312
nba.jpg
  • Negritis
    kétlem hogy kihagynák, elég régóta benne vannak ezek
  • Dreko7
    Észrevettétek, hogy a játék nagyon sokszor csal MyCarreer módban? :D Itt arra gondolok, hogy van a 3másodperces szabály miszerint nem tartózkodhat se a védő se a támadó 3 másodpercnél tovább a festékbe (palánk alatti festett téglalap). Na ezzel rendszerint úgy szivat meg a játék, hogy én kapom a büntit -elismerem tényleg 3 másodpercet vagyok benn- viszont az ellenfél már nemegyszer felvettem, hogy már rég 12 másodperce benn áll mikor én odamegyek és benntartom, hogy büntit kapjon és én kapom a 3 sec violation-t... A másik amivel szopat ha azt akarja hogy kikapjak az az mikor a center 68-as triplával 100%-os aránnyal 4 triplát vág be úgy hogy ott állok előtte és védekezek... Vagy mikor a SF-emmel aminek 98-as contact dunkja van leblokkol egy PG-vel :O És még van sok ilyen. Remélem ez a 2K17-ben kimarad. Hozzáteszem még azt hogy a videók amikben ezek a dolgok szerepelnek el lettek küldve mr. Ronnie2K-nek. :D
  • Marcinko
    röviden semmivel....
    hosszabban semmivel.....De lefotózod magad elölről, 2 oldalról , hátulról és 15 percet szüttyögsz és majdnem olyan ( én így csináltam )
  • Sztivi05
    Üdv ! Az lenne a kérdésem hogy a PC verziónál mivel lehet be szkennelni az arcom ?
  • Dreko7
    írja mikor belépsz
  • balazsb1987
    Nem tudjátok mit tartalmaz a legutobbi frissítés?
  • tumpi
    Mostanában nem sok időm van játszani vele, de én játszom azzal a móddal. Sőt leginkább azzal. Bár kicsit kezd az az érzésem lenni hogy egy szint után a Go To The Playoffban, csak mázli pakli nyitással vagy pénz költéssel lehet felvenni a versenyt. Mindenhol diamond játékosok sora amit nehezen tudok ellensúlyozni. De az ember azért próbálkozik. :)
  • báttyó02
    My team-et tolja vki?
  • Dreko7
    Rájöttem a titokra:D A temporary boost senkit sem érdekel....:D Edzéssel nő a csík ami ad plusz attribute pontot.
  • unrealnoise
    Megvettem PC-re. Régebben X1-en nyomattam, totál kezdő vagyok, de nagyon tetszik, és így hogy a rendszer, játék magának belőtte a grafikát, gameplay alatt sosem esik 60 FPS alá, miközben baromi látványos az egész. Eszméletlen jó szórakozás, a legjobb sportjáték a piacon szvsz.
  • Dreko7
    nemértem.. :D Ha edzek azért kapok boostokat. Valami temporary vagy mi a szösz. Az komoly csak 1 meccs erejéig van? Igy mi értelme? Vagy csak én baszok el valamit?
  • Negritis
    mint az életben is :D az hogy mennyien szeretnek kevés korreálicóban áll a játéktudással
  • tumpi
    Ja, olyan különleges dolgokat nem kell várni tőle. :)
    De legalább valami...
  • LoSA
    Sajnos nem sok mindenre....
  • Marcinko
    Jogos, én teljesen a mycarrere koncentráltam........

Tényleg DUNK packaget is tudsz "szerezni".......

Magyarán valamire csak jó :))
  • tumpi
    Talán annyiban "segít" ha sok van, hogy minél több van annál több játékossal/ismert emberrel tudsz kontaktolni.
    Ezeknél a több fan által feloldott emberek tevékenységénél jobb cuccokat adnak más játékmódokba.
    (pl 1-1 myteam kártyalap amit ott tudsz használni)
    Más hirtelen nekem se jut eszembe, de valami még rémlik.
  • Marcinko
    Szerintem semmire
  • Dreko7
    Mire jó az hogy sok fanod van? Milyen bónuszokat ad?
  • Dreko7
    ó köszi, ezt nem is tudtam. Eddig csak a 2 fő edzést csináltam hébe-hóba. Legtöbbször a fanokkal foglalkoztam meg az endorsmentel. De akkor innentől csak edés;)
  • Marcinko
    Csak edzés, mert a mobil applikációval ( MyNBA2k16 ) napi szinten tudsz nyerni 1000 Vct miinimum de inkább 1500-t és egyébként edzés nélkül 85 lesz kb. a max a játékosod ratingje.....plussz az edzés nagyon sok boostot ad, ne feledd megcsinálni a 3 plussz kis edzés lehetőségből a 2 aktuálisat ( 2-t edző adja - fő és segéd - egy meg a ott van ahol bejössz a terembe neked jobbra egyből )
  • Dreko7
    srácok! A Myplayernél mit ajánlotok az első szezon után? az edzést, a csapatot, a rajongókat vagy az endorsment?
  • gallardo
    Szerintem legjobb játékmód a myteam, főleg az online része. Bár most már egy hónapja pihentetem, várok az MVP packokra
  • tumpi
    Teljesen "beszívott" a myteam mód... :D
    Valaki játszik vele amúgy? Milyen csapatotok van?
    Nekem már kezd alakulni a csapat: Westbrook-Thompson-P.George-Love-M.Gasol(Def.Goty).
  • LoLanD24
    Sziasztok! NBA2k16 PC MyParkban amikor kezdődik a játék, akkor már nem tudok controllerrel játszani, csak billentyűzettel. A beállításokban próbáltam átállítani, de nem tudom elmenteni.
  • Dreko7
    na majd akkor kipróbálásra kerül:P
  • ktm99
    Stream alapjan a proam egy online bajnoksagnak tunik, ahol premade csapatok jatszanak egymassal. Nem ugy kell elkepzelni, mint egy hagyomanyos bajnoksagot, hanem mint egy online laddert.
  • Dreko7
    Én is csak myplayerezek, már a 2k13 óta:D
  • Negritis
    ha tudnék válaszolok arra is :D
    2 hónapja nem nagyon toltam és akkor is 90%ban myplayer
  • Dreko7
    köszi a gyors választ:) És a PRO-Am-ról tudsz valamit?:D
  • Negritis
    a meccsek közbeni teljesítményért járó pontok fixek
    block, reb, pt, ass, to, fault

lehet van rá valami badge ami esetleg módosít de sztem az nem nő
    ami nőhet ugye a "fizetésed"
  • Dreko7
    srácok nekem az a kérdésem, hogy a kétpontosokért 6vc-t kapok jelenleg a játék elején vagyok a rookie éveim utáni szezonba. Szerintetek lesz több vagy ez a plafon? Ha nem ez a teteje akkor mennyi? Előre is köszi.

A pro-am arról nekem sincs fogalmam viszont a mypark az nagyon jó dolog szerintem:) Ott 3 park közül választhatsz és megmérkőzhetsz különböző meccsformákban más játékosok ellen. Arra azért kell figyelni, hogy a többség labdairigy:D Nem fognak sokat passzolni. Csak haverokkal érdemes oda menni. És ha már itt tartunk xbox one RealDreko a gt-m nyugodtan jelöljön aki akar játszani:)
  • Zan
    Sziasztok!

Most vettük meg haverommal a játékot és felmerült egy-két kérdés:

1. Hogyan lehet ketten egy csapatban coop game-t játszani úgy, hogy csak mi vagyunk ketten real playerek, a többi meg CPU? Van erre mód egyáltalán?
    2. Mi a PRO-AM illetve a MyPark? Nem nagyon van tutorial és nagyon nem is magyarázza el a játék, hogy ezek mik pontosan.

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Kaepernick
    tumpi #238 PS4 :)
  • LoSA
    23,5 millának felel meg évente....
  • tumpi
    15-ben a Portland-ben voltam, ott minden évre jutott 1 Lilliard utána meg egy Aldridge sérülés... ismerős a sztori.
    Ez a 400VC már a full szerződés? Elég kevésnek tűnik akkor.

Kaepernick #237, te pc-n játszol? My parkban én is néha már-már fifás idegességet érzek. :D
  • Kaepernick
    Én PG vagyok a Bullsban,az első teljes idényemben,épp Konferencia döntőnél járok a Cavs ellen ahol 1-0 ra megyünk.Én is a legjobban felődött játékos lettem az alapszakaszban és 83 ratinggel rendelkezem,remélem bajnokok leszünk,az első fordulóban a Pacers eléggé megszorongatott minket,4-2 vel végül sikerült kiütni őket,aztán jött a Detroit ami egy sima 4-0 át eredményezett,most pedig ugye a Cavs...Nyomom teljesen a MyParkot is,eléggé élvezetes,de egyben idegesítő is tud lenni,nemtudom megunni ezt a játékot :)
  • LoSA
    Lement a PO, bajnokok lettünk megint....

Jött a FA piac, maradtam végül a CHI-nél. Ők fizették nekem a legtöbbet, 3 évre írtam alá, 400 VC jár meccsenként.
  • LoSA
    Igen, egy eléggé ütős trió lenne.... Csakhogy Rose és Buttler állandóan sérült!! A szezon elején lesérültek, egész szezonra!! Nagyon örültem neki, gondolhatod.
    De Rose legalább a tavalyi szezont elég jól bírta, idén viszont kidőlt. Buttler viszont tavaly is és idén is teljesen kidőlt, mérges is vagyok. Gondoltam, hogy maradok a CHIben, de megnézem a szabadügynök piacot, mert így nem OK, hogy állandóan sérültek.
  • tumpi
    Meg is van a tripla dupla az Atlanta ellen. ;)
    34 pont, 12 pattanó és amivel mindig a gondom volt 18 assziszt.
  • tumpi
    Annyira azért nem fontos ez a mobil app nekem, meglesem otthon kíváncsiságból miről is szól.
    A két ünnep között én is hasonló helyzetbe leszek, csak nekem asztali géppel meg se moccan a játék. :D

LoSa: Grat a tripla-duplához! Rose - Buttler - Te trió elég erősnek hangzik. Vagy valaki már távozott?