182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
épphogy:) -
és nem :D -
tuti lekéssük a rajtot a sok reklám miatt.... -
valahonna le lehet majd szedni a futamot?nincs itthon kazetta :S -
hurrá xD -
Mika, Kiminek : on paras :) ( te vagy a legjobb ) -
mibe fogadunk hogy nem angolul beszélgetnek? :D -
vááá most jövök rá hogy átbasztok és élőben lesz xD -
De ez jobb, a két legjobb :))
/ már annyira várja a futamot, hogy képeket rakosgat be :I / -
keressed csak:) -
és mit csempészett Sumi Kimi zsebébe?:) -
nem találom:( -
najó ezt el se hiszem
-
ezt komolyan kérded?
Még csak most fog kezdődni a futam.... -
Ez a futam most élő lesz nem? -
Jó kép:)
-
Sato nyert. -
hol tudom elolvasni?mert enm akarom fölöslegesen megnézni... -
persze.... -
eredmény mér megvan? -
lesz Palik je:))))))))) -
Ez jó reklám nekünk:) -
Bokor mellett picsogó 

-
Énmeg régen utáltam, pár megmozdulása miatt a PÁLYÁN, nem nyilatkozatok, nem azér mer tud örülni és poénkodik, hanem a PÁLYÁN nyujtott pár akciójáért, de ez betudható hogy tapasztalatlan volt, ahogy DC bácsi is megmondta. -
nem azért de régen birtam alonsot sőt még szurkoltam is neki de amióta ilyen nagyképű lett semmi jót nem kívánok neki -
hja ez van:( -
A kulcsszót kimondtad, "Manapság". Nézzük csak Sumi és Mika, Coulthard és Villnöv ők "barátok", de ez a múlt generáció... ma már más helyzet. -
Pesze igazad van, mint pilóta, tökmind1 szarik mindenki fejére vagy haverkodik amig a pályán jó, de a rajongók az emberi oldalt is szeretik látni,és jó dolog hogy akik a pályán ellenfelek, a pályán kivül a legjobb barátok tudnak maradni. Manapság ez egyre ritkább lesz... -
A Hyundai és a Forma-1
A hír, amely szerint a Hyundai érdeklődik a Forma-1 iránt, nem új keletű, mert a dél-koreai autógyár neve már a Jaguar Racing és a Minardi lehetséges vevői között is felmerült. A sztorit most ismét életre keltette az Automobilwoche című német lap, amelynek a Hyundai egyik vezetője úgy nyilatkozott: "Tárgyalunk Bernie Ecclestone-nal." Miután a 12. csapat alakításának jogát már korábban elnyerte a Prodrive, a Hyundai csak úgy kerülhetne be az F1-be, ha megvásárolna egy létező alakulatot - vagy éppen az egyébként is gyári támogatást kereső Prodrive-ra bízná a sportprogramja megvalósítását. A német lap szerint szponzorként egy másik dél-koreai cég, a Samsung is szerepet vállalna a projektben. -
Ezt csak azér mondtam, mer Kimi sem ölelkezik, akkor most utáljam? ... nomeg sorolhatnák pát pilótát akiknek drukkolok... nem ez alapján kell valakit megítélni. -

-
Na várj, már megint mit kell belekeverni? ez nem ki a legjobb barátom verseny... a pilóták közt vannak haverok vannak ellenségek és vannak akik közömbösek... ha valaki nem pacsizik akkor az nem rossz ember, ez nekik a munkájuk, a csapatukon kívül mindeki ellenfél akit le kell győzni. -
attól függetlenül jó kép és a kis spanyol szerintem senkivel se fog így ölelkezni soha amekkora tahó tud lenni -
Mondjuk ez nem Brazilia ... -
Ah, de nagy kép! :)
-
-
de azért Kimi továbbtudott menni, ugye?
-
Én izgalmas, előzésekben gazdag, F1hez méltó évadzáró futamban reménykedek
-
G_ArchAngel #43083 én azt álmodtam, hogy Kimi az első kanyarban kiteszi Lonzit, MS pedig második lesz, mert a szemét kis Massa mindenképp nyerni akar a hazájában... -
Az még nem elég.
Menjél még vissza csicsikálni addig amíg első nem lesz.