182273
  • edeleny
    Melyiket,a,tavalyit?
  • Ricco87
    remélem michael hozza az imolai formáját
  • Ricco87
    kevesebb mint 2óra még a versenyig
  • G_ArchAngel #34129
    Most melyik?:P
  • Gyocsika
    HAJRÁ SCHUMACHER!!!!!!!!!!!!
  • edeleny
    Abban remenykedem,hogy ha nyer is Sumi,de legalabb jo verseny legyen.
  • Istencsászár
    Vili hogyjött a képbe? Nagy az esély rá hogy ma látni fogsz ilyet:)
  • a.carkey
    Régóta várok egy olyan küzdelemre, amit egy Fernando-Kimi párharc hozna.

Ez kell a F1-nek, nem Villeneuve!
  • Istencsászár
    Azér várjuk meg a végét... Rönó a legjobb 1enlőre fölényesen!, azt hogy a Ferrari mit alkot ezen a pályán 1 dolog, de majd a következő pályákon mit fog az 1 másik...
  • G_ArchAngel #34123
    én nagyon szeretném, hogy elmenjen a haldokló McLarentől - ezt mondom McLaren szurkolóként!

többet érdemel ez a srác, minthogy örök 2. legyen... (csapaton beül első lenne Alonso mellett is, csak az autója impotens)
  • Istencsászár
    ha nem állnak vele kapcsolatba, akkor nem is folytathatnak vele tárgyalást...
  • G_ArchAngel #34121
    „Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

ellentmondás...
  • Istencsászár
    "„Nem tudom megerősíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel."

ennyi.
  • G_ArchAngel #34119
    Montezemolo: (Még) nem szerződtettük Räikkönent
    Az elmúlt héten Heinz Prüller arról írt a Kicker sportmagazinban, hogy Kimi Räikkönen már biztosan a Ferrarinál folytatja pályafutását 2007-ben, szerződése „golyóálló, bombabiztos”. A neves Forma-1-es újságíró és kommentátor azt is állította, hogy a maranellói csapat az imolai hétvégén fogja ezt bejelenteni. Nos, erre eddig nem került sor, sőt Luca di Montezemolo elnök azt is tagadta, hogy már aláírt szerződésük lenne a finnel. Igaz, ezt meglehetősen sajátos módon tette, s nyitva hagyta az utat a további spekulációk előtt.

„Nem tudom megerősíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel. Csak a kínai dobogón találkoztam vele.” – mondta, de sokat mondóan hozzátette: „Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

Montezemolo arról is beszélt, hogy az elkövetkező néhány hétben eldől Michael Schumacher sorsa: „Nem helyezzük Michaelt nyomás alá. Tudja, hogy nagyon örülnénk neki, ha folytatná. Ha úgy dönt, hogy abbahagyja – és ezt csak ő döntheti el -, akkor egyrészről nagyon szomorúak leszünk, másrészről azonban meg fogjuk érteni, hiszen az életben egyszer minden véget ér.” – mondta a Scuderia elnöke - „Úgy gondolom, hogy már nem sokáig fog várni. Az elkövetkező hetekben meg fog születni a döntés. Ha meghozta a döntését, akkor fel fogja velünk venni a kapcsolatot. Biztosan nem fog a döntésével Monzáig várni, hanem hamarabb meghozza.”

Montezemolo úgy véli, hogy ha Schumacher a folytatás mellett dönt, akkor az egyben azt is jelenti, hogy nem öregedett ki: „Biztos vagyok abban, hogy nagyon versenyképes lesz, ha folytatja. Ha úgy dönt folytatja, akkor azért fog úgy dönteni, mert fejben is elég fittnek érzi magát, nemcsak fizikailag. De ezt nem tudom garantálni, ez csak tőle függ. Még egy pár hetet várnunk kell.”

Ami Räikkönent illeti, a Ferrari sosem csinált abból titkot, hogy érdeklődnek a finn versenyző iránt. Mint ahogy Valentino Rossit is lehetőségként tartják számon: „Kimi fantasztikus pilóta és ugyanez igaz Rossira is a motorosok között.” – fogalmazott Montezemolo – „Nekik kell meghozniuk a döntést. Räikkönen fiatal, gyors, a Forma-1 két vagy három legjobb versenyzője között van. Jelenleg a McLaren versenyzője, így remélem idén nem lesz túl sikeres. Ami a következő szezont illeti, még tényleg nem tudjuk. Várnunk kell.”

• Ricco87
    lauda-t hogy utálom....:S Go Schumi
  • edeleny
    Lauda szerint,Sumi a Ferrarinal folytatja. Ugy latszik ,az öreg nem csak kicsit flugos,es szenilis,es nem nagyon ert a dolgokhoz,de leginkabb a tavaszi szelre hasonlit,folyton masfelöl fúj.
  • G_ArchAngel #34116
    az időmérő előtti nyilatkozatoknál durva volt Kimi hangja, mikor megszólalt: Horváth Charlie-nak lehet ilyen rosszabb pillanataiban:)

a finn tuti nem Red-Bull-t töltött a kulacsába:)
  • Gabor_(HSF)
    ez meg itt SENNA utólsó köre
  • Gabor_(HSF)
    Ja itt még minha fiatalabb lenne
  • edeleny
    Lassan azert Sumin is latszik a kor.Montoya meg hiaba probalja,nem tud olyan csunya lenni mint Alonso,
  • Istencsászár

• edeleny
    Nem hiszem hogy a Honda be merne vallalni egy kerekcserevel többet,ez inkabb a Ferrarira jellemzö.A tablazatbol kitünik,hogy mindenki mashogy allitotta be az autojat.Erdekes lehet,hogy miközben az egesz hetvege folyaman a Ferrarik voltak a leggyorsabbak,addig a 3. szektor nem nagyon ment nekik,elözni pedig ott lehet,vagy ott ahol alkalom van ra.
  • Istencsászár
    Részidők és csúcssebességek, időmérő - San Marinói GP
  • Istencsászár
    Lehetni mindhol lehet, csak akarni kell:)
  • Gabor_(HSF)
    Én meg azt,hogy a 2 Honda 3 kiálláson van és a 15-17. körben kezdik meg,mig a többiek 2 kiállás és a 18-22 körben jönnek..bár Sumi előtt ott lebeg egy kérdőjel lehet 2 vagy 3 is esetleg menet közben döntik el,attól függöen,hogy sikerűl elmenni az elején
  • Gabor_(HSF)
    Az első 3 futamból nem lehet kiindulni,a 2. igaz lehet,viszont a taktikád a merci, azért sem igazán nyerő,mert itt még lekörözni is nehéz,nemhogy előzni
  • Gabor_(HSF)
    Úgy látszik egyenlőre,hogy jó húzás volt a Hondatól az előző nagydijjon nem beengedni a célba Buttont
  • Gabor_(HSF)
    De ahogy látom mind2-en rosszul emlékeztünk,mert a többiek a közelébe sem voltak az 1.23 nak,nem hogy alatta
  • Istencsászár
    Ha az első 3 futamból indulunk ki Rönó győzelem lesz, ha Imolai pályából akkor Ferrari, ha nagy taktikázásból akkor talán Meki. Nemlehet tudni...
  • edeleny
    Nekem fajo kimondani de ez rajt-cel gyözelemnek latszik,ha csak Sumi megint nem veti töresteszten ala a Ferrarit.
  • edeleny
    Bizony a ket Honda csak 8-9 volt a 2. etapban,epp hogy befertek.
  • kulabácsi
    hát holnap úgyis meglátjuk, de sztem, esély van ferrari győzelemre...
  • Gabor_(HSF)
    Na erre nem emlékeztem,hogy a 2 Honda volt még gyors a 2.ban is
  • edeleny
    Ebböl azt szüröm le,hogy bizony szerintem Alonso,es Sumi hasonlo taktikan van,mig a Mercik,es Webber,biztos,hogy nehezebb,mig a ket honda extra könnyü lehet.
  • edeleny
    Egy dolog,ha az ember a rohano szamokbol kell megjegyezni valami,es mas dolog ,ha tablazat van elötte.Edzes eredmenyek.
  • Gabor_(HSF)
    Ja mentek, de majd 3 tizeddel volt a leggyorsabb
  • edeleny
    Pontosan erre gondoltam.ha jol emlekszem ott meg masok is mentek 1.23 alatt nem csak ö.
  • Istencsászár
    Remélem a Honda nemlesz csiga a versenyen és nem fogja feltartani a mezőnyt mer akkor Sumi ellóg és az isten sem fogja utolérni...
  • Gabor_(HSF)
    de a 2. menetben is ő volt a leggyorsabb 1.22.5-el és ott mindenkinek üres tankja volt
  • Gabor_(HSF)
    Ja meg még egy érdekesség,amit hallottam...
    A Ferrari-nak ezidáig még nem sikerült olyan dugattyúkat kapnia ami kibirná a 19 ezres fordulatot,lehet ez már csak múltidő és esetleg ez a titka a tavalyi köridőknek.....