312
nba.jpg
  • Nesuten
    Sziasztok
    nekem most jött meg az NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition
    és már vagy 2002 -óta nem játszottam viruális kosárlabdát ...
    remélem nem zavarok ...
  • nepszter1
    Sziasztok!

Letöltöttem, fölraktam tökéletesen ment minden. Megnyitottam a játékot megcsináltam a myplayert elmentem a játékbeállításhoz és felvettem maxra a grafikát. Ekkor kilépett a játék hibaüzenet nélkül. Azóta próbáltam újra rakni, az nvidia drivert is, máshova telepeíteni, próbáltam kis méretben futtatni,rendszergazdaként, de semmi változás. Kijön a borítókép és bezár.

Config: Lenovo Z50 70 (GeForce 840M, RAM 4GB, Intel® Core™ i3 1,9 Ghz)

Valaki segítene?

Előre is köszönöm!!!!
  • Palinko
    meg a WC-n is szükséged volt valamire amit nyomkodhatsz :D
  • Marcinko
    NBA 2k16

ezt találtam hirtelen de az IOS appstore vagy androidnál a Google playnél beirod, hogy NBA 2k16 és az ingyeneset telepíted.
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.03. 20:26:14
  • LoSA
    Igen, használom.... Már vártam nagyon, mert szükségem volt már nagyon a VC-kre!
  • Negritis
    eddig nem, van hozzá linked?
  • Marcinko
    Ugye használjátok a mobilotokon a NBA 2k16 appot ( IOS, Android ) változatát ...a legfontosabb része napi ingyenes VC
  • Marcinko
    Nem találtam patchnotest.

Egy kis vélemény:

Játszottam a virágbolti változattal pár napot és nem éreztem a játékot meggyőzőnek. Azt követően megvettem és a játékban egyre több olyan dolgot fedeztem fel, ami az offlineban nem volt. Szóval nekem tetszik nem bántam meg. Ugyanúgy egy batár( 7.1 250 ) C/PF el kezdtem mint mindig és nagyon tetszik, hogy végre nem olyan gyors egy C mint egy SF szóval a sebességet szerintem eltalálták,

Végre könnyebb passzolni, nem vadássza az AI annyira passzsávokat ( All-Star , simulation ), de azért nem is terülj-terülj asztalkám van. Végre lehet normálisan zsákolni a 2k15 Centerrel sose tudtam zsákolni , mert mindig egy contested layup vagy még annál is rosszabb dolog lett. Csak Sg/Pg vel ment de ott rogyásig.

Végre olyan mintha nem csak rpgvel játszanék, nem érheted el a labdát , mert nincs elég stealed például , hanem ha olvasod a játékot és kívülről kerülsz akkor még 50 es steallel is bele tudsz nyúlni és talán meg is tudod szerezni. 2k15 ben ilyenkor simán "átment" a kezemen a labda.

Blokkolni besegítésből lehet igazán, de a nehézség hogy kb. olyan gyors vagyok mint Roy Hibbert másnaposan, ébredés után, vagy is oda sem érek, ha nagyon behúzódok az emberemről akkor zsebpassz és büntet az emberem.

Egész jó lett azt mondom.
  • Negritis
    pc-n volt patch, valaki patchnote-t tud?
  • Negritis
    jah igen nem votlam egyértelmű :D a "meccselés" azt jelenti hogy ha megadják a pénzt akkor "mind1 mit akar a játékos" a szabályol szerint marad
  • bakkerman
    Ha jol tudom aki RFA annak kotelezo is elfogadnia a jelenlegi csapata ajanlatat ha annyit adnak meg neki mint a tobbi erdeklodo
  • tumpi
    Ha PC-n játszol keress fel engem vagy Negritist, steamen már ismerősök vagyunk aztán max mehetünk my parkba is akár! ;)
    Jó játékot!
  • Marcinko
    Megvettem
  • Negritis
    mondjuk ő azok között van akik "megtehetik" szerintem :D mert nem lóg ki a lóláb ilyentől
  • tumpi
    Mondjuk Kobe-ból ki is nézem ezt a hozzáállást. :D
  • Negritis
    több pénzt már asszem nem adhat - régen volt divat - hanem 4 helyett 5 éves szerződéssel tudja megkínálni
    + az FA piac nyitása előtt elkezdheti a tárgyalásokat
    +ha az adott évben RFA a játékos (korlátozott szabadügynök) akkor tudja "meccselni" az ajánlatokat amennyiben mindenképp meg akar tartani valakit

egyébként nem csak Kobe-t postázták egyből például pár éve Nerlens Noel is így cserélt gazdát vagy tavaly Wiggins, de elvileg Kobe kijelentette anno hogy ő nem szeretne a Hornetsben pattogtatni és elcserélték Divacra talán

amiben biztos vagyok hogy az NFL-ben Eli Manning kijelentette mikor ledraftolta őt a Chargers hogy ő nem akar ott játszani és cserélték a Giantsbe
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.02. 09:18:03
  • tumpi
    Illetve a valóságban is lejár az újonc-szerződés akkor lehet váltani, bár a draftoló csapatnak ilyenkor van még annyi előnye a többi csapattal szemben hogy több pénzt adhat mintha teljesen más csapatba menne a játékos.
    Egyébként Kobe-nál történt az hogy a draft után (Charlotte) egyből "postázták" tovább Los Angelesbe, ilyeneket szoktak csinálni.
    Bár többnyire kétlem hogy játékos kérésére történik, gondolom a játékosok örülnek hogy egyáltalán bekerülnek a ligába. :)
  • Palinko
    köszi most már kezdem érteni, elég igazságos ez és ezért is van az, hogy sok csapat esélyes és erős nem 2-3 csapatról szól az NBA vagy az NFL mint a labdarúgásnál.

az is megfontolandó amit mondtál, hogy gyengébb csapatnál nagyobb esély a kezdőre és még jobban ki fog tűnni a többiek közül, ha jó valaki. érdekes világ.
  • Negritis
    ha elviszi egy gyenge csapat ott könnyen kezdő lesz és hamarabb meg tudja magát mutatni -> jobb reklám szerződések
    szóval igen sztem jobban megéri

draft wiki
    draftsite.com
    de amúgyis lehet sok infot találni

de látom a cardinals-t a logódba, és ugyanez az NFLre vetítve:
    egy irányító miért megy el a tenesse-be miért nem kéri hogy vigye el mondjuk a Cardinals? mert kurvára tiszteletlenség lenne

én is értem a gondodat, DE azért azt is érdemes látni hogy átlagosan egy játékos 6-8 évet van a ligában ez alatt kell megkeresnie a pénzét
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 21:23:29
  • Palinko
    ja értem és jobban megéri neki 3-4 évig 3-4 milliót keresni, mint undraftedként 4-500k és egyáltalán nem biztos, hogy szupersztár lesz belőle. de hol lehet érthetően rendesen elolvasni a draftot, mert közel sem tudok annyit amennyi érdekel.
  • Negritis
    ennél ez bonyolultabb
    ha szar csapat elvisz 1/1re akkor TE vagy a jani akire építenek, ha 1/10re visznek el akkor van esélyed

ritka hogy egy játékos akár az nfl-ben vagy nba-ben is NEMet mondjuk arra hogy ott játszon ahova draftolták
    nem is sok példát tudok, Eli Manning az egyik (de Kobenál is voltak dolgok)

ha a liga messze legszartabb csapata draftol már az is kurva nagy dicsőség bárkinek + ha lottery akkor 3-4 millió dolcsi/év

ha undraftedként imádkozik akkor 4-500k$/év
    és ugye 3-4 év után FA és van esélye máshova menni ha "bizonyított"
  • Palinko
    egyébként a draftot sem igazán értem, ha nagyon jó vagy nagy esélyed van legrosszabb csapathoz kerülni :D ezt értem hogy kiegyensúlyozás, de ha én lennék a játékos nem nagyon örülnék ennek. vagy pl ha egész életemben Los Angelesiként a Lakersnek szurkoltam és a Clippers draftol akkor mi van? nem lehet lemondani? vagy akkor kikerül az ember a ligából örökre, vagy minimum egy évre? semmi beleszólásuk nincs a játékosoknak? max annyi hogy mennek szabad kártyára mint mi tavaly a my careerben és imádkoznak?
  • Negritis
    egyébként eleve az h Rookie év után FA vagy nálam kicsit "meredek", mer ugye a rookie szerződés nem 1 éves hanem kb 4 tudtommal

ha a 4. év végén lenne ez a Vic-es sztory azt mondom fasza
    eleve az h Freq vállán van a csapat úgy hogy kurvára alig játszik a meccseken szintén elég necces
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 17:55:41
  • bakkerman
    jaja az elég vicces volt,főleg hogy én a rookie évemben balfasz voltam,pont egy olyan meccs után adta be a lamborghinis verdás rajolást amikor dobtam 2 pontot 4 turnoverrel mondtam magamba mire vered magad te gyerek előbb tanulj meg dobni :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.01. 17:46:08
  • Negritis
    mondjuk meccs előtt megy kis odaszólogatás Curryvel, Hardennel... azok jók mondjuk
  • tumpi
    Igen, tavalyiba nagyon jó volt amikor pl középiskolai tanár jött hogy adjunk kis pénzt(pontot) hogy feltudják újítani a csarnokot.
    Vagy pl néha meccs után megállítottak játékosok vagy ellenfél vagy csapattagok.
    Nagyon rövidre lett zárva a "film" után, legalábbis egyelőre de még én is reménykedek.
    Bár gondolom valamit mindig kell hagyni jövőre...
    Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.10.01. 15:58:33
  • Negritis
    én a tetkókat meg se találtam :D

egyébként a rookie szezonig lehetett volna az "idei" aztán meg a régi metódus
    sajna nem így lett
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 15:53:13
  • dartonite
    Jatekmenetben sokkal jobb mint a tavalyi volt, legalabbis nekem nagyon bejon.A korites viszont egy kalap szar ugyhogy az elso 'igazi' szezont mar siman meg lehet unni, annyival kevesebb az opcio es az interakcio.
    Ez igy meg mindig keves nekem, de neha letolni par meccset vegulis oke.
    Akinek pedig nincs 3 hete hogy felturbozza a sajat karakteret normalis szintre, annak ott a cheat engine, ket perc alatt kompetens csapattagot lehet csinalni.
  • LoSA
    Nincs is ezzel gond, csak utána meg semmi?! Ez a gond, hogy ellaposodik az egész kb 2 hét múlva. Most még az újdonság ereje, nah de 2 hét múlva már minden féle körítés nélkül én már nagyon fogom unni. Most még a tetkókkal is el vagyok, stb.... :)
  • twi452
    Fent van yt-on az egész "mozi" mert ahogy Spike Lee is mondta a köszönő részben ez egy film volt, amúgy majdnem 2 órás az egész így egyben.

Ha így nézzük akkor elég béna film, így egyben megnézni nem egy élmény annyira nincs benne semmi érdekes
    De próbáltak valami új dolgot :)
  • Palinko
    emígy az elején is elsütöttek dolgokat amit később kellett volna, kicsit vicces volt, hogy rookie évünkben bénázunk 8 meccsen, de már Lamborghinik meg Ferrarikkal van tele a garázs az egyik videóban említik, meg tényleg úgy veszik mintha már szupersztárok lennénk
  • LoSA
    Sajnálom ha ez így marad.... Tavaly (vagy tavalyelőtt) be lehetett bármikor menni a GMhez, ha beszélni akartál vele. De, hogy most meg semmi nem volt, amikor kezdő 5 tagja lettem, az nagyon nem tetszett.... Azért kíváncsi vagyok a folytatásra, nyomom neki. De az első évad meg tényleg brutál tele volt videóval. Még gondoltam is, hogy "Hu, ha ez így fog folytatódni", az kemény. De aztán most meg "semmi."
  • Negritis
    nem az, hanem én régebben 3&D playákat cisnáltam leginkább
    90es trojka, max ugrás-blokk-védekezés, aztán inside score és dunk

és ezzel már kb lehetett uralni a játékot
    nah, most ez nehezebben csinálom meg :D
  • tumpi
    Ja már tavaly is így volt, olyan nehéz eldönteni végülis mire fejlesszen az ember.
    Szívem szerint én is mindenre. :D
  • Negritis
    nekem amúgy a képességek fejlesztése nem tetszik
    így hogy egybe vannak vonva különböző dolgok, egyszerűbb fejleszteni de nehezebb 1-1 dologra fókuszálni
  • tumpi
    Az én véleményem hogy érződik rajta a finomhangolás, különösen nagy változások nincsenek, de szerintem nem is szükséges mert jó volt az alap. Apróságokkal viszont tele van, ahogy minden évben. Hangulat szerintem idén is 5*, átláthatóbb lett a játék menüje többek között. (legalábbis nekem)
    Online rész még mindig nem tökéletes, de valamivel jobb már mint induláskor.
    Olyan nagy dolgokat nem tudok írni, mert mint írtad láttad/játszottál már vele. Ha kell egy utolsó lökés hogy megvedd, én szívesen leszek az ördög. ;)

Ez a myplayer-es dolog a rookie év után tényleg nincs túlbonyolítva, néha-néha visszautalnak a sztoriban történtekre de semmi extra.
    Jólesett volna nekem is valami külön kis videó hogy kezdő lettem pl mint tavaly. Lehet idővel lesznek, de egyelőre az első évad "videótúladagolás" után vérszegény. :D
  • Palinko
    csak a rookie év van megcsinálva, addig már-már túl sok videó van aztán meg semmi :D a GM még velem sem beszélgetett, meg semmi nincs a középsulis, egyetemes edzőkről pedig a 15 ben gyakran előtűntek.
  • LoSA
    Én tegnap este nyomtam egy kis Park-t (PS4), de nekem nem volt gáz, én tudtam online nyomatni a Parkban. Meccset is kipróbálom majd és megírom neked!
  • LoSA
    Én tegnap lettem kezdő a CHIben, 27 percemmel. Érdekes, hogy semmi körítés nem volt, amikor kezdővé tettek, mint pl a 15.-ben, amikor a GM behív, stb... Most csak a végén az újságírók kérdezték meg, hogy milyen volt?! Az első évadban rengeteg videó volt, a másodikban nekem meg még alig volt.
  • Fókameister
    Arra tudja valaki a megoldást, hogy mygm módban nem bírok lejátszani egy meccset sem mert hibaüzenet nélkül egyszer csak kilép ? Rohadt idegesítő mert MyCareer megy de az kevésbé érdekel MyGm viszont jó lenne és 3 negyednél tovább sosem jutok :S