182273
  • DJ BP
    Milyen hobbink? Ember, az a szitu nem tetszett, ennyi. Te is ugyanúgy basztatod Sumit ha arról van szó, sőt... Úgyhogy te csak ne háborogjál fel...

Érdekes vagy az egyik kedvencedről mondunk egy kis negatívat, egyből háborút csinálsz belőle, mintha személyesen téged támadnánk.
    Alonso integetését azért is utálom, mert paraszt dolog, amilyen helyzetekben integetett. Massat is éppúgy utálom olyankor. Sztem ne magadból indulj ki, én nem attól függően ,,fröcsögök", hogy ki tartozik kedvenceim közé...
  • a.carkey
    Kicsit OFF!

A reggeli német RTL-es F1 beharangozó/hírek után láttam ezt a reklámot.

Utálom a reklámokat, de erre rákerestem, mert egyszerűen tökéletes.

Lexus LS 460 (francia nyelven, de a youtube-on fent van angolul is, csak még szarabb minőségben).

OFF OFF!
  • Count Adyn
    :DD
  • b-type
    hááát...én Mika-t igen csípem, de sok dolog kell hozzá hogy összejöjjön pilóta oldalról is, nem beszélve a technikai részéről.
    legyen úgy, bár pénzt nem tennék fel rá :(
  • b-type
    ez pl. aranyos :)))
  • kulabácsi
    sok szerencsét kívánok neki hozá-.-
  • kuki muki
    Hakkinen újra tesztelne - körrekordot akar dönteni
  • Count Adyn
    Aki utálja annak mindegy micsinál ugyis a lehető legnegatívabban értelmez mindent:) Nem ez már nem annyira más^^
  • Istencsászár
    Nem az a lénye hanem hogy ő is kitör magából és ő is, persze mikor Alonso ideg a kocsiban akkor máris ő a szemét, pedig csak max mutogat meg szidja a sisak alatt, de tudom ezis más teljesen. -.-
  • Count Adyn
    neeem, tottinak ment volna:)
  • b-type
    én?
    mondjuk én nem emlegettem versenybaleseteket/versenyhelyzeteket, általában azt én is kímélőbben szoktam kezelni, de voltak akik azt is kifogásolták...teszem azt Alonso mutogatásait.
    Nem vagyok rá büszke de régebben kaptam már telibe én is vkit olyanért amiért nem feltétlen kell telibekapni...éppen sz@r kedvem volt,..nem követendő meg ilyesmi, 1órával később már talán..talán bocseszt is kértem volna de akkor az is sok volt.
    figyeljen oda, nem csak azért van a kamerás ott hogy vadásszon, figyeljen is.
  • Count Adyn
    Annyi nem tetszik hogy =jelet teszel egy versenybaleset utáni felmegy a pumpa, és a kamerával való koccanás után felmegy a pumpa közé:D
  • Istencsászár
    Tudod mit lesz@rom, most erre nemtudom mit mondani, nektek ez a hobbytok, különösen nemizgat. Életben biztos jót söröznénk, dumálnánk, de itt ugytünik nem megy a dolog, ja és sosem én kezdtem a fröcsögést ( most se ), csak hát max a vélemény nem 1ezik azt rám keni 5 ferkás ( bocs megint álltalánosítás ) de hát ezvan.
  • Kit--Kat
    1. is mit különbösztetsz meg másokat? Én se te általád határozom meg az összes McLarenes drukkereket. A szitu nem uyganaz, csak te nem fogod fel. És csak te rád akad ki mindenki érdekes módon mindíg.
  • b-type
    Tiszta sor, persze hogy jogod van :)
    Nekem tetszik osz kész.
    Zidane-nal meg azért hasonlítottam össze, mert gőzünk sincs hogy milyen körülmények/előzmények...egyáltalán gőzünk nincs milyen olyan szituban élni amikor lökődnek körülöttünk a médiafigurák.
    Neki ott durrant el,...gondolom azokat az eseteket nem kattintják le az emberek mikor 627 alkalommal nem durran el az agya.
    Ez van skacca, lehet nem jófésült a szitu de hát ki nem viselkedett már csatornaszintű módon mikor tele szaladt a töke?

Most kell azt mondani hogy ezt kezelni kell tudni, meg jó képet kell hozzá vágni,..hát nem jött össze, én spec fullban megértem, lökik az arcodba a mikrofont, meg a kamerát hogy az ő dolguk meglegyen..amiért fizetik őket.
    Mert mi a rákomért kell odatólni a kamerát??? 2méterről messzebb már homályos vagy mi?
    Rengeteg eset jut eszembe, pl. a francia körversenyen a csávesz kiállt hegyi szakaszon az éppen szakadásig feszülő bringás elé fotózni...hát faksz ki volt bázz, és a bringásnak kellett megkerülnie, mert a minnél jobb kép miatt ott maradt...aztán rossz irányba lépett el és elé lépett a bringásnak, az meg elesett.
    nem velem történt, de piszkosul kiakadtam a lökött répájára..a bringás elesett, arra nem volt energiája hogy újra lendületbe hozza a kerekeket.
    szóval ott a csávesz aki azért van hogy lefilmezze...minek kell odadugni a kamerát, elvileg látja a képet nem? Látja hogy jön bázz, Monty meg csak élni akart...menni mint más emberek, nem szlalomozni.
    Szal nálam csak emberi megnyilvánulás volt, amit nem akarok súllyozni, mert lövésem sincs erről.
    Nap mint nap dugják a képedbe a kamerát, keresik a hírértékes dolgaidat, mindegyik csak a magáét kaparja...figyelni kell, ha nem figyel ez van, a kibeba idióta lehet erős de ez jött ki...és legalább nem akart viselkedni,hanem olyan volt amilyen.
    ..és Monty ilyen, azt teszi és mondja amit tenni és mondani akar.
    slussza-passza. :)
  • Istencsászár
    Mi bajod van? én raktam be Monty videót csak ugy a fikázás kedvéért? nem
    Én raktam be a Sumi DC cikket? igen
    Belém kötött egy ferkás? igen
    Válaszoltam neki? igen

ha nem vetted volna észre ennek a cikknek csak annyi lett volna mondani valója, h ahogy Montynál is felmegy a pumpa ugy másoknál is felmehet, pl Suminál, ennyi, semmi más nemvot emögött. Ferkások....pff kicsit gondolkozzatok mielőtt fröcsögtök.
  • dotkom
    na nyugi mar..
  • Gabor_(HSF)
    Már megint csak beszélsz a levegőbe!
    Coulthárd pár éve beismerte,hogy szándékosan lassitott egy picit és a lámpája sem világitott ez tisztán kivehető a felvételekből...
    De ez már annyira lerágot csont,hogy már azt is lerágták aki lerágta..
    Komolyan mondom,már annyira undoritó amit művelsz,hogy a koporsódra is lyukakat kell majd furni,hogy a kukacok ki tudjanak jönni hányni!
  • Istencsászár
    "Mint később kiderült, Schumacher azt gondolta, a skót pilóta direkt lefékezett előtte, hogy segítsen mclarenes csapattársának, a szintén a vb-címért hajtó Häkkinennek. Természetesen Coulthardnak esze ágában sem volt ilyesmi, Schumacher egyszerűen figyelmetlenül előzött."

Lehet nem látta, pech ( de rádion szolhattak (volna ) neki h figyeljen ).
  • Count Adyn
    GP2 be volt olyan az idén hogy utolsó körben 2 pilóta kiesett mert öszeütköztek egy előzési kisérlet közbe, a pálya szélén kipattanatak a kocsiból és elkezdték püfölni egymást:D
  • Kit--Kat
    Tegyük hozzá jól informált barátom, hogy Coulthard megmagyarázhatatlanul lassabban ment és a lámpája sem működött.
  • Istencsászár
    Ez egy szimpla önreklám.

"Kimi most akkor ferraris lesz ? Mikor kezdődik el ?"

Komoly kérdések e? -.-
  • dotkom
    ez a b*szott nagy banner benne van minden hozzaszolasodba?D
  • Istencsászár
    Ez talán nem a pilóták hibája, hanem a csapatoké vagy maga Börni, Mózli irányította kócerájé. Csak példák tömkelegét tudom felhozni pl MotoGP.
  • tuninggyorsulas

Kimi most akkor ferraris lesz ? Mikor kezdődik el ?
  • edeleny
    Hümm,nekem nmind a két eset tetszett.
    Miért?
    Mert emberi!!!
    Egy gép nem tesz ilyet.
    Igazábol azért tetszett Mikával bezárolag az elmult idöszak,mert valodi érzelmek voltak a dobogon,aztán meg ment az ökörködés.
    Az hogy anno Mansellék idejében mennyire más volt nem is emlitem.
    Az elmult 4 évbe meg:
    - áll 3 f@sz a dobogon unott képpel.Igen nehéz versenyem volt,nagyon kemény volt,igen megizzadtam.Köszönöm ezt az elsö helyet (másodikat,harmadikat) a szponzoroknak,(hosszu felsorolás,név szerint),a csapatnak,a szerelöknek,a nagymamának,a,nagymamám kutyájának,és a legfontosabb embernek,a szomszéd bácsinak,ugyanis ha ö nem üti el anyámat,apám soha se találkozik vele.Innen is köszönöm Joe,émléked örökké élni fog.
  • pauly
    Fejencsapták :D ugyanúgy nem figyelt mint a kamerás...
  • Count Adyn
    Komolyan ennyire uborkaszezon van?
    Hosszú lesz az a 28 nap:DD
  • BaliBoy
    Miiii??? Fejen csapták???? LOOOOL
    Én a kamerát jobban sajnáltam mint a tahó fejét. Nagyon érzékeny a kameráknak az optikája.
  • Count Adyn
    Hát ha nem is szarnék rá, max szólnék hogy vigyázzá má embör:)
    Ő nem. Ien kis pattogós Dél-Amerikai ember. Ez van, joga van hozzá.
    Nekem meg jogom van unszimpatikusnak tartani. Ennyi az egész :)
  • DJ BP
    igen, de ez téged mit zavar, hogy nem vagyunk olyanok?

Fejencsapták, nekiment...
  • Istencsászár
    Fejencsapták egy kamerával, te lehet szarnál rá és szó nélkül mennél tovább, ő nem tette.
  • Count Adyn
    Így van egy ütközés után jó kis verekedés az nem gáz:)
    De ez a műbalhé butaság és felesleges. Ha valaki rálép a lábára, azt lelövi vagy mi?:D
  • DJ BP
    Tehát engem nem izgat, ha versenyhelyzet miatt balhézik bárki is, inkább élvezem :)), de az teljesen felesleges volt. És nem is azt mondtam, hogy Monty szar ember, csak ott hülyén viselkedett ennyi. Vagy te egy-két cselekedet alapján elkönyvelsz valakit jónak vagy rossznak? Én nem vagyok ilyen
  • Count Adyn
    Rohadtul nem egy kategória, bár ha neked az akkor sajnállak.:DDD
  • DJ BP
    És ki mondta hogy az jobb?
    Mondjuk ez legalább a verseny heve, nem egy ilyen ütközés, ennyi erővel utcán nekem jön valaki, üssem le? :))

Nem az anyázás a lényeg, hanem a helyzet.
  • Istencsászár
    "Schumacher Spában, szakadó esőben le akarta körözni David Coulthardot, de az előzés helyett hátulról belerohant.

Az ütközés után a háromkerekű kocsijával a boxba hajtott, kiugrott belőle, és azonnal a McLaren-boxba rohant, ahol ököllel rontott Coulthardnak. Ismét a McLaren-szerelők léptek közbe és akadályozták meg a verekedést."

Biztos nem anyázott ott sumák, a szent ember...
  • DJ BP
    de nem médiazaklatásról volt szó, egyszerűen összeütköztek, mert ő sem figyelt, ennyi. Még csak nem is őt filmezték. Erre műbalhézik... Nem ugyanaz, Zidane-nak is szándékosan beszóltak, ez meg egy ártatlan ütközés... Szted volt oka ezért ilyen patáliát csapni? Szóljon be a médiának nyugodtan, sőt utálom őket, de ne így ilyen eset után fuck you-zon...
  • b-type
    sztem hasonló helyzet mint Zidane.
    300 beszólásból a pályán 299× lesz@rja, 1 alkalommal pedig eldurran...tök mindegy hogy a fél világ nézi és hogy mennyire fontos esemény, ha a körülmények összejöttek-eldurran és melbetaktikázza Materazzi-t.
    pakk.
    Sokakban világok omlottak össze mert ismeretlenül 'túlidealizálták' Zidane-t, nálam spec semmi nem változott, sajnáltam hogy ártott a nimbuszának, ennyi.
    Szvsz van ez így, vérből vagyunk, bármennyire is hasznos lenne megfelelni egy képnek, az ember maga, és ebbe mindenki beletartozik :)).
  • b-type
    Ha le tudja ütni rendben van, de a két ember kondija nem egy kaliber....bár természetesen a kamerásét nem ismerem, de a két foglalkozás megkövetelte edzettség és kondi összehasonlításában mondva sztem jobb neki hogy nem próbálta meg leütni.
    persze a kondi még nem minden, de alapesetben a kamerások nem szoktak kűzdősportolók lenni.