182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Minardi-utódnak lehet a legjobb motorja 2006-ban -
de szép a szeme és a bukósisakja :> -
nemtúl fényesen, nekicsapta 2 kör után a falnak a minardit :/ info -
Catherine Legge debütálása a Minardinál
-
Olvasd el mintha a ferkának mindeképp kellene egy szupersztár, nemértem annyi fital tehetség van.... ( nem massa :) ) -
nem akar semmit, csak nyalják az olaszok egymás s*ggit:)) tisztelet mindenkinek aki szurkol valamelyiknek (én speciel Rossinak:))) , de ez szerintem csak egyszerű reklámfogás! -
mit? -
A ferrári Rossi-t Schumacher mellé vagy Schumacher helyett akarja??? -
G_ArchAngel #28629 Alonso és Räikkönen a csúcson!
Az év során nyújtott átlagteljesítményéért a világbajnok Fernando Alonsót ’Az év embere’, a Renault spanyoljának elsőszámú ellenfelét, a McLaren-színekben versenyző finn Kimi Räikkönent pedig gyorsaságáért ’Az év pilótája’ címmel jutalmazták a brit F1Racing című szaklap olvasói.
A lap hagyományos, év végi szavazásán 43612 olvasó 14 kategóriában adta le a voksát. A szavazás végeredményét a lap november végén hozza nyilvánosságra, az itv-f1.com azonban már betekintést nyert az összesítésbe.
A szigetországi tévécsatorna weboldala szerint Alonso és Räikkönen mellett díjat kap a McLaren-Mercedes MP4-20-asa is. Bár a wokingi gárda csak ezüstérmet szerzett a konstruktőrök között, az autó tíz futamot nyert, ezért az olvasók ’Az év autója’ címmel jutalmazták. A portál kiemeli: a Williams FW27-ese csak a kilencedik lett az autók között, beékelődve a Minardi PS05-öse és a Jordan-Toyota EJ15B-je közé.
’Az év előzése’ címet Juan Pablo Montoya kapja azért a manőverért, amivel Alonsót utasította maga mögé Silverstone-ban, az első kanyarban. Az itv-f1.com szerint ez jórészt annak tudható be, hogy a szavazást az F1Racing szerkesztősége már az előzésekben gazdag Japán Nagydíj előtt lezárta. -
Az nem jó! -
igaza volt. még gyorsabban is mentem volna a helyében.
én csak lakott területen kívül lépem át a megengedettet...de akkor jelentősen ;) -
hát igen! -
Hanem mondjuk 80-90-nel. -
Hát 60-as helyen 150 az rázós.
Mert ha még mercivel ment volna, akkor nem olyan veszélyes.
De így... -
G_ArchAngel #28623 szutyok Rönóval? nincs olyan utca, ahol lenne ideje 148km/h-ig felgyorsulni...
azt meg nekem senki ne mesélje be, hogy elfogadott tény a mindennapokban, hogy minden lázas gyerekhez 150-nel tépnek haza a szülei... -
sztem ha (neadjisten) a te gyereked lenne beteg, te sem 60-al mennél... -
megesik az ilyen :P -
G_ArchAngel #28620 Fisichellát megbüntették gyorshajtás miatt
Írta: Papp István [2005.11.21. 07:30]
Beteg gyermekéhez sietett
Olcsón megvennéd? Jó áron eladnád? Csinálj jó boltot! www.teszvesz.hu - online aukciók
A Renault csapat versenyzőjét, Giancarlo Fisichellát vasárnap reggel megállították a rendőrök, mivel túllépte a megengedett sebességhatárt.
Az olasz pilóta Róma külvárosi részében haladt autójával, miközben a rend őrei 148 km/h-ás sebességgel bemérték őt. Lakott területen a megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h.
Fisichella elismerte, hogy valóban gyorsan hajtott, és tettét azzal magyarázta, hogy minél előbb látni szerette volna beteg gyermekét.
„A barátaimnál voltam látogatóban a feleségemmel, amikor a bébiszitter felhívott, hogy a gyermekemnek magas láza van, és az édesanyját akarja látni. Éppen ezért gyorsan haza akartunk jutni.” – nyilatkozta a történtekről Fisichella.
„Tisztában vagyok a történtekkel, és azzal, hogy a sebességkorlátozás mindenki számára ugyan olyan érvényű.” – tette hozzá a Renault pilótája. „Hajlandó vagyok ezért viselni a következményeket.”
Eredmény: azóta bevonták a jogosítványát, mellesleg Fisico Olaszországban a biztonságos közúti vezetés élharcosa... -
ezért tiltották be tulajdonképpen 2001-ben, rögtön csütörtökről Péntekre. -
és ez a látást mennyire korlátozza?? :)) -
-
Az ilyen híreket minden évben eljátszák-valamit ki kell találni az uborkaszezonban, elvégre most nincs Forma 1, tesztek sincsenek, nincs miről írni, aztán nem lepődnék meg ha év végére minden rendeződne... -
türelem :) -
egy kis off
Punker, hogy is van ez, mennyi idő alatt tűnnek el a pontok? Hetente -1 vagy két hét múlva eltűnik az összes egyszerre? :D -
na most ennek láttán ha nem tudnám magam tűrtőztetni örök bann-t érőt káromkodnék :DDD Hát egy legendát ilyen ok miatt kivégezni, NO COMMENT -
Fellebbezés nélkül nincs Forma-1 Monzában
reméelm valami F1 rajongó mafia vezér elbeszélget a csókával :) -
A Motorcycle News újság interjújából kiderült, hogy a Ferrari egy konkrét határidőt tűzött ki Valentino Rossi számára, hogy döntsön az esetleges Formula-1-es jövőjével kapcsolatban. A maranellói csapat megkérte a MotoGP bajnokát arra, hogy 2006 júniusáig ismertesse szándékait, mert amennyiben a királykategória mellett dönt, megfelelően fel kell őt készíteniük a 2007-es debütálásra.
"Soha nem mondtam, hogy az F1 mellett határoztam, jelenleg még nem tudom megmondani, hogy megvalósul-e a dolog, vagy sem. Az a probléma, hogy mentálisan még egy motorversenyző vagyok." – nyilatkozta Rossi az újságnak. -
ÉS milyen igaza van. -
Briatore mondjon amit akar.. csak nehogy jövőre nagy meglepetés érje!! 
-
Ha két ember tök ellentétesen vezet, olyan autó nincs, ami mindkettőnek megfelelne. Amúgy valóban nem kell leírni Giancarlot, nem feltétlenül rajta múltak a dolgok 2005ben. -
A világbajnok szerint a Forma-1 borzalmas -
#28592 -
F1: veszélyben az Olasz Nagydíj -
És mit mond flavio? -
Fisichella letaszítaná Alonsót a bajnoki trónról / ehhez briatorrénak is lesz 1-2 szava
/
-
nem :) -
Mondott újat? -
hi^^ -
[URL=http://formula.hu/?lap=cikk&id=4570]Briatore: "Alonso az új Schumacher!"[/URL] :P / sumahert senkisem győzheti le és főleg senki sem léphet a helyébe hogy rámndhassák ő az uj sumaher.. ő a modern kori etalon / -
Egyikhez sincs értelmes gondolatom.
Talán a buzi olaszok, akik nem is éltek, amikor már ott volt a forma1 befoghatnák.
(mondjuk fogalmam sincs, mióta van ott futam, de valszeg régen)