182273
  • Istencsászár

Kvikk Nikk alatt is megállt a Bömbös.
  • Kit--Kat
    Olasz?! Mi történt veled ember?!
  • edeleny
    Igen.Bocs!
  • bardocz
    tehát akkor rosz helyre ment:D:D:D
  • edeleny
    Heidfed ideje 1,3 mp-val gyorsabb a tegnapi legjobbnál!!!!!!!!!!!!!!!
  • bardocz
    briós valahol itt ronthatta el kanadában,de már nem tudom hogy tavaly vagy tavalyelőtt de én nagyot röhögtem amikor alonso fizkót felnyomta a falra magával együtt :D
  • G_ArchAngel #44954
    délelőtti idők:

1 HEIDFELD BMW 1'30.475 39
    2 ALONSO McLaren 1'31.221 24
    3 BUTTON Honda 1'31.806 45
    4 HAMILTON McLaren 1'31.925 31
    5 KUBICA BMW 1'32.226 48
    6 RAIKKONEN Ferrari 1'32.252 40
    7 HEIKKI Renault 1'32.540 31
    8 NELSINHO Renault 1'32.542 51
    9 MASSA Ferrari 1'32.595 27
    10 BARRICHELLO Honda 1'32.620 35
    11 WEBBER Red Bull 1'33.126 37
    12 TRULLI Toyota 1'33.162 49
    13 DAVIDSON Super Aguri 1'33.255 47
    14 COULTHARD Red Bull 1'33.927 10
    15 LIUZZI Toro rosso 1'34.196 27
    16 SCHUMACHER Toyota 1'34.474 21
  • G_ArchAngel #44953
    egyelőre nem találtam időeredményt, de több fórumon is írták, hogy egy Ferrari és egy McLaren is megállt a pályán...
  • a.carkey
    Nekem elég egy magyar is. Annyi pénzért én is tudnék ilyen szinvonalon dolgozni. :D
  • DJ BP
    :DDD
  • G_ArchAngel #44950
    szerencsére vagyunk itt mindannyian olyan rohadt okosak, hogyha technikai igazgató nélkül maradna valamelyik csapat, akkor csak az SG-re kell regisztrálni és válogathatnak is ebből a topicból:)

(mellesleg angol, spanyol, német, francia és olasz elsőosztályú focicsapatok irányítását is vállalom)
  • a.carkey
    Egy körre, egy-egy pályán mindenki lehet gyors. De egy VB cím az mást is igényel.
  • Count Adyn
    Mármint Kimi ellen szvsz jó eséllyel felvenné a versenyt egy körön időben,
    láttuk hogy MS-t is megverte párszor, igy értve
  • a.carkey
    Miért tuti?
  • Count Adyn
    Aki gyorsabb lesz az lesz a kedvezményzett ez tiszta:)
    Ha köridőkre menne a verseny tuti Massa győzne, de amugy háát nemtudom.
    Kezdődjön már:D
  • Gabor_(HSF)
    Ezt velem még nem közölték
  • G_ArchAngel #44944
    Massa jó pilóta és gyors, lehet Kimi előtt lesz, de csak addig, míg szabad a pálya...:)

Előzni kell, akkor Felippe leblokkol és szépen elkörözget...
  • desigo
    Mindig is lesz sorrend...
    Az első számú pedig Kimi lesz!
  • Istencsászár
    Persze majd mondják neki, h jólvan Kimi gyorsabb vagy de nemtudod ezt kihasználni Massa miatt, nembaj menjél csak, Alonso jön a nyakatokra, semmi gond, hajrá srácok nincs sorrend, csatázzatok... ^^
  • Count Adyn
    "Majd a csapat ugyis eldönti a versenyen ki lesz elől..."
    Hát ez rohadtul nem ezt jelenti és te s tudod, úgyhogy röhögés megvolt:D
    Ezeken én átsiklok inkább:)
    TE szoktál kiadkadni ien beirásokon:D
  • Istencsászár
    Na ittvan amit mondottam:

"Mindkét versenyző a nap végén egy tízkörös etap alatt érte el legjobb idejét"

persze nincs kizárva h a többiek is ugyan ezt tették
  • Istencsászár
    Nem gondoltam egyikre sem, aki jobb az lesz a kedvezményezett... nemhiszem h VB esélyes csapaton belüli csata lenne... McLarennél sem jött össze Kimi és Monty közt ( pedig mekkora szenzáció volt, sőt előtte egymás gyapálták évekig ) , és nem a pilótákon múlott...
  • b-type
    Ezt úgy érted hogy ha versenyen tegyük fel Massa lenne a gyorsabb akkor majd a csapat eldönti hogy mégis Kimi legyen elől?
    Vagy hogy értetted?

Azért mert lefizettek Kimi-nek sok pénzt, még nem bukják be vele a VB-t ha esélyük van Massa-val megnyerni.
    ..bár sztem ezzel a McLaren is így van, ha Alonso ne adja ég masszív formahanyatlásba kezdene, simán elkezdik tolni Hamilton-t szvsz.
  • gordon 24
    Na most volt elegem az f1-es topikból!!! Komolyan hihetetlen hogy felnőt emberek nem képesek kulturáltan beszélgetni.. Valaki berak egy cikket, abból ezt kell csinálni? Olyanok vagytok mint az ovodások!!!

Ugyhogy ezenel kivettem a kedvencek közül, marjátok egymást ha ez nektek jó!!
  • Istencsászár
    Ez megint egy téves szemlélet. Mivan ha pár órát köröztek beállították a kocsit, majd mentek egy rövid vagy csak egy két gyors kört... kitudja... ez nem függ össze a körök számával, mivel utána nyugodtan körözhetett tovább, az időt már elérte amivel a tabellára állt. De ez ugyan igy lehet mindjuk a nap végén is.
  • Istencsászár
    Üldözési mániád van:)) ( ezen már csak röhögni lehet ), de nézzük. Ugye a Mekinél ami most a fő ellenfél nem titkoltan Alonso az, akit a csapat segít. A Ferrarinak muszály lesz egy ember mögé állni h Vb-k lehessenek és nem fogják összereszteni a kettő titánt h a végén emiatt Alonso nyerjen... tudod h 1 elszúrt versenyen is múlhat 1 cím...

Én erre értettem a dolgot, légyszíves máskor igy értelmezd a vitákat kerüljük el.
  • edeleny
    Ez most teszt volt nem verseny.
    A Brazilok kivállosága tavaly Sumit is ugyan igy verte a teszteken,aztán a versenyen kapott rendesen.
    Majd meglátjuk ki mire is lesz képes!
  • a.carkey
    Nézd már meg melyik mennyi kört ment, és közben mennyi volt a különbség!
  • kuki muki
    Mindez annyak fényében érdekes, hogy végtére is Massa egy igen középszerű versenyző, 2004-ben nem bírt Fisichellával, és 2005-ben sem volt olyan nagyon meggyőző Villeneuve-vel szemben.
    Ha Raikkonen annyira hűdefasza csávó lenne mint azt sokan hiszik, akkor nem hogy nem kéne gondot jelentsen neki Massa, hanem 1 másodpercet kéne adnia neki mint azt tette Schumacher egynéhány versenyen. De ettől még messze van, sőt, még Massa szintje sincs meg..
  • Kit--Kat
    Minek kell megint kötözködnöd?
  • Istencsászár
    Majd a csapat ugyis eldönti a versenyen ki lesz elől...
  • allock #44929
    remélem hamarosan fordítva lesz :D Raikkönen amint jobban megszokja a Ferrarit egyre jobban fog menni :) legalábbis ezt szeretném látni :D
  • kirol
    Csak versenyben is így legyen!
  • a.carkey
    Massa újra elverte Raikkönent

Az Index kárörvendői imádják ezt leírni.
  • MrTressy
    Nem rajongok a rönóért de ez igen méltó megünneplése a vb cimnek :)
  • desigo
    Happy Renault team
  • Marki
    Ennyire szoros a Williams - Toyota együttműködés?
  • edeleny
    Igen uj:by Williams orrész!
  • kuki muki
    Új Toyota orrkúp/szárny.

http://photos.racing-live.com/f1/photos-hires/2007/tests55/diapo_181.jpg
  • G_ArchAngel #44921
    paddockban