377
Call of Duty: WWII
CODWWII_banner.jpg
  • Dency
    Ez nem új, benne volt a streamben is.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.05.04. 15:23:25
  • Baker1
    Új fejlemények a játékkal kapcsolatban:

További infók ide kattintva
  • Baker1
    Azért ez már kicsit durva lenne. Én abból a szemszögből nézem a dolgot -gyereknyelven megfogalmazva-, hogy jó, ha lehet látni női seggeket egy játékban, ami motiválja a férfi katonákat a harcban. Fedezni őket hátulról meg miegymás.
  • Kandurex
    nekem tetszik
  • ReszegKoldus
    Nem erre a topikra gondolok, de én azért viccesnek tartom, ha feministák azért küzdenek, hogy nőket is szitává lehessen lőni egy játékban, merthogy egyenlőség vagy mifene. Hát legyen :D
  • lac coo
    Fekete noket akarok ! :)
    Meg tenyerestalpas dagi, bajszos orosz asszonyokat ahogy vallon hozzak az agyuhoz a loszert !
  • Zozzancs
    nekem evidens, hogy ami single-ben játszható, multiban is az:)?!
  • yossarianHUN
    Nem a multiplayerről beszélünk? :)
  • Zozzancs
    A kampány során eljutunk Párizsba és találkozunk a francia ellenállással és egy Russzó nevű nővel.
  • yossarianHUN
    Amennyiben francia ellenállós, vagy finn mesterlövészes kampányról beszélünk, úgy készséggel, az abszolút autentikus lenne, ide nekem női karakterek. Csak az a probléma, hogy mindketten tudjuk, hogy nem ez lesz, amcsi meg német egyenruhában fognak rohangálni, sprintelés közben, csípőből lövöldözve 18 kilós golyószórókkal.
  • Zozzancs
    Na, egyetértünk. Szóval azt nyilván én se szeretném, hogy az omahán rohangáljanak vagy USA meg Wermacht uniformisban legyenek, de azzal nincs problémám, hogy ha mondjuk francia ellenállóként vagy hasonlóként vannak reprezentálva.

Nem akarom nagyítani :) Hidd el nekem is furcsa volt elsőre
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.05.01. 15:30:59
  • yossarianHUN
    Nem, csak próbálod kiforgatni a szavaimat. Azt mondtam, hogy a nők olyan mértékben legyenek reprezentálva a játékban, amilyenben a háborúban voltak. Nem nagyobban, nem kisebben. Akkor most nézd meg, hány százaléka volt az aktívan harcoló katonáknak nő, és ennek megfelelően helyezd el a női karaktereket a játékban. Tehát úgy minden ezredik-tízezredik karakter legyen nő. Amennyiben nem ezt teszed, úgy az szándékos és indokolatlan felülreprezentálás, ami egyenlő a polkorrektségi melldöngetéssel.

Akárhogy is nézzük, én úgy látom, hogy nem én próbálom lekicsinyíteni a nők érdemeit a háborúban, te próbálod felnagyítani.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.01. 15:29:45
  • Bogdogege
    A WWI-t ia azért nyerték meg a szövetségesek mert jött Wonder Woman, nyakon csapta a Kaisert igaz.
  • Zozzancs
    Szal ha jól értem, mivel a nők kevesebben voltak mint a férfiak, ezért a nők tettei eltörpülnek férfi társaik tettei mellett? szóval nincs joguk reprezentálva lenni. Te most kb azt állítod, hogy nem voltak a nők "aktív" részei a háborúnak ami nyilván nem igaz ahogy számtalan forrás bizonyítja az ellenkezőjét. Félre ne érts, megértem az állás pontodat, de ezek tények. Lehet hogy neked nem tetszik, de ezek történelmi tények :D. Szóval azért háborogni mert nők vannak a játékban ami ismétlem történelmileg hiteles, baromság. A másik meg, nem értem mi a bajod a kampánnyal, tudod mikor kaptunk utoljára 2. VH-s kampányt ? tizen valahány éve.. és akkor is csak a MOHAA-ban volt omaha beach. Megvan neked is a véleményed amit tiszteletben tartok. Csak nem értünk egyet :)
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.05.01. 15:22:22
  • yossarianHUN
    Azt meg külön röhejesnek tartom, hogy a BF1-ben minden második karakter fekete, az új CoD-ban női WW2 katonákkal nyomhatjuk, de a mai napig nem merte meglépni egyetlen AAA háborús cím sem, hogy német katona bőrébe bújtassa a karaktert. Majd ha német, vagy japán kampány lesz a CoD-ban, akkor jöjjenek nekem a nagy egyenlőséggel. Azoknak lenne létjogosultsága, a női karaktereknek viszont - akármennyire tisztelem is a nőket, és a WW2 hősies nőit - nincs.
  • yossarianHUN
    Tisztelem őket, de ez továbbra sem életképes érv. Akkor nézzük meg, hogy a háborúban harcolt katonáknak összesen hány százaléka volt nő (garantálom, hogy 1 alatt), és ugyanolyan arányban legyenek a karakterek a játékban nők. Amíg az arány nem stimmel, addig ez semmi más, mint polkorrektségi melldöngetés.
  • Zozzancs
    Aki nem tudná annak egy kis történelem lecke: több mint 20%-a a francia ellenállásnak nő volt(harcoló), oroszoknál nők is harcoltak, mesterlövészek(kb 2000) valamint a fronton a férfiakkal. Brit különleges erőknél is harcoltak nők, Lengyeleknél is az ellenállásban valamint voltak magyar származású kémek, ellenállók. Kivétel nélkül bátor emberek akiket csak tisztelni lehet, nem gondolnám, hogy a Sledgehammer azért rakta csak őket bele mert politikailag korrekt akart lenni, bár lehet hogy picit van benne az is. Ezeket a nőket tényleg megilleti a tisztelet, mert harcoltak, sokak az életüket áldozták. Igen nagyrészt férfiak harcoltak, de a tényt hogy nők is kivették a részüket és sokszor fontos szerepük volt nem lehet elvitatni. Nem vagyok feminista, de hiszek abban hogy ezeknek a hősöknek, mert azok voltak ugyan olyan joguk van benne lenni ebben a játékban mint férfi társaiknak. :) és a legfontosabb, hogy ez történelmileg hiteles. Bárki utána nézhet, nem gondolnám , hogy a Sledgehammer USA uniformba fogja rakni őket vagy Németbe, de reprezentálva lesznek és nem gondolnám hogy zavaró módon.
  • yossarianHUN
    Röhej. Bár a BF1 után már meg sem lepődöm.
  • Baker1
    Áhh, ezek után vétek lenne nem megvenni!
  • Bogdogege
  • Kepek
    "Call of Duty: WWII többjátékos részében női karakterekkel is lehet majd játszani."
  • Dency
    Carentan,Toujane, El-Alamein bár utóbbin nem sokat játszottam de ez is jó. De szinte akármelyiket.
    Toujanet csak is RIFLE-el! :D
  • Baker1
    CoD 2-ben melyik volt a kedvenc pályátok, amelyet szívesen látnátok felturbózva a Call of Duty: WWII-ben?
  • Baker1
    Igaz, igaz! :D Köszi!
  • mijki
    A Flak 88 nem kerepel :DDdd
    Ez volt a CoD1-ben, főleg Panzer IV alvázakon^^
    Flakvierling 38
  • grebber
    Még így is veri a BF single részeit lehet bármilyen szar is. Várjuk ezerrel.
    Nagyon örülnék ha lenne több indie cég is aki back to WWII Mert a multis szarokat ömlesztik kb percenként ,de jó single player már kevésbé van.
  • Grifid71
    Nálam egyenlőre bukó alapból. Csili-vili promó videó, és semmi több. Valami nagyot kellene dobniuk a single player kampányban hogy pénzt adjak érte, mert amit az MW3-tól kezdve a multival műveltek azt inkább bottal sem piszkálom meg, a single teljesen kiszámítható és agyatlan, spawnolnak míg át nem léped a vonalat rendszere teljesen szánalmassá tette az egész brandet. Meg már előre látom a náci zombi hordákat...pff
    Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.04.30. 11:28:35
  • Baker1
    Mármint szórni a cuccost a levegőbe. :D Még jobb hangzással és annál ütősebb látvánnyal. Király lenne szerintem.
  • yossarianHUN
    Kerepelni?
  • Baker1
    Remélem, hogy ugyanúgy fog kerepelni a Flak 88-as, mint CoD 1-ben Burnville-nél!
  • Zozzancs
    Mennyi emléket felidéz édes istenem, tuti vétel
  • Baker1
    Vagyis Dawnville!
  • Baker1
    Burnville! :D
  • Dency
    Na ki ismeri fel a mapot? :D

• Baker1
    További extra nyalánkságok!
  • Baker1
    Remélem lesz sztálingrádi pálya is!
  • Dency
    hehe, only rifle toujane :D
  • Baker1
    Személy szerint attól tartottam, hogy vagy a Call of Duty 2: Big Red One-t, vagy a Call of Duty 3-at ültetik át PC-re, de szerencsére nem jött be a megérzésem. Kicsit sokat csalódtam az elmúlt években az Activision húzásaiban, ezúttal kicsit visszanyerték a bizalmamat. Már elő is jegyeztem! Tuti vétel.
  • Boron Power
    Azt hiszem sok kihagyás után újból meg kell vennem egy codot a régi szép idők kedvéért.

/rcon map mp_carentan
  • S8DJ
    "amit átlag 2 évente megteszünk, mindig kicsit jobb grafikával."

Nyugi, jövőre is partra szállunk

Vagy ha nem, akkor máshol, de minden évben muszáj kifosni valami Call of Dutyt (vicc).