182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton stratégiájval kapcsolatban én csak arra tudok gondolni, hogy pontosan tudták, hogy mekkore hátrányban vannak, és a verseny közbe eleredő esőre számitva huztak egy merészet. -
G_ArchAngel #51211 média - no comment -
tehen_m #51210 Schumacheré az egyetlen darab, amelyet gyárilag feketére festettek, a többi piros színû. -
WNW #51209 Gondolom direkt volt ilyen csupasz, es fekete.. Jotekonysagi banzaj volt.... -
tehen_m #51208 Az FXX volt... -
Ja, olyan Knight Rideres feeling volt :) 'Michael, biztos, hogy be tudod venni ezt a kanyart 200-al?' :D
-
Gabor_(HSF) #51206 Maradjunk az Enzo-nál,de a szine borzadály volt.... -
Azta..... Azt az újságot ne járasd tovább mert ha az autókról vagy motorokról is ilyen hitelességgel írnak benne akkor vetekszik a matula.hu-val... -
Mondta is valamelyik hülye, hogy 2 keményfejű ember köröz a pályán:DDD -
:DD
Én FXX-re tippelnék, de lehet hogy sima Enzo volt. -
G_ArchAngel #51202 Zidane-t?
Szerintem egy Materazzi GranTourismo:DDD -
Abból is rondábbik fajta:) Valami Ferrari volt... -
Egyebkent amivel Zidanet fuvaroztak az nem egy Enzo volt? :) -
Jesszus... miket hordasz itt össze... Kimi helyére az elmult 6 verseny alapján min. 4 pilóta ment, Rosberg, Alonso stb... minden újság máshogy közölte le azt amit valaki kitalált, habár arról senki sem irt hogy Kimi 2-3 éves szerződésben van szóval alapból nem menne.
Az meg hogy 7végén a rtlklubba ilyet hallottál, akkor hallgasd meg ujra mert csak annyi volt hogy erre Rosberg kacsára valaki reagált ugy hogy ez egy oltári nagy hülyeség...
Ne csak bámuld nézd is... -
pontosan én is csak néztem akkor a lassítást, hogy hogy lehet ilyen balfék és ráadásul még a visszapillantőt sem látják ilyenkor?
érdekes nah mindegy nagyon béna volt ;)
valamiért beigulhatott, mert a nyalókás ember meg sem rezzent, tuti nem miatta indulhatott el. -
hát persze egy sok millió dolláros szerződést csak hipp hopp felbontanak, mert 1-2 futam nem jött össze.....
Húsvéti tojást is a nyúl hozza igaz?
Ja és ha nem vigyázol a szádra kiváglak mint a huzat! -
Jah, es Zidane is ugy megkedvelte az autosportot, hogy Schumachertol vett lecket a hetvegen mert kov. futamon mar o indul a Ferrarival. Ilyen hulyesegeket barki le tud irni, errol szol pl. a Story magazin. Mas kerdes, hogy aki ezt elhiszi, az hasonlo szinvonalon van... -
miért igényes? :D
Szerintem érdekes cikk.Még az is fura volt amit a tv-ben mondtak...hogyha enm teljesít jól Raikkenen akkor Nico megy a Ferrarihoz -
G_ArchAngel #51194 Albers büntetést kapott
A Francia Nagydíj stewardjai 6800 dolláros büntetést szabtak ki Christijan Albersre, miután a vasárnapi futamon a boxból kifele jövet magával rántotta a tankoló berendezést.
A holland versenyző annak ellenére hagyta el csapatát a boxutcában, hogy erre a "nyalókás ember" engedélyt adott volna, melyből egyértelműen kiderül, hogy a 28 éves pilóta hibázott.
"A legfontosabb dolog, hogy a srácokkal minden rendben van és nem sérültek meg" - mondta Albers. -
G_ArchAngel #51193 igényes újság:) -
G_ArchAngel #51192 eddig nem is tudtam, hogy az angolok is "nyalókának" hívják: lolly-pop:) -
G_ArchAngel #51191 Szerintem nézd meg ezt a videót - látszik, hogy előbb indul, majd felemelik a nyalókát, nehogy fejbevágják vele... -
Amúgy halltoták azt a hírt hogy Raikkenen iszákos és nem biztos hogy jövőre a Ferrarinál lesz?Tulajdon képpen Jean Todt nem akarja leszoktatni a piáról mert akkor nem nyerne nekik.Ez a Lóerő újságban volt.Az elöző számba! -
még a lassitásnál is tök jól lehetett látni hogy nyugodtan töltik a Spyker Ferrarit de aztán felemeli és Albers elindult -
pontosabban azért volt mert felemelte azt a szutykot...és az a barom nem látta...és Albers látta hogy felengedte ő meg elindult.Szal nem a pilóta hibája volt hanem az a köcsögé aki felemelte azt a szutyok nemtom mit :D :D -
oks, bevallom sosem figyeltem, biztosan így van
pedig ez az Albers nem lenne rossz versenyző, ha kapna egy jó kocsit -
Amikor beáll a pitbe már üresben van a kocsi, mikor a kerékcserek végére érnek és már csak az üzemanyag töltés van hátra akkor jelzi a nyalóka hogy 1es fokozatba rakhatod, ekkor fordítja meg és amikor elemeli akkor lép a gázra. -
jaja, biztos remegett a lába, aztán rálépett a gázra:D, és már nem akarta levenni :D -
G_ArchAngel #51184 STOP - fordít - KÉSZÜLJ - felemeli...
na, ezt nem várta meg a holland... -
de a nyalókás fordított a nylókáján, nem? (nem láttam pontosan)
és általában fordítás után szokták rögtön felemelni, nem? ettől függetlenül Albers a hibás... -
G_ArchAngel #51182 nem, Albers volt a b*rom, aki elindult -
Itt most nem is a nyalokás hibázott mert az végig lent tartotta
-
G_ArchAngel #51180 picit csalódtam a végén, nem tudom, hogy mennyire volt köze a Bridgestone helikopterbalesetben elhunyt emberének az F1-hez, de lehet megérdemelte volna, hogy ne pezsgőzzenek...
szvsz -
G_ArchAngel #51179 -
G_ArchAngel #51178 -
G_ArchAngel #51177 -
G_ArchAngel #51176 -
G_ArchAngel #51175 -
G_ArchAngel #51174 -
G_ArchAngel #51173