Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Tiszta sor, persze hogy jogod van :)
Nekem tetszik osz kész.
Zidane-nal meg azért hasonlítottam össze, mert gőzünk sincs hogy milyen körülmények/előzmények...egyáltalán gőzünk nincs milyen olyan szituban élni amikor lökődnek körülöttünk a médiafigurák.
Neki ott durrant el,...gondolom azokat az eseteket nem kattintják le az emberek mikor 627 alkalommal nem durran el az agya.
Ez van skacca, lehet nem jófésült a szitu de hát ki nem viselkedett már csatornaszintű módon mikor tele szaladt a töke?
Most kell azt mondani hogy ezt kezelni kell tudni, meg jó képet kell hozzá vágni,..hát nem jött össze, én spec fullban megértem, lökik az arcodba a mikrofont, meg a kamerát hogy az ő dolguk meglegyen..amiért fizetik őket.
Mert mi a rákomért kell odatólni a kamerát??? 2méterről messzebb már homályos vagy mi?
Rengeteg eset jut eszembe, pl. a francia körversenyen a csávesz kiállt hegyi szakaszon az éppen szakadásig feszülő bringás elé fotózni...hát faksz ki volt bázz, és a bringásnak kellett megkerülnie, mert a minnél jobb kép miatt ott maradt...aztán rossz irányba lépett el és elé lépett a bringásnak, az meg elesett.
nem velem történt, de piszkosul kiakadtam a lökött répájára..a bringás elesett, arra nem volt energiája hogy újra lendületbe hozza a kerekeket.
szóval ott a csávesz aki azért van hogy lefilmezze...minek kell odadugni a kamerát, elvileg látja a képet nem? Látja hogy jön bázz, Monty meg csak élni akart...menni mint más emberek, nem szlalomozni.
Szal nálam csak emberi megnyilvánulás volt, amit nem akarok súllyozni, mert lövésem sincs erről.
Nap mint nap dugják a képedbe a kamerát, keresik a hírértékes dolgaidat, mindegyik csak a magáét kaparja...figyelni kell, ha nem figyel ez van, a kibeba idióta lehet erős de ez jött ki...és legalább nem akart viselkedni,hanem olyan volt amilyen.
..és Monty ilyen, azt teszi és mondja amit tenni és mondani akar.
slussza-passza. :)