312
-
#111 Körkérdés ( ismét ):
Nekem a 2k15 nagyoin tetszett minden hibája ellenére. Egyenlőre a 2k16 csak virágboltiban van meg, de ebben valahogy nem kapott el a "gépszíj". Nektek jobban tetszik mint a 2k15 ? Mi a véleményetek róla ? -
#110 ja egyébként meccs közben módosítható a zsákolás? gondolom elég illúzióromboló, hogy megvettem minden zsákolást, a Jordant választottam ki, de megvan minden és mikor futok szabadon a palánkra bevág egy "sima" egykezes, két kezes zsákolást :D semmi windmill vagy 360 vagy akármi :D -
szfnzsolt #109 sziasztok! a 15 után tervezem a 16 beszerzését is ps4-re. sajnos az online számomra élvezhetetlen volt a 15-ben. érdeklődnék, hogy játszik e valaki és ha igen akkor sikerült lag mentessé tenni a játékot, a szerverek esetleg stabilabbak lettek e? előre is köszi a válaszokat! -
#108 Mavericks 21,mar masodik szezonban vagyok maradtam ott,7.ember vagyok 16 perccel,szezon vegere sixth man akarok lenni :) Amugy SG az emberem,a pontok meg nem ugy jonnek ahogy kene,de a pattanokra ott vagyok mindig :D -
#107 Az mát hosszú úgy.... :) Melyik csapat draftolt, hanyadikként? -
#106 én 8 percesen tolom,és reálisak a dobott pontok az én csapatom meccsein,szerintem told rá azt a plusz két percet. -
#105 Túl vagyok az első újonc szezonon, átigazoltam másik csapathoz (CHI). Most azt várom, hogy végre kezdő játékos legyek. Az bánt, hogy a 2K megint nem gondolt arra, hogy van aki csak 6 perces negyedekkel játssza a játékot és a gépi meccsek percén nem tudok változtatni. Durant pl 30 pontos szezont nyom éppen, az én csapatom legjobbja is csak 15 pontnál tart. -
#104 köszi,akkor jó :) Botrány szarul kezdtem,mivel a keyboard support idén kimaradt a repertoárból,kénytelen voltam beüzemelni a gamepadom...hááát,első 3 meccsemen dobtam összesen 14 pontot,3 asziszt,4 pattanó,és turnoverek tömkelege. A legjobb grade-m "C" volt...8 percen játszok rookie fokozaton Remélem azért kihoznak valami peccset a billentyűzetre,tavalyiban oktattam már rookieként is,a gamepad nem az én világom -
#103 Nekem is tetszik ez a kozépsulis/fősulis vonal, élveztem nagyon. Most az rookie szezonban tartok, kicsit most langyi, sok benne nekem a duma. Éppen hogy' pár percet játszottam, alig tudtam dobni pár pontot.
Engem 11.-ként vitt el a Pacers.... Csapattal nincs bajom el is lennék ott. -
Negritis #102 igen, a 2. szezon már szabadabb
a rookie után van egy free agency
-
#101 sztem a rookie szezon után elengedi a karrier a kezünket 2. szezon már ott lehet ahol akarod max kevesebb percet kapsz, de full szezon, menük kinyílnak, szabad napok meg minden, ahogy nézem a játék elején nagyon el vannak túlozva a kisfilmes részek, tényleg mindig bekapcsolt a képernyővédőm ahogy néztem :D aztán meg attól félek már semmi nem lesz :( ez így nem lenne okés, persze nem várok akkora részeket mint az elején, de jó lenne hogy visszavonulásig menne valami, ami kizökkent néha a kissé monoton meccsekből. ezért is nem veszek kontrollert mert pes-t is pl meguntam most 2 nap alatt az nba nak meg max 2 hét lesz sztem :D
amit még hiányoltam lehetett volna egy kicsit rpg-sebb, jó lenne egy sport rpg játék na :D szóval hogy maradjunk még 1 évet az egyetemi csapatnál, tanuljuk végig, vagy ne, álljunk a barátunk mellé vagy ne, ki legyen a csajunk stb. mert pl élőben tényleg jól néz ki de a digitális mása nem valami :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.09.27. 19:21:29 -
#100 Akkor megpróbálom :) -
Negritis #99 sztem megéri nem sok 15-20 perc de egész jó
és hát csajfaktor adja :D -
#98 Mennyire volt hosszú? Megéri végignézni? -
#97 Egyebkent ez a mycareer mod az ideibe hogy fog tortenni? Ledraftolt a Mavs,es kiirja hogy 8 meccsem van a rookie szezonomban...szal a statjaim akkor csak erre a 8 meccsre fognak vonatkozni,mig mas rookie meg vegignyom 82 meccset vagy 70 akarmennyit?? 18 eves a jatekosom,ha 35 evesen visszavonul az 17 szezon,ekkora idore levannak gyartva a cut scenek?? Nem ertem hogy lesz ez a career mod oszinten szolva...vagy az egesz levan scriptelve,es csak szezononkent par meccsre beszallhatok a dologba? -
Negritis #96 vannak menet közbe "szavazások" azokra nyomva lehetett nyerni
én 1et rontottam el h Curry hány triplát dobott mikor a rekordott megdöntötte -
#95 Hogyan lehet 2ktv-ből vc-t szerezni? Esetleg valakinek sikerült? -
Negritis #94 nincs bill támogatása, de sztem megérné beszerezni egy kontrollert
3-4kért már vannka egész jók -
#93 az ott van az optionsban? megnéztem de persze, hogy kontrollerel magyarázza :D egyébként sok dologhoz fogalmam nincs, támadásban nem tudok cselezni, jobbra balra ugrálgatok, nem zsákol a myplayerem, nem értem a num 8,4.6,2 pontosan hogy működik mintha ugyan az lenne mintha 5 össel dobnám el, pedig tuti nem ugyan az. az fg-3pt arányom fele kb mint a 2015 ösben ott sikerült 70% 3pr meg nem tudom mekkora fg, de itt nagyon alacsony hogy betalál.
védekezésnél is 5 össel nyúlkálok meg 3 assal ugrálok, az 1 es elzárást nem tudom hogy kéne alkalmazni, de emígy a legnagyobb bajom, hogy nem tudok az esetek nagy résézben a támadón maradni szorosan, sokszor meglógnak. igaz nekem is van olyan hogy ha közel vagyok koshoz, megnyomom az 5 öst és két lépésben mintha teleportálna ott van a kos alatt :D
az biztos hogy nem gondolnak a billre már évek óta a sportjátékokban :( -
Negritis #92 2ktv adását nézd meg :D
több szempotnból is megéri mindenkinke -
Since #91 Nekem az irányítás nem igazán tiszta, esetleg tudtok valami részletes tutorialt amit érdemes lenne megnézni? -
tumpi #90 Érthetetlen módon néha kifagy a játék meccsek közben, ritkán de azért amikor kifagy a 4. negyed végén nem olyan lendülettel áll neki újra az ember.
Egyébként maga a játék valóban finomhangoláson ment keresztül, ezáltal talán gyorsabbnak tűnik. Passzok utáni megindulások egy kicsit gyorsultak talán.
Blokkolás valóban javult, elzárásoknál sok a fault tavaly is így indult idővel finomítottak ezen.
A körítés a szokásos, minőségi, rengeteg tartalmat tartogat.
Online részre remélem lesz valami tapasz, vagy idővel jobb lesz egyelőre elég rossz volt a kapcsolat.
Jó ötlet a Fifából átemelt osztályozós online rész, vagyis jónak tűnik ha nem laggol majd. :)
Engem 1/9 helyen vitt el a Charlotte Hornets, újonc év után aláírtam újra, ne kérdezzétek miért... jó ötletnek tűnt. :D
Egyébként itt myplayer-ben érdekesek az edzések is, talán pár alkalmon voltam de ezt jól megoldották.
A hibáktól nem esek kétségbe, ezeket tavaly is nagy részben javították. Mindenkinek jó játékot!
-
#89 Akkor magyarán mindenki "lottery" környékén kell el ! Esetleg top10 top5 van közöttünk ? -
Negritis #88 valaki vágja hogy a myparkban hogy lehet "szintet" lépni?
mert én folyamatosan csak az 1es elején totyorgok és olyan mintha minden meccs utáni reward a 0ról jönne -
Negritis #87 az elzárás adásnál vagy a játék miatt vagy pedig én b.szom el de elég sűrűn lesz belőle TO -
#86 amit eddig megfigyeltem, hogy hatékonyabb lett a blokkolás -
ktm99 #85 üdv, a meccsek gameplay-ében van változás az előző részhez képest? -
#84 nekem eddig tetszik középiskolában lehet királykodni, ott nyertem is minden meccset nagyon élvezetes volt, aztán mentem a huskieshoz, na ott annyit keményedett a játék, hogy beütött, a 2. meccset nyertem meg, azt is úgy hogy 2 ponttal vezetett az ellen és dobtam egy hármast, nagyon élvezetes volt, meg a 4. et, kicsit simábban, de itt már nba szinten játszottak és a dobásaim pontatlanok voltak a fenében.
így a 17. helyen vitt el a Milwaukee Bucks szóval nem sokat várok az első szezontól :DDD majd remélem átmegyek valami olyan csapatba akit szeretek is (Lakers, Bulls, Celtics, Portland, Spurs, ha kell mondani 5 öt ami jobban érdekel :D)
az is nagyon szimpi hogy csak 8 meccs van, nem 82 ő mint valóságban ami őrült sok.
egyébként meg kicsit unfair, hogy 55 ös játékosok vagyunk a 75ösökkel szemben drafton :D nem is csoda hogy nem vittek el hamar, 1/1 es picket sztem nem is lehet játszani, bár aláírom én is rosszul játszottam. szerencsére most nincs minden meccsnél az osztályzás, de láttam egy pillanatra ilyen D osztályzatokat adtak :D 2k15 ben ment a B, meg ritkán A+ is. majd meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.09.26. 18:36:28 -
Negritis #83 azért még van pár javításra váró dolog
ma pl az jön elő párszor hogy myparkban kezdődik a meccs és átvált billentyűzet irányításra a játék kontrollerről -
Negritis #82 pc-n ti tudtok csatlakozni? -
Negritis #81 2méteres SF
Ucla -> Jazz 12th
2. szezonba hálisten sikerült a LALhoz menni :D -
#80 Körkérdés: Kit, melyik körben, hanyadikként, hova draftoltak le ?
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.09.26. 15:57:44 -
#79 keyboard support nincs,oké...bedugtam a 12 gombos gamepadom,de nem tudom használni a játékban,ugyanis amire végigzongorázom a beállítást még mindig kimarad két dolog amihez már nem tudok gombot rakni és kiírja hogy "buttons cannot be left blank for any of the controllers"...eddig jól indul a 2k16 -
Negritis #78 a my career a rookie szezonig kicsit zavaró, főleg ez a Kardashian/Entourage feeling amit áraszt magából
a második szezont most kezdtem ez már jobb
mondjuk az h 8 rookie meccset tolunk nekem hiányzik
a mypark tetszik a 14ben még nem volt :D -
#77 köszi practiceben rájöttem véletlenül a numpad dologra de nem tudtam mindet jó ez így összegyűjtve!
a család dologgal is egyetértek, gondolom fordított esetben már felvonulást szerveznének fáklyákkal a 2k székházhoz :D de nem lett volna nagy történek legenerálni fekete, fehér, hispanic és egy ázsiai családot...
-
#76 Semmilyen keyboard support nincs a jatekban, a numpadon probalj meg nyomogatni mindenfelet, en egyelore ezt talaltam a forumon:
(NUM LOCK)
shoot-5
crossovers-4.8.6.2
move ( walk) - w.s.a.d
change selections- [ . ]
passes- 1.2.3 and spacebar
pause- enter
sprint- enter on num lock
i think post is left shift
and defense is 4 3 2 1
Azert 2015 vegen hogy egy pc-s portnal ne legyen bill. support... az kurvara gaz.
Arrol nem is beszelve hogy csontfeher kosaras osszes rokona teljesen sotet boru.Nagyon nem oke, legalabbis a my career.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.26. 14:54:17 -
#75 emígy miért nem lehet rendesen beállítani a controllst? van egyik, ott ilyen vibráció bekapcsolása stb, ami billentyűzettel nem sokat ér :D a másik meg mondja miket nyomkodjak dobáshoz, de nem billre írja az se stb. eddig minden nba részben be lehetett konfigurálni itt nem találom. -
Negritis #74 inkább egy sima C kategóriás amerikai szappan
igazából az zavar ahogy animálva vannak a karakterek, ha egy kicsivel jobb lenne az akkor kevésbé zavarna
de pl az hiányzott hogy a csapatok jöjjenek személyes interjúra
de a college - high school vonal jó -
#73 Sajnos a mycareer mód eddig egy rossz barátok köztre hasonlít. -
Negritis #72 kérdés :
másnak is remeg büntető közben a kamera a college meccseken? :D
amúgy kicsit cink hogy fehér srácot csinálok és full feka a család :D