210
 • Papa01 #210
  Elérhető a játék honosítása. Ezúton is köszönet a fordítónak!
 • Papa01 #209
  #201
  És igen, javítsd a menedékek dolgait és kaja legyen elég.
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.02.16. 20:29:02
 • pointer4
  #208
  Szerintem nem lehet mindegyik castot megmenteni, még egyet se nagyon. Párra koncentrálj, ami nincs nagyon messze. Illetve mire elfogynának úgy is vége a játéknak.
  Bár amióta én toltam, már sokat változhatott a játék.
  Utoljára szerkesztette: pointer4, 2021.02.16. 19:20:37
 • horthy
  #207
  Mi okozza a települések " Haven -ek " lassu kipusztulását ? Látom ki van irva minden nap mennyi a halálos áldozat . Vagy csak a " sérült " településeknél van elhalálozás ? Reparálnom kell a feldult lerombolt településeket azt akkor csökken az elhalálozas ? Mi a " hosszu élet titka " ? Hogyan tudom a " Haven-eket " a lehető leghosszabb ideig életben tartani ? Mert a reparálásukra nem fektettem hangsulyt elég volt a csatákat megvivni értük és az elhaszált municiót kifizetni . Attol félek ha kipusztulnak a " Haven-ek " akkor csődbe megyek nem lesz kivel kereskedjek .
 • Papa01 #206
  Igen, nagyon érdemes újrajátszani!
  Szerintem a legjobb kombó a heavy+assault kombó:
  Háti rakétás páncél,+ Syderion lézer "gépkarabély" +Shoti +NJ-s tovább fejlesztett vállról indítható rakéta (mount)+ DASH +WAR CRY+h a puskatussal szépen lecsapkodja az ellent... :D (ennek a neve nem jut az eszembe, egy lángoló ököl az ikonja) Ez utóbbi hatékonyabb (!!!) mint az AR50, és csak 1 AP... hátránya, h a fegyvert is roncsolja és közel kell menni, de ennek ellenére nagyon hatékony...
  +IMMUNE TO GOO vagy ilyen cipő
  +Return FIRE
  + A fejére Mind Controll ellen "háló", bár az nem valami hatékony.

  Fegyverek: Syderion lézer "gépkarabély" +Anu Shotgun (3-3 tár) + egy eü csomag és rakéták a mount-os cucchoz. Az erőt fel kell tolni jó magasra, h ezeket tudja cipelni az emberünk! Ugyanígy a willpower alatti jellemzőt is érdemes maxolni ( a neve nem jut az eszembe), h minél többet tudjon lépni egy körben a katona. (+Dash-ekkel ez elég nagy távolságot jelent)

  Mondjuk szerintem a nehéz fegyverek elég rosszak, nagyon pontatlanok és akkorát nem sebeznek. NJ-van ugyan egy RPG-je, amiben több rakéta is elfér. Ez ugyan mindig betalál és jó messzire ellő, de sebez valami nagyot.

  Ha 8 emberedből 4 ilyen , akkor azért ezek tudnak alakítani.
  Plusz és a 2 technikus+assault! Illetve 2 mesterlövész+ valamely másik osztály.
  Kemény kis osztagot kapsz így! :D
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.31. 10:23:49
 • pointer4
  #205
  Pont egy éve toltam ki, és emlékszem, hogy az utolsó pillanatban értem oda ahova kellett. Igazából be is buktam, de egy 3 játék beli nappal korábbi mentésből sikerült kicsit faragni az időmön, úgy sikerült. Viszont amit írsz, az pozitív, lehet újra megnézem :)
 • Papa01 #204
  Na, megvan a 2. végigjátszásom is! :) Ez már veterean-on ment és azt kell mondjam, sokkal könnyebb volt mint a Rookie... :D Valószínűleg alakítottak a balanszon, mert az első végigjátszás során majdhogynem játszhatatlan volt a játék.
  Most a New Jericho oldalán küzdöttem végig, mindenki mást utáltam... :D
  Összességében tovább fejlődött a játék, igazi klasszikus lett belőle. Érdemes tolni a Syderion-os lézerfegyvereket, nagyon szépen lehet leszedni az Arthron-ok végtagjait.. volt, h egyik lövéssel leszedtem azt a karját amiben a géppuskája volt, másik lövéssel pedig a pajzsot tartó karját... ő meg csak állt és nézett ki a fejéből.. :D

  Amire rámentem még a kereskedés, tök jól lehetett a kaját cserélgetni a kék és arany színű biszbaszokra. Sajnos csak NJ-vel tudtam kereskedni, mert mindenki mással hadban álltam.

  A Syderion-os oldalt akkor fogom megcsinálni, ha már meglesz a készülő honosítás! :)
 • Papa01 #203
  Syderion Mist repeller: Nem tudom. :) Eddig az Anu és most pedig a New Jericho oldalán nyomom.
  Én kontinensenkénti elhelyezést használom, mindenhol legyen hangár, gép és jól képzett, felszerelt katona. De mondom, a heaven veszteségeket még így sem lehet elkerülni (szerintem). A fő osztagom a lassú 8-asban van, de település védelemre a gyors 6-osokat használom. De ez sincs kőbe vésve. :)
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.12.29. 11:01:58
 • horthy
  #202
  Na akkor megkérdezem ? Mi a jelentősége a Syderion Mist repellernek amit a bázison épitek? Kevésbé támad a pandora a környékén ? Hogy teritsem a bázisokat ? Egymás mellett ? Vagy kontinensenként ? Hogy célszerű ? Mert ahol " légüres tér van " ott támad a pandora ! Vagy oda rakjak ahol még van " élő" haven ? Általában a 7 vagy 8 fővel támadok az vált be 6 fő kicsit kevésnek tűnik ahogy halad az idő persze ezeknél lassabb a " transporter " .
 • Papa01 #201
  Szia!
  Én is veteránon játszom, de nagyságrendekkel könnyebb mint régebben. Biztos, h fognak elesni települések (hisz egymást is abajgatják), de nem tragédia.. :)
  Mondjuk huszonöt ember az jó sok nem szabadna h gond legyen. Én jóval kevesebbel vittem végig az előző végigjátszásomat, de ott azért pusztultak a heaven-ök is... Jól vannak "terítve" a bázisaid? Mindegyiken van elég ember, gyors repülővel, hogy odaérj a balhéhoz?
 • horthy
  #200
  Melyik fokozaton érdemes játszani ezt a játékot ? Veteranon nyomom van vagy 5 bázisom 25 emberem de valahogy minden várost " haven-t " nem tudok megvédeni a " Pandora " támadástol . Mi lesz ha elfogynak a települések ? Game Over ? Akkor hogyan szerezni " material " meg " " tech " ? Jo Food-ot lehet termelni . Rooki fokozat miben másabb ? Ritkábban támad a Pandora ? Vagy sérülékenyebb az enemy ? Csatában van-e jelentősége a Rooki fokozatnak vagy csak a virus terjed lassabban és minden ugyan az ? Mik a tapasztalatok ? Melyik fokozaton " korrekt " vagy máshogy mondva kiegyensulyozott a játék ??
  Utoljára szerkesztette: horthy, 2020.12.29. 02:00:17
 • horthy
  #199
  Másik megszeretném kérdezni milyen eszközökkel és modszerrel lehet " elkapni " a " dögöket " . Szereztem egy talán " sokkoló " 1 személyes lebegő gépjármüvet . Le kell lőni az életerőt és meddig hogy sokkolni lehessen ? Másik ha két fegyvergyárat épitek két különböző bázison akkor gyorsabb lesz a fegyvergyártás ( mert elég lassu ) ? Vagy miből érdemes többet felhuzni egy bázison ( kajatermelés stb ) ? A gépjármüveket technikussal vezessem ? Vannak-e kasztok különböző harcfeladatokra ? Milyen fegyverek jobbak a " dögök " ellen ( gondolom páncáltörö kell a páncélozott célok ellen ) ? Hogyan mivel védekezzek az elmekontrolos dögök ellen ? Most tanulom a játékot .
 • Papa01 #198
  Szia! ;)
  Nekem eléggé hamar megkopnak az emlékek, de néhány kérdésedre tudok válaszolni!
  Létszám: Ha jól emlékszem 8... de a lényeg, hogy minél nagyobb annál jobb! :) Sőt érdemes 3, de legalább 2 JÓL képzett egységet fent tartanod, mert olyan szinten támadnak folyamatosan, hogy 2 egység csak a támadások elhárítására kell. A 3. pedig felderítésre, ellenakciókra.
  A bázisokban amit lehet húzz fel! :) Kiemelném az idegen tárolót, mert az idegeneket fel tudod később dolgozni és mindenféle genetikai adottsággal tudod tovább fejleszteni a katonáidat... végső esetben akár meg is eheted őket... :)

  Minél több bázist keress fel, hiszen ugrópontként nagyon kellenek, nem mindegy h a távoli idegen támadásokhoz időben odaérsz-e... másrészt a többi frakciótól az Elit katonákat is így tudod megvenni. Illetve az embereid pihentetni, fejleszteni is kell.Ehhez egy bázison kell lenniük, és ki is kell szedni őket a repülőből!
  Repülőgépet KELL lopni, még az elején. Az adott frakció ugyan egy picit morcos lesz, de hamar elfelejtik, ha csinálunk nekik néhány küldit... Amiatt is fontos, mert jobb gépeik vannak, mint neked kezdetben, több ember fér bele/gyorsabbak.

  %: Nem igazán néztem, nem volt hatással semmire, úgy emlékszem, az idegenek előrehaladását mutatja...de lehet ez butaság.
  Javasolom, olvasd el a korábbi hsz-eket is, mert sok hasznos infót találsz bennük. Pl a #194-es.. hozzá teszem, hogy amióta én befejeztem, rengeteg javítás jött a játékhoz, és lehet, hogy amiket írtam már nem állják meg a helyüket... ez a PP-nak egy jó/rossz tulajdonsága... :D

  Jó játékot!
 • horthy
  #197
  Most kezdtem a játékot ? Mekkora létszáma lehet egy csapatnak a csatatéren 4 vagy 6 vagy 8 ? Akkor mi az a jobb felső sarokba az a halálfej 90 % ? Hány bázist érdemes aktiválni ? Bázist hogyan épitsek fel mit hova és milyen épületből mennyi legyen ? Mi a lift szerepe stb ? Raktár stb . Érdemes-e repülőgépet lopni vagy harcjármüvet ?
 • PiszkosFred
  #196
  Dec10-én megérkezik Steamre is, ha valaki csak emiatt nem kezdett bele, akkor az ünnepek alatt meglesz a szórakozás.
 • Papa01 #195
  Írtam a modiknak, akik voltak olyan kedvesek, és betették a játék hivatalos oldalának, fórumának és FB oldalának linkjét... :) És egy bannert is! :)

  Ezúton is köszi a segítséget! :)
 • Papa01 #194
  Igen, ez a gáz ebben a játékban... jön egy kis patch, és kezdheted előröl az egészet... :D
 • ttt1
  #193
  A rage burst-ot kezdtem el fejleszteni, sniper esetében. Mire meglett 6. szintű utána jöttem rá, hogy szar, (azt hittem csak levették 5 lövésre és ráadásul nem célzott lövés, így lehet kezdhetem előröl az egészet,mert akkor nem erre specializálódnak a sniperjeim ( 3 is van a csapatban).
 • Papa01 #192
  Sikerült befejeznem! Nyertem! :)Hát nem volt egyszerű. Szerintem a játékidő 30%-át az utolsó küldetés utolsó része adta...
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Nagyon ajánlott 7-es szintű 2 db technikus osztályú katonát vinni, lézer ágyúkkal.
  1. Nagyon hatékonyak, hatalmasat sebeznek
  2. Ezek a katonák alapból nagyon sokat tudnak gyógyítani a többieken.
  3. Képesek további pajzsot is generálni a többieknek
  4. A 9 fős osztagomban 4 olyan ember volt akik rendelkeztek a MIND CRASH (egy "ütés"-100 hp!!!) és az INDUCE PANIC képességekkel. Ebből 2 emberem Anu bunkós bottal felszerelt fazon volt, fejenként 5 db (!!!) MEDIKIT-tel...
  5. Mindenki IMMUNE TO GOO képességű is volt.

  Ezek nélkül nem volt esélyem... ami azért szemétség mert a főküldetésig ezek nélkül is megvoltam. Az volt a mákom, hogy 3 egységem is volt, amelyekből kettőt leginkább ELITE TRAINING-ekből töltöttem fel... és ott volt minden. De ez sztem nem fair. Mert így hiába van egy nagyon jól képzett egységed, ha bizonyos tulajdonságok, képességek nincsenek meg a játékot nem lehet befejezni. Vagy legalábbis én nem tudtam. :)

  És ugye az is kérdés, hogy a későbbi patch-ek, hogyan módosítják a játékmenetet... a Rage Shot szerintem már alig használható. Szóval lehet amit írtam pár patch után már nem is állja meg a helyét.. pl találtam egy bugot is, ha a technikus lézerágyúját kiteszed, ami a harc közben megsérül, ha visszacsomagolod és újra előszeded, akkor semmi baja. :)


  Összességében hatalmasat nőtt a szememben a játék, megszerettem, de ugyanakkor a balansz, főleg az utolsó küldiben kis túlzással, játszhatatlanná teszi a játékot...
  A SEASON PASS-t is a meg fogom venni, ősszel vagy télen, de addig is kipihenem a fáradalmakat! :)

  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.09.06. 19:17:23
 • Papa01 #191
  Én az egész SEASON PASS-t is meg akartam venni annyira fellelkesítettek a korábbi patch-ek, amíg el nem érkeztem a záró küldi utolsó részéhez (amiről lejjebb írtam)...Azóta elbizonytalanodtam. :D Ha azt javítják megveszem a SP-t,

  @westeros68: Én úgy tudom, nincs hozzá.
 • westeros68
  #190
  Sziasztok! A játékhoz van esetleg magyarítás?
 • ttt1
  #189
  A 2. DLC-t érdemes megvenni? Az a baj, hogy az 1.7-es patchbe megint csökkentettek 1 2 hatást, így gondolom nehezebb lesz .:)
 • Papa01 #188
  Hát-hát... utána olvastam ennek a legutolsó küldetésnek.
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Érdemes EZT a linket átolvasni.
  Ha jól értem, régebben a szerzetesnek az a képessége, ami megvédte a közelében lévő baráti egységeket a pszichés támadásoktól, azt most nem működik (és tényleg nem, kipróbáltam). Mi több, a letett ágyukat is érinti. Többen gondolták, hogy ez egy bug, de úgy néz ki, hogy ezt így akarták. Elvileg az egymás mellett lévő katonák esetén még nagyobb a sebzés, de az a fura, hogy a boltív alatt lévő szerzetesemen is kapásból 40-et sebezett.

  Szerintem ez így gáz... :( remélem, nem hagyják így.

  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.08.30. 10:58:54
 • Papa01 #187
  Igen, én is így látom! Én már az utolsó csatát csinálom, na ott minden maradt a régi. De addig nagyon jól lehetett nyomni. :D Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok:
  - WAR CRY
  - INDUCE PANIC
  - MIND CONTROL
  - PSYCHIC SCREAM
  - DEPLOY DECOY
  Fontos a max speed és will is.
  Az Anu vonalon mentem végig, huh azok emberek a bunkójukkal pikk pakk rendet tesznek és hatalmasat tudnak mozogni is. :)
  Ami még fontos hogy lehet genetikailag módosítani a katonákat (az idegeneket feldolgozva, de akár meg is ehetjük őket.. :D) , és érdemes az IMMUNE TO GOO képességet felvenni és akkor nem ragadnak bele a zöld trutyiba. Ez az utolsó küldinél nagyon fontos!
  A végén három bázison volt 3x8 katonával, nem mondom így is alig győztem a pörgést... állandó támadások, illetve ellentámadások, az ő bázisaik ellen (néhe kicsit unalmassá is vált emiatt a játék)... nem nagyon marad időm felderíteni, még ennyi ember mellett sem. Hajók közül az Anu 8 személyes (olyan mint egy léghajó) a legnagyobb, de cserébe a leglassabb... úgyhogy fenntartottam a főbázisomnál az eredeti 6 személyest is, ami szükség esetén gyorsabban odaért a célhoz.

  Akkor problémám a legutolsó küldivel:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Már a végső fázisban vagyok és a BOSS-t támadnám (defeat the final boss Yuggothian receptacle),de meglehetősen kilátástalan. Még úgy is hogy távolról kiiktattam a 3 savköpőt és van egy plusz szövetségesem, aki egy támadásból 100-at levesz a közelben lévő ellenek életerejéből és egy körben 4x, 5x is képes ezt megetnni...
  De az a gond, hogy:
  - Folyamatosan termelődnek az ellenek és nagyon erősek emiatt folyamatos lőszergondok vannak, pedig két fegyver minden embernél, fegyverenként 2x3 tár.... :(
  - A megjelenéskor egyből támadnak
  - De még nagyobb baj, hogy ha belépsz a "kapun" minden körben sebez asszem' 40-et az embereiden a boss, csak úgy...
  - A boos védve van sziklákkal, távolról nem tudsz rá lőni...
  - Plusz valami héj szerűségbe lakozik, aminek csak egy része nyílik meg, csak ott tudod sebezni
  - Hatalmas HP-ja van...

  Na ez így eléggé aljas... :D Ja és a legkönnyebb fokozaton tolom.. :D
  Amíg el nem jutottam eddig, biztos voltam benne, h hozzá veszem a SEASON PASS-t is a játékhoz, de most megint elbizonytalanodtam. Most 152 óránál tartok.
  De na, tényleg sokat balanszoltak a játékon, lehet olvasni a patch-ekben is, pl:


  Pandorans start off without any weapons or mutations. They now have their own research and evolution system that develops over the course of the game.
  Dash - Movement range reduced from 75% to 50%. Limited to 2 uses per turn.
  Pythagoras VII - slightly reduced its accuracy.

  Szóval, az utolsó küldit leszámítva, tényleg jó kis játék lett! :)

  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.08.29. 17:58:52
 • ttt1
  #186
  Tegnap kezdtem el a Chtulhu update-s verziót. Sok mindent blalancoltak. Pandoraiak sem a max erősségen kezdik, hanem folyamatosan fejlődnek (és kapsz infót róla mi "változott"). Eltűnt a time limit (bár helyette egy poluláció számláló került oda, de ha a rescue missziókat csinálod akor olyan nagyon nem csökken -és jobbak a rewardok-). Ebben már 2 dlc is benne van. Még sokáig nem jutottam, de elsőre kiegyensúlyozottabnak tűnik.
 • Maala
  #185
  Nem tudom, nálam 2 újrajátszásnak néz ki a 2 nehézségi fokon, az kb 30-40 óra, ami bőven belefér egy havi (1390 Ft) Windows Store Game Pass-ba. Megvenni végleg... Minek? Nem véletlenül árazták ennyire túl.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.04. 03:22:55
 • jarlaxxe
  #184
  Nézz utána jobban mert már lopható állapotban van.
 • TokraFan
  #183
  Köszönöm a válaszokat!

  Maala, jogos a két pont, de OW-től függetlenül is vegyes a kép a neten, angol oldalakon is. Ami csak azért érdekes számomra, mert ennek alapján döntöm el, hogy mennyit vagyok hajlandó fizetni egy játékért. Virágoltban nincs így kipróbálni se tudom, hogy nekem megéri-e megvenni, ahhoz viszont drága, hogy bebukjam.
 • PiszkosFred
  #182
  Nem rossz a Hard West. A sztorija jo, a menedzsment resze erdekes, akcioban a lepattano/visszapattano golyo marha jo, viszont nagyon fapados az egesz mondjuk a xcom2-hoz kepest es az ujrajatszhatosaga is minimalis (es szerintem ez a legnagyobb baj a GTactics-szel is). Irtam par napja a masik topikban, hogy akciosan 350 forintert be lehetett szerezni, ha esetleg ki akarta (volna) valaki probalni, annyit vakon is meger.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.03. 11:12:56
 • Maala
  #181
  Lol, azért 2020-ban legalább a genret illene eltalálni. Taktikai játék, messze nem stratégia. Azt a kis stratégiai részt, ami pl. XCOM-okban, Phoenix Pointban van, teljesen kivették belőle. :-D Facepalm. Ennél a mondatnál tovább nem is néztem.

  Hard West úgy emlékszem, elég régi westernféle, anno talán Marbozir-nál láttam róla egy pár részes kipróbálást.

  Legnagyobb probléma talán a Gears Tacticcsal, hogy legnehezebben nagyon nehéz, eggyel alatta meg... Könnyű. :-D Mivel bizonyos emberek nem halhatnak meg, különben Failed a küldetés, de minden kb. egy lövéssel megöl.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.03. 03:39:23
 • TokraFan
  #180
  Otherworld eléggé vegyes képest festett róla és a neten is vegyes a kép. Én is megvárok egy leárazást, mert ennyit így nem ér meg.

  A sajnos nem scifi, de Xcom rendszerű Hard West-et próbálta valaki?

  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.03. 03:26:03
 • Maala
  #179
  Nem 70 euró, hanem 1390 Ft egy hónapra MStore Game Pass-el. :-D Kipróbálni bőven elég, és brutál jó. XCOM2, PP, Mutant, mindegyikre ráver.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.03. 02:59:08
 • Papa01 #178
  70 euró?? :( Na majd néhány év múlva... Te tolod?
 • Maala
  #177
  Addig is itt a Gear Tactics. :-)
 • Encore
  #176
  Karácsony körül akkor ismét ránézek, hátha :D
 • broman191
  #175
  Én hanyagolom amíg számos nagyobb frissítés meg nem érkezik, mivel a fejlesztők sem tagadják hogy tonnaszám van javítanivaló, közel sem kerek az élmény...súlyosbítja a helyzetet hogy a DLC-ken melózás is megy a javítgatás közben, így az érkező DLC-kkel újabb tényezők is a feje tetejére állíthatják majd az eddig is felemás balanszot.
 • Encore
  #174
  A hozzászólások gyakoriságából látszódik, hogy valami nem az igazi a game körül. Az azóta eltelt időben javult valamit? Újabb vélemények esetleg, érdemes ismét nekiállni?
 • ttt1
  #173
  Én könnyű fokozaton játszottam (múlt hét keddig), mivel hasonló elhatározásra jutottam. A frakciók egymással küzdnek ,nekik kellene segíteni, de mivel a világ másik felén van mindegyik ilyen küldetés nem érek oda időben. Second phase küldire se tudok csatlakozni (bug v nem tudom mi a baja). A főcsapatom pedig 7-es szintő shyrilla-t leszedik 1 kör alatt ha arról van szó vagy bármelyik minibosst, de ne mtudok így a storyval haladni. ráadásul az uj patch nerfelt egy csoomó mindent (snipert pl. mind controlt, pár hasznos skillt sebzéseket csökkentettek, spawnery dupla hp stb.) így pihentetem én is . A régi X-comokat (terror from the deep és társai) végignyomtam, ill az új x-comokat is hardon, de ez ilyen téren (random base generátor) kifogott rajtam.
 • Tibbbor
  #172
  Azóta már az XCOM 2-vel játszom, NORMÁL fokozaton és nagyon élvezem. Itt is gyakran mentek, de teljesen más az élmény. Itt időnként a gép is téved, vagyis egyenrangú ellenfelek vagyunk. És ez így jó.Magyarítással pedig kifejezetten szórakoztató!
 • pointer4
  #171
  Gondolom ti is rengetegszer töltötök vissza játékállást harcmezőn.
  - Azt ti is észrevettétek már, hogy ha valamelyik ködöt fingott a pálya részére, és mellettem lévő kockán állva se látja a katonám az ellenfelet, és ha ezt a elmentve visszatöltöm, akkor már átlátszóbb a köd, és látszik az enemy.
  - Illetve az az alap lény, amelyiknek pajzs az egyik karja (nem ugrik be a neve) az ha "letűzte" a földbe a pajzsát (fedezékbe vonult), és ezt is elmented visszatöltöd, akkor a pajzsa nem lesz "letűzve"?

  Ti a közelharci toborzott katonákkal mi a bánatot kezdetek? Mire jó az a faj ? Jó, hogy 250-et tud sebezni, meg nem lehet mind controllozni, de az életbe nem jut közel az ellenfélhez :(