377
Call of Duty: WWII
-
Létezik olyan ember aki a legnehezebb fokozaton végigvitte a játékot egy komolyabb ideg összeroppanás nélkül?
Nekem gyakorlatilag a 2. küldetésnél fogyott el a türelmem. Eszméletlen mit csinál az A.I. Mármint nem azzal van a gond, hogy túl okos, hanem olyan kapáslövéseket csinál hogy eldobom az agyam, és 1-2 lövésből kicsinál, főleg hogy olyan rezeg a kamera, hogy esélyem sincs eltalálni.
Jár azért valami Achi ha végigviszem a legnehezebben, vagy hagyjam a fenébe, és vigyem lejjebb a nehézséget? -
pRoject2HUN #296 Sziasztok!
Meglévő Call of Duty WWII csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
- nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
Platform: PC
Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.
(semmi komoly csak esténként munka után letolunk pár menetet) -
Van Xbox-om és el is költöztem XD Meg a franc se adott érte 16k-t főleg :D
Ettől függetlenül még jó lenne egy kis segítség mert ez így cseszettül játszhatatlan...
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.11.10. 00:42:05 -
Kaslerka #294 A "túlélők" elmesélték a 2015, inc fiúknak, akik már azóta infinity-s fiúk, s akik elmesélték a Sledgehammer-es fiúknak.... :)
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.11.09. 21:38:21 -
Baker1 #293 Komolyan, még a szöveg is majdhogynem hasonlít rá. Csak néztem.
-
MoHAA: Remastered Edition:D
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.09. 19:06:01 -
Baker1 #291 Érdekes, hogy a normandiai partraszállás rohadtul hasonlító a MoHAA-ban játszhatóra. :D -
most jöttél frenkyzni milyen géped van , inkább vettél volna a videókártya árából egy xboxot,nem nyafognál 
még mindig a mutteréknál laksz költőz el otthonról ,meg nősülj meg nem fogsz 16000ft játékokat vásárolgatni
-
balunso #289 Sziasztok!
Ebben valaki tudna esetleg segiteni?
This game saves data automatically at certain points.Do not turn off the power when the Saving message appears
Kampányt mindig előről kezdi hiába menti el akkor is.Csak ha át vittem egy mappát . -
Sziasztok!
Megvettem a játékot és olyan problémám van, hogy zöld ping és stabil 80 fps mellett folyamatosan mikrolaggol a játék, 2-3 secenként megáll kb fél secre a kép. A Nat type om is Open szóval elviekben se a nettel se a géppel nem lenne gond. Próbáltam levenni a grafikát, de az sem segített. Ami talán segített egy kicsit, de lehet csak placebo, hogy eddig 90 re húztam a FoV ot és amikor hagytam 65 ön akkor kicsit kevesebbet laggolt, de úgy is laggolt bőven. Valaki jár hasonló cipőben ? Remélem tudtok segíteni.
(Spec: i5-6600, Gforce 1060 3 GB, 16 GB DDR4 ram, driver legfrissebb 388.13) -
Call of Duty: WWII – PC-n rég nem volt ilyen népszerű CoD-játék -
Brit toplista: élen nyitott a Call of Duty: WWII -
foxxi #285
-
Kösz, akkor próbálkozom vele, lehet valami bugba futottam. -
Én csak nyomogattam az "f"- et, és elfogadta. Lesz majd olyan ahol egérrel be kell húzogatni egy körbe aztán nyomni. -
Felvettelek, mint régi veteránt
aki csatlakozna még steam: vzajcev
-
Paraszt -
Az elején a bunkerban mikor rám támad a német, és az f gombbal kellene csinálni valamit akkor mi a megoldás, nyomkodtam, egeret próbáltam oda húzni, folyamatosan nyomva tartottam az f-et de semmi. Mi a trükk? -
foxxi #279 Hali!
Ma én is megvettem, bár elszomorodtam mikor megláttam hogy csak a multi 76Gb!! Realy?
Mert ha így van akkor 2Mb/s-el este 8ra jön le :(
Utána viszont pajtásokat várok
Steam: Foxxika -
pRoject2HUN #278 Sziasztok!
Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
Jelentkezni nálam kell privát üzenetben. -
CoD WWII CPU/VGA teszt ( By GameGPU) -
Piko888 #276 igen, mindenképp -
Hihetetlen, hogy mennyi is 14 ev alatt semmit nem fejlodott az a.i. gyakorlatilag nincs, szaladgalnak osszevissza. es mindig teged lo fejbe az ellen, hiaba vagytok xx-en a palyan. Aztan ha nem oda lepsz ahova a jatek szeretne, instant halal. Abszolut ugyanolyan idegesito ezert az egesz single kampany, a lovoldozes, a mini palyakon korbe korbe rohangalas, mint anno. 0 fejoldes van benne. a dzsipes moka szinten, csak megaldva meg tobb b kategorias film kamera rezgessel, de igazabol semmit nem valtozott elonyere. persze a kulcsin fejlodott, de itt is erosen erzodnek az alapok, el van maradva sok evvel osszhatasban mindentol.
Sosem gondoltam volna de a wolfeinstein, gyakorlatilag mindenben jobb szamomra.
-
Sosem értettem miért kell másokat megkérdezni ,hogy mire költsem a pénzt... Ha kérdezned kell rég rossz hagyd a fenébe nem kell ez neked. -
Érdemes egy 6 és fél órás single miatt megvenni? A multi mit nyújt a többihez (BF1 és más FPSek) képest? Stb. -
Félelmetes ez a kérdés
-
Érdemes megvenni? -
Azt a, mekkora a pörgés már itt
-
Performance teszt -
Cicakaka #268 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az egerem (A4tech X738k) plusz gombjaihoz miért nem lehet hozzárendelni semmit a controlsban (fegyverváltást, és gránát dobást szeretném)?
A bétánál engedte, de akkor még másik egerem volt, ami azóta elromlott.
Remélem tud valaki segíteni, hálás lennék. :)
Köszönöm, Üdv,
Bence -
busman1 #267 Na, már töltöm. :)
-
Beni521 #266 Nem hinném, a zombi mód a cooperative. -
kutyakiki81 #265 Nem láttam ilyen opciót. Mondjuk nem is figyeltem, csak indítottam azonnal. -
zamballa82 #264 A kampányt lehet co-op tolni az elejétől?
A barátommal egy szere szeretnénk végig tolni. -
kutyakiki81 #263 Basszus... A kampány nyitása EPIC! Nagyon rendben van, remélem a folytatás is ilyen is!
Hogy kellene a mai napon beteget jelenteni :D -
Mikortól lehet játszani vele? Már pénteken 0:00-kor vagy csak délután?
Megéri szabira mennem ? :D -
Piko888 #261 Megkaptam a kódot az instant-gamingtől.
Multiplayer 37.5 giga
Single 23 giga
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.11.02. 18:41:44 -
Call of Duty WWII - nem lesz túl hosszú a kampány
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.02. 17:18:36 -
pRoject2HUN #259 Sziasztok!
Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset