377
Call of Duty: WWII
CODWWII_banner.jpg
  • Baker1
    Már csak 1 óra és indul a banzájjjj áták! :D
  • ReszegKoldus
    Ja, jöhet a full HD-s hányás az LCVP padlójára :D
  • KaOz
    Szintén COD fan voltam de a modern warfare 2 után nem jöttek be a részek.
    Engem a 2. VH sztori megvett. Egy omaha partraszállás zseniális lenne a mai grafikai lehetőségekkel, csak ne csesszék el.
    Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.04.25. 20:28:45
  • Baker1
    Én is ugyanígy vagyok vele, anno nagyon CoD fan volt. Aztán ahogy jöttek ezek a modern részek, egyre hagyott alább a lelkesedésem a sorozat iránt. Ez a mostani rész ha nem is fog tarolni, de mindenképp megveszem!
  • Árnyvadász
    Én is örülök neki. Szerettem annak idején a sorozatot, de az utóbbi években már hidegen hagyott. Megfogadtam, ha valamilyen oknál fogva lesz egy újabb II. Világháborús rész (és várhatóan jó is lesz - ez talán holnap valamennyire ki is derül), akkor beruházok rá. Főleg a multi miatt, de persze a kampány is érdekelne, mert nagyon régen játszottam már világháborús játékkal.

BF az nem az én világom, a COD mindig is jobban bejött. Várom a holnapot, aztán majd kiderül.

Megjegyzés: Tartok tőle, hogy ez a rész sem fogja megúszni a fizetős DLC áradatot.

Egyébként ezt várnám: Járművek multiban. Rombolható környezet és fejlett grafika. Persze nem akkora pályákon, mint a BF esetében. És járművekből is leginkább 1-1 tank, a többi egység maradna gyalogos, ahogy szokott lenni. Esetleg ágyúkat, beépített géppuskákat is lehetne használni. Legyenek kasztok és megmaradna a kill-streak rendszer. Elsőre ennyi.
  • grebber
    Cod konzolon nagy siker. A konzolosok meg elvannak a saját ömlesztett topikjukba.
  • bakvarnyu
    Milyen furcsa, 10 éve napi 500 hozzászólás jött volna egy COD fórumra.
    Amúgy én örülök a 2. vh koncepciónak.
    Utoljára szerkesztette: bakvarnyu, 2017.04.25. 09:52:55
  • Baker1
    Persze azért reménykedem, hogy egy fenomenális, mindent elsöprő Call of Duty részt próbálhatok ki a megjelenés előtt.
  • Baker1
    A GS idevágó FB bejegyzésében pont egy régebbi játékot hoztunk ki a képek alapján, az pedig a Call of Duty 2: Big Red One volt. Írtam is, hogy inkább nem agyalok a továbbiakon...
  • grebber
    Call of Duty WWII - úgy tűnik, kiszivárgott a megjelenési dátum és a történet pár részlete
  • Baker1
    Az újabb infók szerint pont nem lesz benne ilyen. Ugyan már, nácik hentelnék az amcsikat? Nem is értem, hová gondolsz vagy hogyan fordulhatott meg ilyen a fejedben!
  • Snexi
    pedig egy német kampány milyen jó lenne...
  • Baker1
    Az első kép alapján lehet, hogy "A Nagy Vörös Egyes" filmből lesznek ismert jelenetek. Ők is ott voltak '44-ben a normandiai partraszállásnál.
  • grebber
    "Véletlenül" kiszivárgott pár kép
  • PeeTeR
    F
    F
    F
    #ripcod
    F
    F
    ...
  • Baker1
    Toza bajtárs képe:

Utoljára szerkesztette: Baker1, 2017.04.21. 23:40:50
  • Baker1
    Jöhetnek az első észrevételek, tippelgetések az Activision és Sledgehammer Games közös játékáról!