182273
  • desigo
    épphogy:)
  • bardocz
    és nem :D
  • desigo
    tuti lekéssük a rajtot a sok reklám miatt....
  • bardocz
    valahonna le lehet majd szedni a futamot?nincs itthon kazetta :S
  • allock #43117
    hurrá xD
  • Istencsászár
    Mika, Kiminek : on paras :) ( te vagy a legjobb )
  • bardocz
    mibe fogadunk hogy nem angolul beszélgetnek? :D
  • bardocz
    vááá most jövök rá hogy átbasztok és élőben lesz xD
  • Istencsászár
    De ez jobb, a két legjobb :))

/ már annyira várja a futamot, hogy képeket rakosgat be :I /
  • desigo
    keressed csak:)
  • Amse
    és mit csempészett Sumi Kimi zsebébe?:)
  • bardocz
    nem találom:(
  • bardocz
    najó ezt el se hiszem
  • Shaman
    ezt komolyan kérded?
    Még csak most fog kezdődni a futam....
  • desigo
    Ez a futam most élő lesz nem?
  • Istencsászár
    Jó kép:)
  • Istencsászár
    Sato nyert.
  • bardocz
    hol tudom elolvasni?mert enm akarom fölöslegesen megnézni...
  • Shaman
    persze....
  • bardocz
    eredmény mér megvan?
  • desigo
    lesz Palik je:)))))))))
  • Kit--Kat
    Ez jó reklám nekünk:)
  • desigo
    Bokor mellett picsogó
  • Istencsászár
    Énmeg régen utáltam, pár megmozdulása miatt a PÁLYÁN, nem nyilatkozatok, nem azér mer tud örülni és poénkodik, hanem a PÁLYÁN nyujtott pár akciójáért, de ez betudható hogy tapasztalatlan volt, ahogy DC bácsi is megmondta.
  • bardocz
    nem azért de régen birtam alonsot sőt még szurkoltam is neki de amióta ilyen nagyképű lett semmi jót nem kívánok neki
  • Count Adyn
    hja ez van:(
  • Istencsászár
    A kulcsszót kimondtad, "Manapság". Nézzük csak Sumi és Mika, Coulthard és Villnöv ők "barátok", de ez a múlt generáció... ma már más helyzet.
  • Count Adyn
    Pesze igazad van, mint pilóta, tökmind1 szarik mindenki fejére vagy haverkodik amig a pályán jó, de a rajongók az emberi oldalt is szeretik látni,és jó dolog hogy akik a pályán ellenfelek, a pályán kivül a legjobb barátok tudnak maradni. Manapság ez egyre ritkább lesz...
  • Istencsászár
    A Hyundai és a Forma-1

A hír, amely szerint a Hyundai érdeklődik a Forma-1 iránt, nem új keletű, mert a dél-koreai autógyár neve már a Jaguar Racing és a Minardi lehetséges vevői között is felmerült. A sztorit most ismét életre keltette az Automobilwoche című német lap, amelynek a Hyundai egyik vezetője úgy nyilatkozott: "Tárgyalunk Bernie Ecclestone-nal." Miután a 12. csapat alakításának jogát már korábban elnyerte a Prodrive, a Hyundai csak úgy kerülhetne be az F1-be, ha megvásárolna egy létező alakulatot - vagy éppen az egyébként is gyári támogatást kereső Prodrive-ra bízná a sportprogramja megvalósítását. A német lap szerint szponzorként egy másik dél-koreai cég, a Samsung is szerepet vállalna a projektben.
  • Istencsászár
    Ezt csak azér mondtam, mer Kimi sem ölelkezik, akkor most utáljam? ... nomeg sorolhatnák pát pilótát akiknek drukkolok... nem ez alapján kell valakit megítélni.
  • Count Adyn
  • Istencsászár
    Na várj, már megint mit kell belekeverni? ez nem ki a legjobb barátom verseny... a pilóták közt vannak haverok vannak ellenségek és vannak akik közömbösek... ha valaki nem pacsizik akkor az nem rossz ember, ez nekik a munkájuk, a csapatukon kívül mindeki ellenfél akit le kell győzni.
  • bardocz
    attól függetlenül jó kép és a kis spanyol szerintem senkivel se fog így ölelkezni soha amekkora tahó tud lenni
  • a.carkey
    Mondjuk ez nem Brazilia ...
  • a.carkey
    Ah, de nagy kép! :)
  • Count Adyn
  • allock #43085
    de azért Kimi továbbtudott menni, ugye?
  • Istencsászár
    Én izgalmas, előzésekben gazdag, F1hez méltó évadzáró futamban reménykedek
  • G_ArchAngel #43083
    én azt álmodtam, hogy Kimi az első kanyarban kiteszi Lonzit, MS pedig második lesz, mert a szemét kis Massa mindenképp nyerni akar a hazájában...
  • BaliBoy
    Az még nem elég.
    Menjél még vissza csicsikálni addig amíg első nem lesz.