312
-
Negritis #272 kétlem hogy kihagynák, elég régóta benne vannak ezek -
Dreko7 #271 Észrevettétek, hogy a játék nagyon sokszor csal MyCarreer módban? :D Itt arra gondolok, hogy van a 3másodperces szabály miszerint nem tartózkodhat se a védő se a támadó 3 másodpercnél tovább a festékbe (palánk alatti festett téglalap). Na ezzel rendszerint úgy szivat meg a játék, hogy én kapom a büntit -elismerem tényleg 3 másodpercet vagyok benn- viszont az ellenfél már nemegyszer felvettem, hogy már rég 12 másodperce benn áll mikor én odamegyek és benntartom, hogy büntit kapjon és én kapom a 3 sec violation-t... A másik amivel szopat ha azt akarja hogy kikapjak az az mikor a center 68-as triplával 100%-os aránnyal 4 triplát vág be úgy hogy ott állok előtte és védekezek... Vagy mikor a SF-emmel aminek 98-as contact dunkja van leblokkol egy PG-vel :O És még van sok ilyen. Remélem ez a 2K17-ben kimarad. Hozzáteszem még azt hogy a videók amikben ezek a dolgok szerepelnek el lettek küldve mr. Ronnie2K-nek. :D -
#270 röviden semmivel....
hosszabban semmivel.....De lefotózod magad elölről, 2 oldalról , hátulról és 15 percet szüttyögsz és majdnem olyan ( én így csináltam ) -
#269 Üdv ! Az lenne a kérdésem hogy a PC verziónál mivel lehet be szkennelni az arcom ? -
Dreko7 #268 írja mikor belépsz -
balazsb1987 #267 Nem tudjátok mit tartalmaz a legutobbi frissítés? -
tumpi #266 Mostanában nem sok időm van játszani vele, de én játszom azzal a móddal. Sőt leginkább azzal. Bár kicsit kezd az az érzésem lenni hogy egy szint után a Go To The Playoffban, csak mázli pakli nyitással vagy pénz költéssel lehet felvenni a versenyt. Mindenhol diamond játékosok sora amit nehezen tudok ellensúlyozni. De az ember azért próbálkozik. :) -
#265 My team-et tolja vki? -
Dreko7 #264 Rájöttem a titokra:D A temporary boost senkit sem érdekel....:D Edzéssel nő a csík ami ad plusz attribute pontot. -
unrealnoise #263 Megvettem PC-re. Régebben X1-en nyomattam, totál kezdő vagyok, de nagyon tetszik, és így hogy a rendszer, játék magának belőtte a grafikát, gameplay alatt sosem esik 60 FPS alá, miközben baromi látványos az egész. Eszméletlen jó szórakozás, a legjobb sportjáték a piacon szvsz. -
Dreko7 #262 nemértem.. :D Ha edzek azért kapok boostokat. Valami temporary vagy mi a szösz. Az komoly csak 1 meccs erejéig van? Igy mi értelme? Vagy csak én baszok el valamit? -
Negritis #261 mint az életben is :D az hogy mennyien szeretnek kevés korreálicóban áll a játéktudással -
tumpi #260 Ja, olyan különleges dolgokat nem kell várni tőle. :)
De legalább valami... -
#259 Sajnos nem sok mindenre.... -
#258 Jogos, én teljesen a mycarrere koncentráltam........
Tényleg DUNK packaget is tudsz "szerezni".......
Magyarán valamire csak jó :)) -
tumpi #257 Talán annyiban "segít" ha sok van, hogy minél több van annál több játékossal/ismert emberrel tudsz kontaktolni.
Ezeknél a több fan által feloldott emberek tevékenységénél jobb cuccokat adnak más játékmódokba.
(pl 1-1 myteam kártyalap amit ott tudsz használni)
Más hirtelen nekem se jut eszembe, de valami még rémlik. -
#256 Szerintem semmire -
Dreko7 #255 Mire jó az hogy sok fanod van? Milyen bónuszokat ad? -
Dreko7 #254 ó köszi, ezt nem is tudtam. Eddig csak a 2 fő edzést csináltam hébe-hóba. Legtöbbször a fanokkal foglalkoztam meg az endorsmentel. De akkor innentől csak edés;) -
#253 Csak edzés, mert a mobil applikációval ( MyNBA2k16 ) napi szinten tudsz nyerni 1000 Vct miinimum de inkább 1500-t és egyébként edzés nélkül 85 lesz kb. a max a játékosod ratingje.....plussz az edzés nagyon sok boostot ad, ne feledd megcsinálni a 3 plussz kis edzés lehetőségből a 2 aktuálisat ( 2-t edző adja - fő és segéd - egy meg a ott van ahol bejössz a terembe neked jobbra egyből ) -
Dreko7 #252 srácok! A Myplayernél mit ajánlotok az első szezon után? az edzést, a csapatot, a rajongókat vagy az endorsment? -
#251 Szerintem legjobb játékmód a myteam, főleg az online része. Bár most már egy hónapja pihentetem, várok az MVP packokra -
tumpi #250 Teljesen "beszívott" a myteam mód... :D
Valaki játszik vele amúgy? Milyen csapatotok van?
Nekem már kezd alakulni a csapat: Westbrook-Thompson-P.George-Love-M.Gasol(Def.Goty).
-
LoLanD24 #249 Sziasztok! NBA2k16 PC MyParkban amikor kezdődik a játék, akkor már nem tudok controllerrel játszani, csak billentyűzettel. A beállításokban próbáltam átállítani, de nem tudom elmenteni. -
Dreko7 #248 na majd akkor kipróbálásra kerül:P -
ktm99 #247 Stream alapjan a proam egy online bajnoksagnak tunik, ahol premade csapatok jatszanak egymassal. Nem ugy kell elkepzelni, mint egy hagyomanyos bajnoksagot, hanem mint egy online laddert. -
Dreko7 #246 Én is csak myplayerezek, már a 2k13 óta:D -
Negritis #245 ha tudnék válaszolok arra is :D
2 hónapja nem nagyon toltam és akkor is 90%ban myplayer -
Dreko7 #244 köszi a gyors választ:) És a PRO-Am-ról tudsz valamit?:D -
Negritis #243 a meccsek közbeni teljesítményért járó pontok fixek
block, reb, pt, ass, to, fault
lehet van rá valami badge ami esetleg módosít de sztem az nem nő
ami nőhet ugye a "fizetésed" -
Dreko7 #242 srácok nekem az a kérdésem, hogy a kétpontosokért 6vc-t kapok jelenleg a játék elején vagyok a rookie éveim utáni szezonba. Szerintetek lesz több vagy ez a plafon? Ha nem ez a teteje akkor mennyi? Előre is köszi.
A pro-am arról nekem sincs fogalmam viszont a mypark az nagyon jó dolog szerintem:) Ott 3 park közül választhatsz és megmérkőzhetsz különböző meccsformákban más játékosok ellen. Arra azért kell figyelni, hogy a többség labdairigy:D Nem fognak sokat passzolni. Csak haverokkal érdemes oda menni. És ha már itt tartunk xbox one RealDreko a gt-m nyugodtan jelöljön aki akar játszani:) -
#241 Sziasztok!
Most vettük meg haverommal a játékot és felmerült egy-két kérdés:
1. Hogyan lehet ketten egy csapatban coop game-t játszani úgy, hogy csak mi vagyunk ketten real playerek, a többi meg CPU? Van erre mód egyáltalán?
2. Mi a PRO-AM illetve a MyPark? Nem nagyon van tutorial és nagyon nem is magyarázza el a játék, hogy ezek mik pontosan.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Kaepernick #240 tumpi #238 PS4 :) -
#239 23,5 millának felel meg évente.... -
tumpi #238 15-ben a Portland-ben voltam, ott minden évre jutott 1 Lilliard utána meg egy Aldridge sérülés... ismerős a sztori.
Ez a 400VC már a full szerződés? Elég kevésnek tűnik akkor.
Kaepernick #237, te pc-n játszol? My parkban én is néha már-már fifás idegességet érzek. :D -
Kaepernick #237 Én PG vagyok a Bullsban,az első teljes idényemben,épp Konferencia döntőnél járok a Cavs ellen ahol 1-0 ra megyünk.Én is a legjobban felődött játékos lettem az alapszakaszban és 83 ratinggel rendelkezem,remélem bajnokok leszünk,az első fordulóban a Pacers eléggé megszorongatott minket,4-2 vel végül sikerült kiütni őket,aztán jött a Detroit ami egy sima 4-0 át eredményezett,most pedig ugye a Cavs...Nyomom teljesen a MyParkot is,eléggé élvezetes,de egyben idegesítő is tud lenni,nemtudom megunni ezt a játékot :) -
#236 Lement a PO, bajnokok lettünk megint....
Jött a FA piac, maradtam végül a CHI-nél. Ők fizették nekem a legtöbbet, 3 évre írtam alá, 400 VC jár meccsenként. -
#235 Igen, egy eléggé ütős trió lenne.... Csakhogy Rose és Buttler állandóan sérült!! A szezon elején lesérültek, egész szezonra!! Nagyon örültem neki, gondolhatod.
De Rose legalább a tavalyi szezont elég jól bírta, idén viszont kidőlt. Buttler viszont tavaly is és idén is teljesen kidőlt, mérges is vagyok. Gondoltam, hogy maradok a CHIben, de megnézem a szabadügynök piacot, mert így nem OK, hogy állandóan sérültek. -
tumpi #234 Meg is van a tripla dupla az Atlanta ellen. ;)
34 pont, 12 pattanó és amivel mindig a gondom volt 18 assziszt. -
tumpi #233 Annyira azért nem fontos ez a mobil app nekem, meglesem otthon kíváncsiságból miről is szól.
A két ünnep között én is hasonló helyzetbe leszek, csak nekem asztali géppel meg se moccan a játék. :D
LoSa: Grat a tripla-duplához! Rose - Buttler - Te trió elég erősnek hangzik. Vagy valaki már távozott?