312
-
Negritis #71 kicsit fura ez a spike lee-s körítés elsőre de remélem megszokom :D -
#70 na értékelést akkor :) -
#69 Megkaptam (PS4), most próbáljuk ki a haverommal! -
tumpi #68 Átvéve! :)
Már "csak" letöltés. -
Negritis #67 nah már allocating space :D -
Negritis #66 nah hívtak h mehetek :D -
#65 Én mailt kaptam tegnap este, hogy a mai munkanapon, délután 17.00-ig kiszállítják a játékot.... :) -
twi452 #64 Smoove is már felnyomott a karrierből vagy 4 videót
Melóban azokat nézegettem :D -
Negritis #63 én ebéd után telefonálok nekik h mi a pék van :D még én se kaptam sms-t hogy mehetnék érte :D -
tumpi #62 Még én sem kaptam visszaigazolást, hogy ma mehetek érte. Csak pár napja kérték hogy igazoljam vissza.
2k facebookján csak irigykedek a külföldiekre hogy nekik megjött/játszanak. Steam-en is gyülekeznek a képernyőmentések. :)
Bizakodok. (egyelőre) -
#61 Még nekem se hozták meg sajnos.... -
Negritis #60 én lelépek 2körül melóból :D
eleve délután 4re jönnek vízórát cserélni, 5re meg gázkonvektort ellenőriznek :D
addigra a steam is letölti, kivéve ha megint le kell basznom a upc-t :D -
tumpi #59 Személyes átvétellel kértem, de még semmi jelet nem mutattak... szintén 3-as metró vonala. ;)
Hosszú munkanap lesz ez, na. -
Negritis #58 "3as metro mentén" dolgozok/lakok, szal belefér hogy elugrok érte a westendbe :D -
#57 Én mailt is kaptam már a futártól, hogy holnap szállítják a játékot (szerencsére!!). :) -
Negritis #56 lehet hogy twitchen streamelek majd ha hazaértem :D és a gépem is bírja -
twi452 #55 addig is itt a szokásos teljes 4 negyedes gameplay Ronnie2k-tól :)
(és nem pc-s, az majd akkor lesz ha megjelenik és valaki elkezdi feltenni ahogy játszik.. eddig is a ps4 volt az irányvonal de lényegében úgyis "kb ugyanaz" :) )
-
Negritis #54 nah én is váltottam 1 levelet az 576al :D
"Igen, az előrendelők már holnap átvehetik a terméket a boltokban.
Érdemes előtte odatelefonálni a boltba, hogy megkapták-e már a készletüket, de a holnapi nap folyamán késő délutánig biztosan meg kell érkezzen." -
Negritis #53 :D én asszem kibírom majd azt a fél óra/órát amíg a steam letölti :D -
Philip0000 #52 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://thepiratebay.vg/torrent/12479908/NBA.2K16.Michael.Jordan.Edition.Steam.Preload-ALI213 -
tumpi #51 Ámen !!!
PS4-en is lehet előtölteni? Mennyi helyet foglal? -
#50 Már csak 1 nap! -
Negritis #49 nem könnyű a várakozás :D
-
Negritis #48 negritis
engem itt lehet elérni :D -
tumpi #47 Ha esetleg gondoljátok felvehetütjük egymást steam-en, pl közös játék miatt. Max küldjetek privátot. -
#46 +1 -
Negritis #45 Én is pc :) -
tumpi #44 Csak én vagyok ilyen elvetemült hogy Pc-re veszem? :)
Tényleg nem akarok minden évbe türelmetlen lenni mint egy tinédzser, de idén se sikerül naponta többször nézek rá az oldalakra hol mikorra várható.... :D
Steamen írják egyébként hogy elméletileg előtölthető a játék. -
#43 Én tegnap hívtam fel a KonzolokSzervizét, ők azt mondták, hogy meg fogom kapni a játékot (vidéki vagyok). Direkt rákérdeztem, hogy felmenjek-e érte Pestre, azt mondták, hogy nem kell, mert meg fogom kapni. Meglátjuk....
Nagyon bízom benne, mert a spannal meg van beszélve, hogy jön át hozzám délután. -
#42 ez pc-s gameplay? -
unrealnoise #41 Ezért a világ legnagyobb szemétsége a pénteki megjelenés. De KSZ-nél a futárral van ki a tököm, kb sosem hozták ki másnapra az előző nap délelőtt megrendelt cuccot, két nap minimum volt, de volt olyan is, hogy felhívtak, hogy az előrendelt játékot csak 3 nap múlva kézbesítenék ha nem probléma. Azóta KSZ-nél én semmi játékot...
Én steamre veszem majd meg, kosárhoz annyira nem értek, de egyre inkább érdekel, az NBA 2k15-el toltam anno, és szerintem ez a legjobb sportjáték-sorozat a piacon. :) Design, gameplay, lehetőségek, grafika, hangulat, zenék. Minden egyben. -
Negritis #40 top10 játékos
-
#39 Én is PS4-en tolom, pénteken beszéltem velük és azt mondták, hogy ők is majd pénteken kapják meg és aznapra már nem tudják küldeni. Azóta már megvettem psn store-on. -
twi452 #38 egy kis mosolyognivaló a konkurenstől (nba live 16 gameplay)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és összehasonlításképp a 2k16-ból is egy kicsi ha még nem láttátok illetve smoove pár megjegyzése a játékkal kapcsolatban, ő már kipróbálta :)
-
Negritis #37 én az 576bál vagyok :D pénteken meló után remélem mehetek érte :D -
#36 Felhívom már én is a KonzolokSzervizét, hogy mi a helyzet?! -
tumpi #35 Frissített infó (konzolvilág), a vidékieknek is jó hírnek tűnik. Ők szokták tartani a szavukat.
Házhozszállítás esetén: ügyintéző kollégáink az Early Tip-offnak hála négy nappal a megjelenés előttre, péntekre (szeptember 25) küldik ki a csomagod ingyenes házhozszállítással, ha most visszaigazolod a rendelésed. -
#34 Én PS4-n nyomom.... ;) -
tumpi #33 Az látod pont nem kérdeztem melyik nap kapják a nem pesten élők.
Mondanám, hogy mivel valószínű csak steam kód lesz benne megveszem és elküldöm a kódot.
De én sem utalgatnék csak ígéretre ennyi pénzt. Ha mégis valakinek kell limitált számba tudok segíteni.
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.09.21. 18:33:44 -
#32 Igen, csak.... Ebben az a szép, hogy a vidékiek biztosan nem fogják megkapni, mert pénteken kapja meg a bolt és nem tudják odaadni a futárnak, vagy ha oda is adják, az csak hétfőn fog megérkezni. Szóval annyira nem vagyunk előrébb sajnos.