182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
GPx8 #53535 Szegény Norbi, szar lesz a Porsche-vel esőben menni... -
tavalyi futamot nézve sztem jó dolog az eső a hungaroringre, mert ha nem lesz akkor elég uncsi lesz. -
Az eső legyen az utolsó amit kivánok a magyar nagydíjra! -
Igy van es van egy valoszinusegeken alapulo hirem ezzel kapcsolatban.
Itt esik az eso es ez altalaban masnapra Pestre erkezik. :D -
GPx8 #53531 Az biztos, hogy a jobb első kerékre nem raknak keményebb gumit mint a többire, mert szvsz. pont a jobb első gumi melegszik fel nehezebben a Hringen. -
igen, elég gyengén mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak a boxban, mert az olvasottak szerint esik az eső a Hungaroringen. -
igen, elég gyenge időket mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak, mert az olvasottak szerinte esik az esp a Hungaroringen. -
WNW #53528 Csak O full puha gumikkal ment, a tobbiek meg a kemennyel..:) Erdekessen jatszanak a jobb elso gumikkal.. Van amelyik kocsira fullra kopott szinte slick gumit pakolnak fel a jobb elso kerekre.. Va olyan, meg mintha arra kemeny menne, a tobbire meg a puha.... A Ferrarik meg a delutani edzesen vagy kemeny gumival mentek, vagy szarra koptatott puhan.. -
Te biztos dunántúli vagy :D -
En nezem :D -
Maradtam az "online leírós frissítős" dolognál, elvégre nem lehet sehol sem nézni.Francba már. :S -
Bizony, elég ciki...Én még próbálkozok egy kört, csak jó lenne megnézni, mert a hazai futam nagyon érdekelt mindig is. :) -
GPx8 #53523 Már rég nem adják (mert pénzbe kerül) talán az első pár Magyar Nagydíjjon volt közvetítés az összes edzésről...
-
hát jah..., mindegy, nem halok bele ha nem látom,
mondjuk kicsit fura hogy a saját nagydíjunk szabadezését sem adják le tv-ben -
Szerintem itt lehet nézni, csak itt nem regisztrálni kell, hanem várólistára kerülsz... -
Osztrak 1
Hogy neten lehet e nezni nem tudom. (talan ezzel igen http://zattoo.com/)
A Dunantulon tuti, mert ott bent van az UPC-s csomagokban.
Probalj keresgelni a neten ORF1 internet TV vagy mas kulcsszavakkal. -
nem lehet sztem -
GPx8 #53518 Ez a hivatalos oldal de nem tudom, hogy online nyomják-e...? -
fernandez93 #53517 Interneten hol lehet nézni az ORF 1 adót????? -
csak kár h igaz -
fernandez93 #53515 ORF 1 addón lesz szabadedzés?Azt az miylen adó mert nekünk sztem nincs. . :( vagy internetenetn lehet nézni vhol? -
fernandez93 #53514 ORF 1 addón lesz szabadedzés?Azt az miylen adó mert nekünk sztem nincs.. -
ORF 1
14:20 -
fernandez93 #53512 Miért nem közvetítík a szabadedzsést!!!:( 

-
nem tom itt volt e már én egy masik forumon találtam,de felröhöktem 
No srácok, akkor 3-ra cseréljünk tervrajzokat és adatokat, feltünésmentesen. -
Ez milyen baromság ... -
arra igen.... -
musseln #53508 -
musseln #53507 Vajon miért nem jelentek meg a képek??? -
musseln #53506 Remélem a tegnap F1 Parádéra értetted. Ha nem, most már mindegy. :-)
-
fernandez93 #53505 Sziasztok!Hol lehet megnézni a szabasedzsét?Van valami internet tv ahol van f1?vagy hol?előre is thx
-
nekem az egyik kedvencem kubica......
örülök az ilyen eredményeknek tőle..... -
első edzés:
-
wáá...megoszthatná, sry -
walaki nem készített képeket véletlenül?
megosuzhatná a néppel.........
köszi -
Sedópapa élőben közvetíti az edzést, most hívott
-
WNW #53499 No meg ne a hatsokertben uzletelve, a lopott anyagokkal.... -
Én Mclaren drukker vagyok, de Kiminek igaza van abban, hogy "a pályán dőljön el a világajnokság sorsa, ne a tárgyalóasztaloknál". -
Valahol írták, hogy van aki esetleg szabotál pár dolgot ...
Mondjuk Kimi az a tipusú pilóta, aki alatt mindig akkor megy tönkre az autó, ha éppen jó pozícióban van. Ha 10. v. 12. befejezi. Ez rém bosszantó és furcsa. -
Szerintem a Ferrari inkább arra összpontosítson, hogy Kimi alatt ne pusztuljon meg többet a verda! Mert a szájkaratéval nem lehet VB-t nyerni