312
nba.jpg
  • Negritis
    kicsit fura ez a spike lee-s körítés elsőre de remélem megszokom :D
  • Krisztiam #70
    na értékelést akkor :)
  • LoSA
    Megkaptam (PS4), most próbáljuk ki a haverommal!
  • tumpi
    Átvéve! :)
    Már "csak" letöltés.
  • Negritis
    nah már allocating space :D
  • Negritis
    nah hívtak h mehetek :D
  • LoSA
    Én mailt kaptam tegnap este, hogy a mai munkanapon, délután 17.00-ig kiszállítják a játékot.... :)
  • twi452
    Smoove is már felnyomott a karrierből vagy 4 videót
    Melóban azokat nézegettem :D
  • Negritis
    én ebéd után telefonálok nekik h mi a pék van :D még én se kaptam sms-t hogy mehetnék érte :D
  • tumpi
    Még én sem kaptam visszaigazolást, hogy ma mehetek érte. Csak pár napja kérték hogy igazoljam vissza.
    2k facebookján csak irigykedek a külföldiekre hogy nekik megjött/játszanak. Steam-en is gyülekeznek a képernyőmentések. :)
    Bizakodok. (egyelőre)
  • LoSA
    Még nekem se hozták meg sajnos....
  • Negritis
    én lelépek 2körül melóból :D
    eleve délután 4re jönnek vízórát cserélni, 5re meg gázkonvektort ellenőriznek :D

addigra a steam is letölti, kivéve ha megint le kell basznom a upc-t :D
  • tumpi
    Személyes átvétellel kértem, de még semmi jelet nem mutattak... szintén 3-as metró vonala. ;)
    Hosszú munkanap lesz ez, na.
  • Negritis
    "3as metro mentén" dolgozok/lakok, szal belefér hogy elugrok érte a westendbe :D
  • LoSA
    Én mailt is kaptam már a futártól, hogy holnap szállítják a játékot (szerencsére!!). :)
  • Negritis
    lehet hogy twitchen streamelek majd ha hazaértem :D és a gépem is bírja
  • twi452
    addig is itt a szokásos teljes 4 negyedes gameplay Ronnie2k-tól :)
    (és nem pc-s, az majd akkor lesz ha megjelenik és valaki elkezdi feltenni ahogy játszik.. eddig is a ps4 volt az irányvonal de lényegében úgyis "kb ugyanaz" :) )

• Negritis
    nah én is váltottam 1 levelet az 576al :D

"Igen, az előrendelők már holnap átvehetik a terméket a boltokban.
    Érdemes előtte odatelefonálni a boltba, hogy megkapták-e már a készletüket, de a holnapi nap folyamán késő délutánig biztosan meg kell érkezzen."
  • Negritis
    :D én asszem kibírom majd azt a fél óra/órát amíg a steam letölti :D
  • Philip0000
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://thepiratebay.vg/torrent/12479908/NBA.2K16.Michael.Jordan.Edition.Steam.Preload-ALI213
  • tumpi
    Ámen !!!
    PS4-en is lehet előtölteni? Mennyi helyet foglal?
  • LoSA
    Már csak 1 nap!
  • Negritis
    nem könnyű a várakozás :D

• Negritis
    negritis
    engem itt lehet elérni :D
  • tumpi
    Ha esetleg gondoljátok felvehetütjük egymást steam-en, pl közös játék miatt. Max küldjetek privátot.
  • Marcinko
    +1
  • Negritis
    Én is pc :)
  • tumpi
    Csak én vagyok ilyen elvetemült hogy Pc-re veszem? :)
    Tényleg nem akarok minden évbe türelmetlen lenni mint egy tinédzser, de idén se sikerül naponta többször nézek rá az oldalakra hol mikorra várható.... :D
    Steamen írják egyébként hogy elméletileg előtölthető a játék.
  • LoSA
    Én tegnap hívtam fel a KonzolokSzervizét, ők azt mondták, hogy meg fogom kapni a játékot (vidéki vagyok). Direkt rákérdeztem, hogy felmenjek-e érte Pestre, azt mondták, hogy nem kell, mert meg fogom kapni. Meglátjuk....

Nagyon bízom benne, mert a spannal meg van beszélve, hogy jön át hozzám délután.
  • Krisztiam #42
    ez pc-s gameplay?
  • unrealnoise
    Ezért a világ legnagyobb szemétsége a pénteki megjelenés. De KSZ-nél a futárral van ki a tököm, kb sosem hozták ki másnapra az előző nap délelőtt megrendelt cuccot, két nap minimum volt, de volt olyan is, hogy felhívtak, hogy az előrendelt játékot csak 3 nap múlva kézbesítenék ha nem probléma. Azóta KSZ-nél én semmi játékot...

Én steamre veszem majd meg, kosárhoz annyira nem értek, de egyre inkább érdekel, az NBA 2k15-el toltam anno, és szerintem ez a legjobb sportjáték-sorozat a piacon. :) Design, gameplay, lehetőségek, grafika, hangulat, zenék. Minden egyben.
  • Negritis
    top10 játékos
  • gallardo
    Én is PS4-en tolom, pénteken beszéltem velük és azt mondták, hogy ők is majd pénteken kapják meg és aznapra már nem tudják küldeni. Azóta már megvettem psn store-on.
  • twi452
    egy kis mosolyognivaló a konkurenstől (nba live 16 gameplay)

és összehasonlításképp a 2k16-ból is egy kicsi ha még nem láttátok illetve smoove pár megjegyzése a játékkal kapcsolatban, ő már kipróbálta :)

• Negritis
    én az 576bál vagyok :D pénteken meló után remélem mehetek érte :D
  • LoSA
    Felhívom már én is a KonzolokSzervizét, hogy mi a helyzet?!
  • tumpi
    Frissített infó (konzolvilág), a vidékieknek is jó hírnek tűnik. Ők szokták tartani a szavukat.

Házhozszállítás esetén: ügyintéző kollégáink az Early Tip-offnak hála négy nappal a megjelenés előttre, péntekre (szeptember 25) küldik ki a csomagod ingyenes házhozszállítással, ha most visszaigazolod a rendelésed.
  • LoSA
    Én PS4-n nyomom.... ;)
  • tumpi
    Az látod pont nem kérdeztem melyik nap kapják a nem pesten élők.
    Mondanám, hogy mivel valószínű csak steam kód lesz benne megveszem és elküldöm a kódot.
    De én sem utalgatnék csak ígéretre ennyi pénzt. Ha mégis valakinek kell limitált számba tudok segíteni.
    Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.09.21. 18:33:44
  • LoSA
    Igen, csak.... Ebben az a szép, hogy a vidékiek biztosan nem fogják megkapni, mert pénteken kapja meg a bolt és nem tudják odaadni a futárnak, vagy ha oda is adják, az csak hétfőn fog megérkezni. Szóval annyira nem vagyunk előrébb sajnos.