• edeleny
    Azt hiszem sokminden megdölt a mai futamon.
    Elöször is,hogy Alonso mázlista,(ha az lenne most 19-21 pontal vezetne),meg hogy fél,meg hogy nem tud vezetni.
    Remélem nem halljuk tovább azokat a hangokat sem,amik még mind azt követelik miért nem büntették meg tavaly Monacoban,mert 2X levágta a sikánt.
    Megdölt,hogy esöben jobb a Bridgestone.
    Szerintem Briatore azt keresi,hogy tudna kibujni Fisico szerzödéséböl(kölcsön adja a Red Bullnak).
    Massa sem nagy szám,jo autoval,jo gumival,jol megy,ha gáz van meg bénázik.Számomra ma ö volt a napnegativ höse,az SC után feltartott mindenkit,pedig le volt körözve,csodálkozom,hogy ezért nem kapott büntetést.
    Kimi peches,tudtuk,tudjuk,tudni fogjuk.Talan jövöre.......
    Viszont a 2. hely dacára De La Rosa leszerepelt nálam,igaz,hogy a verseny bizonyos szakaszában gyorsabb volt mint Kimi,de nem éreztem átütö eröt Sumi elözésénél.
    Lehet,hogy Sumi öregszik,de Ross papa gyorsabban veszti el zsenialitását,ebben az évben már nem ez volt az elsö dolog,amit félreszámolt az atomtudos.Igazábol nem tudom miért állt ki Sumi,az auton nem lehetett sérülést látni,a gumit meg le lehetett volna cserélni.Egyébként ha valaki szerencsés,akkor inkább Sumi az.Kanadában a Ferrari küszködött,normál esetben pontot sem kellett volna szerezni,erre a kiesések,és az SC jovoltábol be jött 2. helyre.Aztán mikor a renault küzködött,nem volt ilyen szerencséjük,maradtak 5.-ek.Aztán most is majdnem szerencséjük lett,csak Suminak jött jol az SC,ö felzárkozott az elejéhez,miközben az addig 7 mp-re mögötte lévö öccse egy körrhátrányba elé került.
    Mansell a 12. helyröl nyert,most egy másik angol a 14.-röl,csak dicsérni lehet.Ez a gyüzelem már kijárt neki.Kiváncsi leszek ezek után mennyire fogja feldobni,öt és a Hondát ez a gyözelem.