182273
  • desigo
    1:24:770 :)
  • akyyy
    menynit ment tavaly montoya?
  • Ricco87
    Schumi nagggyon odetette:)
  • desigo
    Schumi büntet!
  • desigo
    Alonso kereste a Cartoon Networkot:))
  • kulabácsi
    jah jól odarakot nekik:D
  • Punker
    Massa
  • RelakS
    WOW, milyen banner
    Grat
  • Punker
    port.hu szerint is 1-től lesz
  • kulabácsi
    jól látom h a bannerban el lett rontva az időmérő edzés időpontja?? mert az újság szerint 13:00-kor lesz.....
  • Count Adyn

A kis Vettel a kis Schumacher társaságában :D
  • Count Adyn
    Engem meggyőzött ^^
  • Istencsászár
    Ezt mindenki igy gondolja és tudja... majdnem mindenki :))
  • MrTressy
    Könnyü autó ide vagy oda akkor sem rossz egy újonctól ismeretlen autóval ismeretlen pályán valjuk be...
  • edeleny
    Azért,akármilyen könnyü az az auto,azt tudni kell vinni.Nálam máris nyerésre áll a fiu.
  • BaliBoy
    Örülök, hogy nemcsak én láttam így. +2 neki!
  • Darko
    Hy!

Csak annyit tudok mondani, hogy a török nagydijat vagy sumi vagy raikönnen fogja nyerni és massa mögöttük!
    Alonso az pedig elmehet.......!
    Sumi 4Ever!!!
    Üdv. Lazac
  • [Jakuza]
    Vagy a BMW kiengedte halal konnyu autoval, ami a legvaloszinubb. :PP
  • Count Adyn
    Igaz végülis a többi tesztpilótát is letolta szal tud valamit lehet:D
  • edeleny
    Akár honnan nézzük,a fiatalok tömegével tolonganak az F1 kaouja elött,és ez jo.
    Ráadásul nem tehetségtelenek.
  • Istencsászár
    Azér az a tesztkocsi felvan tekerve annyira nem hangzik jól mer, Vettel először van ezen a pályán, és első komoly tesztje volt F1es kocsival, szvsz totál rutintalanul bele a közepébe mindezt az év egyik leg technikásabb pályáján.
  • Istencsászár
    2004-ben Sebastian Vettelt választották Németországban az "Év ifjú autóversenyzõjévé". A mindössze 17 esztendõs fiú nagy fölénnyel nyerte meg a Forma-BMW sorozatot - 20 futamból tízen gurult át elsõként a célvonalon! Vettel neve azonban Michael Schumacher számára már régen nem ismeretlen, ugyanis a Schumacher-fivérek amolyan mentorai az ifjú tehetségnek.

A kapcsolat valószínûleg onnan jön, hogy Sebastian 1998-ban megnyerte a Kerpeni Gokart Klub bajnokságát és az a Gerhard Noack a menedzsere, aki annak idején Michaelt is felfedezte.

Érdekesség, hogy Vettel egyik csapattársa a Mücke Motorsportnál nem más, mint Federico Montoya, Juan Pablo Montoya 20 éves öccse - ám õ csak 14. lett messze lemaradva a bajnok Vettel mögött.

1995. Dél-német korosztályos gokart bajnok. Második helyezett a korosztályos német gokart bajnokságban.
    1996. Dél-német korosztályos gokart bajnok. Korosztályos német gokart bajnok.
    1997. Dél-német korosztályos gokart bajnok. Német gokart bajnok. Az NRW gokart-kupa gyõztese. A DMV gokart-bajnokság gyõztese.
    1998. Dél-német korosztályos gokart bajnok.Az NRW gokart-kupa gyõztese. A Kerpen-Manheimi Gokart Klub bajnoka. A gokartos Arany-kupa gyõztese.
    1999. Észak-német korosztályos gokart bajnok. Harmadik helyezés a Torneo delle Industrie Parma elnevezésû gokart versenyen.
    2000. Ötödik helyezés a német junior gokart bajnokságban. Nyolcadik helyezés az ICA junior gokart Európa-bajnokságon. Az NRW gokart-kupa gyõztese.
    2001. Német junior gokartbajnok. A Monacói Gokart Kupa gyõztese. Junior gokart Európa-bajnok. A párizsi Bercy-sportcsarnokban rendezett junior gokart-verseny gyõztese. Az NRW gokart-kupa gyõztese.
    2002. Hatodik helyezés az ICA felnõtt gokart Európa-bajnokságon.
    2003. Autóra váltja a gokartot. Második helyezés a Forma-BMW sorozatban. Az év újonca (csapata: Eifelland Racing).
    2004. A Forma-BMW sorozat bajnoka. Az "Év ifjú autóversenyzõje"-díj nyertese az év végi ADAC szavazáson (csapata: Mücke Motorsport).
  • Count Adyn
    mmm amugy ki eza vettel, nagyon sztárolják énmég sose halottam róla:O
    Tesztpilóták verni szokták a többieket szabadezéseken^^
    Persze irigy vagyok dögöljön meg 19 éves, énmár 22 vagyok ésmég mindig nem
    ültem f1es autóba:D

• Count Adyn
    Én személy szerint azt csinálnám ienkor hogy ha nem birnak magukkal tesztek közbe, akkor nem mehetnenk ki a 7végén pályára időmérő és verseny kivételével :D
  • M@TriX
    szóhasználattól eltekintve egyet értek, sztem szó sincsen ellenkormányzásról bár egy másik kameraállás még jól jönne, D. külső íven mennt sztem nem csinált semmi rosszat, nem hagyta elmenni Alonso-t. A. pedig láthatóan ráhúzta a kormányt, sztem ez tisztán kivehető, vagy nem gondoltam, hogy d. mellette tartja a tempót külső íven, de ha megcsúszott volna, akkor sem d. a hiobás, mert a. mennt bele akkor túl sokkal a kanyarba. szóval szerintem ez elég egyszerű eset.

és nem a. utáló vagyok ez sztem egyszerű tény. ahogy én látom.
  • pauly
  • gordon 24
    Jaja... Akko elég szoros lenne a vb... Hihhiiii
  • Count Adyn
    Üdv^^
    Na ti aztán nem unatkoztatok ugy látom:D
    +2 sec mind2nek és csá FIA logika alapján:DD
  • [Jakuza]
    Meg egymashoz sem ertek, amikor mar jobbra huzza a kormanyt, tehat eleve o is mar tul nagy sebesseggel ment be a kanyarba, mert nem birta elviselni, hogy egy Red Bull megelozheti.
    Itt latszik milyen idiota, egy szaros penteki edzesen ilyet csinaljon egy VB cim gyoztes, egyszeruen nonszensz.
  • Istencsászár
    Ha jól látom, mind2 hülye volt, túl gyorsan mentek és Alonso belül nemtudott fordulni, és láthatóan ellekonkormányoz és csúszik ki...
  • Istencsászár
    Alonso Vs Doornbos
  • Istencsászár
    Vettel megmondta hogy el fogja verni sumit, és lám sikerült neki!
  • Istencsászár
    Sebastian Vettel a pénteki nap leggyorsabb
  • Istencsászár
    egy mésik vélemény:

"Csak koccant, de szvsz dornbos volt a hunyó. Alonsó belső íven volt. Egyik sem engedett és nagyon sokáig mentek egymás mellett. dornbos bal első kereke koccant a rönó oldaldobozának. Nem vészes."
  • [Jakuza]
    Ahogy latom az Alonso , Doornbos saga folytatodik.
    Kivancsi leszek mi lesz ennek a koccanasnak a kovetkezmenye.
    Kolcsonosen nem huzodtak le a kanyarnal es Alonso meg ra is huzta a kormanyt a kanyarnal, aztan jott a kocc.
  • Sysfox
    Jól gondoltam...
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Kimi Raikkönen a leggyorsabb
  • Istencsászár
    Passz várom a teljes listát... de szerintem nemjöttek ki ( nemszoktak )
  • Sysfox
    Hol vannak a Renaultok? Ki se jöttek gondolom...Az első szabadedzésen nem szokták megeröltetni magukat.