182273
  • REALista
    Gyerünk Montoya!!!!!!!!!!
  • Punker
    de szép deffekt :)
  • REALista
    pfff
  • Punker
    mondjuk hogy miért pont Kimi? neki még min 40 kört mennie kellett volna.....
  • R9
    Ezaz! xD
    Hajrá Schumi !
  • Punker
    még még még több csatott akarok :)
  • G_ArchAngel #32605
    ROHADT ÉLETBEEEEEEEEEEEEE
  • Punker
    jó kezdésssssss :))))))))))))))))
  • Punker
    törést akarok a rajtnál :)
  • G_ArchAngel #32602
    Neked is jó reggelt, Te paraszt Palik...:(

Köszönteni a nézőket nem szokás?
  • Punker
    megjött Palik :)
  • G_ArchAngel #32600
    OFF

ez a kérészes a Vodafone egyetlen jólsikerült reklámja: szép, kedves, nem hivalkodó...

ON
  • edeleny
    Megeggyeztünk legyen igy,jöjjön a futam!!
  • REALista
    Meglepne ha Ide nem állna dobogóra!!!
  • G_ArchAngel #32597
    1,5 finn és 1,5 német a dobogón:)
  • Punker
    esőt akarok, befutónak rosberg, speed és Sato :)
  • REALista
    Na ki milyen eredményre tippel???
  • edeleny
    Persze 3.
  • edeleny
    A ferrarisok azt nyilatkoztak Bahrain utan,hogy Suminak csak 1 garnitura gumija maradt a versenyre azert vesztett.Erre mondtak a Renaultosok,hogy nekik is.Egyebkent az a 2 gumi eleg lehet,hiszen most is majdnem friss van rajta.
  • REALista
    Ja egyértelműen 4-szer!
  • G_ArchAngel #32591
    Fisico: "3 garnitúra új gumim maradt..."

azt hiszem nem kérdés, hányszor jön ki...
  • RelakSfromhome
    HÁÁááhááhááá! Rosberg eltévedt!
  • RelakSfromhome
    Nah, mondtam, hogy sumi a 14. helyről indul -.-
  • G_ArchAngel #32588
    :DDD

ez jó volt: "fogadjanak inkább a Williams-Cosworth-ra":)))
  • RelakSfromhome
    Én is nagy kísértést éreztem arra, hogy visszaaludjak
  • Punker
    az hogy én kómás vagyok az este után egydolog, de a kommentátorok tekintete se sokkal tisztább..... :)
  • G_ArchAngel #32586
    Clio Gabikának megint szét van esve a feje:)

vagy beszedett valamit, vagy elszívta:)
  • b-type
    :)
    Igazából nekem is csak a szóhasználat ellen volt a hsz-m.
    Ha arra gondolsz hogy ezzel kicsit hozzátesznek a tesztkorlátozással megszabott kilométerekhez, akkor ez bőven meglehet, sőt valszeg én is ezt tenném, hisz ez egy új motor, minden kilométer jól jön.
    Viszont ehez alapesetben be kell áldozni egy jó rajthelyet, ha pedig már lebukott a hátsó régióba, akkor nekem érthető hogy ezt teszik,...akkor hajrá, tekerni bele a köröket és fejleszteni...ezzel hosszabb távon a pilóta is és a csapat is jól jár.
  • G_ArchAngel #32584
    szvsz nem, mert az időmérőn szerzett pozició számít, a 14. hely a büntetésnek köszönhető és nem a köridejének...
  • edeleny
    Kaosz a rajtsorrendben.Ez nem sokat segitett,de azt hiszem tegnap ezt nem sokan tudtak,azert nyilatkoztak optimistabban.
  • edeleny
    Volna egy tizforintos kerdesem,Sumi a 4. lett,de a bünti miatt a 14. ,most akkor szabadon tankolhat ,vagy nem?Illetve ralf is.
  • edeleny
    Igazad van,es epp ezert irtam azt hogy lehet hogy egy kicsit durva.De epp azert mert senkinek sincs meglatasa arra miert is kell kicserelni a motor,a csapatok taktikazhatnak is vele (meg nem lattam ra peldat),ugy hogy ha biztosak benne,hogy a futam elött ki kell cserelni a motort,es ugy sincs eselye a pilotanak mondjuk elsönek lenni a rajtracson (szal 11.hely),akkor mar mindegy,hogy 15. vagy 20.,a szabadedzeseken meghajtjak az autot,majd ujabb motor csere,szinte következmeny nelkül,es jöhet a verseny.A következö futamon meg a szabadedzeseken ismet beleteheti azt a par kört több tapaztalatot szerezve a palyarol.Megegyszer irom igazabol ilyet meg nem tapasztaltam,de ezt ugy is szovatenne az összes csapat.
  • G_ArchAngel #32580
    A végleges rajtrács:

1. G. FISICHELLA
    ....................2. J. BUTTON
    3. N. ROSBERG
    ....................4. M. WEBBER
    5. J. MONTOYA
    ....................6. K. RAIKKONEN
    7. F. ALONSO
    ....................8. C. KLIEN
    9. J. TRULLI
    ....................10. J. VILLENEUVE
    11. N. HEIDFELD
    ....................12. S. SPEED
    13. V. LIUZZI
    ....................14. M. SCHUMACHER
    15. C. ALBERS
    ....................16. T. MONTEIRO
    17. T. SATO
    ....................18. Y. IDE
    19. D. COULTHARD
    ....................20. R. BARRICHELLO
    21. F. MASSA
    ....................22. R. SCHUMACHER
  • G_ArchAngel #32579
    az kemény lenne...
    vagy úgy gondoltad, hogy ha eltalálom, akkor én vagyok a győztes és mehetek saját autómmal 3 kört:)
  • Gabor_(HSF)
    Indithatnánk itt az sg-n, minden futam előtt egy F1 TOTO-t..
    aki eltalálja az első 3mat,az mondjuk mehetne 3 kört a Hungaroringen a győztes kocsijával....................
  • b-type
    az, durva a csalást használni.
    Egy csapat motort cserél ha indokoltnak tartja, gőződ sincs hogy miért cseréltek, ahogy nekem sem.
    Ezzel együtt ha úgy is lenne amit kikombináltál, ..bármelyik csapat nyugodtan élhet a lehetőséggel, a feltételek egyenlőek, és a szabályok lehetővé teszik.
  • Amse
    Az időmérő más azért.Ott a versenytaktikák miatt nem reális a kép néha.A versenyen általában kijönnek a tervezett dolgok.
  • edeleny
    Szerintem ez az idömerö is elegge felrugta a papirformat.Button+Honda eleg jo.Fisico megint csinal egy kis hibat,a ket Williams meg egyszerüen teszi a dolgat.Meleg lesz,vagy esö,mindenesetre meg lennek lepve,ha nem füstölne el egy-ket motor.Massa autojaban mar ket motort is cserelt a Ferrari,igy ö a tök utolso helyröl indul 20 rajthelyes büntetessel (miert is nem kell ilyenkor a ki nem adott rajthelyeket is kihagyni,akkor indulhatna vagy 50 meter hatrannyal,es el lehetne kerülni,azt,hogy ugy is utolso leszek variljunk egy kicsit.Massa kiemelkedöen sok kört tett meg az edzeseken,igy most azok a körök nincsenek az autojaban,es nem lesznek a következö futamon sem.Lehet hogy egyesek szerint durva amit mondok de ez egy kis csalas.)
  • Amse
    eléggé felrúgná a papírformát, hogy se McLaren se Ferrari se Renault nincs a dobogón :)
  • asfa
    az első 3mal kell kezdeni! :DDdddd