Call of Duty: WWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

igen, mindenképp
alma2
Hihetetlen, hogy mennyi is 14 ev alatt semmit nem fejlodott az a.i. gyakorlatilag nincs, szaladgalnak osszevissza. es mindig teged lo fejbe az ellen, hiaba vagytok xx-en a palyan. Aztan ha nem oda lepsz ahova a jatek szeretne, instant halal. Abszolut ugyanolyan idegesito ezert az egesz single kampany, a lovoldozes, a mini palyakon korbe korbe rohangalas, mint anno. 0 fejoldes van benne. a dzsipes moka szinten, csak megaldva meg tobb b kategorias film kamera rezgessel, de igazabol semmit nem valtozott elonyere. persze a kulcsin fejlodott, de itt is erosen erzodnek az alapok, el van maradva sok evvel osszhatasban mindentol.
Sosem gondoltam volna de a wolfeinstein, gyakorlatilag mindenben jobb szamomra.

szerintem

grebber
Sosem értettem miért kell másokat megkérdezni ,hogy mire költsem a pénzt... Ha kérdezned kell rég rossz hagyd a fenébe nem kell ez neked.

AnuluWork
Érdemes egy 6 és fél órás single miatt megvenni? A multi mit nyújt a többihez (BF1 és más FPSek) képest? Stb.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Félelmetes ez a kérdés <#falbav>

AnuluWork
Érdemes megvenni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Danecay
Azt a, mekkora a pörgés már itt <#idiota>

grebber

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az egerem (A4tech X738k) plusz gombjaihoz miért nem lehet hozzárendelni semmit a controlsban (fegyverváltást, és gránát dobást szeretném)?
A bétánál engedte, de akkor még másik egerem volt, ami azóta elromlott.
Remélem tud valaki segíteni, hálás lennék. 😊
Köszönöm, Üdv,
Bence
Na, már töltöm. 😊

Nem hinném, a zombi mód a cooperative.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Nem láttam ilyen opciót. Mondjuk nem is figyeltem, csak indítottam azonnal.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

A kampányt lehet co-op tolni az elejétől?
A barátommal egy szere szeretnénk végig tolni.
Basszus... A kampány nyitása EPIC! Nagyon rendben van, remélem a folytatás is ilyen is!
Hogy kellene a mai napon beteget jelenteni 😄

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

jan5650
Mikortól lehet játszani vele? Már pénteken 0:00-kor vagy csak délután?
Megéri szabira mennem ? 😄
Megkaptam a kódot az instant-gamingtől.
Multiplayer 37.5 giga
Single 23 giga
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.11.02. 18:41:44
grebber
Call of Duty WWII - nem lesz túl hosszú a kampány
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.02. 17:18:36

Sziasztok!

Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,

Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
- nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
Platform: PC

Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.

^^

Solid Snake
Megy a preload <#email>
grebber
Főleg ha SSD-n tolja a gaminget az ember ....

lac coo
Kezd kicsit idegesito lenni a meretuk a mai jatekoknak ! 😊)
90 GB !!!??? 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.27. 11:50:32

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Call of Duty: WWII minimum gépigény:
Processzor: Intel Core i3 3225 3.3 GHz vagy AMD Ryzen 5 1400
RAM: 8GB
Szabad hely: 90GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 vagy ATI Radeon HD 7850 2GB / AMD RX 550

Call of Duty: WWII ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core i5-2400 vagy AMD Ryzen R5 1600X
RAM: 12GB
Szabad hely: 90GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580

A Call of Duty: WWII megjelenés 2017. november 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Majd csak Nov. 3.

jan5650
Azt esetleg lehet tudni, hogy aki előrendelte az mikor kapja meg a kódot, illetve mikor lehet megkezdeni a letöltést?
Boron Power
Hogy a ....-ba volna élvezhetetlen??? Ne hülyéskedj már... Ott van a normál irányzék rajta, azzal célozz baszki... Még előnytelen is, sokat takar zoomoláskor a környezetből.

Igen

^^

lesz SD?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jó lesz a game, a Ranked módot (ami ugye a lényeg) még nem is láttuk, nagyon nyomnám már a jó kis SD meccseket 😊

^^

jan5650
Automata fegyverek a WWII-ben azért annyira nem voltak ritkák, viszont a Red-Dot tényleg túlzás (Bár akkoriban is volt már) de nélküle tényleg élvezhetetlen lenne a játék, és ezt nyilván a készítők is tudták. Egyébként ez a négeres dolog engem is felcseszett anno a Battlefield 1-ben. Gyakorlatilag bármerre néztem mindenhol négereket láttam. Hozzátartozik, hogy bármennyire is szerettem a Battlefield 4-et, a Battlefield 1-től gyakorlatilag hányok, szerintem undorító játék.
Wow. Az nem semmi. 😄

Mindegy, reméltem hogy normális cod lesz. Hát nem. Én meg tuti nem veszek meg olyan vh-s játékot, ahol mindenki red dot, meg automata meg néger náci nő. Volt értelme akkor 2. vhba visszamenni.
Pár napja felraktam megint a Red Orchestra 2-t. Ezt a borzalmat meg próbálom elfelejteni.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.10.10. 18:55:55
jan5650
Ha nem lenne a játékban optika meg se venném. Értem én, hogy így nem korhű, de semmi kedvem nem lenne irányzékkal célozni, sokat rontana a játékélményen. Hozzá vagyunk szokva a jóhoz.
gabi89
Igen valóban volt már akkor, csak éppen a kutya nem használta. (Inkább csak a háború után, 1947-48-tól jött be igazán.) Nem volt az egész gyalogság kezében egy ilyen, elég megnézni néhány korabeli felvételt. Látni rajtuk, hogy nem szaladgálnak reddot-al ellátott puskákkal, gépfegyverekkel. Arról nem beszélve, hogy a játékban minden fegyverre rálehet rakni és mindenki azzal nyomul, ami szintén nonszensz.

Annyira jó volt a COD2-ben a sima Kar98, mindenféle sight nélkül skill kellett hozzá, hogy leszedj valakit. Oké az sem tükrözte a valóságot, mert simán a házból (a másodikról) kiugorva rálehetett rántani és kiosztani egy fejest. <#buck>
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2017.10.10. 15:10:14

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

https://en.wikipedia.org/wiki/Reflector_sight

^^

Mi ez a marhaság: red dot irányzék a második vh.-ban?!

grebber

fazerus
Papa, Open Bétában .. Anti Cheat rendszer sem volt 😄
Nem is rossz, szerintem. <#rolleyes>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hány éves vagy?...és még hiszel a mesékben?
Ezt a csíter fogó ígéretet az MW2 óta olvasgathatod minden megjelenés előtt.
A Titanfall rendszere a legjobb, ott ha csalt a paraszt akkor attól a pillanattól csak olyan meccsekre tette a gép ahol csak csalók vannak, és győzzön a jobb aimbot.

We do not forget, we do not forgive.

Csütörtöktől tartott hétfőig a próba és vasárnap már én is belebotlottam csalókba. Kiábrándító volt. A gyereknek ilyen K/D aránya volt meccs közepére: 46/0. Készítők azt ígérik a teljes verzióban már működni fog a csalás elleni védelem. Nem vagyok túl optimista azért.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.10.06. 13:32:08
Köszi,akkor ezen tény felett elsiklottam!Elég sokan írják a steamen hogy sok volt a csaló a bétában.Ez igaz?Remélem nem lesz olyan mint az 1-2 ben,mert az elrontja a játékot teljesen.Talán a steamen keresztul tudják szurni oket.
Azt már nem tudod kipróbálni, ahogy alább írta pett. Most már csak a vásárlás opció van és várni a november harmadikát.
Az véletlenül nem Béta volt? mert a múlt hétvégén lement és már nem lehet játszani vele.

The Matrix has you...

Bocs a gépelési hibákért,de az Android már csak ilyen!
Pár napja a strandon "jelentkeztem" az örli acessra.Be is került a steam játékok közé de akkor nem volt időm vele tovább foglalkozni.Most kipróbálnám de már nincs a játékaim között,kb 3 nap telt el azóta és nem is található újabb lehetőség a letöltésére.Valaki tud valami megoldást hogy próbálhatnám ki a játékot?
Steam en vetem elövételben a játékot.
Nem a digitálist vettem.
Az tartalmazza a season pass?
Bónusz pályaként fog érkezni Carentan a Season passban vagy a Digital Deluxe kiadásban! Bővebb infó itt!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Igen a híd alól lángszórózás is elég tetű dolog tud lenni...de működik :-).

Instantgaming: Sokszor vásároltam már onnan minden gond nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.