az nem piskóta, oda nem sokat ér az ő tapasztalata.
    Aszfaltos verseny ami neki való...minden a Formula one sorozatra mutat.
    ez már a második tesztelése volt, és már ez is több mint a többieké, akiknek 1 tesztelés volt, a többi meg reklám..pl. mint amikor a Marlboro nyomta Biaggi-val..
    Rossi-nak ez már a 2. éles teszt volt.
    nagyon nem fogok meglepődni...
    Arra leszek kiváncsi hogy ha megtörténik, és na adja ég a Ferka nem tud talpra állni, akkor mi lesz, mert Vale' nem elkötelezett a ferrari-nak, és szponzori nyomás sem lesz.
    Egy F1-es autó fejlesztése az nem kis feladat, és oda Burgess sem sokat konyít.
    Szal én remélem hogy átjön ha lejár a szerződése, tökös srác, mindek maradjon kihívások nélkül...
    Ferka lábra áll MS-sel, és talán MS-t váltva Vale' nagyokat vívna Kimi-vel egy megbízhatóan gyors Merci-ben...
  • Szuperkaraj
    ez igaz, de megnéznném hogy mit tudna produkálni F1-es kocsival, de akkor nem lenne kinek szurkolnom a Moto GP-ben :(
  • rezsofiz
    Nagyszerű cikk! Picit túlbonyolítja ezt a Barrichello ügyet, de ettől függetlenül jó cikk!
  • rezsofiz
    Igen, ez a véleményem nekem is.
  • ÁjjLe BoBBi
    igazából én is kíváncsi vagyok hogy mit tudna F1 járgányban, de nem szeretném hogy átjöjjön. MotoGP nélküle üres lenne. semmi nem lenne...ő oda való :\
  • b-type
    nem.
    nézz mögé...és most nem az index-es cikkre gondolok Massa, és Rossi szerződésével kapcsolatban.
    Vale' Rossi rengeteg embert jelent, óriási reklámot, valamint nincs már mit megnyernie a motorosoknál (ok. Duc. még van :)) ), és az összes rekordot (G. Ago') megfogja dönteni mire lejár a most aláírt szerződése a Yamaha-val.
    Mindenki jól járna vele, ha átjönne, kivéve a motorosokat.
    Ecclestone nagyon szeretné, és bármely istálló (kivéve a Honda-t :DDD ) örömmel leszerződtetné.
    Nagyon nagy reklám, és szurkolói értéke van.
    Valamint az sem elhanyagolható, hogy 3-4mp hátránya van csak a Fironao-i pályarekordtól, pedig azt még a régi autóval (+25%leszórítóerő) futotta MS.
    A régi autóval 1mp-n belül lenne, ahogy Mick Doohan és Max Biaggi is volt amikor kipróbálták a Ferkát Fiorano-ban, még Rubionho páyarekordjától voltak ennyire.
    Szal nagyon is valószinű.
  • Bandee1987
    Nemtom, én végülis örülnék Rossinak a Ferrariban, kíváncsi vagyok, hogyan menne egy F1-es géppel.
  • Istencsászár
    Hát Vale marad a MotoGPbe nemlesz ő f1es leglábbis nagyon remélem őt motorra teremtette az isten.. ő a legjobb ennyi erővel sumi is mehetne motogpbe szal ez oda vissza röhej.. jókis reklám a ferrarinak !!sztem!!
  • Amse
    Valentino Rossi.(MotoGp)
  • Punkerwork
  • Magic Boy
    Biztos lol mag hasonló vagyok,de ki ő?
  • Amse
    Nem nevezném hibásnak egyiküket sem vagy, ha már igen akkor mind2őt.Alonso próbált beférni Ralf mellé a kis Schumi meg próbált kanyarodni anélkül, hogy a balra lévő autóknak nekimenne.A tükröt nem hiszem, hogy lehet figyelni ilyenkor és Ralf-nak van "elsöbbsége" mivel ő van előrébb.1xű rajt"baleset".Minek ezt felfújni?Csak az Alonso drukkerek köpködnek, mert így nem szerzett 1-2 pontot sem.
  • b-type
    eleinte nem hittem benne, hogy jön, de most már egyre inkább valószinű...főleg marketing szempontból, de Vale'-t ismerve ő ha jön az F1-be, akkor csak nyerni jön. Ami persze Kimi-MS..stb kaliberű pilótákkal szemben nem lesz egyszerű..
  • b-type
    éérdekes cikk...
    én nem bonyolizálnám ennyire Rubinho-t, el lehet szerződni, ha máshol szivesen látják, és máshol több lehetőséget lát.
    szvsz Rubinho a lehetőségért, az élmezőnyért, pénzért, és fejlődés szempontjából szerződőtt a Ferkához.
    Lehetőségért, hogy ha MS bármi miatt kiesik az idényből, vagy eltávozik bármely ok miatt, akkor ő ott van.
    Szvsz nagy szégyene hogy ennyit várt, és igazán most sem vagyok meggyőződve, hogy na most betelt nála a pohár, és azért szerződik el a Ferrári-tól.
    Meg tök a mindegy, lehet jönni statisztikákkal, meg számokkal, számomra egyszerűen nem versenyző, egy kiváló pilóta, de nem versenyző, már régen foglalkoztam ennyit vele, be is fejezem, bocsesz a Rubinho drukkerektől
    még lehetne boncolgatni, de túl hosszú a cikk...
  • Punkerwork
    Hungaroringi Görbe Tükör
  • b-type
    Hát nem tom hogy látjátok Alonso-t hibásnak...
    Számomra nagyon egyszerű..ha megnézed a többi autót, ALonso még csak nem is fékezett überbrutált, tejesen kezelhető maradt az autója, míg Ralf behúza szűkre.
    Sztem ez vastagon Ralf hibája volt...nincs semmi pláne, még csak nem is vitás a szitu.
    Alonso ment bent az íven, féktáv elején mellément a Toyo-nak, Ralf erre szűkebre vette a féket, viszont nem akart beleszaladni az előtte lévő járgányba, itt lett füstös a fékje, és akkor behúzta szűkre az autót, itt Alonso fékezett egy nagyot, hogy beférjen még elé Ralf, de Ralf bejött, és ezzel elvitte Alonso első szárnyát.

• Nyiri
    Az egeszben a legjobb Collner objektiv kozvetitese :)
  • Istencsászár
    más: Button jobb mint Monty olvassátok el és véleményezzétek:P

Saját véleményem: Nemis tudom ki csatázott éveket Sumaherrel kimert vele szembe ki alázta ki lökdöste ki a pályáról igen Monty volt és hihetetlen miket csinált
    Végre egy ütős csapatnálvan megszokta a kocsit van olyan gyors mint kimi sőt és nagyon bevállalós és látványos a stilusa vezetésileg mindent megtesz és világbajnok is lehet belőle még simán Button? ő egy szürke folt semmi emlékezeteset nemcsinál megy megy és kész esélye sincs a vb cimre mer nem kockáztat nincs benne a tűz lesznek szép eredményei de győlzelme nemhinném hogy sok..
  • Istencsászár
    most mitkell ezen vitázni Alonzóka itt a videó láccik tisztán alonso nemfékezett időben ott nemis lehet előzni befprduni 1 autohosszal alonsoka előtt volt ralf demivel ott a kanyar és lassitani kell meg a tömeg is ezért ralf lelassitott kicsit füstölősen de alonso nemakart igy megszivta ekég béna 5let volt tőle hogyott elmennyen magának köszönheti de igy legalább briatorre kitudta magyarázni mért volt olyan béna hogy a minardikkal szarakodott egy csomot nevetésges ez a rönó..
  • a.carkey
    Emlékeztek arra, amikor Lauda beült egy tesztre, ha jól emlékszem a Jaguarba (ebben már nem vagyok biztos), és kb. 15 mpel volt lassabb, mint az istálló akkor versenyzője? :)

• rezsofiz
    Igazuk van, de hogy merészelnek akkor is ilyen stílusban írni? Geci média.
  • Punker
    viszont igazuk van.
  • rezsofiz
    Asszem az index ezúttal túl messzire ment.
    "A crash.net szakoldal statisztikája mutatja leginkább, mennyire szánalmas volt Nissany teljesítménye"
    Ennyire nem szabad elvetni a súlykot... Az egész cikk arra játszik hogy leszánalmasozza, meg lebénázza szerencsétlent. INDEX ---> SZÁNALOMSZAR
  • AnuluWork #25140
    "A külföldi lapok ráadásul még nem is említik Nissany legnevetségesebb produkcióját: miután a kavicságyba csúszott, és ottragadt, nem volt hajlandó kiszállni az autóból, így azt vele együtt vitték a szalagkorlát mögé, egy darun himbálózva." :)

ÁHHHHHHHHHHHHHHHH! :)

És ti még Zsófit szidtátok!? Ugye ugye ... :)
  • guardian hero
    Az önkritika az egyik legszebb emberi erény. Kár, hogy egyeseknek nincs. Bezzeg pénzük az van...
  • Nyiri
    En azt nem ertem, hogy mi artottunk mi neki? Miert kell felig magyarnak vallania magat? Elsirom magam
  • Ramore
    szerintem az derült ki, hogy még nála is vannak rosszabbak
  • Punkerwork
    A Ferrari Valentino Rossira várhat
  • Amse
    Zsótit a Ferráriba!