Hellblade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Uh, ez nagyon jó volt.
Vége spoiler + halál mechanika:Alapvetően tetszik az elgondolás, hogy mindig vissza tudsz jönni a halál pereméről és hogy ezt használd reload helyett a permadeath veszélyét is belebegtetve. Mármint a végét tekintetbe véve tetszik, a játék inkább arra akar rávenni, hogy az utolsó harcnál te add fel, te hagyd abba a harcot magadtól, fogadd el a halált és engedd el a küldetést.Ettől függetlenül, hogy van helye, szerepe a játékban és engem egyáltalán nem zavart a permadeath lehetősége (nem próbáltam ki), azért azt is megértem, hogy valakit elrettent ez a játéktól. És úgy elv szinten csak simán nem jó ötlet ez a készítőktől úgy, hogy sokan esetleg nem is tudnak róla megvétel előtt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Még nem értem a végére. Steam szerint 7 órát játszottam. Az összeszedett rúnák alapján olyan 80%-nál járok.
Hozzákezdek a játék fordításához, úgyhogy aki magyarul szeretné élvezni a sztorit, az legyen türelemmel pár hónapig :)
milyen hosszú volt kb amúgy?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Eh, elkúrtam. Eddig minden rúnás sztori meglett. Állítólag van egy secret ending, ha megtalálod az összeset. Igazából mivel relatív lineárisak a pályák, nem nagy kunszt megtalálni mindet. Erre most az egyik helyen egy kimaradt. Hülye vok, mert elég egyértelmű volt, h ha tovább megyek, akkor vége annak a pályarésznek és nem tudok visszamenni... Na mindegy. Akkor majd lesz egy második végigjátszás.
a 10% az a szokásos jim sterling féle feltűnési viszketegség

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

grebber
"What I really miss is an option to adjust field of view. This can be achieved by editing localappdata\HellbladeGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\Engine.ini and adding:

[/script/engine.localplayer]
AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV

The depth of field and chomatic abberation effects can be disabled by putting

r.DepthOfFieldQuality=0
r.SceneColorFringeQuality=0
r.OneFrameThreadLag=0
r.MaxAnisotropy=16

into the same engine.ini file. "

Next PC upgrade: 2022

Köszi.
Elindul amugy 4 gb rammal is
grebber

Találnod kell a közelben egy olyan alakzatot, mint amilyen alakú a rúna. Lehet ez építmény, fák, bármi a közelben. A hangok, meg a levegőben lebegő rúnák segítenek, h jó felé keresgélsz-e. Kontrolleren az RT/R2 gombokkal, a billentyűzeten nem tudom, h mivel, rá tudsz zoomolni a dolgokra. Ezt a funkciót használod kell a rúna aktiválásához, miután megtaláltad az alakzatot.
Hogy lehet kinyitni a piros rúnás ajtókat?
4 giga ram édeskevés.
grebber
GamesBeat - 95
Hobby Consolas - 91
Trusted Reviews - 90
Gadgets 360 - 90
PlayStation LifeStyle - 90
God is a Geek - 90
IGN - 90
AngryCentaurGaming - Buy
Multiplayer.it - 88
IGN Spain - 88
EGM - 85
IGN Italy - 85
GamePro Germany - 84
TheSixthAxis - 80
GameSpot - 80
Game Informer - 80
Gameblog.fr - 80
Push Square - 80
Vandal - 78
PC Gamer - 78
SpazioGames - 75
Destructoid - 75
Gamereactor - 70
Everyeye.it - 65
Metro GameCentral - 60

(Van 10%-os clikkbait értékelés is. Ha hazaértem beleolvasok vajon mi az amit fikázik benne vagyis inkább mit nem a csávó)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 16:03:36

Steamen 400+ értékeléssel 86%, ami szerintem nagyon jó. Látszik a videókból, h egyedi megoldásokkal operál a játék és vannak olyanok, akiknek ez nem jön be, de akik tudják, h mit kapnak tőle, azoknak ezek szerint tetszik.
Nem tudjátok 4 gb ram-al elindul?
IGN már meg is adta 9/10.
Aztán van még pár 90/100
grebber
Jött a mail now available on steam!!!! <#taps>

Epekedve várom a teszteket hogyan tetszik a világsajtónak
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 06:00:38

Egy gond van csak,még 2 hét!:)

De ez hangzásba se lesz semmi:O
Most Shadow of Mordorozok jó pár napja hát ott is brutál jók a hangok de itt..!
grebber

grebber
darkSectorxxx
Régen minnél kevesebet láttam, annál jobban vártam, most minnél többet látok, annál kevésbé várom. :/

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Bandicoot
Az optimalizáció netovábbja lesz ha ez igaz...
Eddig a ps4 szint ~i3 + 750ti volt...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
720p-hez? Nane. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
A Steam-adatlapnak hála ez sem titok, igaz, egyelőre ott is csak a minimális követelményeket találjuk meg, amiket az 1280x720-as felbontáshoz lőttek be a srácok. Íme:

Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10
Intel i5-3570K vagy AMD FX-8350 processzor
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 770 (2 GB VRAM) vagy AMD Radeon R9 280X (3 GB VRAM)
DirectX 11
30 GB szabad tárhely

grebber

grebber
grebber

grebber
grebber

grebber
grebber
grebber
Videónaplót kapott a harcrendszer is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.20. 22:09:45

grebber
Új címmel kerül a boltok polcaira a Hellblade (Hellblade: Senua’s Sacrifice)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.18. 20:13:25

grebber

Éppen ma délelőtt néztem. Alaposan dolgoznak ezen a játékon, mindenféle apró részletre figyelnek. Nekem eddig a design és a világ, valamint a főszereplő nagyon bejön. Csak a játékmenet is legyen jó, mert ha az szar, akkor azon elcsúszik az egész. Habár az eddigi játékaik, amiket játszottam (Heavenly Sword, Enslaved, DMC) mind nagyon bejött, szóval nem lesz itt szerintem gond.
grebber
Új fejlesztői napló "A legújabb videóban a mozgás és irányítás kulisszáiba tekinthetünk be."

grebber
grebber

grebber
grebber
darkSectorxxx
A hajóroncsos résza Ryse-ből van? :D

grebber
Igen igen van már vagy 5 éve.
De most ez a dx12 egy új éra. Nagyon akartam 980Ti-t venni de azzal rettentő sokat buknék ha dx12-ben szart se fog érni.
Most már kivárok legaláb 20-30 olyan game-et amiben van dx12 és vagy jön hozzá dx12-es patch ,hogy legyen összkép milyen proci jó a dx12-nek és melyik vganak kedvez jobban.
Mert nehogy a végén tényleg az amdnek legyen igaza és az fx procik a valódi 8 maggal királyok legyenek + az ő vgaik.
Nem tudni mit hoz a jövő ,de ezt már megvárom már csak max 1.5 és minden szar dx12-vel (nem only hanem lesz benne) jön úgyis.

Addig max nem játszok csak a régi játékokkal amik futnak is.Amik nem futnak maxon tudnak várni. Van amelyik 2007-óta csak erre a pillanatra vár pl Crysis 1!

megyek kukoricát pattogtatni, mert itt bizony háború lesz :D