182273
  • Vucli
    Szép volt Kimi!Czolner ma szánalmas volt, ennyit a pártatlan közvetítésről, ráadásul sokszor nem vett észre egyértelmű dolgokat, a végén a Kimit basztató piás poénjával(?) megkoronázta mai napi teljesítményét.
  • djfuge
    Mit vitatkoztok? Nem véletlenűl hivták Kimit a Ferrarihoz!Ő a legjobb.Kell neki egy kis idő,amig össze kovácsolodik a Ferkával.Ugy látom kezd az ő vezetési stilusának kialakulni a kocsi.Majd mikor teljesen az ő igényei szerint alakitják a kocsit,nem lesz ellenfele.
    Aki meg azt állitja hogy odaadta a csapat az első helyet kiminek,az nagyon téved és nem is ért a Forma-1-hez! Hajrá Kimi!!!
  • gercse
    lehetséges, de szerintem azért ment rájuk mert jobb volt a kocsija, meg hajtania is kellett a jó helyezésért
  • Kit--Kat
    Vagy Schumacher Barzíliában?!
  • Istencsászár
    Nemértem mire célzol, nem követett el vezetői figyelmetlenséget vagyis hibát... ment előre, próbálkozott és sikerült neki... persze volt hogy iveket elhagyta de ez benne van ha valaki támad vagy siet és nagyon akar...

Lehet neked a Massa-Kimi vagy a mulkori Hami-Alono csata maga volt a menyország, de én ezek miatt a momentumok miatt nézem a motorsportot mint amit a Gp2őben leműveltek ( ott mondjuk majdnem mindig ) vagy amit ma Alonso csinált...

• b-type
    Ha keményekkel is lehet uolyan köröket menni, akkor mond Alonso miért esett rá a többiekre akik keménnyel mentek? :)

..azért esett rá, mert a puhábbal méllyebben lehet fékezni, és jobban lehet határon menni, azaz gyorsabb.
  • G_ArchAngel #51120
    kieg.: ettől függetlenül Massa-t jobb Ferrari pilótának tartom Kiminél... MÉG!

a különbség csökken köztük, de Kiminek dolgoznia kell ahhoz még sokat, hogy 100%-osan együttéljen az autóval...

szvsz
  • DJ BP
    és mit ér az agresszió? Rosszul cselekedett most, egyszer hibázhat, és ezt te is elismerhetnéd néha
  • Kit--Kat
    Én Schumacher drukker vagyok, de mindíg is Kimiben gondolkoztam méltó utódjaként.
  • G_ArchAngel #51117
    ha ilyen okos vagy, akkor válaszolj a következőre - kérlek:

miért akkor ment Kimi gyors és hibátlan kört, mikor szükség volt rá?

(talán mert ez a különbség a fenomén és a jó pilóta között?)
  • DJ BP
    Nos ezt a Ferrari csapatilag odadta Kiminek,

Minden okuk meg volt rá, mi? Mi szól emellett? Az égvilágon semmi
  • Kit--Kat
    Aha Amerikában is neki adták. Raikkonen 1szerűen gyorsabb és jobb pilóta, várható volt, a meglepetés inkább, hogy Massa felnőtt közel a szintjéhez.
    Ha Kiminek akarnák adni akkor Massat feltankolnak mint 1 kövérdisznót, nem ez történt.
  • G_ArchAngel #51114
    Te meg kicsit sem vagy elfogult, igaz?:)
  • Dodo55
    A Ferrari fejlődik, Kimi régen 4.-5. helyről is simán feljött az 1.-2. helyre rajtnál.

Fogadjátok már el, hogy Massa csak egy jó versenyző, aki tartós tejesítményt nyújt, de nem több. Kimi Schumacher utódja, nem Massa. Nem tudom miért nem fogadjátok el őt...
    (Ez a volt Schumacher, most Massa rajongóknak szól, akik valamiért nem szeretik Kimit, nem ismerik el)
  • WNW
    Nos ezt a Ferrari csapatilag odadta Kiminek, ennyit a fonok, meg a fonok fia osszefonodasrol... Massa futotta leggyorsabb kort, es igy tovabb, de kitaktikaztak alola a gyozelmet Kiminek.. Ebbe csak az a tiszta hulyeseg, hogy igy adtak Hamiltonnak 2 pont fort...
    Alonso meg egy kozveszelyes barom.. Ahogy Heidfeld melle bement, az nem vall epeszu emberre.. Azt a kanyart gyakorlatilag egy kocsi kepes egyszerre bevenni, vagyis abszolut nem szamolt azzal, hogy ki is jonnek belole, bedurrant az agya, es beszallt.. Szerencsere Heidfeld kapcsolt, es megmentette a boruket.. De ahogy vegig oktattak, az szep volt...
  • Dodo55
    Túlságosan agresszív, ha nem próbál meg előzni minden egyes kanyarban(visszaesve ezzel mindig egy kicsit), akkor simán olyan közel került volna, hogy a legjobb előzési ponton akár külső íven is meg lett volna.

De türelmetlen, és ideges volt, én nem bírta megállni, hogy ne próbálkozzon meg a legesélytelenebb helyzetben is. Ez a baj vele.
  • Kit--Kat
    A fejlődik a gyerek többet tett le az asztalra mint Massa.
  • gercse
    igaz, de a rajt nem hiszem hogy ezen múlt, amúgy meg a keményekkel is lehetett szerintem ugyanolyan jó tempót menni (sőt)
  • b-type
    Quick Nick-nek fájt a háta ha jól tom, voltak olyan hírek hogy nem is indul.
    Jól csinált ott mindent, még azt is hogy elvette a gázt mikor Alonso megelőzte..pláne a végeredményt tekintve :)
  • G_ArchAngel #51107
    Kiminek kellett ez a siker, hogy magára találjon...
    A baj, hogy egész évben úgylátom, hogy "fejben" versenyez, nem megy bele semmi kockázatosba, hanem más taktikát próbál ki, ami vagy bejön, vagy nem...
    Megöregedett:)
  • b-type
    nem :)
    Mindenki 2 kiállást tervezett, és ők hagyták a végére a puhát.

Én azt mondom hogy ha Hamilton-nak mindenáron 3 kiállást akartak volna akkor miért nem az elejére rakják a puha gumit, hiszen semmi értelme a több kiállásnak ha beragad és nem tudja menni a tempóját.
  • Istencsászár
    Ha a Meki nem lett volna gyengus akkor a Bmwnek nem lett volna esélye:)) ennyi.
  • Istencsászár
    A toporzékolás?:D most jöhet a média Ferrari csapatsorrend ugyan az mikor Hamilton rít:))
  • MaSzKa
    ha 10%-al jobb lenne a BMW akkor alonsonak nem lett volna esélye sem jól vezet nick
  • MaSzKa
    hol máshol mint angliába szakadhat + hamilton sikersorozata
    ez lenne a legdurvább
  • G_ArchAngel #51101
    Massa sérelmezte, hogy Kimi tovább maradt kint és ekkor futott gyors köröket - szerinte nem így volt megbeszélve:)
  • gercse
    többiek is a végére hagyták a puhát, azt hitték ők is hogy így jó
  • Istencsászár
    Mi volt? nem hallottam az interjúkat...
  • kirol
    Hát szomorú, hogy nem Massa nyert, na mindegy.

Heidfeld volt a legjobb, úgy megszopatta Alonsot, hogy öröm volt nézni.

Raikkonen meg elbírt rajtolni, fejlődik a gyerek.
  • b-type
    Bőven lehetséges, de ez így egy vicc volt.
    gyakrolatilag 3 versenyző mellett van 3 kiállás:
    Hamilton (de miért??)
    Kovalainen őt megtörték
    Sutil ..őt nem tudom.

..és ha már 3 kiállás, akkor miért nem az első etapra rakják a puha gumit a rajt miatt?
    szal sztem kefe vastagon.
  • MaSzKa
    raikönnen mindig interjunál megfogja a mikrofont mielött beszéll, megfigyeltétek már?
  • littleNorbi
    Ezaz KIMI!
  • G_ArchAngel #51094
    Kimi, Heidfeld, Alonso - respect
    Fisichella, Hamilton, Kubica, Button - good job
    Massa - a nyilatkozatat után inkább nem mondok semmit...

Kimi és csapata ezt a győzelmet "Ross Brawn-osan" oldotta meg, mégha Gyulának nem is sikerült felfognia...:)
  • toretto r34
    végre kimi is mutatott valamit most már feltőr a ferrari mindt a talajviz
  • gercse
    hát el, de ha ugyanannyin van mint a ferrarik, akkor sem lett volna jobb 3.-nál
  • Zsolti9014
    Szép volt Kimi, csak így tovább!

Nagyon szoros lesz a hátralévő többi futam és a VB is!
    Kimi, Hamilton, Alonso, Massa, Heidfeld, Kubica nagyon jók! Ebből 4 esélyes minden futamon.
  • b-type
    Sztem igen el lett keffentve Hamilton kiállása
  • Count Adyn
    Én már rájöttem ez GYula legkisebb hibája
  • a_n_d_r_e_w
    tudom, mondtam is, hogy jót ment, de azért másnak is szoktak jó versenyei lenni, de akkor Gy nem ordibál ilyen kappanhangon ;)
  • Istencsászár
    Nem attól volt jó Alonso hogy hűde gyors lett volna mert elfuserált verseny volt a Mekinenk, hanem hogy végig akciózott bevállalt és agresszív volt.