182273
  • b-type
    Ez de jó, most végül mégiscsak nyomnak vkit futamokra?? :)))
  • Attila889
    szerintem Alonsonak is dobogósnak kell lennie és akkor a Mclaren megmentődik a Ferrari elöl :)
    De az is elég ha 4.-ik vagy 5.-ik lesz.....csak pontot szerezzen...és ne a 7.-k helyen legyen :)
  • Istencsászár
    Alonso is ezt mondta és Hamiltonra tippel mert a Meki őt fogja most nyomni a hazai futamán, de hozzátette hogy Barszában meg ő volt a kedvezményzett de azzal nemtudott élni.
  • atee20
    szerintem...most fog feljonni a ferrari..mint a motogp-ben az aprillia rsv.....ott a megbizhatosaggal volt a gond...FERRARI-s vaok..e ez a Hamilton tenyleg jol nyomja...respekt....remelem egy 2hellyel megelegszik valamelyik ferraris mogott...
  • atee20
    Az a nemmindegy hogy hol ulsz...kint a reten vagy a fotribunon a celegyenesben....
  • Attila889
    nem hiszem.Mert lehet hogy Silverstone--ba újj motorral érkezik a Mclaren....mert hazai pálya,és Hamiltonnak si az.Szerintem ott most a Mclaren visszafog vágni :)
  • DJ BP
    Gyorsabbak voltak igaz, de a McLaren meg lassú volt... 1 futam alatt még nem dől el semmi,

Dehogynem, továbbra is lassú lesz a Meki :DDD
  • Istencsászár
    Gyorsabbak voltak igaz, de a McLaren meg lassú volt... 1 futam alatt még nem dől el semmi, sok tényező lehet ami befojásol egy rossz vagy jobb teljesítményt, ha satbilan ott lesznek Silverben is akkor előreléptek.
  • guardian hero
    Elvileg igazad van, de én végig figyeltem őket a versenyen és az időmérőn, nem véletlen ez a 8. hely. Sokkal versenyképesebbek voltak, mint eddig bármikor. De tényleg a következő futamokon dől el, hogy tudnak-e tartósan fejlődni.
  • kirol
    Még sose voltam F1-es futamon, de most gondolkodok rajta. Egy natúr jegy 2 napra mennyibe kerül?
    Nem értem mi ez a gold, silver meg ennek ezer alfaja.
  • Istencsászár
    Kijöttek:)) elvileg csomo új elem volt a kocsin, uj felfüggesztés meg ilyen apróságok... még nem járnék öröm táncot, mert a 8. hely olyan hogy oda bárki keveredhet, nem kell ahhoz egy Honda... majd Silverstoneban elválik mit tud a gyors pályán a kocsi.
  • WNW
    Ha hinni lehet az RTL-es majmoknak, kijonnek valami uj kaszni verzioval is....
  • guardian hero
    Amúgy a Honda mintha tényleg kezdene feltámadni poraiból, nagyon stabilan mentek, Button még pontot is szerzett. Jó lenne, ha legalább a Renault mellé felzárkóznának, esetleg megközelítenék a BMW-t.
  • Istencsászár
    +

• Istencsászár
    Pár képz:

• Istencsászár
    a style a lényeg, olvasd el milyen stílusba írt valakiről.. ez rá nézve sértő és bunkó...
  • Count Adyn
    Büntipontos emberek beszélgetnek című rovatunkat látták
  • jefferson83
    Nyugi ez nálam még belefér, ha kivágnak majd együtt sajnálkozok veled :D
  • Attila889
    hát jah...és erre nézd meg mit mondott:
    "hát persze egy sok millió dolláros szerződést csak hipp hopp felbontanak, mert 1-2 futam nem jött össze.....
    Húsvéti tojást is a nyúl hozza igaz?

Ja és ha nem vigyázol a szádra kiváglak mint a huzat!"
  • DjDano
    Szerintem nincs ebben semmi durva, Punker viszont óvodás szinten beszél a fórumozókkal, nem tudom, hogy vár el így bármit is. Amúgy egy moderátornak nem az a dolga, hogy fenyegessen.... hanem, hogy rendet rakjon. De nem úgy hogy kiváglak kisfiam ha leírsz egy "csúnya" szót...
  • MEdievil
    szegények biztos 2 napig nem is ittak semmit
  • Attila889
    nemtom.Én kicsit röhögtem rajta mikor elejtette az üveget.De pontosan mi is volt?Elejtette vagy nem kapta el jól?
  • bardocz
    szerintem meg ne legyél babonás és akkor csak azért rosz jel mert a csapat nem tudott belőle alkoholizálni,ami viszont tényleg rosz
  • Dodo55
    Sokan mondták, hogy rossz jel, hogy összetörött a pezsgő.
    De nem pont akkor szokták összetörni, ha elkezdődik valami új, vagy valami új dolgot elkezdenek használni?

Szóval szerintem nem rossz jel, inkább jó.
  • desigo
    ez komoly kép ...
  • Count Adyn
    semmi baly
  • Istencsászár
    pálya
  • Attila889
    hmmm....1-2 csúnya szó volt benne.... :D :D
    Akkor elnézést!
  • Istencsászár
    Amugy pájafutása során mindenkivel előfordul hogy a boxszemélyzetet elviszi vagy a töltőt elviszi vagy korán indul stb... emiatt semmit sem lehet a pilótának felhánytorgatni mert abban a felfokozott állapotban amikor csak arra összpontosít hogy hány tiziedet hozzon a boxba, akkor ott tized másodperce van mikor felemeli a nyalókát már tapos bele... 1szer ezt mindeki elrontja, nincs ezzel semmi baj emberek hibáznak.
  • G_ArchAngel #51217
    erre gondolt
  • Attila889
    msot hozzám szólált ezzel a hsz-al?Mert én a számra vigyázok...már megint ok nélkül kell kidobni engem valahonnan?Már megbocsáss.De ha hozzám szólátál nem mondtam semmi olyat ami csúnya lett volna.Én csak azt mondtam ami az újságban van benne!
  • WNW
    Ezert nyert Kimi.. Igy vege a mediaoffenzivanak, a pilotacserekrol, meg hasonlokrol.. Ha mar ennyi penzt belefeccoltek a szerzodtetesebe, nem veszhetett el a marketingerteke...:)
  • b-type
    Ez über :DDD
    The Sun: A hős Hamilton....
    :DDD
    Nekem is tetszik a srác vezetése, na de hogy -a hős Hamilton..- :D

Egyébként asszem Kubica mondta a frankót szvsz, a rajtnál az ő oldaluk nem volt frankó, esett is, és a srácok a GP2-ben és Porsche-nál sem járták le a koszt azon az oldalon.
    ..persze nem sártengerre kell gondolni, de pont elég a kevés is.
  • WNW
    Black Knihgt....:)
  • Count Adyn
    Hamilton stratégiájval kapcsolatban én csak arra tudok gondolni, hogy pontosan tudták, hogy mekkore hátrányban vannak, és a verseny közbe eleredő esőre számitva huztak egy merészet.
  • G_ArchAngel #51211
    média - no comment
  • tehen_m
    Schumacheré az egyetlen darab, amelyet gyárilag feketére festettek, a többi piros színû.
  • WNW
    Gondolom direkt volt ilyen csupasz, es fekete.. Jotekonysagi banzaj volt....
  • tehen_m
    Az FXX volt...
  • Me0w
    Ja, olyan Knight Rideres feeling volt :) 'Michael, biztos, hogy be tudod venni ezt a kanyart 200-al?' :D