• Papa01 #187
    Igen, én is így látom! Én már az utolsó csatát csinálom, na ott minden maradt a régi. De addig nagyon jól lehetett nyomni. :D Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok:
    - WAR CRY
    - INDUCE PANIC
    - MIND CONTROL
    - PSYCHIC SCREAM
    - DEPLOY DECOY
    Fontos a max speed és will is.
    Az Anu vonalon mentem végig, huh azok emberek a bunkójukkal pikk pakk rendet tesznek és hatalmasat tudnak mozogni is. :)
    Ami még fontos hogy lehet genetikailag módosítani a katonákat (az idegeneket feldolgozva, de akár meg is ehetjük őket.. :D) , és érdemes az IMMUNE TO GOO képességet felvenni és akkor nem ragadnak bele a zöld trutyiba. Ez az utolsó küldinél nagyon fontos!
    A végén három bázison volt 3x8 katonával, nem mondom így is alig győztem a pörgést... állandó támadások, illetve ellentámadások, az ő bázisaik ellen (néhe kicsit unalmassá is vált emiatt a játék)... nem nagyon marad időm felderíteni, még ennyi ember mellett sem. Hajók közül az Anu 8 személyes (olyan mint egy léghajó) a legnagyobb, de cserébe a leglassabb... úgyhogy fenntartottam a főbázisomnál az eredeti 6 személyest is, ami szükség esetén gyorsabban odaért a célhoz.

    Akkor problémám a legutolsó küldivel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Már a végső fázisban vagyok és a BOSS-t támadnám (defeat the final boss Yuggothian receptacle),de meglehetősen kilátástalan. Még úgy is hogy távolról kiiktattam a 3 savköpőt és van egy plusz szövetségesem, aki egy támadásból 100-at levesz a közelben lévő ellenek életerejéből és egy körben 4x, 5x is képes ezt megetnni...
    De az a gond, hogy:
    - Folyamatosan termelődnek az ellenek és nagyon erősek emiatt folyamatos lőszergondok vannak, pedig két fegyver minden embernél, fegyverenként 2x3 tár.... :(
    - A megjelenéskor egyből támadnak
    - De még nagyobb baj, hogy ha belépsz a "kapun" minden körben sebez asszem' 40-et az embereiden a boss, csak úgy...
    - A boos védve van sziklákkal, távolról nem tudsz rá lőni...
    - Plusz valami héj szerűségbe lakozik, aminek csak egy része nyílik meg, csak ott tudod sebezni
    - Hatalmas HP-ja van...

    Na ez így eléggé aljas... :D Ja és a legkönnyebb fokozaton tolom.. :D
    Amíg el nem jutottam eddig, biztos voltam benne, h hozzá veszem a SEASON PASS-t is a játékhoz, de most megint elbizonytalanodtam. Most 152 óránál tartok.
    De na, tényleg sokat balanszoltak a játékon, lehet olvasni a patch-ekben is, pl:


    Pandorans start off without any weapons or mutations. They now have their own research and evolution system that develops over the course of the game.
    Dash - Movement range reduced from 75% to 50%. Limited to 2 uses per turn.
    Pythagoras VII - slightly reduced its accuracy.

    Szóval, az utolsó küldit leszámítva, tényleg jó kis játék lett! :)

    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.08.29. 17:58:52