182279
  • Count Adyn
    Hamilton stratégiájval kapcsolatban én csak arra tudok gondolni, hogy pontosan tudták, hogy mekkore hátrányban vannak, és a verseny közbe eleredő esőre számitva huztak egy merészet.
  • G_ArchAngel #51211
    média - no comment
  • tehen_m
    Schumacheré az egyetlen darab, amelyet gyárilag feketére festettek, a többi piros színû.
  • WNW
    Gondolom direkt volt ilyen csupasz, es fekete.. Jotekonysagi banzaj volt....
  • tehen_m
    Az FXX volt...
  • Me0w
    Ja, olyan Knight Rideres feeling volt :) 'Michael, biztos, hogy be tudod venni ezt a kanyart 200-al?' :D
  • Gabor_(HSF)
    Maradjunk az Enzo-nál,de a szine borzadály volt....
  • Bucser
    Azta..... Azt az újságot ne járasd tovább mert ha az autókról vagy motorokról is ilyen hitelességgel írnak benne akkor vetekszik a matula.hu-val...
  • Count Adyn
    Mondta is valamelyik hülye, hogy 2 keményfejű ember köröz a pályán:DDD
  • b-type
    :DD

Én FXX-re tippelnék, de lehet hogy sima Enzo volt.
  • G_ArchAngel #51202
    Zidane-t?
    Szerintem egy Materazzi GranTourismo:DDD
  • Istencsászár
    Abból is rondábbik fajta:) Valami Ferrari volt...
  • Me0w
    Egyebkent amivel Zidanet fuvaroztak az nem egy Enzo volt? :)
  • Istencsászár
    Jesszus... miket hordasz itt össze... Kimi helyére az elmult 6 verseny alapján min. 4 pilóta ment, Rosberg, Alonso stb... minden újság máshogy közölte le azt amit valaki kitalált, habár arról senki sem irt hogy Kimi 2-3 éves szerződésben van szóval alapból nem menne.

Az meg hogy 7végén a rtlklubba ilyet hallottál, akkor hallgasd meg ujra mert csak annyi volt hogy erre Rosberg kacsára valaki reagált ugy hogy ez egy oltári nagy hülyeség...

Ne csak bámuld nézd is...
  • M@TriX
    pontosan én is csak néztem akkor a lassítást, hogy hogy lehet ilyen balfék és ráadásul még a visszapillantőt sem látják ilyenkor?

érdekes nah mindegy nagyon béna volt ;)

valamiért beigulhatott, mert a nyalókás ember meg sem rezzent, tuti nem miatta indulhatott el.
  • Punker
    hát persze egy sok millió dolláros szerződést csak hipp hopp felbontanak, mert 1-2 futam nem jött össze.....
    Húsvéti tojást is a nyúl hozza igaz?

Ja és ha nem vigyázol a szádra kiváglak mint a huzat!
  • Me0w
    Jah, es Zidane is ugy megkedvelte az autosportot, hogy Schumachertol vett lecket a hetvegen mert kov. futamon mar o indul a Ferrarival. Ilyen hulyesegeket barki le tud irni, errol szol pl. a Story magazin. Mas kerdes, hogy aki ezt elhiszi, az hasonlo szinvonalon van...
  • Attila889
    miért igényes? :D
    Szerintem érdekes cikk.Még az is fura volt amit a tv-ben mondtak...hogyha enm teljesít jól Raikkenen akkor Nico megy a Ferrarihoz
  • G_ArchAngel #51194
    Albers büntetést kapott
    A Francia Nagydíj stewardjai 6800 dolláros büntetést szabtak ki Christijan Albersre, miután a vasárnapi futamon a boxból kifele jövet magával rántotta a tankoló berendezést.

A holland versenyző annak ellenére hagyta el csapatát a boxutcában, hogy erre a "nyalókás ember" engedélyt adott volna, melyből egyértelműen kiderül, hogy a 28 éves pilóta hibázott.

"A legfontosabb dolog, hogy a srácokkal minden rendben van és nem sérültek meg" - mondta Albers.
  • G_ArchAngel #51193
    igényes újság:)
  • G_ArchAngel #51192
    eddig nem is tudtam, hogy az angolok is "nyalókának" hívják: lolly-pop:)
  • G_ArchAngel #51191
    Szerintem nézd meg ezt a videót - látszik, hogy előbb indul, majd felemelik a nyalókát, nehogy fejbevágják vele...
  • Attila889
    Amúgy halltoták azt a hírt hogy Raikkenen iszákos és nem biztos hogy jövőre a Ferrarinál lesz?Tulajdon képpen Jean Todt nem akarja leszoktatni a piáról mert akkor nem nyerne nekik.Ez a Lóerő újságban volt.Az elöző számba!
  • Attila889
    még a lassitásnál is tök jól lehetett látni hogy nyugodtan töltik a Spyker Ferrarit de aztán felemeli és Albers elindult
  • Attila889
    pontosabban azért volt mert felemelte azt a szutykot...és az a barom nem látta...és Albers látta hogy felengedte ő meg elindult.Szal nem a pilóta hibája volt hanem az a köcsögé aki felemelte azt a szutyok nemtom mit :D :D
  • gercse
    oks, bevallom sosem figyeltem, biztosan így van
    pedig ez az Albers nem lenne rossz versenyző, ha kapna egy jó kocsit
  • Istencsászár
    Amikor beáll a pitbe már üresben van a kocsi, mikor a kerékcserek végére érnek és már csak az üzemanyag töltés van hátra akkor jelzi a nyalóka hogy 1es fokozatba rakhatod, ekkor fordítja meg és amikor elemeli akkor lép a gázra.
  • gercse
    jaja, biztos remegett a lába, aztán rálépett a gázra:D, és már nem akarta levenni :D
  • G_ArchAngel #51184
    STOP - fordít - KÉSZÜLJ - felemeli...

na, ezt nem várta meg a holland...
  • gercse
    de a nyalókás fordított a nylókáján, nem? (nem láttam pontosan)
    és általában fordítás után szokták rögtön felemelni, nem? ettől függetlenül Albers a hibás...
  • G_ArchAngel #51182
    nem, Albers volt a b*rom, aki elindult
  • MEdievil
    Itt most nem is a nyalokás hibázott mert az végig lent tartotta
  • G_ArchAngel #51180
    picit csalódtam a végén, nem tudom, hogy mennyire volt köze a Bridgestone helikopterbalesetben elhunyt emberének az F1-hez, de lehet megérdemelte volna, hogy ne pezsgőzzenek...

szvsz
  • G_ArchAngel #51179
  • G_ArchAngel #51178
  • G_ArchAngel #51177
  • G_ArchAngel #51176
  • G_ArchAngel #51175
  • G_ArchAngel #51174
  • G_ArchAngel #51173