182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Itt van egy Zonta neked Random.Vennem kéne 1 jó gépet. -
Nem tom miért, de erről eszembejutott a 2002-es spanyol nagydíj ahol Kimi a rajtnál telibekapott valakit aki beragadt a rajtrácsnál.:(Azon visítottam. -
mert kibírt 2 futamot? -
Már nem azért de Alonso miért is kap majd új motort törökországra? -
ez a véleményem.
valszeg te másképpen látod, de ez engem nem őszít.
nem mondtam hogy a szituációban az alapigazsságot hírdetem ki. -
Nyiri #25089 Ha meg ezutan az valljatok hogy R Schumi a vetkes, akkor vegyetek revansnak a 2005 Monaco-t. -
Nyiri #25088 Nezd mar meg jobban a visszajatszast. Mar mindenki javaban lassul Alonso meg megy el a tomeg mellett mivel lathatoan ki akart fekezni vagy 3 autot egyszerre. Azt hitte osszejon. Ralf nem volt hibas. Autoversenyben mindig elonyt elvez az aki elorebb van. Elozeskor a hatul jovonek kell jobban vigyaznia. Ha Alonso korabban fekez akkor nem kurja el a szarnyat es lehetett volna dobogos is. Nem kellene masokat hibaztatni a maga hiabaja miatt. -
dav1d #25087 de ebben közre játszhatott a Bari+Trulli ütközés is.Csak egy biztos bárki is a vétkes , két ember versenyét tette tönkre. -
sztem alapban Ralf cseszte el, viszont Alonso meg annyira akart vigyázni az autóra, hogy nem volt elég határozott.
De hát tök mindegy, ilyen rajt utáni első kanyar balesetekből ezer és egy van..
Ralf is szűkre vette a féket, és aztán még helyezkedett...illetve próbált.
Alonso meg bekerült a darálóba, próbált lemenni a pályáról, hogy nehogy meggázolják, de így is meggázolták.
szvsz ez volt, én így láttam, de azon kivűl, hogy a vb éllovas keveredett bele sajnos, aznkivűl szvsz egy egyszerű szitu volt..
-
Én viszont élőbbe is láttam őket.
-
dav1d #25084 Jó , csak ez nem az első hogy Ralf így szivat meg másokat...Eddig se tudtam tisztelni mert nem tud figyelni a többiekre. -
Ajánlom, hogy ezzel a hangnemeddel ne szíts flame-et! -
dav1d #25082 Én nem agódom semmi miatt:
Kimi , törökoszág: régi motor
Alonso , Törökország: új motor -
dav1d #25081 Ne agódj nincs semmi gond , csak kár hogy élőben kellet ezt látni... -
Ralf nem hibázott ott tumultus volt na meg ugye nem szabad pozíciót veszteni. -
dav1d #25079 köszi , köszi , Ralf sok szerencsét a maradék futamokon - te Balek!
Jobb lett volna ezt nem élőben látni de sebaj izgalmasabb lessz a vb vége... -
Mint egy személyiségzavaros ember:
"Massa szerint korai lenne még kijelenteni, hogy jövőre Michael Schumacher lesz, szerinte még semmi sem biztos."
LOOOOOOOOOOOOOOL! -
Különösen, hogy Alonso főképp a rázókőre baszott rá, nem Ralfra. :) -
Nemhiszem max felveszik zsófit köszönőembernek! :) -
Hát ha annyian aláírnák, ahányan adtak isaurának, akkor igen. -
Nyiri #25074 Sajtoviszhang.
Spanyolország:
'AS': Ralf Schumacher tönkre tette Alonso versenyét.
'Marca': A Schumacher klán ismét Alonso útjában van. Fernando számára a verseny 600 méter után véget ért.
'EL MUNDO': Ralf Schumacher Alonso útjában. Räikkönen nagyszerű eredménye. Talán ismét nyitott a világbajnokság.
Most sirjak vagy nevessek? Inkabb sirva nevetek. MUHAHAHAHA. Ez szanalmas. -
Cicero #25073 Ez komoly?
-
Räikkönen
-
-
ezt csak pojén, de kiváncsi vagyok hányan irnák alá. Gondolod, hogy ezekkel az aláírásokkal érnék is vmit a Ferrarinál? -
Na! -
baromgártner? :) -
Mondjuk szvsz sikeresebb lehetne a dolog az igazi nevével. -
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2004
-
Én aláírnám. -
sokan aláírnák 
-
Indítsunk petíciót "Zsófit a Ferrariba!" elnevezéssel 

-
ilyen korán? ugy tudtam azok csak ma indulnak el. -
Bari-nál még zsófi is jobb lenne :) -
az lenne szép, ha Massa a Ferriba találná magát
-
Éljen a sajtó, illetve a képzelőerő
-
este mentünk kocsival azt Népligetnél a Könyves Kálmánon jött 2 Toyotás kamion, erről is lemaradtál :s
-
Barrichello BAR-ra cseréli a Ferrarit -
Én mondtam, hogy majd fotózok.Csináltam párat csüt, pénteken, de a boxlátogatás elég szar volt.Nem nagyon lehetett odaférni.Este feltöltöm vhova. -
Pitbabes ráadás