• BaliBoy
    "...Michael hasn't had that kind of problem over the last six years." - www.ferrariworld.com

Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. Sajnos ma a Sumit és a Ferrarit érte utól a balszerencse. Meg kell mondjam nekem is nagyon rossz előérzetem volt a futam előtt. Ahogy Lapaj is mondta túlságosan is szép volt minden az időmérő után. Emellet az a tény, hogy 1 héttel ezelőtt hasonlóan nagy fölényt lehetett látni a Renault-tól és utánna tudjuk mi volt a futamon.
    Sajnos ma nem jött össze és nagy valószinűséggel már nem lesz Sumi 8x világbajnok. Szerintem azt egyetlen igazi drukker sem értékelné, hogy ha Suminak úgy sikerülne mégis megnyernie a Vb-t, hogy valaki szándékosan kiejtené Alonso-t az utolsó futamon.
    Mindazonáltal ahogy Kit--Kat írta az egyik hozzászólásában, sajnos nagy arra a valószinüség, hogy ha Alonso nyeri a Vb-t, hogy még nagyobb arca lesz és fűnek-fának azt fogja nyilatkozni, hogy ő sokkal jobb pilóta mint Sumi.
    (Ebben az esetben jövőre fel fogok venni egy nagyon csúnya szokást és - amellett, hogy megmaradok Ferrari szurkolónak - Alonso ellen drukker leszek, és minden elfüstölt versenye után öröm táncot fogok lejteni. Nekem már a tavalyi "Who is Scumacher?" is sokk volt akár Alonso hátán volt az a póló akár nem.
    Ráadásul nem hiszem - mintahogy itt sokan állítják - csak a tehetsége miatt érdemel Vb- címeket. (Ternészetesen első sorban erre osztják.) De nem hiszem, hogy pl. egy cég nem alkalmazna olyan tv szerelőt aki ugyan nagyon profi és nagyon tudja, hogy mitől döglik a végfok tranyó de lequrvázza a ház asszonyát. De ha a cég még hagyja is sőtt még a saját profiljuk is olyan ....
    Na de erre igazán nem is akarok most kitérni. Egy dologra kell most nagyon koncentrálni. Az utolsó futamot meg kell nyernie Suminak, akár hanyadik Alonso. Így legalább a győzelmek számában (ha pontban nem is) megverheti Alonsot és ezt ha nagyképűsködni akar majd a spanyol mindíg az orra alá lehet majd dörgölni!