Call of Duty: WWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toujanet csak is RIFLE-el! 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nagyon örülnék ha lenne több indie cég is aki back to WWII <#eljen>#eljen> Mert a multis szarokat ömlesztik kb percenként ,de jó single player már kevésbé van.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.04.30. 11:28:35
We do not forget, we do not forgive.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
/rcon map mp_carentan
Nyugi, jövőre is partra szállunk <#vigyor>#vigyor>
Vagy ha nem, akkor máshol, de minden évben muszáj kifosni valami Call of Dutyt (vicc).
Nem is ertem miert elcsepelt, idejet se tudom mikor toltam jatekban partraszallos reszt ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha ennyire maradni akarnak az amerikai hősködésnél, ott az Avalanche hadművelet, Olaszország elfoglalása. Vagy akár az ardenneki offenzíva, abból se sokat láttunk eddig. A briteknél boncolgatni lehetne az afrikai hadszíntéren az SAS frontvonal mögött végzett titkos akcióit. Rengeteg ötlet lenne, de mintha nem is próbálkoznának. Aztán ne legyen igazam, lehet, hogy csupa eredeti mission lesz a játékban, csak a trailer egyelőre nem ezt támasztja alá.
Segíts akkor nekem, mert nem emlékszem arra, hogy kétévente partraszállás lett volna. De lehet tévedek.
Az igaz, hogy volt több érdekes hadszíntér de az Overlord hadművelet volt kétségkívül a legnagyobb és a többség, hidd el nem Mandzsúriában akar kolbászolni. Fontos a piac is, a profit miatt. Bár egy Monte Cassino fincsi lenne de a finn ötleted is karaj.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.04.26. 23:05:36
Na ez az, ami baromira nem igaz. A hasonlítgatást én is hülyeségnek tartom, ettől függetlenül számomra hatalmas csalódás, hogy most sem bírnak elszakadni a rohadtul elcsépelt partraszállós kliséktől. Ha már visszanyúlunk a 2. vh-hoz, és megcsináljuk a hatvannyolcadik WW2 shootert (ami egyébként nem feltétlenül baj), akkor legalább próbáljunk meg valami újat csinálni. Bőven volt olyan hadszíntere a háborúnak, amit még sehol nem láttunk, pl. Mandzsúria, de mekkora halál nagy fun lett volna egy finn hadszíntér is, ahol gerilla-hadviseléssel kell a hóban csipegetnünk az oroszokat. De ott vannak az olasz hadszínterek is, vagy akár a Kárpát-medencében zajló hadműveletek. Rengeteg potenciál van még a második világégésben, ehelyett megint szállhatunk partra, amit átlag 2 évente megteszünk, mindig kicsit jobb grafikával. Nagy kaland. De hát evvan, amcsikről beszélünk, természetesen az amcsi hősködést kell nyomni látástól vakulásig.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor ez így rendben is van.
Egyébként ha volt már partraszállás 3 játékban ilyen grafikával még nem láttuk. És azért a játékmenet a fontos a játékokban, de egy háborús fps-en sokat dob egy odaverős grafika szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mellesleg nem is érnék rá állandó szócséplésre és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 22:29:47
A mostani 35+ os korosztály biztos megkönnyezte a látottakat......és most magyarázkodik az asszonynál<#hehe>#hehe>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Több éve arra várok, hogy mostani technológiával zúzzak egy WW2 fps-t. Hála az égnek, hogy nem az űrös fost tolják tovább.
Végre. Azt viszont remélem, hogy nem egy Battlefront ( szépnek szép de 2 óra után megköszöntem a játékot és azóta nem ) és nem egy Colonial Marines beetetés lesz.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.04.26. 22:20:27
Megjelenés november 3-án PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re
Béta kizárólag az előrendelőknek
Visszatér a zombi mód
M1 Garand, STG-44, M1903 biztosan lesz a repertoárunkban
Vadiúj multiplayer játékmódok (objektív alapú PVP), a kooperatív mód mellett a klasszikus harcok kibővülnek a Headquarters részleggel (Utóbbi egyfajta közösségi tér lesz)
Játékmenet videókat az E3-on kapunk
Kizárólag európai hadszíntér
Nem lesz automatikus gyógyulás
Spórolnunk kell a töltényekkel
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Látványvilágban, hangulatában totál nem idézte a Medal of Honort. Mellesleg ha partraszállás nekem a COD 2 féle hamarabb eszembe jut, mint a MoH féle.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 21:42:51
Régen is a CoD ezerszer többet ért mint BF.Nagyon jó kis részei voltak CoD-nak csak elmentek rossz irányba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!