Call of Duty: WWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl cod black ops 2, modern warfare 3.....stb
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.14. 12:29:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Lenne egy kérdésem.
A Steam-en lehet olyat, hogy csak a single részét a játéknak külön letölteni?
Ha igen, tudna valaki küldeni egy listát, a fájlok-ról?
Csak a nevekről....akár tht-ben is lehet köszönöm. <#eljen>#eljen>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A repülős videónál kifagy a játék. Fekete képernyő.
Van rá valami megoldás?
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudom miért kell ezeket a gagyi járműves részeket beleerőltetni, mikor a fegyveres gunplay élvezetes, azt teljesen felesleges ezzel megtörni. De mondjuk sejtem, így rá lehet írni a dobozra hogy " látványos tankcsata" , meg "izgalmas légi harc". Hát őőőőő.... nem. <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A tankos rész meg rakás szar se kilöni se irányitani nem lehet. f.o
Amik jók szerintem:
+ medpack: nagyon elszoktam tőle hogy használni kell, de jó hogy ez van. A baj azzal van hogy kb percenként tudunk kérni. Hol van az hogy fél pályát visszamegyek egy packért amit direkt ott hagytam!!! 😊
+ squad: szerencsére a medpackon kívül van lőszeres, gránátos, valami spottolós és még ki tudja mi. Szóval ez szerintem jó ötlet. Esetleg lassabban töltődhetnének újra.
+ grafika: nem ez a legszebb játék a piacon, de nem is a legrosszabb, közepestől jobb. Amit kiemelnék azok az arcok. Szerintem nagyon valódinak tűnnek és szerintem pont azért mert nem tűéles a kép. ( mint a robotoknál, hogy egy bizonyos fokú hasonlóságig az emberek jobban elfogadják, viszont ha átlép egy határt akkor egyre elutasítóbbak velük szemben 😄 )
Számomra egyedül a hangulat nem jön át.
- Ennek legnagyobb oka, a hangok. Egy felfújt zacskót ha kidurrantok autentikusabb robbanáshangot idézek elő mint ami ebben a játékban van. A fegyverekről nem is beszélve. Mondjuk a mw2 óta egyre gyengébbek a hangok. A 2.1es hangrendszerben a mélynyomó be se kapcsol.
- A másik hangulatromboló elem a "csak én létezem" effekt. pl partraszállás, minden lövés és robbanás 5 méteres körzetemben történik, távolabb semmi nem történik, se robbanások, se lövéshangok, semmi, mindenki engem céloz és a MI társaink sem sok vizet zavarnak.
Szánalmas az Activision, hangsúlyozták, hogy odafigyelnek a csalókra, ennek ellenére majdnem mindegyik meccsben van legalább 1 aki +10-es K/D aránnyal nyomja.
Amúgy single-ben szinte az összes CoD jó. Régi stílusú jó kis gyerünk az elejétől a végéig pályák, közbe meg lesz minden a mi látványos. Semmi open world szarság mint manapság szinte mindenütt, hogy már egy óra után úgy unom hogy legszívesebben hagynám a francba. Sőt az elmúlt években már hagyom is...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Black ops 3 : Jövő
Infinite warfare : Jövő
World War II : Múlt
?? : Jelen?
Örülnék ha a következő cod visszatérne a jelenkorba. Mostmár ideje lenne. Modern Warfare 4 ?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.11.12. 11:58:38
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
https://www.facebook.com/groups/CallofDutyWWIIHungary/
^^
Hangok nagyon jók, helyszínek hangulatosak, szépek . <#eljen>#eljen>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igen megcsináltam veteránon. Nekem nem az AI kapás lövéseivel volt bajom hanem a quick savek poziciójával. Nagyon sokszor volt olyan hogy meghaltam és ujraspawnoltam akkor lerakot 3-4 ellenfélell szemben. Egyébként össze vissza 8 órámba került egyhuzamban lenyomva veteránon. Egyáltalán nem volt olyan nehéz mint a régi Codok. Viszont a hangok és a sztori nagyon jó lett.
Erre van valami megoldás:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: s2_sp64_ship.exe
Alkalmazásverzió: 1.3.1.15989
Alkalmazás időbélyegzője: 59fb233c
Hiba – modul neve: s2_sp64_ship.exe
Hiba – modul verziója: 1.3.1.15989
Hiba – modul időbélyegzője: 59fb233c
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00000000000dd419
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 5f87
További információk 2: 5f870090541b610b98683352d47a544e
További információk 3: 0390
További információk 4: 039053dc42f8f4648b11df0723d297fc
Rohadt jó a játék, de az anti-cheat az egy kalap sz*r.
Codokban felettéb geci a legnehezebb szint fedezékbe bújsz garantáltan 4-5 helyről kapod a gránátot 😊
Nekem gyakorlatilag a 2. küldetésnél fogyott el a türelmem. Eszméletlen mit csinál az A.I. Mármint nem azzal van a gond, hogy túl okos, hanem olyan kapáslövéseket csinál hogy eldobom az agyam, és 1-2 lövésből kicsinál, főleg hogy olyan rezeg a kamera, hogy esélyem sincs eltalálni.
Jár azért valami Achi ha végigviszem a legnehezebben, vagy hagyjam a fenébe, és vigyem lejjebb a nehézséget?
Meglévő Call of Duty WWII csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
- nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
Platform: PC
Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.
(semmi komoly csak esténként munka után letolunk pár menetet)
^^
Ettől függetlenül még jó lenne egy kis segítség mert ez így cseszettül játszhatatlan...
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.11.10. 00:42:05
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.11.09. 21:38:21
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
még mindig a mutteréknál laksz költőz el otthonról ,meg nősülj meg nem fogsz 16000ft játékokat vásárolgatni <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ebben valaki tudna esetleg segiteni?
This game saves data automatically at certain points.Do not turn off the power when the Saving message appears
Kampányt mindig előről kezdi hiába menti el akkor is.Csak ha át vittem egy mappát .
Azt kapsz amit adsz!
Megvettem a játékot és olyan problémám van, hogy zöld ping és stabil 80 fps mellett folyamatosan mikrolaggol a játék, 2-3 secenként megáll kb fél secre a kép. A Nat type om is Open szóval elviekben se a nettel se a géppel nem lenne gond. Próbáltam levenni a grafikát, de az sem segített. Ami talán segített egy kicsit, de lehet csak placebo, hogy eddig 90 re húztam a FoV ot és amikor hagytam 65 ön akkor kicsit kevesebbet laggolt, de úgy is laggolt bőven. Valaki jár hasonló cipőben ? Remélem tudtok segíteni.
(Spec: i5-6600, Gforce 1060 3 GB, 16 GB DDR4 ram, driver legfrissebb 388.13)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ma én is megvettem, bár elszomorodtam mikor megláttam hogy csak a multi 76Gb!! Realy?
Mert ha így van akkor 2Mb/s-el este 8ra jön le 😞
Utána viszont pajtásokat várok <#email>#email>
Steam: Foxxika
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
- nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
Platform: PC
Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.
^^