312
nba.jpg
  • Negritis
    én 576nál rendeltem elő, remélem megjön időbe mert tarkón csapom őket
  • tumpi
    Üdv Mindenkinek!
    Fontos infó, hátha többeteket érdekel a konzolvilágnál rákérdeztem a korai hozzáféréshez/megjelenéshez.
    A válasz korrekt és lényegretörő:
    "Jól értelmezte, mivel jelen állás szerint szeptember 25-én, négy nappal a hivatalos megjelenés előtt készhez fogja kapni a terméket és természetesen neki is kezdhet a játéknak."
    Gondolom a többi üzletnél is hasonlóan lesz. (bár tavaly 576-nál két esetben is jártam úgy hogy előrendeltem és csúszva jött meg)
  • LoSA
    Elég jónak ígérkezik a Story mód!!!

• LoSA
    Máshol is megkapod elvileg 4 nappal hamarabb.... Csak pont rosszul jön ki a lépés, mert pénteken kapják meg a boltok, és így pl vidékre nem tudják elküldeni, csak hétfői szállítással.... :(
  • Negritis
    576-ról :

Ajándék előrendelőknek!

Vedd meg és játsz négy nappal korábban, zsebelj be 10 000 NBA Virtual Pénzt és a MyTeam VIP Packet!
  • tumpi
    Jó lenne valamilyen infó erről igen, hogy mit jelent az a bizonyos "Tip off bonus", mert ha "csak" annyit hogy steam-en 25-én elő lehet tölteni és játszani nem nagy különlegesség. Magyarországi boltoknál dobozos vásárlásnál nem nagyon látok infót erről, remélem nemsokára kiírnak valamit. De én is hallottam erről a korábbi indulásról előrendelőknek.
  • Negritis
    Csak a jordanes, nem?
  • LoSA
    Előrendelőknek elvileg 25! :)
  • Krisztiam #23
    sziasztok
    megjelenés szeptember 29-én?
  • Marcinko
    Biztos láttátok már, de ha nem, akkor itt van egy kis szemezgetni való

NBA 2k16 player ratingek
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.09.11. 21:36:50
  • tumpi
    Jogos, érthetetlen volt annak idején a pc-sek régi verziója.
    De ez már más kategória szerencsére. :)
  • Negritis
    jah azt látom most már hogy 576ba meg gameshopba is csak egy steam kód lesz
    a tavalyit nem tudtam hogy már az se volt butított mert annyira mérges voltam hogy nem is érdekelt :D

köszi
  • tumpi
    Helló!
    15 esetében már az PS4/XO verziót kaptuk PC-re, gondolom ez idén sem lesz másként.
    Illetve minden verzió steamre volt regisztálható (dobozos verzióba pl csak egy kód volt, dvd nem is...)
  • Negritis
    sziasztok

nem találok róla infot de a PC változat végre ugyanaz lesz mint a PS4/XO vagy még mindig a ps3/x360at kapjuk?
    a 14et megvettem és nem kicsit mérgelt fel a dolog hogy azon kívül hogy nem lehet steamen aktiválni a dobozost még egy butított verzió is jött

aki tud valamit köszi
  • DaemoonHunter
    Zseniális mennyire folyékony és élethű a focis játékokhoz képest...
  • LoSA
    Ma adtam le rá az előrendelést.... :)
  • twi452
    jónak tűnik.. aztán meglátjuk mi lesz belőle :D

• gallardo
    Jogos
    Utoljára szerkesztette: gallardo, 2015.08.28. 19:50:42
  • Marcinko
    Na látod ezek az infok nem voltak benne a kérdésedben !
  • gallardo
    Köszi de elsősorban Ps4 dobozos verzióra lenne szükségem.
  • Marcinko
    NBA 2k16
  • gallardo
    Esetleg tudtok itt Magyarországon olyan helyet, ahonnét előrendelve már lehet tolni szept. 25-től?
  • Marcinko
    kis gameplay videó
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.25. 17:08:22
  • LoSA
    Én kifejezetten élveztem az átvezető, videókat, beszélgetéseket. Remélem, hogy minél több lesz benne. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.... !
  • Palinko
    ja a filmek miatt mentem végig fél szezont, aztán a másik felét meg leszimuláltam, nem is lett jó eredmény. másik szezont is csak félig bírtam, már mindenki MVP-nek akart, 70% körüli 3 pontos átlaggal (és sokat dobáltam) meccsenként 30-50 pont simán ment mikor már rendesen berakott az edző. azt hiszem max 5 percesek voltak a negyedek.

egyébként valószínű amit te írsz, mert nem hiszem hogy a valós egyetemi csapatot betennék licensz dolgok, meg sok munka, de majd meglátjuk. viszont ez a 4 meccses akkor kábé ugyanaz lesz mint régen :D mert az 1 meccses felvételi előtt a 4 meccses és draft volt.

jó lenne több infó én sokkal többet szentelnék a careernek, nekem ez a kedvencem, mással nem is játszok szinte mióta bejött a FIFA ban először az 1 ember irányítás. sztem emígy is az egyik legnépszerűbb mód a my league mellett.
    jó volna több info, de tegnap óta nincs semmi :D
  • bakkerman
    szerintem a szokásos forgatókönyv lesz,belecsöppenünk egy egyetemi kosárcsapatba,ahol a mi emberünk a helyi hős,a bálvány,a tinik álma,és kapunk 3-4 meccset,hogy felhívjuk magunkra az NBA-s ügynökök figyelmét. Mindezt 45 percnyi átvezető videóval,párbeszédekkel stb...:) Ami persze nem gáz,sőt én kifejezetten élveztem a 2k15-ben ezeket a picit filmes átvezető videókat,sokat dobtak a játékon :)
  • Palinko
    de a lényeg az volt, hogy 16 meccs és nem 82, azért hoztam fel, de felesleges is tovább beszélni erről mert egyetértünk.

nem is vagyok biztos, hogy sok minden info kijönne a my career-ről, annyit tudok mondani hogy valahol középsuliban kezdünk, de főleg egyetemen, aztán majd érdeklődnek utánunk az nba csapatok. persze ezekből mennyi fog megvalósulni mennyi igérgetés és mennyi totál kitalált kacsa azt ne kérdezd :D
  • LoSA
    Volt fejlődés, nem azt mondom, de ahogy mondod, nagyon sok pluszt kell beletenniük, hogy ne legyen unalmas..... :) NFL-t én személy szerint, nem szeretem (se élőben - se játékban), szóval arról nem nagyon akarok nyilatkozni. Nekem az nagyon vontatott, sokat "álló" játék.

Visszatérve.... Bízom benne, hogy ütős NBA-t dobnak össze, hozzá tudnak majd tenni valamit. A MyCareer-ről sok infó még nem látott napvilágot....
  • Palinko
    igazából nagyon jó volt, twitter, de jön a középiskolás edződ és kért pénzt a tornateremre és eldönthetted adsz vagy nem adsz meg sok kis választás. sztem az a baj, hogy rengeteg meccset játszanak. egy amerikai focihoz ahol van heti 1 mert kell a regenerálás, vagy sima fociban ott is heti 2 de ha kiesnek a kupákból csak 1 :D szóval játszani nagyon monoton mert vagy passzolgatsz és dobsz 3 ast, vagy befutsz és lesz ami lesz, csak a játék 20% vannak érdekességek mikor jön az alley oop vagy jók a passzok stb. ugye a való életben totál másképp kell állni a meccsekhez, de itt majdnem mindig ugyan azt csinálod. de a való életben is mondják már hogy a 82 meccs már nagyon sok. és még ebben nincs is playoff... NFL ben meg játszanak 16 meccset, szóval egy madden sokkal kevesebb játékon kívüli tartalommal is érdekesebb lehet.

itt viszont az all star weekend meg a twitter meg a tulajdonossal beszélgetések jók meg kell, de sok sok dolog kell még, hogy ne legyen unalmas pár hét után. hát nem tudom mi lesz és, hogy megoldható-e egyáltalán.

• LoSA

Reméljük, hogy izgalmasabb lesz, mint a 2K15!
  • Marcinko
    2015. 09. 29.-én megjelenik az újabb darab Spike Lee által rendezett Mycareer móddal.

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZxTvLXJpI