182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #40952 lányokat szeretem sry
...
-
Nem lenne, nem olyan a természete, nem tudná elviselni, és ő nyerni akar, leszarná hogy épp milyen csata folyik, bár ő nem lenne lemaradva a vb címről sumi mellett az tuti:), Massa más ezt elfogadta, neki ez jó, először ért el sikereket az F1ben most már oda van magáér, és bármit megtesz hogy a csapatot segítse és bármit megtesz amire utasítják... -
elöször is nem hiszem hogy Schumacher mellé leszerződik, ha mégis akkor egyenlő feltételek mellett, azért nem hülye ő sem.... -
De ha leigazolnák Raikonent ő szerinted nem lenne csicska dehogynem! -
És erről ő tehet, ok. -
Csak tudod az a baj hogy neki mindig nekimennek!!!
-
ja bizonyítja hogy jó csicska Schumacher melett mint annak idején bari volt ;) -
Gyönyörű mondat... A vörös ködtől látsz valamit? Kimit meglökték, nekimentek, felöklelték stb.. a kocsi megsérült és irányíthatalan lett, kanyarba elveszett a tapadása és falnak ment nyil egyenesen... máskor nézd is a futamot ne csak bámuld, vagy esetleg olvasd el mi történt. -
Remélem raikonent nem igazolják le a ferrarihoz és ezt a mai nap is bizonyítja és lehet hogy a kis köcsög raikonen miatt fogják Massát a ferraritól elküldeni pedig ő aztán télleg bizonyitot! -
Pont ezt ecseteltem a barátnőmnek, hogy nemigaz, hogy még mindig ezzel jön a Palik, hogy az elöl lévő korábban fékez. Ugyanez szokott lenni, amikor azt mondja, hogy a kanyarokban megközelíti az előtte lévőt, de az utána az egyenesben elhúz. Nem igaz, hogy még nem jött rá, hogy miért van ez... :D :D
Sumit nem kell még temetni, 4 verseny elég sok... Bárkivel történhet bármi. Alonsoval is, vele is. És nem is feltétlen nekik kell hibázni... -
edeleny #40942 Az tenyleg nevetséges,hogy nem látja,hogy az elöllévö azért van elöl,mert a hátullévö elött van,tehát hamarabb fékez,és hamarabb ad gázt. -
Jó futam volt, persz hogy jó mivel volt SC :)... ez kell az f1be eső vagy Sc...
Massa szépen ment, de jót nevettem rajta ( sorry májkül ) :D jó hogy elnem sírta magát hogy nem kellett átadnia az első helyét neki :) csicska :)
Sumi magának szurta el, ha nem véti azt a nagy hibát és nem megy ki a pályáról akkor simán 2. vagy első mer akkor Massa elromlik talán!
Alonso meg hiba nélkül ment, meg is lett az eredménye...
Kimi meg a szokásost kaptam egy löketet hátulról a változatosság kedvéért, ez a gyerek vonza a bajt, ennyiszer kiütni valaki az idén vicces... :((((((((
Kubica jóvolt, nagyon jó az ifjonc, ilyenek kellenek az F1be. Baricselló is szépen ment, Palikék mit agyon fikázták, no com... Palik végre megtanulhatná ha mutatják a gáz és fék állásait akkor azér fékez hamarabb az 1ik mivel a másik előtt van... majd 1szer meg kéne neki magyarázni mer elég égő hogy mióta ezt mutatják ilyen tévhitbe él és gondolom egész Magyarország azon röhög :)) -
edeleny #40940 Na akkor ismét egy sajátos elemzés.
Sajna a futamot élöben nem láttam.Mivel erre nem volt példa jo pár éve,jo versenyre,és meglepö eredményre számitottam,ami azt hiszem be is jött.
A Rnaultnál azt nyilatkozták,Fisico feláldozta magát,mert ha nem pördül ki,akkor neki megy Alonsonak,ettöl függetlenül kiábrándito versenyt futott.Alonso viszont kihozta a mximumot+még egyet a helyzetböl.Tavaly mindenki Alonso szerencséjéröl beszélt,most tényleg meg volt neki.
De mintha ezt a szerencsét épp Sumitol vette volna el.Idáig a Németnek voltak inkább szerencsés SC-i.
Massa tette a dolgát,engdték,nyert.
Illetve volt most sorrend a Ferrarinál?Ezt igen el b@szták.
Egy dolog jár az eszembe,sokat akar a szarka,de nem birja a farka.Sumit elsösorben maga ,és a Ferrari gyözte le.Tavaly,noha botrány lett belöle,ezt a McLarenek ugy oldották meg,hogy a második pilota lemaradt,és feltartotta a mezönyt,hogy ne kelljen feleslegesen a boxban állnia.Talán Ross papa ismét elfelejtett számolni?
De még ez is megbocsáthato lett volna,ha nincs Sumi hibája,végülis az került a második(elsö) helyébe.
A Williamsnál látszik,hogy jol döntöttek,mikor leváltják a Cossit,illetve jol tették?Két Toyota motort is ki kellett cserélni a hétvégén.
Kubica ismét jo volt,kár hogy a BMW alatta nem.
Kiminél ugy látszik a pech,és a baleset édestestvérek,de elégge motiválatlannak tünt a Finn.
Hogy mik az esélyek a VB-vel kapcsolatban véleményem szerint?
Alonso még nem nyert,és nem is sokkal van elörébb,(Monza Full Ferrari pálya,ahogy Suzuka is,a többi vegyes).
Az igaz,hogy az elmult idök tapasztalatai szerint,Sumi ha bajnok lesz akkor nyugodtan kiteheti a táblát:mindez nem jött volna létre,ha nincs Massa! -
Nem nyert!! Massa nyert. -
A ferrari eltaktikázta, de a gumikkal se volt valami rendben, mert az első kiállás után Alonso tartani tudta Schumachert sőt még rá is vert.... mindenesetre alonso nagyot küzdött és megérdemelten nyert -
Nyiri #40937 Csak siman kabbe. -
valaki tömören írj ale plz mi volt. -
Sajna én is úgy látom
Az év elején ment el a dolog,mikor az előző évhez hasonlóan dominált a Renault és Alonso
-
dav1d #40934 ha nem tudnád schumi pont az ilyen taktikája miatt az egyik legnagyobb versenyző...tud fejben számolgatni és tudja mikor érdemes nyomni ill sporolni szvsz nem különbb Alonsosnál... mind2 ász... -
dav1d #40933 te vagy egy hiba -
Hát sajna ezzel eluszott a vb. 4 futam erre már nem elég hacsak egy szer alonso nem esik ki. de ezt a szivességet ugyse teszi meg.. Sajnos nem lesz 8x-os iden sumi.... 
-
úgy mint a bannerba csak a fehért képzeld kék-zöldnek:) -
befutónál +100m és megvan :D -
Na grat massának első győzelméhez:)
Durva volt a befutó^^
Nem kell még temetni senkit mint a példa mutatja bármi megtörténhet:) -
persze, mert a hungaroringen is nem MSC dontott ugy hogy a 4 pont helyett utolag kapott egyet visz haza:DD Jesszus. -
mijé mákos, nem alonso csuszott ki s bukott 6 mpt a 8as kanyarban, ha az nincs a boxtaktikaval siman ele jon vissza. Ennyi. -
pauly #40926 :) -
két marha... -
Nyiri #40924 A Ferrari gondolhatott volna arra, hogy Suminak az utolso eve. Bar lehet hogy eppen azert dontottek igy. Ki tudja. Nem akarjak, hogy maradjon mivel varjak Raikot, de ez mar csak osszeeskuves elmelet. -
nem kért elnézést. csak a Palikék igazi nagy angolosok..
Azt mondta Massa, hogy "sajnálom Michaelt, de örülök hogy nyertem", nem azt, hogy elnézést (I feel sorry for Michael...). -
juzosch #40922 Utálják is a szurkolók ezt a rendszert, annak idején ausztriában is keresztre feszítették a ferrarit.
És a csapatvb lehet nem annyira fontos, de majdnem annyira. És sokkal többet vesztettek volna a csapatvb-n, mint amennyit nyertek volna egyéniben.
Főleg, hogy suminak jó esélye volt alosnó előtt végezni (a boxban sem sokon múlott, és sumi is majdnem visszaelőzte) -
muha :))
hát te meg mit írsz?? :))) -
igaz!!!! -
Most ugy gondolom lehet sumi tényleg abbahagyja...
massa miért kért elnézést sumi-tol csak nem ő baxta el? -
Norbi7 #40918 Az biztos hogy régen nem voltak ilyen "puhányok", hanem keményen hátrébb szorították a második számú pilótájukat, ha az érdek kívánta.
-
Nyiri #40917 En nem. Massa egy hatved. Az a dolga. Minden nagy csapatnal ez van. Alons/Fisconal is ha arrol van szo, akkor bealdozzak Fiscot. Tavalyi Belgium? Ha jol emlekszem ott volt. Boxbol kijovet, miert is jott -2vel ki Fisco? Ja mert mogotte volt Raiko es Kozben jott Alonso is. -
Nyiri #40916 Kit erdekel? :)
Sumi valszeg utolso eve es a csapat vb cim miatt inkabb bealdozzak az egyenit. Az egyeninek nagyobb hangsulya van, mint a csapatnak. De mindegy is. Elment a hajo. Alonso este ujra osszeteheti a kezet, hogy megint nem rajta mult a vb cim. -
juzosch #40915 És ha feláldozzák Massát, és a csapatvilágbajnokságot (ami igen szoros), akkor mindenki őket utálná, sztem még te is. -
juzosch #40914 De bazzeg így vagy 5 ponttal többet hoznak. -
Nyiri #40913 Thx ;)