• Dexantreal
    Csúnya beszólás :P. Itt vannak sz sg-n, ahogy én is. Bár nem látogatom a topikot, de most benéztem.
    Nah és kézpeld, egy Ferraris is tud örülni annak, ha Hamilton nyer.
    Legalábbis én örülök a srác első győzelmének!
    Heidfeldnek is örülök, jó látni a dobogón - sry, ha rosszul írtam nevét :S - és Alexander Wurznak is nagyon örülök. Pont tíz éve, ahogy a tévében is mondták, hogy debütált Kanadában és még rémlik is a balesete, ahogy fejtetőn van, vagy nem tudom :S, nah mindegy. Szóval boldog vagyok a harmadik helyezésének.
    Továbbá Sato milyen nagyot ment! Neki is nagyon örülök.
    Emellett sajnálom Massát, szerintem nem nagyon tudta, hogy mi van, ha meg igen, hát előfordul. Játszott a tűzzel és megégette magát, de nem nagyon tudom most itt a tény állást, mindegy. A bemutatása ne mvolt szép dolog, ez tény, de hát emberek vagyunk és az érzelmek dúlnak bennünk nagy csatát az ésszel és Massában az érzelem győzött, ezért mutatott be egy nem szépet Alonso kicsúszásakor.
    Majd Massa még nyer idén bőven szerintem és utoléri a két McLarenest.
    Raikkonen ötödik helye. Erről azt tudom mondani, hogy szép munka, mert ahogy Czolnerék is mondták, sok minden a Ferrarisok taktikája ellen játszott és emellett bizony szép teljesítmény ez. Kicsit hasonlít Michael Monaco-i ötödik helyének, de csak egy kicsit, mert ott Michael jobbat ment, mint itt Raikkonen szerintem.
    Ralph 8-dik helyének és egy pontjának is örülök. Biztos majd megdícséri is Michael és váltanak pár szót, mert hát Ralph nagyon eltűnt az utóbbi években és most talán ez egy kis lökést adhat neki a továbbiakban.
    Azt hiszem ennyi, szóval egy Ferraris nem csak, akkor áll a csapata mellett, ha jól megy nekik a szekér, hanem, akkor is;> mikor éppen nem klaffol minden és mindenben igyekszik a jobbat nézni, látni.
    Tehát a beszólásod nem volt szép :P.
    Jah és utólag így végére bigyesztem, de ez a legfontosabb most az egész hsz-omban:
    örülök, hogy Kubicának nem lett komolyabb baja, "csak" lábtörése és majd ismét autóba ülhet. Igaz, Amerikát sajna kihagyja, de lesz még versenye neki is bőven.
    Úgyhogy sikeres és jó gyógyulgatást kívánok Kubicának!