NBA 2k16
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Steam név: Belchior10 (HUN)
Steamen Belchior10 (HUN) a nickem.
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.05.21. 11:24:55
Próbáltam Myteam-et is, egész jókat lehet játszani ott is. Multiban is volt esélyem, csak béna vagyok hozzá, hogy nyerjek :)
The Matrix has you...
Golden State Warriors ellen 2 meccsel korábban kb 30 ponttal buktam el a meccset, ja, Lakers-el vagyok, nem a legjobb csapat most az NBA-ben, legalábbis itt.
De, tegnap megint volt egy meccs ellenük, hát mondom ez megint bukó, azért odatesszük magunkat, legalább többet fejlődök, ilyenkor valahogy felszívom magam :)
Végig vezettünk, 5-10 pontokkal, amikor Én voltam a pályán persze jöttek fel, de aztán mindig visszajött az előny. Tökre fel voltam dobva, A- volt az értékelésem, még sosem voltam ilyen jó :D
Írhatnám, hogy várom a tippeket a válaszokban mi lett a vége....de inkább lelövöm a poént. 2 ponttal buktuk el, engem a 4.-ik negyed végén cserélt le valamikor a gép, nem akarok hazudni mennyivel vezettünk, kb 5-el, de nem gondoltam volna, hogy így kicseszik velem...
Konkrétan az bassza a csőröm, hogy végig mi voltunk a jobbak, de tényleg, szárnyalt a csapat, még sose nyomta ilyen jól senki és a végén kiszúrja a szemem egy vereséggel...
Tudom, ne játsszak a gép ellen :)
Na, mindegy, szép napot mindenkinek :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.09.27. 09:49:35
The Matrix has you...
Az utcai kosár viszont baromi jó benne, csak ott is nagyon kijönnek már a különbségek, sokkal gyorsabbak nálam a 70-es, 80-as szintűek, de amúgy nagyon fun vele a játék. Az a része tetszik és ott is fejlődik a karakter, meg lehet egy kis pénzt is keresni.
The Matrix has you...
Az 18-at szerettem volna kérdezni.
Én megvettem, de baszott nehézre sikerült. Pro szinten nyomom, mint a régit, de valami halál a játék, legalábbis MyCareer-be. Értem Én, hogy szimulátor, meg még csak 6x-es szinten vagyok, de akkor is. Labdalopás az kábé esélytelen, majd abban reménykedek, hogy valami badge-et szerzek akkor talán javul.
The Matrix has you...
Van olyan aki megvette az NBA2K17-at steam-re/PC-re?
The Matrix has you...
Magyarán fogalmam sincs, hogy milyen file-t kellene lementenem, hogy megmaradjon a mycareer...
Amúgy rájöttem, hogy a Cavs amennyire jó csapat annyira nehéz is érvényesülni. Bár játékidőt azt adnak, azzal nincs gond.
The Matrix has you...
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\random numbers385760\remote steam ennyi van fent.
Nem olyan rossz az a JAZZ. :) Én a phoenix suns-nál tanyázok és ezzel is tervezem megnyerni a bajnokságot, nincs sok hátra a playoffból.
Csak elmesélném a "falnak", hogy mekkora dolog történt ma velem :) mármint a játékban...
Kezdtem egy új karaktert, mert ugye a másik "meghalt". Most SF - Glass Cleaner-t kreáltam. A Utah Jazz-hez kerültem, 12-edik kiválasztottként. Első néhány meccsen vesztettünk, na mondom, jó lesz, pontok alig jönnek majd. Egyébként sokkal nehezebb ezzel játszanom, mert nagyon kevés pontot tudok csak dobni, még rá kell éreznem, hogy ezen a poszton mit lehet és mit kell csinálni. Megjegyzem a játék nem jól van balanszolva, lepattanózok annyit, mint állat, meg assistok is jönnek, de kurva kevés pontot kapok, csak a kosárra adja a "nagy lóvét" ami picit igazságtalan szerintem.
Na mindegy, szóval emguntam, hogy nem valami fasza a csapat, 5-7-es aránynál Request Trade...A Cleveleand Cavaliers-hez, érdeklődési arány 12%...még pár meccs lement, aztán egyszercsak jön az üzenet..Gratulálunk, hamarosan költözhetsz új csapatodhoz...mondom mivan?? és igen, átkerültem a Cavs-hez :DDDD akkora élmény, hogy ekkora ászokkal játszhatok, mint állat...minden hibája ellenére imádom ezt a játékot :)
ui: hol vannak a játék mentései? :D
The Matrix has you...
Én is a 17-el játszok, csak ez a topikja annak is, tudtommal...mondjuk akkor a "pörgés", hogy felesleges is elnne.
Viszont most bajban vagyok...elromlott a mentésem. virágbolti a játékom, tehát nincs felhő-mentésem. van rá valami mód, hogy visszakapjam és tudjak játszani tovább a 1,5 éves karimmal? betölti 100%-ig, de aztán kilép az asztalra....
The Matrix has you...
Az utolsó kérdésed nem egészen értem. De ha jól értem, akkor Contract-ok mindig a játékosodtól függnek, eleinte nem fogsz jókat kapni, de később majd igen, ahogy egyre népszerűbb vagy. Például most olyan tárgyalásban vagyok a KIA-val, hogy ~480 VC-t kapnék 6 megjelenés után és ha csinálok double-double-t, akkor plusz "pénzt" érte. Ezt újratárgyaltattam kevesebb szereplést akarnék, sok az a hat. Ezen felül kb most lett értelme a double-double-nak, mert a karakterem most ér el erre a szintre, legalábbis egyszer már sikerült 10 assist-ot és mellé sok pontot is dobni. Most vagyok első évemben a Rookie után. minden meccset lejátszok, 8 perces negyedekkel. Úgy látom ez elég idő arra, hogy A+-ra kihozzam a meccset és viszonylag sok mindent tudok csinálni benne.
The Matrix has you...
Contractoknál lesz majd olyan amikor nem csak 4k-t kapok egy teljesítésnél? Mármint eddig a 2k-s annyit adott a többi csak aprópénzt.
Mindegy, leszoktam a stick-ről, az X-et használom, de az is egy rémálom, nem tudok két egyforma kosarat dobni vele :D Néha alatta van fél centivel bemegy, aztán túlmegy, de csak fél milivel és nem megy be...totál káosz. de mondjuk legalább a random faktor megvan :D
Amúgy nagyon tetszik a játék, nem tudom abbahagyni, imádok labdát lopni és aztán azt bezsákolni vagy éppen Ally-oopba felrakni, az nagyon bejön :) Baromi látványos tud lenni ahogy a kétméteres állatok zsákolnak.
Néha persze vannak érdekes dolgok, programhibák (nem Én szabálytalankodok, de beadja a videót ahogy elégedetlenkedek..Presidensöl pardon :D)
legérdekesebb amit Én script-nek hívok, amikor nem lehet leszerelni az ellenfelet amíg nem játssza le az adott animációt, de még szabálytalanságot sem ad be, ott legyez a majom előtte, meg persze keresztülmegy a testén a kezem, de semmi. no comment.
Ettől függetlenül leghangulatosabb kosaras játék. Amikor zúg a Go,Go Lakers vagy Boston Celtics, a Defense!, hátaz baromi jó :) na meg amikor üvölt a nézősereg az utolsó másodpercben bedobott egyenlítőhöz, háh :)
The Matrix has you...
most már rohadtul érdekel.
The Matrix has you...
90-es overall körül már jó leszel, akkor érdemes elkezdeni Parkozni is, mert ott is lehet coint szerezni.
Úgy látom vannak itt akik NBA2K17-et is nyomják, túl nagy változás nem történt az előd óta. azért pár kérdésem lenne. Túl sokat nem játszottam a 16-al, de most megint kedvet kaptam a kosárhoz. eddig tetszik az új rész is.
A korábbi és ezzel a verzióval is az a gondom, hogy valami iszonyat nehéz játszani, legalábbis amíg nem fejlődik megfelelő szintre a karakterünk. Na de mennyi ez a megfelelő? Shooting guard-ot játszom, Sharpshooter a másik ami lényeges beállítás. Jelenleg 64-es az össz pontom.
Természetesen próbálom a lehető legjobb meccseket kihozni, eleinte Rookie, majd Pro, végül most már All-Star szinten, hogy legyen is értelme a pontszerzésnek. Csinálom amit tudok, próbálok labdát lopni, még szabályosan, hogy ne fújja be, lepattanó szerzek, támadásnál blokkolom a védőket, meg beállok a helyemre, ahogy kell, passzolgatok stb., többnyire B, néha sikerül A-ra kihozni, ez All-Starba igazi kihívás már - nekem legalábbis - ami jó dolog :)
Ami feltűnt, hogy minél magasabb a nehézségi szint annál "furcsábban" viselkedik a labda :) ezt úgy értem, hogy még az ugyanolyan dobások sem mennek be. Most úgy értem, hogy ugyanolyannak tűnik, mert lemérni nem tudom, csak a dobó-csíkkal. Értem Én hogy szimuláció vagy mittomén, de így gyakorlatilag vakon dobálok és vagy bemegy vagy nem...nem tudok egyelőre belőni egy olyat, hogy többnyire működjön is.
Ez majd 75-80-99-es tudásnál is ilyen lesz vagy azért majd javul a célzókám?
Van ez a trükk a gyakorlásoknál, amikor el lehet menni a kis edzőterembe. az ugrálós edzéssel hamar fel lehet tolni a csíkot, de szoktam nyomni fekvenyomást, meg egyéb erősítő gyakorlatokat is. Néha ad plusz pontokat, sok kicsi sokra megy.
Amikor kitölti a nagy csíkot, akkor egy valamim fejlődik, mármint a maximuma vagy mi, na értitek. De eddig azt nem láttam sehol, hogy mi fejlődik. Ezt csak úgy látom, ha majd felírom minél mennyi van és visszakeresem?
Még esetleg van valami apró trükk amikkel lehet gyorsítani egy kicsit a fejlődést? Nem a szponzori szerződésekre gondolok, mert azokat is kapom, már egyre több van, persze nem túl magas, de ez is sok kicsi módszer.
The Matrix has you...
Újra kezdtem azóta a karakterem 1 évadot le is játszottam és át is igazoltam sikeresen fagyás nélkül egy másik csapathoz.
Most nem tudom hogy ez hiba vagy sem de nem tudok több upgrade available szerezni mert a Doin Work Meter eltűnt és így tudom ki maxolni a képesség pontokat addig amíg engedné a fehér záró vonal mert nincs hozzá annyi pontom.
Szóval ez most hiba vagy csak elértem a maximálisan összeszedhető pontot?
Köszönöm a válaszotokat is előre.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Gondolom más nem találkozott ilyen hibával.
talán próbáld meg újratenni a videokártya drivert, először töröld le teljesen aztán rakd újra, jobb ötletem nincs..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nemrég vettem meg Steam-es NBA2K17 verziót.
Nemrég olyan hibával találkoztam hogy MY Career résznél hogy egy idő után be bugól a játék. Eltűnnek a közönségek a kosár palánk és besötétednek a karakterek a pályán. Más is találkozott ilyen hibával? Írtam már a 2K nak de még a hibámra nem jött válasz / megoldás legalább is használható. Ismerősömnek is meg van a játék de ő még nem találkozott ilyen hibával de az is igaz állta lába akkor jön ki ez a hiba amikor Jazz ellen van meccsem vagy pl All Star meccs van.
Itt a videó róla:
Előre is köszönöm a segítségeteket és az infókat.
Ha gondolod vegyél fel friendbe, énis ps4en nyomom: battyo02 néven. Ill más is aki van még esetleg vegyen fel, sose látok magyarokat :) főként myteamet tolom.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
hosszabban semmivel.....De lefotózod magad elölről, 2 oldalról , hátulról és 15 percet szüttyögsz és majdnem olyan ( én így csináltam )
TDU 1,2 nick: Tumpinho88