Call of Duty: WWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mapok terén én 10 darabra számítok, általában minden COD-ban ennyi volt, nyilván ahány játék mód annyi változata ezeknek.
Amiről eddig tudni,
Aachen
Ardennes Forest
Gibraltar
Flak Tower
Battleship
Cannon Farm
Carentan
France Village
London
Pointe Du Hoc
Gondolom DLC keretében régi klasszikus mapok újra gondolva .. ahogy volt ez régen is.
Számomra fájó pont, hogy pl Aachen városi pályán, és a többin is sehol egy templom torony, vagy bármi magaslati pont.. így hogy legyek mesterlövész? :p
Single hm.. szerintem 8-10 óra lesz nagyjából .. 😊 Több sose volt semelyik.. ha csak nem vagy speed runner.. 😄
Remélem egyébként több féle egyenruha is lesz a véglegesben.. azért elég sablonos volt hogy mindenki ugyanúgy nézett ki ..
A béta számomra élvezetes volt. Viszont nagyon remélem, hogy a Cheaterekkel kezdnek valamit, mert durva hogy pár játék alatt találkoztam 3-4db aimbotossal.
Tudtok esetleg valami infót arról hogy hány MP térkép lesz benne, illetve mennyi WAR pálya?
Mondtak valamit az SP módról? Hosszú lesz?
Nekem nagyon visszahozta a régi feelinget.. igen pörgős, a COD mindig is ez volt .. MW, MW2 .. abszolút.. sokan fikázzák BF1-el kapcsolatban összehasonlításokban, a kettő valjuk be nem ugyan az, nincs is értelme. Nekem anno COD, UO, COD2 rengeteg jó emléket szerezett, sőt több olyan barátom is van akiket ott ismertem meg..
Itt amúgy: 38.49 EUR a játék, azt gondolom a 16-17k-val szemben annyit megér ..
Ez a War mod nekem is tetszett, ugyanazokkal a negatívumokkal, mint írtátok, például a füstmentes híd támadás elég agyhalott csapatra vall...magyarán ha ilyenbe kerültem kb esélytelen volt az egész. egy percig erőlködtem, miután láttam, hogy nem esik le nekik a taktika, akkor feladtam és csipáztam inkább...támadóként..mondjuk van értelme, de max 2 embernek, többnek nem.
Megvenni szerintem nem fogom, inkább felraktam megint az mw3-at 😊 bár tényleg a 2 a legjobb szerintem is, de a 3-nak is megvolt az a fíílingje, hogy most megint toljam egy kicsit. Van még pár challange ami hiányzik.
The Matrix has you...
Kombinálva ezt a taktikát azzal, hogy ha valakit eltalálsz azt jelzi a játék (célkereszt kicsit átalakul) így tudod hogy jó helyre lősz. Kissé gusztustalan taktika, de az a hidas rész fair módon nem abszolválható.
Hídépítős csapattal szemben még undorító dolog ha a híd alól lövöd ki őket. Eszébe nem fog jutni benézni a híd alá, legalábbis az első 3-4 halálnál biztosan.
Amúgy sniperrel működik az a taktika is ha fedezék mögött van a srác, de tudod hol van. Simán át lehet lőni csipával a falat, vagy akár erősebb gépfegyverrel is működik (felhúzható fal építése közben megsorozni a mögötte építkező srácot és megölni priceless élmény).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Red dot. Mindenhol automata puska, néger nácik....
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.10.02. 14:57:21
Viszont ami kiakasztott:
- legelső játékomban egyből összefutottam egy aimbotossal. Grat neki. Visszajátszásból egyértelműen kiderült, illetve a statjaiból is 😄 Hasonlóan ehhez
- elképesztő, hogy War módban a hídnál az esetek 90%-ban rajtam kívül senki nem dob smoke-ot támadásnál. Pedig sokszor már az elején többször is beírom, hogy "skacok ne felejtsetek el smokolni". A végén már úgy csináltam, hogy eldobtam a smoke-ot, gyors megölettem magam, újra smoke, megöltem magam, smoke. 😄
Egyébként valószínűleg megveszem.
A cod 2 ben még választhattál hogy milyen nemzetiségű csapattal akarsz lenni és utána választhattál fegyvert is az adott arzenálból.
A legröhejesebb viszont a karakter kinézetválasztás ami a hab a tortán. Német csapatban fekete női katona kezében egy red dot irányzékkal ellátott amerikai fegyver.
A cod 2 ben nagyon jók voltak a zárdugattyús puskák ide már csak mesterlövész fegyverként kerültek be távcsővel ellátva, mert esélye se lenne az embernek ebben a gyorstüzelő káoszban puskával. Itt még a félautomata garand is esélytelen mert a tűzgyorsasága kevés. Négy öt lövés kell ahhoz hogy leterítsek vele valakit de annyi idő alatt odarohan és belém ereszt egy tárat a géppisztolyból.
A pályák miatt a játék olyan mint egy vízilabda meccs egy fürdőkádban.
Először is iszonyat gyors az egész játék, ami egy fél óra után szokható, de akkor is brutál. A pályákról nagyon nincs értelme beszélni így a béta alapján, mondjuk azért félő, hogy a véglegesbe is csak ilyen picik lesznek. Úgy viszont teljesen lehetetlen sniper-el nyomni.
A war és a domination mód jó lett a többivel nem tudok mit kezdeni, TDM például ezzel a sebességgel botrány meg a spawn-ok is érdekesek. Kasztok,fegyverek tuningolása, zene, hangok szintén rendben vannak. M1 garand tisztára mint a COD2-ben. 😊
Költői kérdés: Mi a francért lehet minden fegyverre red dot sight -ot rakni? (még a shotgunra is)
Az oké, hogy voltak már ilyenek 1944-45 környékén, de marhára nem használták csak a háború után 1948-tól.
COD2 -t mai napig tolom néha és azért ennek a játéknak arra esélye sincs, hogy olyan sikeres legyen. Sehol nem lesz a multija 2-3 év múlva. 😞
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2017.10.01. 23:40:12
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem gond, ha kilőnek, de azért szoktam látni a célkeresztben a tettest és akkor el lehet könyvelni, hogy én voltam a lassú...Na ezt a srácot nem láttam egyáltalán. Na mindegy. Az a tudat vigasztal, hogy azért elvertük őket végül...:-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Grafika nem haynatvagos, de azert rohadt szep, es hangulatos.
Nekem bejon.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ma ez a legmegbízhatóbb indikátora annak, ha valami szar.
Utoljára szerkesztette: murofegse, 2017.10.01. 11:43:56
We do not forget, we do not forgive.
Szerintem az MW2 volt az utolsó jó multi Cod, single-t tekintve pedig az első két rész.
Mi ez a borzalom? Miniatűr méretű átláthatatlan labirintus pályák, ha lelősz valakit 3 másodperc múlva már mögötted lesz és hátba kap.
Minden sarkon legalább három irányból jönnek az arcodba rohanó géppisztolyos hülye gyerekek, tíz méterenként instant halál. A fegyverek sebzése vicc, egyedül nem nagyon lehet leszedni senkit legfeljebb ha többen lőnek egy célpontot.
Hol van ez a szar a cod 2 vagy a cod4mw multijához képest?
Nekünk van egy társaságunk és majd Ranked meccseket fogunk játszani ( nem vér komolyan csak esténként pár menet ) és ehhez keresünk olyan embereket akik PC-ről fogják játszani de nincs nekik kivel.
Részletekért írjatok privátban.
üdv
^^
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.09.30. 09:15:07
Ekkora rakás szart ritkán látni, de ne aggódjatok lesz még lejjebb...
- hol van az only sniper mód?<#banplz>#banplz>
- a kezdő sniper rifle hulladék, a második már egész jól használható, de igazából a sok automata fegyveres közt elég nehéz érvényesülni, valamint ritkán testlövés ellenére sem öl
- a killstreakeket kár volt beletenni, modern CoDokban elviseltem, de itt inkább ne erőltették volna
- bash sajnos már nem öl egy ütésre, pedig ha egy ellenfél közel kerül hozzám én már reflexből ahhoz nyúlok, de sajnos gyakran hiába
- az eddigi pályák nem igazán kedveznek a sniperkedésnek, pályánként van max 2-3 spot ahonnan nem tudnak azonnal megölni az automatások miközben rájuk látsz
- lehet csak az emlékek szépítik meg, de amikor zoomolva voltam CoD2-ben nem rémlik, hogy ilyen mértékben bezavarta volna a célzást, ha eltaláltak
engem igazából egy only sniper móddal és egy ráncfelvarrott toujane-nal megvehettek volna kilóra, de míg az előbbi max valami 'fun weekly gamemode'-ban lesz elérhető, addig az utóbbi biztosan DLC-s pálya lenne, ha egyáltalán beraknák márpedig CoD DLC-ért én az életben nem fogok pénzt adni
amíg tart a béta játszogatni fogok vele, de azt hiszem annyi elég is lesz belőle
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Itt megtudjátok nézni.
https://rankedboost.com/call-of-duty-ww2/division/
Grafika egynek elmegy. Fps érzék egy rakás kula van 100fps-ed mint ha lenne 30.
Death Match az a legrosszabb az egészben spawnol mindenki egymás hátára enemy is...
Embernek 2000 pingje van azt mér nem kickeli ki a játékmenet és csak engedi azt játszani akinek jó a pingje.
Gépem szerint az optimális beálitás az Exrta játékba meg szaggat...
Eddig az MW2 a legjobb Cod a többi elmehet a picsba.
De a többi játék menet jó de a Dm Egy kula.
Remélem a játék nem ilyen lesz majd ha nem lesz béte.
Ezért adok rá egy elég gyenge igent mert jó napom van.
Szóval lehúzza a játékot úgy általánosságban, de a végén ad egy pozítív értékelés, igaz gyengét de pozitívat, azt azért, mert jó napja van! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.29. 16:11:53
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Elég csak beleolvasni, annyira de annyira igazak mind amimet ott leírnak...
Persze majd kimagyarázzák ezt is, tuti trollok ezek stb. Sőt lehet megint átalakul a Steam értékelés, mert ez is rontja a bizniszt... Visszatérve az értékelésre mielőtt trollokat kiabál valaki, lehet vanak trollok, de az őszinte vélemény valszeg mégtöbb.
Tudjátok mi lenne a durva? Ha a Respawn Ent. elkészítené a méltó utódját CoD gyermeküknek...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.29. 15:48:04
Next PC upgrade: 2022
A játék agyatlan hentelés körbe-körbe a pályán, semmi taktikázást nem találtam benne, 5 perc elég is volt.
Mondjuk arra nem számítottam, hogy még arra sem veszik a fáradtságot legyen normális vagy valamennyi rombolhatóság a pályán. Nem. Minden (pár apróbb kivétel, amik effektnek elmennek: könyvek leesnek a polcról, ha gránát robban... nagyon kellett) statikus, mint X évvel ezelőtt. Az meg külön kínos volt, mikor armored classal előveszem a fegyvert és mikor becélzok a fél képernyőt kitakarja. Lőj le így bárkit, ebben a speedrun csodában. Esélyem sem volt. Ha meg nem célzok be vele, szór mint az állat.
Emiatt kb. két osztály az infantry meg az airborne ami használható, illetve a sniper, ha olyan a pálya vagy mondjuk védéshez War módban. Puskával is ember legyen a talpán aki streek-ig elmegy. Hamarabb lerohan, lekésel az ellenfél. Ezen mondjuk még javíthatnak, meg sok egyéb apróságon, de alapvetően a tény, miszerint szarból várat építeni már nem lehet, az meg is pecsételi a sorsát a játéknak.
Kicsik a pályák, alig van 3-4 útvonalnál több amin lehet közlekedni és bár nem néznek ki rosszul, 3-4 meccs alatt ki lehet ismerni az egészet, aztán lőttek az újdonság varázsának. A városi még jó is lenne, de az is pici. Kéne a HC mód is, nem tudom a teljesben lesz, meg ott az is kéne, de szerintem az alapban is, hogy ne ilyen gyorsan haladjanak a katonák. Pl. az erdei pályát szerintem 8-10 másodperc alatt kezdőponttól a végéig be lehet futni. Ennek mi értelme így? Értem én, hogy kell az akció folyamatosan, mert azt szeretik a virtuális bakák, de ez így kacsalövölde. Semmi taktikusság nincs benne. Legalább a pálya bizonyos pontján lehetne értelmesen védekezni akár egy TDM keretein belül is.
Sokszor volt mikor kényelmesen beálltam az MG42 állásba, erre 1-2 kill után, már oldalról le is késelt, vagy lőtt az ellenfél. Értésemre adva azt, hogy bazdmeg, ha itt megállsz, leállsz vagy próbálnád bevédeni a pálya adott pontját, halott vagy. Helyette rohanj fuss, aztán lesz valami.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.09.29. 14:23:05
Velemenyem szerint ez alapfunkcio! Persze ez is a konzolosok miatt nincs, mert ott be kell erni 8 extra gombal es kesz.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.09.29. 13:30:37