• Sidewinder
    A kommentátorokhoz annyit,hogy palik is mond hülyeséget de ő legalább beléli magát,hangulatot ad a versenynek mégha eseménytelen akkor is feldobja. Gyula viszont igen unalmasan nyomja. Nincs rosszabb (nekem) annál mint amikor egy unalmas eseménytelen futamot Gyula egyedül közvetít.Eddig 3 olyan futamra emlékszem ahol ez volt és ott mindegyiknél elaludtam.Pedig szeretem az F1-et.az eddigi retekklubos kommentátorok közül a legnagyobb szakmai hozzáértéssel szerintem Wéber Gábor rendelkezik,a stílusa is elég jó ezen kívül pártatlan bár kétségtelen hogy ő sem tud akár egy unalmas futam mellé olyan hangulatot teremteni szövegeivel mint Palik.Én továbbra is a magyar adón nézem az F1-et kivéve a szabadedzéseket,mert azt nem adják.De én egy Palik-Wéber párost szeretnék kommentátornak.Palik adná a jó hangulatot Wéber meg a szakmai dolgokat tudná profin elmondani mert ahhoz ő ért a legjobban.Gyulával viszont nem csak az elfogultsága a bajom.Szakmailag nincs ott annyira mint Wéber,viszont a hagulatteremtésben is fényévekre elmarad Paliktól.Szóval jó lenne egy Palik-Wéber páros szerintem.