377
Call of Duty: WWII
-
#57 Ezek a hadszínterek mind fel lettek dolgozva a Forgotten hope 2 modban,a finn is, csak ugye az a játék már 12 éves motorral megy. -
Madi92 #56 Red Orchestra 2 eddig kielegitette a második vh iránti éhségemet, de még élénken élnek bennem a cod2es élmények. Mind single és multi. Szócal nagyon várom hogy mit hoznak ki belőle. -
#55 inkább jönne már egy H&D 3 :-D
-
#54 Az nem jo. :) -
yossarianHUN #53 Ott a szicíliai, nesze neked partraszállás, még nagyobb is volt, mint a D-napi. -
#52 Naná, hogy a tobbseg partra akar szallni, ne vicceljunk mar !':)
Nem is ertem miert elcsepelt, idejet se tudom mikor toltam jatekban partraszallos reszt ! :) -
yossarianHUN #51 Oszt mé' ne akarna a többség Mandzsúriában kolbászolni? Szerintem a többség olyan helyen akar kolbászolni, amit még nem látott. Az Overlord hadműveleten meg már bekötött szemmel is végigmegyünk lassan, fejjel lefelé, álmunkból felkeltve.
De ha ennyire maradni akarnak az amerikai hősködésnél, ott az Avalanche hadművelet, Olaszország elfoglalása. Vagy akár az ardenneki offenzíva, abból se sokat láttunk eddig. A briteknél boncolgatni lehetne az afrikai hadszíntéren az SAS frontvonal mögött végzett titkos akcióit. Rengeteg ötlet lenne, de mintha nem is próbálkoznának. Aztán ne legyen igazam, lehet, hogy csupa eredeti mission lesz a játékban, csak a trailer egyelőre nem ezt támasztja alá. -
KaOz #50 Elcsépelt partraszállós klisé?
Segíts akkor nekem, mert nem emlékszem arra, hogy kétévente partraszállás lett volna. De lehet tévedek.
Az igaz, hogy volt több érdekes hadszíntér de az Overlord hadművelet volt kétségkívül a legnagyobb és a többség, hidd el nem Mandzsúriában akar kolbászolni. Fontos a piac is, a profit miatt. Bár egy Monte Cassino fincsi lenne de a finn ötleted is karaj.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.04.26. 23:05:36 -
#49 Már megint. Ki írta, hogy gond van a partraszállással? -
yossarianHUN #48 "2. vh témában nem lehet új dolgokat kitalálni főleg helyszínek terén nem."
Na ez az, ami baromira nem igaz. A hasonlítgatást én is hülyeségnek tartom, ettől függetlenül számomra hatalmas csalódás, hogy most sem bírnak elszakadni a rohadtul elcsépelt partraszállós kliséktől. Ha már visszanyúlunk a 2. vh-hoz, és megcsináljuk a hatvannyolcadik WW2 shootert (ami egyébként nem feltétlenül baj), akkor legalább próbáljunk meg valami újat csinálni. Bőven volt olyan hadszíntere a háborúnak, amit még sehol nem láttunk, pl. Mandzsúria, de mekkora halál nagy fun lett volna egy finn hadszíntér is, ahol gerilla-hadviseléssel kell a hóban csipegetnünk az oroszokat. De ott vannak az olasz hadszínterek is, vagy akár a Kárpát-medencében zajló hadműveletek. Rengeteg potenciál van még a második világégésben, ehelyett megint szállhatunk partra, amit átlag 2 évente megteszünk, mindig kicsit jobb grafikával. Nagy kaland. De hát evvan, amcsikről beszélünk, természetesen az amcsi hősködést kell nyomni látástól vakulásig. -
ratgab #47 Érdekes lesz. Várod majd az autóhealt, de nem jön...Újra meg kell szokni, a gyógycsomag keresgélést. De ez így jó! -
TomStorm #46 "Nem lesz automatikus gyógyulás"Spórolnunk kell a töltényekkel"
Akkor ez így rendben is van. -
ratgab #45 Csak jó lenne már most csírájában elfolytani az értelmetlen hasonlítgatást....Főleg, hogy még kb egy trailert láttunk és szinte semmit nem tudunk a játékról. De már most kezdik néhányan, hogy ennek vagy annak a játéknak a koppintása. 2. vh témában nem lehet új dolgokat kitalálni főleg helyszínek terén nem.
Egyébként ha volt már partraszállás 3 játékban ilyen grafikával még nem láttuk. És azért a játékmenet a fontos a játékokban, de egy háborús fps-en sokat dob egy odaverős grafika szerintem.
-
ratgab #44 Dehogy leszek. Csak kérdezem, hogy mi a gond a partraszállással?
Mellesleg nem is érnék rá állandó szócséplésre és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 22:29:47 -
simonl #43 Jó lesz ez gyerekek.....első blikkre azt hittem COD2 Remastered...de nem....
A mostani 35+ os korosztály biztos megkönnyezte a látottakat......és most magyarázkodik az asszonynál -
KaOz #42 Ez gecc nagyon állat lesz. Most értem haza a melóból, mondom ránézek. Ránéztem háromszor.
Több éve arra várok, hogy mostani technológiával zúzzak egy WW2 fps-t. Hála az égnek, hogy nem az űrös fost tolják tovább.
Végre. Azt viszont remélem, hogy nem egy Battlefront ( szépnek szép de 2 óra után megköszöntem a játékot és azóta nem ) és nem egy Colonial Marines beetetés lesz.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.04.26. 22:20:27 -
#41 Amit eddig tudunk a játékról:
Megjelenés november 3-án PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re
Béta kizárólag az előrendelőknek
Visszatér a zombi mód
M1 Garand, STG-44, M1903 biztosan lesz a repertoárunkban
Vadiúj multiplayer játékmódok (objektív alapú PVP), a kooperatív mód mellett a klasszikus harcok kibővülnek a Headquarters részleggel (Utóbbi egyfajta közösségi tér lesz)
Játékmenet videókat az E3-on kapunk
Kizárólag európai hadszíntér
Nem lesz automatikus gyógyulás
Spórolnunk kell a töltényekkel -
#40 Ki mondta, hogy azt akkor már nem lehet újra feldolgozni? Senki. Te leszel a Defense Force No.1 ? -
Kaslerka #39 Lesz benne.... -
ratgab #38 Jah, hogy azt már akkor nem lehet feldolgozni, ha a Medal of Honorban benne volt?
Látványvilágban, hangulatában totál nem idézte a Medal of Honort. Mellesleg ha partraszállás nekem a COD 2 féle hamarabb eszembe jut, mint a MoH féle.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 21:42:51 -
#37 Partraszállás? -
ratgab #36 Ha nem lesz kar, akkor ez nem is 2. vh-s játék lesz... Olyan biztos, hogy lesz kar a játékban, mint hogy lesz benne thompson vagy mp40 vagy luger. -
ratgab #35 Téged melyik része emlékeztetett a Medal of Honorra...A 2. vh témán kívül. Mert én még csak MoH-hoz hasonlót se láttam a trailerben....Sőt végig olyan érzésem volt, hogy egy film előzetesét látom. Ha ez tényleg így fog kinézni? Legjobb 2. vh-s fps lehet amit valaha kiadtak. -
ratgab #34 "üzlet ez is, semmi más" Miért mit gondoltál, hogy miről szól a játékipar? -
TomStorm #33 BF egy fos szerintem.Még a legújabb is.
Régen is a CoD ezerszer többet ért mint BF.Nagyon jó kis részei voltak CoD-nak csak elmentek rossz irányba. -
TomStorm #32 Akkor itt a CoD újra!Már a trailer megfogott.Végre észhez tértek -
BreakDown89 #31 Nem azt mondtam, hogy a bf1 hamarabb készült el. Csupán arra világítottam rá, hogy amikor elkezdték ezt a részt fejleszteni, nem hiszem hogy tisztában voltak vele, h merre megy tovább a bf vonat. Azt meg pláne nem, h mikor fog pontosan megjelenni. -
#30 M1 Garand , egyik kedvenc fegyverem cod2-ből. Remélem lesz még itt kar98k,lee-enfield és a többiek.
-
#29 Évek óta ez az első olyan COD előzetes ami az azonnal kell érzést csalta elő belőlem, mondom ezt úgy, hogy nekem igazából csak az Advanced Warfare 1 nem jött be. -
Baker1 #28 Ez is egy giga pont! -
#27 És niggerek sem lesznek benne -
Baker1 #26 Aki esetleg lemaradt róla, annak rögzítettem az intrót!
Call of Duty: World War II hivatalos előzetes -
#25 Na végre valami ....Remélem igazi , régi COD lesz ! -
#24 A szuszogás is benne lesz? -
#23 Aha. A tecnikailag jóval komolyabb bf nem igenyel 3 évnyi munkát, de persze a cod. Cöcöcö:D
Hozzáteszem egyiket sem kedvelem. -
Baker1 #22 Most nézem, a hangulata odabaszós lesz! Lehet veszek új vasat a játék miatt. :D -
#21 R.I.P Bf -
#20 Most ez a Medal of Honor felújítva?
persze, nem baj az, ha jól meg van csinálva. Elég, ha lemásolják, és szebb grafikát raknak alá, oszt csókolom. -
BreakDown89 #19 Azert azt ne felejtsd el, h három fejlesztő csapat dolgozik felváltva a részeken, ergo az idei codot mar három éve elkezdtek fejleszteni. Amikor meg a bf1 sehol nem volt. Viszont kb. ekkor (2014) vált egyértelművé, h kezd lankadni az érdeklődés a modern hadviselés irányába. Erre elkezdtek dolgozni egy "biztonsági" codon: ww2 -
trabantos82 #18 Én egy futurisztikus folytatásnak jobban örültem volna. Az Infinite Warfare is egy klassz kis sc-fi lövölde volt, erős történettel. Most így visszatérni a 2. világháborús korszakba kicsit visszalépésnek tűnik nekem. Inkább egy frankó űr háború kellett volna rafinált idegenekkel és felfedezhető bolygókkal.
Egyébként egyértelmű, hogy a Battlefield 1 miatt térnek vissza ők is a világháborús témához. Üzlet ez, semmi más.
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2017.04.26. 18:22:21