377
Call of Duty: WWII
CODWWII_banner.jpg
  • Bogdogege
    zombis módjának trailere
  • Dency
    Mi vót az?
  • Bogdogege
  • pRoject2HUN #134
    Erős túlzás csak azért a CoD2-höz hasonlítani mert azt is az Activision adta ki és az is 2. világháborús...

De azért érdekes elolvasni mások észjárását is ;)
  • ReszegKoldus
    Amikor az első infok jöttek a Red Dead Redemption 2-ről akkor voltak, akik nekiálltak rinyálni, hogy miért nem látni egy négert/nőt/indiánt/stb. se, de azért merem remélni, hogy ez nem a játékosok többsége :D
  • Árnyvadász
    A kérdés (hisztitől függetlenül), hogy az a tábor nagyobb aki erre vevő (legyen benne női karakter) vagy abból a táborból akik ebből nem kérnek, mennyi embert vesztenek el. A magam példájából tudok csak kiindulni. Azt pedig értelemszerűen nem lehet statisztikailag értelmezni csak egy vélemény a sok közül, de leírom:

Engem cseppet sem zavar az, hogy ezt belerakják. A játékot meg is venném, de a látott többjátékos videók alapján nem teszem. Ezzel csak annyit akartam mondani, engem nem a női karakter miatt vesztettek el, hanem azzal, hogy egy CoD2 szintű valamit akarnak eladni nekem 2017-ben. Köszönöm, de ezért nem fogok fizetni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.07.12. 15:52:55
  • yossarianHUN
    Nem hinném. A YT és a Reddit is hangos a hisztitől emiatt. Szinte kizártnak tartom, hogy ez a fícsör hasznot hozna a cégnek. Épp ellenkezőleg.
  • Árnyvadász
    Ez a mostani trend. Követik, mert nem akarnak lemaradni, kimaradni. Érthető.
    Azt nem tudom, hogy ez több bevételt is eredményez e, de biztosan nagyobb hírverést a játék körül, ami mindenképpen jó az Activision-nek.
    És azoknak a játékosoknak is, akik ezt igénylik. Igényelni meg azok után, hogy más játékokban is adott a lehetőség (trend ahogy az elején írtam) mindenképpen hasznos, mert egyébként hiányként élnék meg. Az pedig, hogy mások pl. Te, hogyan látod ezt a helyzetet nem számít. Feltehetőleg csak egy kisebbség része vagy amivel a kiadó nem számol.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.07.12. 14:11:08
  • Pluskast
    Nézem a multiplayer gameplay videókat. Néger nők a német hadseregben... Ez most komoly? Értem én, hogy manapság fontos a nemek közötti egyenlőség, de hogy nagy ívben hugyoznak a készítők alapvető történelmi tényekre..... NEM KÉNE!
  • Kepek
    20-án mutatják be a zombi módot
  • pRoject2HUN #127
    Sziasztok!

Van már magyar Facebook csoport is ahova lehet menni platformtól függetlenül.

https://www.facebook.com/groups/CallofDutyWWIIHungary/
  • yossarianHUN
    Van benne MG 42 :) De igen, az MG 34 abszolút hiánycikk a játékpiacon, pedig sokkal nagyobb mennyiségben alkalmazták, mint a 42-t.
  • ikarus44
    Mondjuk én azon is csodálkozom, hogy miért MG15 van benne, (persze tudom hogy használta a gyalogság is miután lekerült a Luftwaffe bombázóiról) Mert hogy esetleg szándékosan nem akartak közismert fegyvert betenni ami minden II. Vh-s játék kötelező eleme (Gondolom mindenki érti, miről beszélek aki nem: MG-vel kezdődik, és 42-vel végződik ) ami elég érdekes elgondolás pozitív értelemben, de akkor már egy 34-est jobban elnéztem volna, mert szegény elég kevés figyelmet kap nagy tesója (okkal) jó hosszú árnyékától.
  • yossarianHUN
  • Baker1
    Igazad van, azt benéztem, mikor fordítottam. Rég volt már II. VH! Javítottam!
  • yossarianHUN
    Pár észrevétel:
    A BAR nem gépkarabély, hanem könnyű géppuska, esetleg golyószóró. Bár igaz, hogy a fejlesztők valamiért a puskákhoz sorolják, ami felvet pár aggályt a logikájukkal kapcsolatban.
    Ugyanez áll a Lewisra és az MG-15-re, azok sem géppisztolyok, távolról sem, főleg nem könnyű géppisztolyok (ilyen kategória nem is létezik).
  • Baker1
    Érdekességek és fegyverinfók a szokott oldalon!
  • Baker1
    Sziasztok! A nyári szünetre szerkesztőket és programozókat keresek, akit érdekel a dolog, látogasson el a Baker Online-ra! Köszönöm!
  • Dency
    Húha, hát én valami cod2 feelinges multira számítottam, ez meg nagyon nem az. Ami nem tetszik, túl gyorsak a playerek, sok hirtelen mozdulat, eme pályák látotta alapján a pályák kialakítása se tetszik, sok a bújkálós rész ami azt jelenti hogy a játékosok 70%-a kempelni fog, ami a codra nagyon nem jellemző, ezt tudja mindenki hogy mindig is pörgős volt.
  • Madi92
    Az egyik fegyveren látható red dot utánzat tényleg volt már akkor is?
  • dante3
  • yossarianHUN
    Erre tudnék valami gonoszat mondani, de akkor már tényleg nem tudnám lemosni magamról, hogy rasszista vagyok :D
  • Montanosz
    nem néztem végig de ha igy van tényleg kiábrándító, én a sorozatokban is utálom amikor fele szereplő egy középkori filmben néger vagy láthatóan kínai

amugy nemrég olvastam hogy egy francia filmhez statisztákat kelet eubol kellett toborozni mert nem találtak europai jelentkezőket egy 100éves háborurol szolo sorozathoz csak arabokat meg mindenféle népséget
  • yossarianHUN
    Tetszik, de ezzel a néger nős húzással elérték, hogy ne vegyem meg a játékot. Semmi bajom a feketékkel, se a nőkkel, de képtelen lennék komolyan venni egy WW2 játékot, ahol német egyenruhás fekete nők szaladgálnak a pályán. Ha alternatív történelmet akarok, játszom a Wolfensteinnel.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.14. 21:58:24
  • Baker1
    Wáó, csúcs a trailer!
  • Bogdogege
  • Bogdogege
  • pRoject2HUN #110
    Sziasztok!
    Megalakult a magyar CoD WWII csoport is,privát TS szerver, különálló szobák és RAGE mentes környezet amit tudunk biztosítani.
    Megjelenés napjára a létszám jócskán meg fog ugrani.
    üdv
    https://www.facebook.com/groups/CallofDutyWWIIHungary/

Platfrom: PC Only!
  • grebber
    Call of Duty: WWII - búcsú a végtelen sprinttől
  • grebber
    Szerintem bőven.
  • Igazember
    Gondolom INTEL Core i7-6900K 8 magos proci viszont biztosan elég lesz neki?!
  • grebber
    Majd novemberben miután megjelent válaszolunk erre.
    De mivel 4k fullt 60fpst akarsz akkor 1080ti vagy jobb kell majd
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.16. 12:00:34
  • Igazember
    Ha a játékot 4k-ban fullban akarom küldeni 60fps-el, multiban is akkor minimum milyen gép kell majd neki?
  • Mr_no_NaMe
    a Mohaa féle partraszállást soha, egyik játék sem tudta azóta sem utánozni. Olyan kurva nehéz volt, hogy szinte teljesen átadtad magad az egésznek. Az egy mestermunka volt, amikor odakerültem csak ámultam régen és bámbultam.
  • Baker1
    De nagy! :D
  • Shep
    Moterfikersz :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.09. 21:41:24
  • Rayden02
    OFF:
  • Bogdogege
  • Baker1
    Igazad van! Lehet, hogy írni kéne a fejlesztőknek, hogy azért tegyenek már be ilyen lehetőséget. Vagy fizetős DLC-ként is jöhetne akár!
  • Pluskast
    Én meg félig néger félig ázsiai nőket akarok a játékba akiknek az egyik felmenőjük minimum izraeli származású, no és az evidens, hogy kerekes székes is legyen, de minimum roki kártyája legyen. A játék csak így lehet pol korrekt!