312
-
#192 Nekem az kevés volt :( -
Negritis #191 csak a játékot indítottam újra, full gép nem kellett nekem -
#190 Merülés kizárva töltőn volt :)
Akkor nincs mese Pc restart működik csak. -
Negritis #189 nem, de billentyűzettel engedte volna irányítani
az elmúlt 1-2 hétben nem sokat toltam, de volt egy patch és utána még toltam egy komolyabb mypark napot mikor a hétvégi "verseny" volt a 3 frakció között
és akkor egész nap nem jött elő, aszittem megjavult de ezekszerint nem
nem lehet h merül amúgy a kontroller? bár az sem indokolná ezt amúgy -
#188 Te kis szűkszavú ! és újraindítás nélkül meg tudtad oldani ?
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.21. 08:57:50 -
Negritis #187 igen, pc-n -
#186 Rossz volt nézni a karját a nagynak
Más: Ilyen sem volt még velem. Myparkban tudtam irányítani az emberem ( X360 wireless controller pc n) de ahogy elkezdődött a játék már nem tudtam. Ki kellett lépnem amikor meg visszaléptem akkor "autopiloton" voltam.
Valaki tapasztalt már ilyet ? -
#185 Ez kész :DD -
#184 Pihentagyúak -
tumpi #183 Helló!
Ha jól rémlik akkor még nem így volt a zsákolás, talán 12-13 óta kell a zsákoláshoz hogy a sprintet is nyomd, mert egyébként ziccerezik az adott játékos. (my playerbe pl amég nem olyan jó a játékosod addig nem fog zsákolni, még ha a sprint gomba rá is ülsz ;) )
Külön zsákolásokat is lehet variálgatni, ahhoz is van valami tutorial videó, ha jól rémlik.
Nem igazán szoktam cselezgetni, szerintem inkább a gyors passzjáték a siker kulcsa, illetve idén is tök jól működnek az elzárások. Nyilván lehet aki sikeres cselekkel is. -
Rdinho10 #182 Udv Urak,uj vagyok meg,ezelott a 2k10 volt amivel utoljara jatszottam..hat azota eleg sokat fejlodott:)brutalis! Lenne egy par kerdesem:
-zsakolas nalatok is Ilyen nehez?:)mert uresen ha beviszem ok,de ha mar vedekeznek,eleg ritkan tud betorni emberrel egyutt.a masik,a cselezes.nezegettem egy par videot de igazan semelyik sem segitett...iszonyu nehez lerazni a vedot,neha sikerul azt ennyi.valami okos tipp erre? Lebronnal sehogy sem tudok zsakolni "emberrel egyutt". Ti analoggal dobtok,zsakoltok? Ja ps4-en tolom,ha ez szamit.Egyenlore ennyi lenne a kerdesem.Elore is koszonom -
Negritis #181 én csak bő 200at de ez se kevés :D -
#180 1000 meccsel a hátam mögött sajnos ki kell jelentenem , hogy én is -
Negritis #179 nekem továbbra se megy rendesen a 2ktv :(
viszont a mobil játékra ráfüggtem :D -
#178 Bele-bele tekertem, de ezt miért linkelted be ide? :) -
Negritis #177 próbáltam visszanézni a Spike Lee-s insider adást (a vc miatt), de folyamat crashelt vagy leállt
másnak is volt ilyen gondja? -
Negritis #176 van új insider nem tudom nézte-e valaki -
#175 Locker Code-kat hol lehet "szerezni" ? -
#174 -
szfnzsolt #173 Srácok! Előre elnézést kérek, nem szeretnék idegesítő lenni. Most olvastam több tesztoldalt és egyszerűen mindenki mást ír. Valaki panaszkodik, valaki abszolút nem is említi. Milyen az online? Játszik valaki? V PS4-re szeretném megvásárolni, bár gondolom ez lényegtelen. Inkább online játszanék, a single-t sajna képes vagyok hamar megunni. Ha bárki válaszol annak nagyon hálás lennék. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: szfnzsolt, 2015.10.10. 20:09:00 -
#172 Itt is eléggé szidják a MyCareer módot, teljesen igazuk is van.....
LINK -
#171 Nekem most volt benne egy videó részem.... Connection-ba a szabadnapjaimon a csajjal (Rachel DeMita) találkozgattam és a végén egy interjút készített velem. Felüdülés volt, végre látni valami videót. :) -
#170 Az előző részben legalább volt minden idényben nem tudom miért kellett ennyire "visszanyírni". Igaz azok már főleg csak ismétlődtek, de legalább érezte az ember, hogy él a karaktere és nem csak meccsről meccsre ugrál. -
Negritis #169 igen rosszul van adagolva, és főleg az eddigi edző/tulaj meetingek hiányoznak
de majd a kövire talán ez is javul
egyébként nem rossz ötlet ez a "történet" csak meg kell tanulni jól adagolni
esetleg döntéseket beletenni és akkor szivesebben nézi az ember -
#168 Ezt így ezzel nagyon elcseszték. Pedig mennyire oda voltak ettől a sztoritól a nagy rendezővel stb. Ez olyan mintha a játékosunk élete csak 1-2 szezonon át lenne érdekes, holott a francokat. Pont utána jön a lényege a karriernek... -
#167 Szomorú.... Ezt azért nem igen tudom felfogni!! -
Negritis #166 Onnan nincs -
#165 Valakinek adott már be bármilyen videót a második évadtól?? Vagy onnantól fogva egyáltalán nincsen már? -
#164 köszönöm -
Negritis #163 nekem már az első "profi" meccsen is csinálta :D -
tumpi #162 Érdekes egyébként hogy amikor megjelent a játék nem voltak benne ezek a hibák...
Pár napja jöttek elő nekem is, a harmadik pontra nem tudok reagálni annyira nem játszottam még ott.
Tavalyi résznél (többnyire online) is június környékén kezdte el ezt hogy csak álldogálnak a játékosok és vagy időkérés vagy egyszer csak folytatódik a meccs.
Remélem ez nem valami extra amit ebbe is beleraktak... :D -
Negritis #161 PC -
#160 Neked PC vagy Konzol verzió van ???
a késéseket a PS4 verziónál tapasztaltam ... de az is lehet hogy ez valami online hiba ... -
#159 nba-live.com
Itt olvass bele a fórumokba. -
Negritis #158 pc-n én is észrevettem párat
1. miután becserélnek sokszor "ok nélkül" mutatja ingame azt akit fognod kéne de kb 10-15 másodperc mire folytatódik a meccs
2. meccs/edzés közben sűrűn elmegy a hang hol a játék, hol a csarnok hol a kommentátorok
3. ez már mintha megjavult volna de sokszor a my park progresst sem mentette -
#157 Dobj már egy linket, hogy milyen hibákat ! Kérlek !! -
#156 Szépen fogy de az elégedetlen kommentek száma is. Nem tudom javítják e már a meglévő hibákat. -
Negritis #155 háát én a facescant inkább skippelem :D nem akarom tudni mit hoz ki belőlem :D -
#154 Látom PC -n még nem megoldott a facescan ...
-
Negritis #153 most néztem h már 4millió + eladott példány
kemény