312
-
Negritis #232 van egy bluestack nevű progi amivel android appokat lehet futtatni pc-n :D
bár azért moderáltan ajánlom mert eléggé "gyanús" néhány esetben
az a baj hogy most így decemberben pest-kübekháza között ingázok és csak a laptopom van kb, azon meg meg se moccan szegény játék :D -
#231 Engem az IND draftolt 11.-ként (SF vagyok), majd folytattam CHI-ben. Most nyomom a CHIben a második szezonomat, mint már írtam, most lettem MVP. 89-es a ratingem, van asszem 30 db badge-m is.
Én is a mobil aplikációval gyűjtöm a VC-ket, Online nem szoktam nyomni.
És....! Tegnap volt nekem is az első tripla-duplám. -
tumpi #230 Már épp akartalak is keresni egy kis mypark-ra, most már talán több értelme lenne mint a legutóbb. Csak hát nálam is nehéz összeegyeztetni.
Mobil app nálam nem játszik, Windows Phone-ra nincs... Két ünnep között majd ha játszani nem is tudok vele, legalább szerzek egy androidos telót ott gyűjtök. :D -
Negritis #229 én most sajnos jó ideje nem toltam, a GW2 kieg + Xenoblade Chronicles X minden időm "megeszi"
de sztem pár meccset majd tolok megint lassan (én természetesen a LALnál vagyok SF de csak 75körüli ratinggel)
nekem a mobil appból jövő pontok dobják meg a statokat -
tumpi #228 Múltkor néztem az egyik menübe, most fejből nem tudom hogy hol, de kiírja egyébként melyik csapatot hány mennyire érdekli az ember százalékos értékben. Ott a háromnegyed ligára 100%-ot ír. :)
Charlotte Hornets-nél vagyok mint irányító, nemsokára következik az All-Star gála. Ott ha jól hallottam a 3 pontos dobóversenyre is behívtak. 4-5 helyen vagyunk keleten jelenleg, messze túlszárnyalva az idény eleji erőbesorolást. (24. csapat voltunk)
Néha kicsit zavar hogy a rövidebb meccsek miatt elég furcsa statisztikáink vannak a liga többi részéhez, de ez van több egyszerűen nem fér bele. :)
Az istenért nem tudtam még összehozni egy tripla-duplát sem, tegnap volt pont egy 32p,11lepattanó,9 gólpasszos meccsem....
86-os az értékelésem, de ebbe közrejátszik hogy az online meccsek után kapott pontokat a játékosomra költöttem.
Te hányas színtű vagy? Poszt? Csapat?
Esetleg a többiek? Szívesen olvasnék ilyesmi beszámolókat. -
#227 A rookie szezon utána első évben és is "csak" a legtöbbet fejlődött játékot lettem, az azt követő évben lettem MVP + Legtöbbet fejlődött játékos is! :) Most nyomom a PO-t, aztán FA leszek! Kíváncsi leszek, hogy melyik csapatba, mennyiért tudok majd elmenni MVP-ként! :) Remélem, hogy a MAX szerződésem lesz.
tumpi: Te melyik csapatban játszol a MyCareer-ben? -
tumpi #226 Gratulálok! ;)
Jómagam csak az első "teljes" szezon felében járok, egyelőre a legtöbbet fejlődött játékos díj van kinézőbe. Illetve remélem az all-star behívó.
A #221-es hozzászólásra reagálva. Ha online játszom többnyire sima 1-1 ellen azon kívül hogy kilépnek, más gondom nincs. A tavalyi és az idei részben szerintem olyan komoly lagg nincs. De láttam már pár embert én is, lehet szerencsém van.
A játékkal a legnagyobb bajom évről évre hogy egyre kevesebb az időm, illetve hogy melyik játékmóddal játsszak. :)
Így nálam nem nagyon szokott kérdés lenni hogy megvegyem-e, mert tudom hogy tartalommal nincs gond és minden évben érződik hogy legalább a játékmenetbe belenyúlnak és többnyire jó irányba.
Bár annyi árnyalja az idei részt hogy például a my carrier módban úgy veszem észre, hogy kivettek pár videót az előző részekből.
A meccsek kezdete is a tavalyi részben sokkal hangulatosabbak volt szerintem.
Ami még nem tetszik, hogy my team módban sok meccshez ami a feladatok teljesítéséhez kell nem gép ellen kell játszani, hanem online ott pedig nem mindig, vagy csak nehezen talál ellenfelet. na ez jó hosszú poszt lett, remélem valamennyire tudtam segíteni a döntésben.
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.12.15. 09:09:16 -
#225 Alapszakasz MVP lettem.... Hurrá! -
-
#223 Én is myplayeres vagyok , de az online nem igazén érdekel engem ...szóval passz.
Jut eszembe most fedeztem fel, hogy az "edzéseken" van plusz tréning lehetőség melyet a segédedző ad illetve a sarokban az ugrálos feladat de a Gatorade Centerbe nem jutok be sehogy se ! Ti tudjátok, hogy hogy lehet ?
-
Negritis #222 én a myplayert szeretem, de nem sok időm van mostanában rá -
balazsb1987 #221 Érdemes megvenni? Steamen kb minden második ember szidja a játékot. Engem csak az online rész érdekelne. De ahogy olvastam laggos és tele van csalókkal. Mennyire igaz ez? -
#220 én még igen, de már csak szőrmentén -
#219 Nyomjátok még a game-t? -
#218 Igen, PS4en nyomom.... Annyira nagy javítást nem találtam benne... (lehet már a zokni méretet állítani). Meg most már a hazai meccseken a te arcodról is lóbálnak a szurkolók képet.... De ettől függetlenül maradt az unalmas játékmenet MyCareer-ben.
Patch 1.03
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.11.18. 08:01:35 -
tumpi #217 PS4-en játszol ugye? Mert PC-re még nem érkezett meg a patch.
Valami feltűnő változás esetleg még a javítás óta? Akár nem my playert érintő infók is jöhetnek. ;) -
#216 Jött megint egy patch... Képzeljétek, azóta már egyszer adtam interjút a meccs közben, félidőben!! :) -
Joybull #215 Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy valaki találkozott olyannal, hogy az új patch óta win10, catalist 15.10 driverrel a játék nem indul el. Elkezdi betölteni, de mindig kidob az asztalra. Van erre valami megoldás? -
#214 Volt ilyen, de később megpróbálva, be szokott jönni... -
#213 Igen sajna -
Negritis #212 látom jött egy frissítés, de én továbbra se tudom megnézni a a videókat, pedig jól jönne a VC :D
teló appról nem jön elég
állandóan befagy aztán visszamegy a menübe
más is tapasztalja? -
#211 Eszembe nem jutott volna ilyen, de érdekes az biztos! -
#210 Csináltam egy kis tesztet:
Előzmény: Ismét meguntam a centerem , lassú és nincs már benne kihívás :)
A olvasgattam a neten , de nem lehet skipelni a Livin da Nightmnaret és nem lehet teljes szezont futni 2015/2016 évben. Na mondom akkor én leszek a legrosszabb draft pick a világon !! A kérdés : Meddig tudom letornázni magam ?!
Az egyetemi pár meccsem alatt átlagoltam 2 pontot 5 eladott labdát ( mindig kifutottam a pályáról a labdával :) és kipontozódtam direkt.
Draft szeriint late 1st round......mire fel ???!!!!!! na mind1
Drafton nézegettem na mondom még szerencsém is lesz a végén és kihúz valamelyik jó csapat a végén................de nem !!!!! A Nets húzott ki ezekkel a stattokkal 1st 29 pickkel.
Szóval itt nem, lehet hibázni NBA játékost faragnak belőlünk akkor is ha alkalmatlanok vagyunk rá. Előnye , hogy ebéd és Forma-1 közben is letudható az egyetemi időszak. -
#209 Tudtommal nem átjárható a kettő
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.28. 16:42:22 -
Negritis #208 aki tolja a mobil gamet (ami túl addiktív :D) azokhoz kérdés, hogy van lehetőség a normál gameből a mobilba kártyákat szerezni?
köszi -
#207 Érdekes volt, az tény. Azt hittem, hogy ez a MyCareer tényleg nagyon ütős, frankó lesz. De hát sajnos az első szezon után már siralmasan unalmas. Nemrég jelent meg a játék, de már nincsen kedvem nyomni vele. Abban bízom, hogy hátha kiadnak valami nagy javítást, ami fellendíti a MyCareert. Twitteren is nagyon sok elégedetlenkedő hozzászólást lehet olvasni a karrierrel kapcsolatban.
Kár, hogy nem lehet, döntéseket hozni, nem lehet a GMel beszélni, tehát úgy van a karaktered, aztán kész.... -
#206 A próféta szóljon belőled !!!! Ettől függetlenül jó a Mycareer, nekem tetszik !!
Sajna Tim Duncan nem fiatalódik és még mindig "auto" generated rookiek vannak, nem úgy mint a mygm módban ahol lelkes játékosok elkészitik a következő draftok játékosait ! Az ide is jól jönne !!
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.28. 09:32:31 -
Negritis #205 ezért mondom hogy VOLNA, én sem örültem neki de kb elfogadtam
a gond nekem az hogy kivették a régi videókat és a Spike Lee-s féle videók is nem a rookie szezonban kéne hogy befejődjenek hanem mondjuk 2.-3. szezonban
ugyanez hogy a rookie év végén leléphetsz mikor 1st round pick?!
szal ez alapján a spike lee cucc sajnos teljesen külön áll és emiatt sivár a mycareer
de talán jövőre jobb lesz -
#204 De a legnagyobb baj vele , hogy 8 vagy hány mérkőzésesre csökkentették a rookie seasonod :( -
Negritis #203 nem volt extra, és nem is volt tökéletes, de kellemes hangulatot adott
a gond hogy emiatt kukázták a régi koncepciót mikor sztem egész jól működhetett volna együtt -
#202 Háááát.... Sok videó, de semmi extra.... -
Negritis #201 a spike lee féle rookie szezon -
#200 De mi az újítás? -
Negritis #199 pc-n volt egy olyan mypark bugom hogy néha "elszáll" a controller de azon kívül semmi gondom nem volt
mondjuk csak kb 15-20 meccset toltam -
balazsb1987 #198 Sziasztok! Szeretném a közeljövőben megvenni a játékot. Az online része hogy sikerült a játéknak? Főleg online használnám. -
#197 Ez szánalmas :/ -
Negritis #196 annyira nem szar amúgy az "újítás" a mycareerben, a rossz hogy kivették a régi rendszert
a 2 együtt lenne jó -
#195 Nekem meg kéne nagyon egy olyan patch/mod/bármi amivel komplett rookie szezoint tudok játszani, elvesztegetnek nekem itt egy értékes évet amit a kiöregedő Spursben töltök.
Megnéztem, láttam a "csodás" mycarrer videókat. de lehessen már a következő játékost enélkül a foshalmaz nélkül játszani. -
#194 Most már ki merem jelenteni, hogy ez a MyCareer az eddigi legszarabb....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végig nyomtam a második szezont, bajnokok lettünk.... Egész végig, egyetlen egy videó volt bennem, amikor a 2K-s csaj riportot készített velem. Azon felül semmi se. Megnyertük a bajnokságot, a pályán örültek a játékok, átadták a serleget, én lettem a Final MVP, de 10 mp múlva vége is a videónak, majd vissza a menübe és kezdődik a következő szezon!! Szégyen, komolyan mondom..... -
#193 Lassan lenyomom a második szezonomat, úgy néz ki, hogy bajnokok leszünk.... Kíváncsi leszek, hogy akkor fog-e történni valami a játékban, vagy rögtön jön a következő szezon azt kész?! :)