• Papa01 #198
    Szia! ;)
    Nekem eléggé hamar megkopnak az emlékek, de néhány kérdésedre tudok válaszolni!
    Létszám: Ha jól emlékszem 8... de a lényeg, hogy minél nagyobb annál jobb! :) Sőt érdemes 3, de legalább 2 JÓL képzett egységet fent tartanod, mert olyan szinten támadnak folyamatosan, hogy 2 egység csak a támadások elhárítására kell. A 3. pedig felderítésre, ellenakciókra.
    A bázisokban amit lehet húzz fel! :) Kiemelném az idegen tárolót, mert az idegeneket fel tudod később dolgozni és mindenféle genetikai adottsággal tudod tovább fejleszteni a katonáidat... végső esetben akár meg is eheted őket... :)

    Minél több bázist keress fel, hiszen ugrópontként nagyon kellenek, nem mindegy h a távoli idegen támadásokhoz időben odaérsz-e... másrészt a többi frakciótól az Elit katonákat is így tudod megvenni. Illetve az embereid pihentetni, fejleszteni is kell.Ehhez egy bázison kell lenniük, és ki is kell szedni őket a repülőből!
    Repülőgépet KELL lopni, még az elején. Az adott frakció ugyan egy picit morcos lesz, de hamar elfelejtik, ha csinálunk nekik néhány küldit... Amiatt is fontos, mert jobb gépeik vannak, mint neked kezdetben, több ember fér bele/gyorsabbak.

    %: Nem igazán néztem, nem volt hatással semmire, úgy emlékszem, az idegenek előrehaladását mutatja...de lehet ez butaság.
    Javasolom, olvasd el a korábbi hsz-eket is, mert sok hasznos infót találsz bennük. Pl a #194-es.. hozzá teszem, hogy amióta én befejeztem, rengeteg javítás jött a játékhoz, és lehet, hogy amiket írtam már nem állják meg a helyüket... ez a PP-nak egy jó/rossz tulajdonsága... :D

    Jó játékot!