11630
-
#1893 Ez oke, de en most technikai megoldasrol, kvazi az egymas kozotti megosztasrol (parhuzamos eletekrol) beszelek, nem a folytonossagrol, folytatasrol :) Mindegy, marad a savegame. -
Negritis #1892 DA-ban azért nem került bele mert nem ugyanaz a karakter
és ezért van benne az ME-ben mert ott ugyanazt a Sheppardot játszod végig
míg a DA-ban a 3 rész 3 különböző főszereplő elvileg -
#1891 Szinte hallom Csuja Imret is melle:)
Btw, ilyenkor nem ertem, hogy a faszba van az, hogy csak a ME sorozatba tettek bele arc export/import opciot (a kodokra gondolok), sehol mashol nem? Meg ok sem folytattak a DAI-nal ezt a sort, ami vicc. Egy olyan jatekban, ahol csak a karakter generalassal 2-3 orat el lehet pocsolni, alapnak kellene lennie. Igy meg marad a savegame letoltes nexusrol, vagy kesobb 3rd party faceexchange, mint a FO/FNV/Skyrimnal... -
Zozo0122 #1890 Úgy kell, hogy a görgővel és a jobb egérgombbal tudod ide oda mozgatni, illetve forgatni. -
#1889 Érdekelne a házépítés, ha nem csak ferdén tudnám letenni a földre. A doboz elhelyezését köszönöm. :)
Myselor: Természetesen egy helyre fogom tenni. :) -
#1888 Mert a kutyára felvehető perk milyen bónuszt ad? -
#1887 Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1886 A craftolással kapcsolatosan lenne egy kérdésem, és úgy teszem fel, hogy órákon át bütyköltem, próbáltam ( na jó, én csak másfél órán át, barátom az egész éjjelt építkezéssel töltötte itt mellettem :,D, de ő se jött rá):
Nálad lévő junk cuccot csak úgy lehet szétszedni, ha kidobálod, és a földön kapod szét?
Valamint amikor beállítom, hogy keresek bizonyos cuccokat, akkor ugye ő nekem az itemet mutatja meg, ami tartalmazza a keresett anyagot?
-
#1885 Nem látok összefüggést. Engem se szippantott be, játszottam vele egy pár órát és még fogok is, nem mondtam, hogy rossz de nagyon jónak se nevezném a játékot, egyszerüen nem okoz függösséget, de nem tudom miért zavar ez téged a játékok 80% ilyen, szvsz.
-
Zozo0122 #1884 Nem, egy NPC mondja meg :) Ő ismeri a kutyát, de mondja is, hogy a saját útját járja, de néha csatlakozik ahhoz, akit megkedvel. -
#1883 Tyűűű akkor én über elején vagyok. Most fedeztük fel a falut és át kell menni valami hidon valami szomszéd városba. A barlangot megtaláltam énis... Fel is szedegettem a világítós növényeket, jó lesz majd ültetni. :) -
#1882 Megmondja a kutya a saját nevét egy idő után vagy mi?
Az vad. -
Zozo0122 #1881 Vedd fel hozzá a perket, ha ennyire bejön az eb :) -
#1880 Imádom. Nagyon durva kis meleet tol. Szaggatja darabokra a népet :D -
#1879 :DASA:sda:d
Azt a rasszista mindenedet! -
Zozo0122 #1878 Myselornak igaza van, ha nem érdekel a házépítés, akkor csak annyit csinálj, hogy egy nehezen elérhető helyre raksz egy ládát, hogy senki ne tudjon belenyúlni. Pl. háztetőre, gerendára, hogy ugrani kelljen érte vagy valami. -
#1877 Steamen van valami beallitas, hogy figyelje a game arvaltozasait es kuldjon emailt ha valtozik az ara? -
#1876 azért midnenbe ne rakd bele a cuccaid,rakj le egy ládát és dugd el rakd olyan helyre ahol nem nyúlnak hozzá npc-k ott megmaradnak:) -
Zozo0122 #1875 Egyébként amiben ismét zseniálisak a Beth-nél az a felfedezés jutalmazása és a kis mini történetek, amiket magadtól fedezel fel :D Pl. ahol a kutya van, hányan láttátok azt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a terminálban írják, hogy egy barlang van a bolt alatt? Könnyen meg is lehet találni, ott pedig van egy feljegyzés arról, hogy elnyerték az év radioaktív hulladékfeldolgozója díjat, amiért maximálisan figyeltek a környezetre - miközben végig a barlangba pakoltak, sugárzik is, mint az állat :D -
#1874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt tudom meg a néger faszi is lehet társunk de az nem kell :D -
#1873 Hogy lehet úgy házat építeni, hogy ne álljon csálén? Alapzatra próbáltam, de mivel nem lehet közben mozogni, folyamatosan ferdén elcsúszik az alaptól, így meg csúnya.
Minden épített dolog ott marad a játék végéig? A cuccaimat bármibe berakhatom és ott is marad örökre? -
Zozo0122 #1872 A kutya amúgy ugat, ha talált valamit és odaszalad, neked meg kiírja a játék, hogy az eb ügyes volt. Egyébként ha ügyesek vagytok, hamar megtudhatjátok a kutya nevét, bár nem meglepő, de átírja a Dog-ot a játék. Nyugodtan lehet tőle kalandozni, ha elveszik szem elől, 1-2 perc múlva újraspawnol mellettünk.
Myselor: elég hamar lehet másik társad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Codsworth, miután viszel pár embert Sanctuaryba -
#1871 Hát elengedtem egyszer, beakadt valami fába, nem volt a környéken semmi.
Aztán találtam egy barlangot párszáz méterrel arréb.
Hogy jelzi ha talált valami érdekeset? Leül és ugat? -
#1870 Sracok van valami hightlightning az itemek megtalalasahoz vagy szimplan ua mint a 3:NV-ben? Kozel megyek a targyhoz (ha meglatom) es akkor kiirja a nevet?
Tomb Raiderben volt valami sense feleseg, amit ha benyomtam, akkor fenylettek kicsit a stuffok, meg D3-ban is az ALT billentyuvel. Itt van valami hasonlo? -
#1869 az armor és fegyverhegesztő bográcsozó power armor hegesztő mind ott van jaja.oda és sok helyre építgethetsz még :) a kutya meg hát ja olyan amilyen,jó lenne már egy másik társ annyira nem hasznos :D bár jól elharapja a torkukat az embereknek néha meg a ghouloknak :D -
#1868 Viszont, mint a valodi kutyak tobbsege (ha csak nem olyan buta, mint az enyem :D) jelzi a kozelben levo erdekesebb dolgokat, ellensegeket, targyakat, csak figyelni kell ra es neha engedni, hadd keresgeljen.
Valoszinuleg ilyesmire kell szamitani a kovetkezo TES resznel is, erdemes mar most felkeszulnod ra. -
#1867 Ahhh, ok. Csakmert találtam jó kis armor heggesztő meg fegyvergyártó padot és találtam házépítőset is. Gondoltam kipróbálom. Összefutottam a kutyussal is, aranyos, bár idegesítő, hogy ott nyaffog mellettem. Persze a rámrohanó patkányokat vagymiket nem birta leszedni...
Na, ma este folytatom. szabit kellett volna kivenni... -
#1866 amúgy nagyon durva ez a vihar,bár kicsit ismerős a mad maxből :D -
#1865 Azért az még mindig óriási vicc, hogy 3rd party fps limitert kell használjak, mint valami régi dosboxos játéknál, mert 100 fps vagy afölött beleragadok minden computer terminálba (nemcsak én, kb mindenki a neten), 90 fps-nél már működik, de a tátogás és a beszéd nincs szinkronban és levágja a szöveg végét néha. :)
60 fps fölött magyarul nem százas a játék. Remek. 2015-ben. Innen gratulálok a fejlesztőknek. -
#1864 majd storyban visszavisz oda a játék és elmondja az egyik npc hogy mit csinálj és hogy.igazából ez teljesen ki is hagyható de nagyon szórakoztató szerintem és sok küldetést is oldasz fel vele.a házad meg olyanra építed amilyenre akarod nincs megszabva :)
-
#1863 Van egy rossz hírem: az egész év erről fog szólni. Két GOTY esélyes játék és mindkettő RPG. -
#1862 Lenne egy kérdésem, nem trollkodok, csak most jöttem elő a vaultból eljutottam a volt otthonig ott nézelődtem este.
Szóval ez a házépítősdi mire jó? Szivesen kipróbálnám. Hova tegyem le az első házat? Legyen fém bunker? Gondolom az erősebb...
Hova kellene építkeznem? (még nem kaptam ilyen küldetést). -
#1861 amúgy nincs karma meg frakció igaz?a brotherhood of steelhez mondjuk most tudok csatlakozni meg ugye van a minuteman,eddig ennyiről tudok csak nincs úgy szintünk náluk vagyis nem úgy mint volt -
#1860 Lehet hogy az a preset amit használsz az túl sok sharpent használ. -
Although #1859 Ezek szerint a frakció rendszert nem importálták? Kár. Talán majd egy kieggel.
Pedig a két nagy kérés közül ez volt az egyik. Mindegy ahhoz talán mélyebb sztori szint kell és így mellőzték.
Lehet meghaladja az erejüket, majd kiderül.
Persze pár moder megcsinálhatja de úgy nem sokat ér ha sztori és rendszer szinten nincs integrálva valamilyen szinten.
De azért kíváncsi leszek, hogy oldják meg a moderek. -
Zozo0122 #1858 Én még azt fel se raktam, de hazamegyek és feldobom, aztán megpróbálom driverből kilőni ami nem tetszik :D Egyébként használ valamelyikőtök sweetfx-et? Nekem nem működött, a nexuson lévő mod meg nem jött be, plusz a betűket is eltorzította. -
ratgab #1857 Nálam nem volt crash, pedig alttaboltam és mindent csináltam vele teszt szempontokból, de stabilan fut. Természetesen új driver fent van. -
Zozo0122 #1856 Hát, az kimaradt az optionsből...ami még fájóbb, hogy a DoF-ot is csak iniből sikerült teljesen kilőni, és néha még így is visszakapcsolja magát, gondolom néha újragenerálja az init a játék belépésnél. -
ratgab #1855 Mindig vicces amikor valaki arról beszél, hogy mennyire nem szippantja be a játék, mennyire nem ad semmit, mennyire nem élvezi aztán meg beírja, hogy megy vissza és játssza tovább.... Kicsit hatásvadásznak érzem, feltűnési viszketegségnek. Ha valami nem jó nincs az az isten, hogy kínozzam magam vele. -
#1854 Vsync állítási lehetőséget csak én nem látok se kívül a launcher beállításnál se belül ?
Nekem reggelre jött le, megnéztem intrót meg elindítottam a játékot nézelődtem kicsit a lakásban melóbajövet előtt.
Nekem semmi bajom a grafikával sőt...
Nem a textúrák élességét figyelem(azzal se volt gondom a lakásban) hanem az összhatást és az az én szememnek gyönyörű(ultrán).
Ja nem vagyok fallout fanboy, első falloutom akár hiszitek akár nem :) (Stalkerekkel játszottam csak ami hasonló "stílus" ).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 06:21:44