Nem gondoltam volna, hogy kérdés lesz de akkor kifejtem. Azt írod, hogy ilyen kinézet mellett diavetítés a játék. Tehát arra gondolok, hogy pl. tizen X évvel ezelőtt ismerősi körben előszeretettel futtattunk különböző benchmark programokat (3D MARK) a gépeink képességeinek összehasonlítása végett és sokszor arról ábrándoztam, hogy de jó is lenne ha olyan módon néznének ki az akkori játékok mint a benchmarkban látott tech demó ami 5 FPS-el futott, persze akkor erre esély sem volt pedig egy létező engine volt amit számolt a gép, remek screenshotokat lehetett volna csinálni, de attól az még egy játékra alkalmatlan dolog lett volna. Vagy egy másik példa. Nem tudom mi most a piacon a legüberbrutálabb kinézetű játék de minden bizonnyal én is az alsó-közép kategóriás gépemmel tudnék olyan screenshotot lőni a játékról, hogycsak na csak éppen közben lehet nem menne 5 FPS-el sem a játék. Nem real time már 20 évvel ezelőtt is tudtak remekül kinéző dolgokat képernyőre rittyenteni, elég ha csak a egy-egy ismertebb régebbi animációs filmre gondolunk, de, hogy a játékoknál maradjunk, gondoljunk csak egyes játékok átvezető videóira. Volt olyan amit le is mentettem magamnak mert annyira jól megvolt csinálva. Itt engine szinten az lenne a lényeg, hogy mi az amit meg tud jeleníteni valós időben és azt milyen gyorsan, tehát azzal nem érünk semmit, hogy ez ahogy írtad diavetítés mellett néz ki így. Engine-t szerintem tudnának írni olyat, hogy megszólalna de lehet, hogy a mai legmodernebb hardverek alatt sem mozdulna meg. Nem tudom, hogy sikerült e érzékeltetnem, hogy mire gondoltam, de a lényeg az, hogy jó kinézet és jó sebesség mellet hogyan működik a dolog. Én legalábbis erre gondoltam és így gondolom.
Nyilván lesz ez még jobb is, kár lenne az első Alpha verzió után messzemenő következtetéseket levonni.
Béke! Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.09.16. 23:31:02